Příští premiér
U Zemanovců se rodí plán, jak odstavit Sobotku

01.09.2013 15:00 Původní zpráva

Křídlu v ČSSD kolem prvního místopředsedy Michala Haška blízkého prezidentu Miloši Zemanovi se sice na nedávném zasedání ústředního výkonného výboru strany nepodařilo vyšachovat stranického šéfa Bohuslava Sobotku ze hry o post příštího premiéra, jenže není všem dnům konec...

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • maary maary (9 hlasů) 01.09.2013 20:07

    Tohle je nádherný... Ještě volby nevyhráli, ale už se perou, kdo kde...

  • Jaroslav Šlepr (9 hlasů) 01.09.2013 19:37

    Mynář a jeho parta začínají porcovat medvěda a přitom nedovedou ani...

  • Hep Cheek (7 hlasů) 01.09.2013 18:22

    To bude krásné dívadlo. Ozubená spermie se bude vztekat, zakrslej...

  • Jan Groha (6 hlasů) 01.09.2013 20:36

    Slizoun Hašek už se těší, jak jej bude Zeman jmenovat předsedou vlády...

  • Hep Cheek (5 hlasů) 01.09.2013 20:45

    Kdyby desátá! Má jich prý 29, takže premiérování by byla jubilejní...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zeman a Klaus mohou za všechno. Zrušme politiku. Tak to někdy z těch článků vypadá.

0 hlasů

Omyl, jen zrušit Zemana a KSČm.

1 hlas

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

0 hlasů

Bohušu, idú ti po krku...

0 hlasů

Slizoun Hašek už se těší, jak jej bude Zeman jmenovat předsedou vlády za jeho podporu , ale hlavně se těší, že už to bude jeho minimálně desátá placená funkce.

6 hlasů

Kdyby desátá! Má jich prý 29, takže premiérování by byla jubilejní třicátá! Nejspíš coani uzákoní, že den má 30 hodin, aby špekounovi vyšla na každou funkci aspoň ta hodina denně, ještěže jakožto socanský superman spát ani jíst nemusí.

5 hlasů

Nejvíce pobaví když vykládá jak plat dává na charitu, když se zeptají na jakou tak mlčí jako hrob. Asi se stydí se ukázat jako filantrop. Takový je náš milý a bohabojný Hašek, s vysokoškolským diplomem z celosvětově proslulé vysoké školy z jednoho nejmenovaného velkoměsta v dalekém zahraničí, kde dřel jako študák dlouhé roky na seminárkách a diplomkách, které jsou známé v celém odborném světě. Žádná strana mimo jedné nejmenované čtyř písemkové, nemá takového charismatického představitele jako je on. Slunéčko jasné ať mu svítí na jeho zářivou pleš a dokonale vykresluje ušlechtilou hlavu tvaru vejce.

5 hlasů

:-)))) Ano, ano, Míša je velmi oduševnělý a charismatický dříč a lidumil.
Jaká škoda, že v tom dětském oddělení, kde nakupuje své skvěle padnoucí oblečky, pro něj ještě nenašli i čepici. Přece jenom - trpaslík bez čepice.....

1 hlas

Je to ta universita v Bilych karpatech mezi stodolou a kulturakem ?

2 hlasy

Bližší určení místa je mezi chlívkem a stodolou.

1 hlas

Tohle je nádherný... Ještě volby nevyhráli, ale už se perou, kdo kde jak a s kým...
Jen víc a houšť... čím hůře pro sociální demokracii a levicové strany, tím lépe pro Českou republiku. Perte se a žerte se.

9 hlasů

Mynář a jeho parta začínají porcovat medvěda a přitom nedovedou ani zacházet se špuntovkou.

9 hlasů

Zeman je bachratý jako Göring, ješitný jako Hitler a prolhaný jako Göbbels. Naštěstí je tento lůzovitý a švejkovitý pronárod natolik zbabělý a bordelářský, že žádnou válku nevyvolá. Bude řešen globálně spolu s cikány, kteří jsou aspoň důslednější a samostatnější.

Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

3 hlasy

To bude krásné dívadlo. Ozubená spermie se bude vztekat, zakrslej špekoun bude předstírat inteligenci a všichni ostatní budou skákat jak Zeman pískne....

7 hlasů

Už se těším na Kalouska s Trautenberkem, jak budou křepčit čtverylku............

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov