Trojkoalice se už dohodla: DPH se zvýší, ceny vzrostou

15.06.2010 19:52

Trojkoalice ODS, TOP 09 a Věcí veřejných se již dohodla na zvýšení DPH. V pořadu rádia Impuls to uvedl předseda poslaneckého klubu TOP 09 Petr Gazdík.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • eM (78 hlasů) 15.06.2010 20:12

    Co "už je tady"? Prostě přestáváme žít na dluh. Chápu, že ty bys...

  • Jan Skalský (73 hlasů) 15.06.2010 21:01

    " Redakce webu Týden.cz si vyhrazuje právo smazat diskusní...

  • eM (66 hlasů) 15.06.2010 20:33

    Kup si za Rathových 30 Kč vuvuzelu a běž něco zahrát do ouška...

  • E 2 (65 hlasů) 15.06.2010 20:15

    Pro redakci:Pokud toho karla dobytka nechcete zablokovat,tak ho...

  • sd (60 hlasů) 16.06.2010 00:07

    Jak dlouho bude trvat než se ony peníze budou zase potřebovat na něco...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pod jedním článkem už Dobytka mazali.Že by došlo na něho i zde?

9 hlasů

Ceny vzrostou a učitelů přidají,až bude na provoz státu.Na svatého Dyndy !To jsou lháři.

43 hlasů

Redakci Týdne: Prosím Vás pokuste se všem slušným lidem vysvětlit z jakého důvodu jste zavedli registraci. To co zde předvádí "Dluhoušek Sralbotka", za Vašeho přihlížení, je hnus se kterým se nesetkáte v žádné jiné diskuzi. Je to skutečně odpudivá reprezenzace Týdne.

17 hlasů

Všichni vy eM a další (plni sprostoty a vzájemných urážek) zprava i zleva - z vás mají určitě radost "elity" za vyjednavačským stolem. Zatímco tu na sebe chrlíte kanálové komplimenty, měli by jste raději vybírat destinaci pro emigraci.

35 hlasů

Promiň,ale zprava.Postatně víc zprava.

18 hlasů

Já mám už dávno vybranou KLDR - tam je všechno zadarmo a na stáru se o mne postará nějaká mladá soudružka ba i ze soukromých zásobáren nejlepšího francouzského koňaku Kim-Čong-Ilova mne napojí... :-)

7 hlasů

Přátelé,není ten Sralbotka nějaké zpovykované a hloupé dítě?Přeci není možné,aby byl dospělý člověk tak blbý a sprostý.

47 hlasů

Já určité diskutující přeskakuji a jsem v klidu. Radím, dělejte to také tak.

38 hlasů

Asi máte pravdu.

23 hlasů

Blbe, ty by jsi v tom případě k té hlasovací urně nesměl ani přičichnout. Už sis zase vymyslel nový nick a novou ikony? Jsi prostě nesvéprávný modrý blb, který se vyžívá v kravinách a sprosťárnách. Škoda se s tebou špinit.

30 hlasů

Jak dlouho bude trvat než se ony peníze budou zase potřebovat na něco jiného? Kdo to bude kontrolovat. Kolik desítek miliard si "půjčil" jen ekonomický mág Klaus a kolik ODSka za své poslední vlády? A pak nám řeknou, že důchody se možná budou zvyšovat! Člověk by blil!

60 hlasů

Poznámka - hodnoty jsou v mld Kč.

7 hlasů

Bilance důchodového účtu ČR za posledích cca 20 let. Laskavě si sečti kladné a záporné položky a zamysli se: 1993 +6, 1994 +13, 1995 +8, 1996 +1, 1997 -5, 1998 -12, 1999 -16, 2000 -16.7, 2001 -15.9, 2002 -16.0, 2003 -17.6, 2004 +10.7, 2005 +9.0, 2006 +2.0, 2007 +12.6, 2008 +5.0, 2009 -30, 2010 -35? Zdroj: Ministerstvo financí Poznámka: Bilance je vypočtena rozdílem vybraného pojistného na důchody a vyplacených důchodů. Fakticky je bilance horší, protože z pojistného na důchody a nemocenskou se platí Česká správa sociálního zabezpečení, jejíž provoz ročně přijde na 5-6 miliard korun.

6 hlasů

tobě bych důchod sebral , důchod by měli dostávat toliko svéprávní jedinci s hlasovacím právem .

36 hlasů

Ano,ty ano.Vůbec by ti nevadilo,že celý život platil důchodové pojištění.Jsi jistě na počátači závislý,podle počtu nicků bych řekl,že nic jiného neděláš,než modře zvracíš u počáteče.

41 hlasů

Blbe, ty by jsi v tom případě k té hlasovací urně nesměl ani přičichnout. Už sis zase vymyslel nový nick a novou ikony? Jsi prostě nesvéprávný modrý blb, který se vyžívá v kravinách a sprosťárnách. Škoda se s tebou špinit.

20 hlasů

No tedy. Na důchodvém účtu nejsou peníze? Tak to je někdo ukradl! Závazně tam musejí být peníze z prodeje části ČEZ schváleno to bylo pouze za podmínky, že se peníze použijí pro důchodovou reformu? Pokud tam nejsou, ptejte se vystudovaného chemika Kalouska na co je použil.

25 hlasů

A kdy to bylo ty jeden popleto? :-) Mimochodem, žádný důchodový účet neexistuje a o prodeji ČEZu jako možném zdroji financování penzijní reformy se mluvilo mezi lety 2000-2005 než byla penzijné reforma shledány Jyrkou Paroubkem jakožto buržoazní nástroj a poslána do propadliště dějin. :-)

15 hlasů

nejniši DANE pro nejbohatši==cil ODS a TOP=za potlesku těch nejchudšich==studentu a duchodcu-ty vyždimat do modrku kosti

33 hlasů

Koalice se rovněž dohodla na ekozakázce soudruhů všiváků Janoty a Kalouska. 120mld nás to bude stát. Takže houby šetření, přesně naopak, další zadlužování, tak jak to umí jen pravicový ksindl.

24 hlasů

A zase to budou svádět na ČSSD a na Paroubka a zase jim to u volebních uren spousta tupých blbů bude "žrát" !

17 hlasů

Chudí voliči těchto pofiderních stran,radujte se.A tě ubožákům psychopatickým,kteří zde neuvěřitelně nadávají,vám tato opatření přeji 2x.

24 hlasů

přát si můžeš .... co se týče tebe, tak budeš jenom splácet co jsi prožral volbou levičáckých vlád v minulosti ....

14 hlasů

I ty ,Sralbotko,bys mohl pochopit, že práce pro všechny není a nebude.To by zaměstnavatelé jaksi museli mít víc pracovních míst a menší zisky..Platí se teda těm,kteří nepracují a to ať už práci hledají,či jsou rádi doma za naše peníze.Tíha podpor je na těch s nižšími platy.To je paradox.Nepiš hlouposti,nemusí každý vědět,jaká je tvoje úroveň.Vzdělání žádné,inteligence podprůměrná.

21 hlasů

kde modro tam sprosto

28 hlasů

" Redakce webu Týden.cz si vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvky, které se příčí dobrým mravům a/nebo zákonům České republiky" - píše se v Pravidlech. Redakce Týdne toleruje zrůdu "karel dobytek", která navrhuje vyvraždění starých lidí. Jste snad stoupenci nacismu? zřejmě je takový názor pro Vás přijatelný a nepříčí se dobrým mravům

73 hlasů

ty jsi taky dobrej vohnout ... marně hledám návrhy na vyvraždění starých lidí ... to je jediný, co umíte, vy socbolševický sráči - překroutit, pětsetkrát zopakovat a prodávat za pravdu ... zatím jsem si jenom všim, že vás docela dobře posílá do prdele a říká, že nic jinýho než vychcípání hlady za budování socialismu si nezasloužíte ... problém je to, že to co on pouze sděluje písemně, vy byste nechali (a že jste v minulosti nechali) dovést do reálu .... mrtvej zarytej komár, dobrej komár, odstavená brečící socka, dobrá socka ...

16 hlasů

kde modro tam sprosto

48 hlasů

kde modro tam sprosto

22 hlasů

kde modro tam sprosto

24 hlasů

Nevím, proč se spolu hádáte: Ať ODS a nebo Topolánek osobně vrátí do důchodového fondu to, co ukradl (oficiálně si to tzv. půjčil s tím, že ty peníze zhodnotí ale nějak se nemá k jejich navrácení) a daně ze zvyšovat nebudou muset. ODS, VV i TOP09 tímto kryjou tunel svého ex komplice Topolánka, peníze které on ukradl teď ti Vaši "spasitelé" a "demokrati" opět chtějí vytáhnout z nás všech na daních. Aby ste se spolu hádali je jejich cíl, protože - budete se hádat, ale především všichni držet huby a platit! Pro samé hádky zapomenente na to, jak se do takových sraček důchodový fond dostal!

59 hlasů

Přesně tak. Krádež přebytků peněz z důch. účtu potvrdil tehdejší ministr Šimerka na přímý dotaz redaktorky Jitky Vlkové z MFDnes dne 16.9.2009 - řekl doslova: "až do loňska se vybralo víc než se vyplatilo, loni (tj. 2008) více o 21 miliard a tyto přebytky se rozplynuly ve státním rozpočtu a utratily za něco jiného".

46 hlasů

Panebože - to je ale blábol!

22 hlasů

ne,to je skutečnost.

49 hlasů

No jistěže - každý schizofrenik je přesvědčený, že je naprosto normální, jenom ho furt pronásledují. :-)

35 hlasů

No ano ! Vy to potvrzujete !

41 hlasů

Pro redakci:Pokud toho karla dobytka nechcete zablokovat,tak ho alespoň mažte.Nestačím se divit!

65 hlasů

a tebe ty píčusi by si tady měli nechávat proč?? jelikož jste lemry líný neschopný se o sebe postarat, našel jsem vám jiný stránky - administrátor se na vás už těší a leští si tyč ... seber westa, pinka, artuše, ernesta a ostatní sráče a mažte na http://szm.hng.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=58 řiťomrdi ...

22 hlasů

Pro tebe platí totéž co pro karla dobytka.Pokud ovšem nejsi jedním z redaktorů Týdne.

20 hlasů

odhalils mě šerloku paroblbe .. a cos tím chtěl jako říct?? že se ti noví kamarádi libíli??

9 hlasů

kde modro tam sprosto

30 hlasů

Asi je redakcí placený,aby tady bylo živo.

20 hlasů

ha ha ha ... a tos vymyslel sám, nebo ti z vedlejší palandy někdo napovídá??

14 hlasů

Kup si za Rathových 30 Kč vuvuzelu a běž něco zahrát do ouška Prdičovi. Ten je tak hamižnej, že nemá ani rádio, protože ho nikde nesehnal zadarmo, takže za tvoji kulturní vložku ti slíbí 13. důchod od ČEZu a pastelky.

66 hlasů

Ty jsi fakt neskutečný idiot !

17 hlasů

kliká kliká eMařka motorová modrá myš kliká kliká eMařka motorová modrá myš kliká kliká eMařka motorová modrá myš kliká kliká eMařka motorová modrá myš kliká kliká eMařka motorová modrá myš kliká kliká eMařka motorová modrá myš

42 hlasů

Ty léky,vezmi si konečně ty léky.Už máš zase záchvat!

18 hlasů

Ty eMařko,nebo snad zase Felix?Jen pro zajímavost.Jinak to vyjde nastejno.

18 hlasů

Blbečku!

49 hlasů

vymaz se sam bolsevickej sraci a odpal na novinky. tam mas spolusoudruhu tri prdele ty svine

32 hlasů

kde modro tam sprosto

40 hlasů

s kým to mluvíš ty pra...šivé modré hove...do!tebe dostat do rukou tak i ty tvoje zes...rané trencle na tobě zčernají haj...zle!!!

11 hlasů

Kde oranžrudo - tam sprosto.

22 hlasů

to se ti to vyhrožuje přes drát, co?? skřete bolševickej zasranej .... jediný, co se ti vejde do ruky je tvůj začouzenej kokot ... a přestaň už kkoktat, demente ....

16 hlasů

Ty máš počítač na drát?

16 hlasů

A takhle to dopadne,když v psychiatrické léčebně zruší klecová lůžka a povolí PC připojit k internetu!Dobytku požádej zřízence o uklidňující prášek.

46 hlasů

zalez pičo bolševická a neurážej postavu z literárního díla, zmrde ...

13 hlasů

kde modro tam sprosto

49 hlasů

kde modro tam sprosto

18 hlasů

kde modro tam sprosto

31 hlasů

kde modro tam sprosto

24 hlasů

kde modro tam sprosto

24 hlasů

Ještě třikrát a uděláš se, co, rudej noku? Naposled ses udělal při sledování Kremelského orloje se soudruhy Buchvaldkem a Švorcovou v hlavních rolích.

22 hlasů

kuš ty svi...ně prašivá!za takového zmr...da aby se i svi..ně trápila.že ti není hanbaúchyle!

14 hlasů

kde modro tam sprosto

46 hlasů

kde modro tam sprosto

16 hlasů

kde modro tam sprosto

20 hlasů

Ano, to je geniální, důchodci si tím, že zapaltí víc za jídlo, zajistí valorizaci penzí ! To je přece reforma !

32 hlasů

Jen klid, Kalousek valorizaci zruší.

18 hlasů

pochcipejte hlady vy prasata. za tech 40 let budovani socialismu si nic jinyho nezaslouzite ksindle rudej

55 hlasů

Pokud se bude hodnotit zhovadilost,sprostota a blbost nejhrubšího ražení,máš vyjímečné štěstí!Je to sice jediný obor,který ovládáš,ale zato přímo mistrovsky!vMáš spolehlivě zaděláno na světový titul,protože není možné,aby se našlo ještě větší hovado.než jsi ty.

22 hlasů

Ale že ty jsi za 40 let socialismu zjevně nechcípl, naopak se ti daří dobře. A vsadím se, že jsi byl aktivní v SSM a volil poctivě komunisty. Takoví jako ty, poplyšákoví antikomunisté, jsou nejhorší - včetně charakteru...

21 hlasů

Ale nedaří se mu dobře,jen je tak neuvěřitelně primitivní.Něco mu nasadili do hlavy a on to,prosťáček mele pořád dokola.

24 hlasů

svobodo ty jsi takovej curak ze ti ani nedojde ze taky nekomu muze byt treba 30

9 hlasů

30? To je jako tvoje iq ty dementní modrý zakrslý čuráku? Kecáš to je moc! Ty ho máš v mínusu modrá píčo!

14 hlasů

Přes třicet a pořád dement.

16 hlasů

a těch 10 let jsi žil kde? v kravíně, žral jsi seno a pil vodu z koryta?

49 hlasů

kde modro tam sprosto

30 hlasů

kde modro tam sprosto

16 hlasů

kde modro tam sprosto

16 hlasů

To je "vono", už je to tady!! Máte to, co jste si zvolili!

46 hlasů

Co "už je tady"? Prostě přestáváme žít na dluh. Chápu, že ty bys svému vnukovi prožral a prochlastal i posledního dudlíka, ale většina lidí naštěstí takových není. My víme, že vám rudým se to hoduje, když si na to půjčujete a nevracíte, ale do nekonečna to tak prostě nejde a lidi správně zarazili to vaše papalášství a nenažranost.

78 hlasů

Asi jsi žil do r.1989 na jiné planetě. Zahraniční zadluženost ČSFR v r.1989 bylo prakticky nulová, nebyla nezaměstnanost. Tak co tady píšeš něco o tom, že přestáváte žít na dluh. Vždyť ten dluh vytvořily polistopadové vlády! A vy všichni přiklikáváči. Než někomu kliknete podívejte se nejdříve trochu do nejnovější historie českého národa.

19 hlasů

Á propos. Nikdy jsem rudý nebyl, posledních 30 let jsem tady volil republikány. Svému vnukovi jsem ušetřil a zaplatil studium na college. Máš ale pravdu, většina lidí jako já není a na vnoučata se vykašle.

9 hlasů

dyt jo. a ty taky chcipni

7 hlasů

kde modro tam sprosto

17 hlasů

kde modro tam sprosto

45 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov