Slovensko
V Brně se demonstrovalo. Na novou vládu se nebral ohled

23.03.2018 18:33

I přes rekonstrukci slovenské vlády se v Brně sešli demonstranti volající po důsledném vyšetření vraždy novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky Martiny Kušnírové. Žádali také slušnost v politice, a to jak na Slovensku, tak v Česku. Shromáždění se podle odhadu zúčastnilo nejméně 350 lidí, převážně mladých s vysokým podílem Slováků.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • karel ledvinka (2 hlasy) 23.03.2018 18:47

    demonstrovat cizincům u nás by mělo být zakázno.turci,kurdi,slováci...

  • Karol Hallik (2 hlasy) 23.03.2018 18:49

    Když se u nás stane vražda kohokoli,jsou rovněž takové...

  • Bob Kadet (1 hlas) 23.03.2018 20:11

    No a co uděláš s takovým "prestitutem" (a že jich je), který ti lží...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kiska prekrocil svoje pravomoci a protiustavnost desekrat vic nez Zeman --o tom nase CT a Bakalovske media svinsky mlci

0 hlasů

Kdyby někdo vystřílel celou redakci Formu24.cz, to jest Šafra, Bessera, Hovorkovou, Cempra, Jandourka a pár dalších záštiplných osob, taky by se demonstrovalo? Nebo naopak slavilo?

0 hlasů

Forum24.cz

0 hlasů

Můj bývalý kolega z KSČ pak OF by řekl, že plačou na špatném hrobě. Zvolili si Fica dvakrát po sobě tak co by chtěli.

0 hlasů

Když se u nás stane vražda kohokoli,jsou rovněž takové demonstrace?Běžte laskavě do prdele s tímhle cirkusem,nažene se pár smradů,někdo se zaplatí ....klasika.Nic navíc nenasvědčuje,jestli šlo o politickou vraždu

2 hlasy

Šlo o dvojnásobnou vraždu. Pro svobodnou demokracii musí být práce dobrého novináře (chtě-nechtě) posvátná. V momentu, kdy nebudou moci novináři svobodně rozkrývat machinace vládnoucích elit, žijeme v mafiánské totalitě. A je jedno, jestli jde o mafii italskou, českou nebo soudní - všechny z nás dělají jen své otroky.

0 hlasů

Kolikpak je u nás dobrých novinářů ? Řekl bych, že by stačily prsty jedné ruky.

0 hlasů

No a co uděláš s takovým "prestitutem" (a že jich je), který ti lží rozbije rodinu a existenci, u soudu možná po pár létech vysoudíš omluvu za pomluvu (nikoliv finanční odškodné), ale vše je již v háji.

1 hlas

Pokud si na vás zasedne novinář "paparazzi", pak musí být stresující dělat veřejnou funkci. Proto taky jistou míru úcty mám ke všem (i ke Kalouskovi), kteří v takových postech sedí nebo dokonce skvěle pracují. Ale bohužel - kdo chce do té špičky jít, musí prostě předem počítat s tím, že tam vládne konkurence a že mu nejen novináři prolezou minulost a kdekdo bude číhat na každé zaváhání. V téhle demokracii je nejvyšší hodnotou úspěch jedince, získání majetku, peněz. A každé rozhodnutí nebo změna zákona vždy někoho o ty peníze připraví (a to hodně bolí...)
Změny bychom se dočkali jen tehdy, pokud by s majetkem a počtem miliard na účtu majiteli automaticky klesal ve společnosti morální kredit...ale toho se asi ještě dlouho nedočkáme.

0 hlasů

demonstrovat cizincům u nás by mělo být zakázno.turci,kurdi,slováci jste tady na práci.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov