Expředseda ODS
Topolánkova firma sponzoruje "konkurenční" TOP 09

22.03.2013 07:33

Jako kdyby šéf Škody Auto jezdil ve služebním fordu. Podobně absurdně (ale v tomto případě pravdivě) zní informace, že firma někdejšího předsedy ODS Mirka Topolánka začala sponzorovat TOP 09, s níž se "ódéesáci" přetahují o titul nejsilnější pravicové strany v Česku.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jana Bukovská (9 hlasů) 22.03.2013 07:53

    vžyť také když TOPka vznikala tak Topolánek prohlásil ...to je v...

  • zdeněk adámek (7 hlasů) 22.03.2013 08:08

    Souhlas paní Jano,pouze bych doplnil,že u TOIP jsou vypatlanci...

  • Alice Černá (5 hlasů) 22.03.2013 08:19

    K těm projevům - neslyšel jste Kalouskův poslední projev k té pokutě...

  • Alice Černá (5 hlasů) 22.03.2013 08:13

    Topolánek prý o tom slyší poprvé a Kalousek je doslova zaskočen :-)...

  • Jiří Novák (5 hlasů) 22.03.2013 09:02

    Ti dva tu.... zmínění v článku reagovali naprosto přesně jak reaguje...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

ODS tu klerofašistickou divizi TOP09 založila,takže Topolánkovy poctivě vyfělané peníze u Schwarzenberka v kešeni není vůbec žádné překvápko......

1 hlas

Topka tady otevřeně tuneluje sociální systémy, jen tak tak se podařilo zabránit Kalouskovu stomiliardovému ekotendru a celý národ jásal, v ekonomice nám lhali, že jim jde o snížení dluhu a vyprodukovali prý trojnásobny a pořád jdou nahoru. Tak to už je schizofrenie.

3 hlasy

Potvrzeno, vytvořený rezervní B tým(rozumí se TOP 09 + Starostové) pohltí plynule odpadlíky z řad A týmu(rozumí se ODS) a z přípravky(rozumí se LIDEM) bude doplněn o ty ,,nejtalentovanější,, , jako je Peak, Mlsna a pod. .

2 hlasy

Co myslíte, Johan? Je ČSSD rezervní tým komoušů a nebo je to naopak?

0 hlasů

Portyč, je to jako Československo-silné.
Zvlášť Česko a Slovensko- slabé.

1 hlas

To je fakt. Bylo silné ve výrobě ocele na tanky, drátů do betonu a cementu. Ale pouze ve stř. Evropě. A ve zdravotnictví bylo silné ve výrobě acylpirinů. A po NDR jste byli dobří v počtu konfidentů.

0 hlasů

nick Vlasta Smutná tak buď jste lhář a provokatér a nebo sfanatizovaný nebožák.S příjmem 7100Kč napadat levici a bít se jako lev za ty co mě dohnali k hranici bídy je na hlavu.To se nezlobte!Jestli máte s manželem dohromady jak jste psal nicku tyto peníze,musíte psát jedině z ústavu pro psychicky nemocné.Omlouvám se,ale jinak to nevidím.

4 hlasy

Topolánek nic neví, ale TOPce jdou preference nahoru. Ona by se nějaká ta politická trafika v příštím parlamentu v řadách kalouskostrany zřejmě Mirkovi náramně zamlouvala...

4 hlasy

Topol se nepotrebuje cpat do politiky... ale je dobre si samosebou zaplatit poslance zejo...

1 hlas

Jasne TOPolanek citi ze ODS jde do kelu tak se nekam bude chtit upichnout a TOPka je pro nej nejvhodnejsi.

2 hlasy

kurevnik a konzervativec Topolanek s Kalouskem-Kradouskem TOP vymysleli

3 hlasy

Ti dva tu.... zmínění v článku reagovali naprosto přesně jak reaguje většina našich "rozpočtově odpovědných": Ředitel firmy neví, kam mu mizí peníze a ministr financí neví, že mu nějaké finance přišly. Krásný to obrázek našich politiků? Co říkáte? Věřím, že jim tento postoj "raketově" zvedne preference a hloupý český volič je bude opět volit.

5 hlasů

Vy radílci, víte něco o tom, co je byznys? Jste fakt tupci a je na vás vidět, že čekáte na to, až vám někdo strčí knedlík do huby. Nejste schopni si tam dát knedlík sami.

0 hlasů

co je byznys vim... ale urcite to neni paktovani se s politikama (resp. nemelo by byt)

2 hlasy

Jj, Topolánek byl vždycky prázdný a tupý jako Nečasova síťovka, ten se do TOP09 bude hodit. A lidi si na něj vzpomenou každý rok, když jim o 10% zdraží teplo.

3 hlasy

ODS a TOP09 se nemohou pretahovat o nejsilnejsi pravicovou stranu, kdyz pravicove z nich neni ani jedna....

2 hlasy

Take by me zajimalo, co je na zvysovani dani a dluhu a rozsirovani statni byrokracie pravicove.

1 hlas

To je normální. To jenom gauner podporuje jiné gaunery, i když tentokrát ze sousedství.

4 hlasy

Topolánek prý o tom slyší poprvé a Kalousek je doslova zaskočen :-) Oni si převádí miliony a ani jeden o tom nic neví :-)

5 hlasů

Kokot !

4 hlasy

Proč příznivec levice musí být vždy sprosťák? To je snad epidemie a poznávací znamení. To jste takoví skutečně všichni? To se nenajde ani vyjímka?

0 hlasů

Vlastíku, vy mi připomínáte jednoho vola na novinkách (aleš macek, brno), na dotaz, co je dobrého na pravicové vládě odpověděl, že si levně můžeme půjčovat. Nejste z jednoho hnízda?

2 hlasy

vžyť také když TOPka vznikala tak Topolánek prohlásil ...to je v pohodě to jsou naší lidé...takže tady se lze jenom divit voličům,kteří odmítají ODS a volí TOP09 protože je to stejné a bezohledné svinstvo. ...
ps.Akdo včera viděl Gazdíka u Jílkové tak si doplní i hodně omezené.

9 hlasů

Tady není nic nového.Topolánek se na podnikatelském setkání asi před 3 lety na Žofíně přiznal, že s Kalouskem TOP zakládali.Pokud takového člena ODS nechají ve straně, tak je jasné, ýe ta tzv.pravice dojde tam,kam patří. Jim nestačí prohrát ve volbách, jednou, dvakrát, třikrát. Oni asi tajně chtějí, aby vyhrála volby KSČM s ústavní většinou.

4 hlasy

Souhlas paní Jano,pouze bych doplnil,že u TOIP jsou vypatlanci všichni.Kdo viděl projevy Drábka,Hegra i ožralého chemika ví své.A to nepočítám mladého Polčáka...to je teprve perla.Ale vrána k vráně....

7 hlasů

máte pravdu jenom se mi nechtělo jmenovat celou tu jejich plejádu s "perlou " na postu ministryně kultury

3 hlasy

ZD. Adámek: Ještě jste, mimo jiné, zapomněl na Gazdíka. Když ho (náhodou) slyším mluvit, nějak se nemohu zbavit dojmu, že on tu idiocii snad přímo studoval a pak z ní skládal i státnice (u Kakalouska a Šwarcenberga).

3 hlasy

K těm projevům - neslyšel jste Kalouskův poslední projev k té pokutě EU, kterou odmítá proplatit a hází to na regiony? Něco ve smyslu - že on se radši nechá zastřelit, než by mrhal financemi slušných lidí - daňových poplatníků (jen jsem to zaslechla, určitě nám média ještě zopakují, jakého máme zodpovědného financministra, který ve jménu lidu nasazuje svůj život:-))))

5 hlasů

Kvuli projevum arcikapsare jsem radeji uplne prestal sledovat zpravy v televizi, zbytecne to zveda tlak, kdyz poslouchate ocividne lzi podprumerneho lhare.

2 hlasy

Co si kraje rozkradli ať si také zaplatí. Stát s tím nemá co společného, jsou to jejich dotace, které si vymohli.

0 hlasů

Jde o to, že "sedět" na krajích "rozpočtově odpovědní (rozumějte: Z ODS uTOP)" ani bychom nevěděli, že nějaký takovýto problém je. Jde o to, že tímto už de facto začíná "shánění oveček" na příští volby a tak se naší tzv. "pravici" hodí do krámu kdeco, kde se mohou byť jen "otřít" o opozici. Jen doufám, že český občan ještě neztratil ty zbytky "selského rozumu" a to i přes úsilí našich "rozpočtově odpovědných" a snahu většiny pisálků, kteří si říkají (kdovíproč) novináři.

3 hlasy

Přesně tak, to je Kalouskova reakce na pochvalu krajů od Zemana.
Jinak, doufám s Vámi, ale znáte to - doufat můžeme...

A ještě - v televizi jsem sice viděla asi dvě debaty na tohle téma, kde Kalouska a spol. lidi z regionů sice "roznesli v zubech", ale jinak všude čteme a slyšíme jen Kalouskovo vyjádření, rozebrané slovo po slovu a mezi řádky podporující jeho stanovisko. Pak se lidem, kteří to moc nesledují, nemůžeme divit, že mu naletí.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov