Rozhovor s političkou
Udženija: ČSSD připomíná bezradného králíčka uhranutého kobrou

22.05.2018 13:49 Rozhovor

Již sedm měsíců uběhlo od voleb a premiér v demisi Andrej Babiš stále není schopen sestavit vládu s důvěrou. Dokonce se už blíží i prázdninový termín, na který spoléhal sám prezident Miloš Zeman.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Hrabě (3 hlasy) 22.05.2018 16:45

    To je chlap nebo baba ??

  • daniel Pink (3 hlasy) 22.05.2018 18:19

    ODS nedavno pripominala velmi šikovnou straku,kradli tunelovali a...

  • Petr Klos (3 hlasy) 22.05.2018 14:48

    ... a tato polomusulmanka potom připomíná koho ... ?!

  • Josef Procházka (2 hlasy) 22.05.2018 17:08

    Je to chlap, co se snaží dělat ženskou. Ale hlavně je to megadebil!

  • Miloš (1 hlas) 22.05.2018 14:38

    ODS se chová jako suverénní vítěz voleb a zatím se perou s Okamurou,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Už to vypadá,že paní Udženii ta kobra už pomalu žere.Už aby ji sežrala celou.

0 hlasů

Kdo jiný to mohl říci jen politik či politička z ODS, mají biliónové máslo na hlavě a pořád by radili. Jasně ovce tu mají a vzhledem k počtu příznivců se ukazuje i počet zlodějů, prostě ten kdo dává hlas pro ODS je jejich člen zlodějské mafie.

1 hlas

ODS nedavno pripominala velmi šikovnou straku,kradli tunelovali a oblbli vetsinou navstevniky pražske kavarny

3 hlasy

Volby do Senátu Parlamentu České republiky se budou konat v říjnu 2018 společně s volbami do zastupitelstev obcí. Bude se volit třetina Senátu (27 z 81 mandátů) ve 27 volebních obvodech.

S e n a t ....... ČSSD bude v Senátu obhajovat polovinu volených míst.......ČSSD bude na podzim obhajovat vítězství ve 13 z 27 senátních obvodů, kde se bude volit.

ODS obhajuje 4 výhry, frakce KDU-ČSL a Starostů po 3, KSČM, Piráti, Zelení a Strana práv občanů v osobě svého předsedy Jana Veleby po 1 vítězství.

Hnutí ANO, které vyhrálo sněmovní volby, by mohlo po neúspěchu v lednových doplňovacích volbách svou pozici v Senátu jen posílit, podobně jako SPD Tomia Okamury.

...... K ústavní většině je v Senátu třeba 49 hlasů z celkových 81.

ANO má nyní 6 senátorů, SPO 2, KSČM 1, SPD nemá žádného. Klub ČSSD tvoří 25 členů, lidovecká frakce má 16 členů, STAN 12, ODS deset. Minimální počet pěti senátorů se drží v klubu pod vedením Veleby, šéf Strany práv občanů..........

0 hlasů

A?

0 hlasů

Udženija: ČSSD připomíná bezradného králíčka uhranutého kobrou.....ALE ??? ALE ?????

soudruzi-pratele z CSSD ze jsou B E Z R A D N I ??? ani nahodou - moc dobre vedi CO?? DELAJI . . . . . uplne stejne jako to delali v UNORU 1948 soudruzi-komuniste - jeste pred koncem II.svetove valky soudruzi v Cesku zu planovali jak se dostat K MAJETKUM . . . . .

halooooo - STALE ZAPOMINATE - ze v rijnu 2018 sjou mega dulezite volby pro soudruhy-pratele z CSSD - jedna se o SENATNI VOLBY a tam se jedna o dost velky pocet kresel . . . KORYT . . . takze se musi OBLBOVAT-VYTVARET TANECKY - oddalovat .....atd. protoze KOMUNISTE JDOU JEDNOZNACNE DO VLADY Ceske republiky - jenomze TO?? se moc nehodi prave pred volbama do Senatu - protoze se SOUDRUZI-PRATELE z CSSD budou strasne TVARIT , ZE VLASTNE S KOMUNISTY v Cesku nespolupracuji a nechteji spolupracovat a dokonce i pred volbama do Senatu v rijnu 2018 vytahnou O B L B O V A K . . . . . . .

"" Sjezd potvrzuje platnost závěrů hradeckého sjezdu ČSSD o nepřípustnosti spolupráce sociální demokracie s extremistickými politickými stranami. Vylučuje politickou spolupráci se SPR-RSČ, SČK, MNS, KSČM, LB a SDL. "" ....... Bohumínské usnesení bylo přijato jako 14. bod usnesení na 27. sjezdu České strany sociálně demokratické, který se konal v dubnu 1995 v Bohumíně. Je v něm potvrzen a konkretizován bod usnesení z předešlého 26. sjezdu, konaného v roce 1993 v Hradci Králové, podle něhož si ČSSD zakázala politickou spolupráci s několika extrémistickými politickými stranami.

0 hlasů

A?

0 hlasů

To je chlap nebo baba ??

3 hlasy

Je to chlap, co se snaží dělat ženskou. Ale hlavně je to megadebil!

2 hlasy

Užovkia je balkánská mlátička na zasedání rady mlátí lidi na to bych nevlez ani po litru rumu

0 hlasů

..ani s 5 promile

0 hlasů

Pro ČSSD je důležitější podpora americké války v Afghánistánu, kam chce poslat další špenáty, než nemocné české dítě či strádající senior. ČSSD, táhni do brusele a horoucich pekel. Podvedla jsi všechny, kteří tě dříve volili.

0 hlasů

no, Udž. vypadá jako kobra

0 hlasů

... a tato polomusulmanka potom připomíná koho ... ?!

3 hlasy

ODS se chová jako suverénní vítěz voleb a zatím se perou s Okamurou, Pirátama a komunistama kdo z koho. Nebejt totálního úpadku TOP 09 , ODS by byla pořád na svejch cca 8-9% a to kdo ví jestli. Kdo by taky tu nesympatickou sebranku volil, kdyby měl jinou možnost. ODS za Klause byla značka,za toho seladona Fialy je to pouze z nouze ctnost.

1 hlas

Nejlépe všechno svést na voliče.Nejít do vlády bylo vaše rozhodnutí,ne voličů.

0 hlasů

Bylo to rozhodnutí voličů.Proto dávali hlas ODS, aby se k moci nedostal Bureš. A teď by s ním měli jít do vlády? To nemyslíte vážně?

0 hlasů

Uzovka je velka myslitelka , ktera nas svymy analyzami vzdy neskonale obohati .

1 hlas

Fudženija vypadá jako Vinetou s brejlema...

0 hlasů

Vinetoun byl krasavec intelikentní ta užovka je jak stará stanová kůže a blbá je jak Němcová ,sprinrterka hradní

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov