Výroky premiéra
Ty lži mě už urážejí, vzkázala Bradáčová Nečasovi

28.06.2012 19:35

Státní zástupkyně Lenka Bradáčová protestuje proti vyjádření premiéra Petra Nečase, že měla v minulosti "intenzivní kontakty s Jiřím Paroubkem".

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Dostálek (185 hlasů) 28.06.2012 20:06

    Prolhaný Ubožák, svazáček Nagy je sprostší než Tupohlav a to už je...

  • Jarda Horník (155 hlasů) 28.06.2012 19:48

    Paní Bradáčová : svazáka Nečase už tady stejně nikdo nebere vážně....

  • Antonín Novák (106 hlasů) 28.06.2012 20:07

    Asi málo kdo čekal, že Nečas může tak hluboko klesnout. Ukazuje se,...

  • Rudla Kudla (105 hlasů) 28.06.2012 20:21

    Vážená paní Bradáčová. Nemá smysl reagovat na řeči takového nímanda....

  • Jan Fčelák (92 hlasů) 28.06.2012 20:30

    ODS je zločinecká organizace ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Navrat Ceska k principum zapadoevropske kultury se hodne nepovedl. Tech 41 let vlivu ruske primitivity zlamal lidem vaz. Budem si na navrat nejake to desetileti muset pockat. Kdyz to restaurace bolsevismu nezhati.

13 hlasů

I mne urážejí lži, jen jsem udiven, že vzstup Bradáčové avitorval MUDr. Ráht.Aso věděl co mluví.

20 hlasů

pardon-avizoval

16 hlasů

ten ubožák nečasů ze sebe dělá čím dál tím víc většího šaška. bohužel jak kolem sebe kope, tak se snaží házet špínu všude kolem. je na blití z toho, že máme takovýho premiéra.

37 hlasů

klaus s nečasem dostali depku, aby je a to jejich kmotrovské příbuzenstvo až skončí ve vrcholné politice jednou nezavřeli a neodsoudili za katr...to si modrá mafie v jejich modré totalitě nemůže přeci dovolit...

45 hlasů

Národ by měl Nečase nakopat do prdele, protože manažersky vůbec nezvládá funkci premiéra. Současně by po tomto duševním mrzáku s charakterem křivým jak paragraf měl národ požadovat odškodnění za škody vzniklé jeho činností vlivem jeho nekompetentnosti.

Paní Bradáčová, nebojte se, Nečas "přemýšlí jak to navléknout, aby byl před lidmi hezký" ovšem na charakter idiota nic hezkého navléknout nelze. Pokud vás jmenují do funkce, jak to měl Pospíšil v úmyslu, vykydejte prosím ten premiérský, prezidentský a poslanecký hnůj!

53 hlasů

Jen otázka-nevadí ti, že nástup Bradáčové avizoval Ráht? Že by to byla slíbená odměna?

29 hlasů

Bohužel jsem zapomněl křišťálovou kouli, kafe došlo, takže ani podle kávové sedliny nemůžu říct jak a jestli to souvisí...to teprve uvidíme.

19 hlasů

To neví nikdo, ani Já, ani ty, ani Anička. Jen bychom neměli podléhat masáži.

10 hlasů

z Nečase a jeho vlady narod blije již delši dobu--jedina kdo žere jeho zvratky je pani Nagyova

42 hlasů

Jakápak národní hrdost. Je mi studno, že jsem Čech. Stydím se, že jsme zemí s vysokou korupcí a vláda boj s korupcí aktivně brzdí. Stydím se, že stát vykrádá kapse důchodcům a invalidům, aby na druhé straně umožnil rozkrádat státní kasu firmám s anonymními vlastníky. Stydím se za ministra financí, který na jedné straně ožebračuje lid soustavným zvyšováním daní a na straně druhé vehementně obhajuje plýtvání a rozhazování státních peněz v armádě ČR. A konečně se stydím za premiéra, který poctivě pracující Policii ČR nazývá partou plukovníků a snahu justice o nápravu blokuje odvoláním ministra a to z důvodu evidentně smyšleného.
Tato vláda vstoupí do dějin jako VLÁDA HANEBNÁ.

75 hlasů

Jakýpak stud, ty děláš to, co tahle hanebná vláda? Jen se divím, že Češi ještě nevyšli aktivně do ulic.

27 hlasů

Kdo nám to káže
Petr Nečas : oba rodiče členové KSČ, otec veden v STB - lze doložit
-vyznamenaný předseda svazáckého výboru SSM na fakultě - po šlole nastoupil jako vývojový pracovník do Tesly Rožnov s tak kvalitním posudkem, že se ihned stal vedoucím BSP-SČSP. Tuto funkci vykonával tak poctivě, že za ní byl odměněn a navržen jako kandidát do KSČ ! - v Rožnově stále žijí lidé, kteří to mohou potvrdit.

Je jasné, že tahle komunistická svině jen brání zloděje kteří po revoluci v dresu ods rozkradli tuhle zemi.

66 hlasů

Kdo nám to káže ?? Ti co jsme si zvolili,sami jsme si
tento marast zvolili,ale jsme poserkové,že je nedovedemé odstranit !! Když je nějaká akce tak většin je doma , tady můžeme psát do rána ,jim je to jedno kdy se rozhoupeme ?????

15 hlasů

Uvědomte si ale, že všichni tito kariéristi, kteří vám bez uzardění řeknou, že nebyli komunisti, ale byli u komunistů , již dávno tuto stranu opustili. Z toho vyplývá, že jediná čistá a volitelná stana je dnes KSČM. :-((

38 hlasů

Každý na to žaludek nemá, ale jsou výjimky s kachním žaludkem, kde je přednější dostat se v každé době na výsluní než nějaká politická integrita rodiny a názorová kontinuita.

26 hlasů

Nečas překonal dosavadní rekordy v neoblíbenosti politiků ODS.Je to skutečný úspěch a jen ujišťuji, že ODS ani tuto koalici již velit nebudu! Politik který lže a nechá sebou manipulovat, je hrobařem pravice ale i slušné politiky.

56 hlasů

Budu se opakovat - podle mne bradáčovi Nečasovi nejde o Bradáčovou. Společně s Pospíšilem na nás hrají divadlo - jde o volby v Plzni a o tamní kandidaturu Víta Bárty. Bárta je protijed, je zdarma a my ho přitom odmítáme... :(

31 hlasů

Ubozí čecháčkové plivou na každého, kdo je morálně převyšuje. Tím se propadají stále hlouběji.

Po listopadu se jediná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně nenávistném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu soupeřící: 1) „revoluční a uvědoměle třídní“, přízemní užiteční idioti zůstali v KSČM a odborech, aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc, 2) mazanější hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svině založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací agentury a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje, ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak žlučovitě prskat.

Není to sice vůbec žádná Havlova zásluha, ani jeho objev, ale „nepartajnická politika“ (podobná advokacii) má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to celosvětově.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
nebo: http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku

33 hlasů

Ubohý Bořivoj Pauk.Plivně klidně na národ, z kterého pochází a do plivance zahrne všechny slušné lidi.Klidně.

26 hlasů

Bradacova? To je ta 39 leta bezdetna sucha vetev? Uz jen tim, ze je v prechodu a pritom bezdetna je podezrela. Rekl bych karieristka jdouci pres mrtvoly. Mozna v pripade jejich potratu i pres mrtvolky embrii.

21 hlasů

Kremlíku ty jsi vůl.

14 hlasů

Kremličko, argumenty jako bezdětnost a přechod jsou neuvěřitelně ubohé-nejsou vlastně argumenty, je to hnus. A to Bradáčovou považuji za všehospchopnou karieristku.

29 hlasů

Co má podle tebe, ty ... její bezdětnost a věk společného s její prací a kvalitou její práce? BLBE? Chceš říct, že Nečas, i když krade, má rodinu, má děti, i když je bezcharakterní idiot a nýmand, tak že je víc?
Je to snad jen její rozhodnutí, její SOUKROMÁ věc do který nic není ani mně ani tobě. Nebo tebe doma posuzujou podle délky penisu (když máš v hlavě očividně nasráno)?

36 hlasů

Lži pravicové zlodějské lůzy uráží celý národ.

52 hlasů

Podle zahraničních médií Nečas ztratil poslední zbytky důvěryhodnosti. To by mne moc zajímalo, u koho jí ztratil????????

37 hlasů

Jak může něco stratit,co nikdy neměl . Nechal se vest
Hradním hrobařem !!!

16 hlasů

Jo, to je fakt, on někdy nějakou důvěryhodnost měl? Mamánek, Kalouskův utři prdel, Klausův podržtaška?

30 hlasů

Mě by zajímalo, kdy nějakou důvěryhodnost vůbec měl ?????????????

49 hlasů

Já bych taky nejásal ,zatím zavřela jen poslance za ČSSD a tak Kalousek stím jejím jmenováním problém nemá. Nějak se mi to celé nelíbí,David Raht to předpovídal.

58 hlasů

popovídal!!!!!, předvídavost byla jeho slabá stránka!!!!

20 hlasů

No, takže bradáčová a všichni okolo, co začali kvičet na její podporu ještě dříve, než se jí kdokoliv dotknul, dělají vše proto, aby nečas neměl jinou možnost, než jejímu jmenování zabránit. Jak jsem ji podporoval, tak se mi začíná hnusit. Nečas neřekl nic o tom, že ji nechce jmenovat a nikdo neměl žádný důvod si myslet, že se nečas snaží jejímu jmenování zabránit. Tímhle rykem a vztekáním se mu to ovšem značně ztěžujete. Protože premér není člověk, který by měl dělat to, co mu panovačně nakáže publikum. A jinak bradáčová - že se urážíš až teď - ono vztekat se na nečase je populární, viď? Když tě socdemáci osočoval, že děláš na politickou objednávku, to jsi držela hubu a ani nepípla. Takže ty nakonec možná opravdu budeš jejich, byť jsem si to do teď nemyslel. Tenhle absurdní ryk, to je hnus. Jak udělat z ničeho megaproblém, v tom jste všichni dohromady mistři.

29 hlasů

Tak samozřejmě že Nečas nic neřekl. To je tím charakterem. Musí počkat, až co mu řekne ústřední výbor oblbovací demagogické strany a co na to zloděj z hradu, tomu pak přizpůsobí "svá dlouze promyšlená" rozhodnutí.

21 hlasů

Nejhorší je ta bezmocnost, když vidíte a slyšíte tu nespravedlnost, která v této společnosti existuje a vy můžete akorát nedávat - jako za komunistů. Nakonec jim dám hlas.

57 hlasů

Leoši proč jim dát hlas ?? Změna je život !!! Jaká koliv změna, nemůže být horší !!!

12 hlasů

Je možnost. U parlamentu ale ne, je to moc hlídané místo. Musí se ten plevel vytrhat postupně, mimo dohled kamer...

16 hlasů

a že ten klaus to tak rychle podepsal to asi není náhoda

71 hlasů

tři největší zloduši kteří zůstavaj a sedí na prameni - kalousek, vondra, nečas + klaus...už aby se propadli do pekla...

75 hlasů

Spolek modrých krys vede ta nejvypasenější z nich. Aneb ryba smrdí od Prahy. :-)

78 hlasů

Vždyť si to můžete přečíst v Týdnu. Nečas je hrobník ODS.

62 hlasů

Nečasi, Nečasi už máš přesčas...

71 hlasů

ODS je zločinecká organizace

http://justicnimafie.cz/?cz_novinky,43

92 hlasů

A říkáš to už dávno, viď.

30 hlasů

Vážená paní Bradáčová. Nemá smysl reagovat na řeči takového nímanda. Ten člověk už klesl tak hluboko, že ho může brát vážně jen a jedině prostoduchá osoba.

105 hlasů

Asi málo kdo čekal, že Nečas může tak hluboko klesnout. Ukazuje se, že je to politický diletant a asi i křivák hrající jakousi zákulisní hru. Doporučoval bych ODS, aby se ho nějak pokusila zbavit.

106 hlasů

Nečas nikam hluboko neklesl. Nečas je typický ódéesácký produkt. A vše co ODS vyprodukuje, je bezskrupolózní a zlodějský šunt. Nečas nebyl nikdy slušný. Za slušného a čistého byl pouze medii vydáván.

71 hlasů

Prolhaný Ubožák, svazáček Nagy je sprostší než Tupohlav a to už je nějaký hova.. !

185 hlasů

Paní Bradáčová : svazáka Nečase už tady stejně nikdo nebere vážně. Možná až na pár desítek jedinců, který náklonnost k ODS vynáší

155 hlasů

Jaroušku, je vás tady asi deset tragédů a smějou se vám i v ústavu pro blbečky. jestli tu někdo někoho nebere vážně, tak to jste vy, cca deset rudých noků typu Prdiče a Raba z Rabštejna, idiotů a figurek.

24 hlasů

Jediná zrůda, která dokáže hájit komunistickou p..u nečase jseš tady ty. Svazák je odporný i pro odesáky samotný, neboť jim právě vykopal společný hrob.

43 hlasů

, kterým ...

35 hlasů

jj je to Peter Nagy :))

45 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov