Materiál pro vládu
U zelené nafty bych mohl být ve střetu zájmů, hlásí Babiš

14.03.2016 19:15

Ministerstvo financí chce, aby návrh na znovuzavedení vratky spotřební daně z pohonných hmot, tzv. zelenou naftu pro zemědělce, předložilo ministerstvo zemědělství. Ministru financí Andreji Babišovi (ANO) vytvoření novely zákona uložila v prosinci vláda. Babiš, který se domnívá, že by mohl být ve střetu zájmů, chce nyní vládní usnesení změnit. S tím nesouhlasí ministerstvo zemědělství ani úřad vlády. Problémem se bude kabinet premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) zabývat ve středu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A kde tenhle oligarcha není ve střetu zájmů? Se Zemanem se snaží sabotovat český těžební průmysl aby mohli spolu pěkně pozvat ruské firmy a dostavět jaderné bloky za lidových 500-800 miliard korun...že na to nejsou peníze? Ale jsou, stačí nařídit Vitáskové změnu tarifů a tvrdit lidem, že ušetří a čáry máry fuk za pět let vybereme prví stovečku miliard a můžem stavět...je to hnus... http://iuhli.cz/milos-podepsal-ted-staci-nevrtet-capem/

0 hlasů

Jaký střet zájmů?
Zájmem parazita (klíště, pobírač dotací na provoz svého podnikání, tasemnice, atd.) je přivlastnit si zdroje na úkor hostitele (pes, daňový poplatník, ovce, atd.).
V čem se to střetává se zájmem ministra?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov