Srdce na Hrad
V čele pietního průvodu za Havla kráčeli Hilšer s Fischerem

17.12.2017 18:12 Aktualizováno 17.12. 20:36

Dvě stovky lidí vyrazily v podvečer v Praze na vzpomínkový pochod s názvem Srdce na Hrad. Akce se uskutečnila v předvečer výročí úmrtí bývalého prezidenta Václava Havla a měla připomenout jeho odkaz.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karol Hallik (10 hlasů) 17.12.2017 19:21

    To už je zoufalství a ubohost havloidů,Venca flaška byl ostuda a...

  • Miloš Kripner (10 hlasů) 17.12.2017 18:22

    Dvě stovky zkrachovalých havloidů, zítra otevřu šampaňské, jako...

  • Dušan Hilderich (9 hlasů) 17.12.2017 19:28

    Havla mám spojeného s jeho strašlivou výzvou k humanitárnímu...

  • Aleš Přibyl (8 hlasů) 17.12.2017 18:52

    Ale měli ožrala nebyl jedinej. na rozdíl od nás, které třeba vyhodili...

  • martin cajthaml (8 hlasů) 17.12.2017 19:32

    To rozhodne nebyl dobry clovek. Ja ho mam spojeneho s hlaskou Karlovi...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Žádám všechny lidi dobré vůle, aby si dnes sedli na Lavičku Václava Havla a . . . pořádně si prdli.

1 hlas

Tyhle prezidentské volby nebudou o souboji kvality kandidátů. Bude to hlasování o kvalitě obyvatel této země. Půjde o to, zda převáží buranství, pokleslost a prázdnota anebo lidská důstojnost, vzdělanost a schopnost rozumného uvažování.
Společnost je rozdělena podle tohoto dělítka. Na prostoduché, nevzdělané, neúspěšné pohrobky minulých časů, frustrované ze svých mizerných životů a ty, kteří jsou schopni se postarat sami o sebe.

1 hlas

kvalita bude lepší,až deportujeme ty,kteří nám tlačí dolů národní průměr IQ svým nízkým.jde tedy o cigáni,semiti,vietnamce a slováky.to VYKOPAT a budeme na úrovni korejců,japonců a možná i hong kongu.je tady moc blbečků z afro/azie co jen lžou,kradou a držkujou.

0 hlasů

Dnes na ČT 24 vzpomínal Jan Sokol na ožralu a na otázku čeho havel litoval, odpověděl - " litoval to, že ve vězení podepsal komunistům " neřekl co ale podle výsledku dalších jeho kroků, lze si domyslet.
Jinak jsem rád, že tu máme takovéto Jeronýmí, Ok atp jinak by náš národ byl v pr

0 hlasů

Jaja, ruda prasata jako jeronym a ok by zase radi rozdelovali spolecnost. Neuvedomuji si uz, ze do jejich era udavacstvi z doby komunismu je uz davno pryc.
Cele dve stovky se jich slezly :-)))))
A stejne by ta bolsevicka spina chtela urcovat kdo ke hlopy a kdo je chytry. Neni divu, ze jejich idol je padakovy vrah s 5% :-))))))))

1 hlas

Takze cele dve stovky rudych vemen z prazskych kavaren?
Tak to je co slavit, prolhana luza uz vymira :-))))
Zbyli bolsevici maji nepretrzitou sluzbu tady, kde treba rude vemeno ok uz havlovi namaloval svatozar :-)))))
Na veci jako "nejsme jako oni" - amnestie vsem komousum
Chadimova....
Kcharl/bakala - Becherovka
amnestie vrahum....
A celou radu dalsich prasaren si uz mistni bosevicka spina "nepamatuje" :-)))))

4 hlasy

Kdysi se říkalo že největší upír je Gusta Fučíková, která tolik let vyžila z jedné mrtvoly. Jenže po Havlovi se to posunulo do vyššího levelu. Z jeho mrtvoly dokáže vyžít řada našich zneuznaných pseudoumělců a nemalá část pražské kavárenské stoky( což jsou často v obou případech stejné osoby).

4 hlasy

Ale maji odvahu představím si ty co hajzla Havla rádi nemají dali těm 200 šmejdům počuni tak tam bude hromadovej hrob

4 hlasy

Havel byl cokoli, jen ne hajzl. Hajzl by nikdy za svoje názory neseděl. Hajzl byl jeho nástupce Klaus. Protože působení jeho nástupce je sdostatek známé, pooprav si v bázi obsah pojmu "hajzl". Hajzl je ten, kdo podvádí, manipuluje a lže, s cílem prosadit a uskutečnit činy jinak kriminální a sám zůstat nesouzený.

3 hlasy

Hajzl je ten, kdo podvádí, manipuluje a lže, s cílem prosadit a uskutečnit činy jinak kriminální a sám zůstat nesouzený.
Lépe bych Veškrnu nedokázal vystihnout. Pamatuji si jeho oblbovačské projevy a sliby. Dodnes se mi z něj zvedá kufr.

0 hlasů

"Hajzl", pochází z německého "Hüsli" (domeček), lidového názvu pro venkovní záchod. Nevím, jakým divem se toto stalo tím, čím se stalo v našem pojetí, ale jsme natolik spjatí v Německem a němčinou, že kdo tento jazyk dobře ovládá, je si vědom, jak k němu máme významově, ale i slovně blízko.

2 hlasy

Miloši Kriplere, otevři si šampáňo z likérky Drak. Oslav svůj matematickej výkon důstojně.

1 hlas

Prezident Havel ze sve pozici prezidenta jen ukazal smer vyvoje Ceskoslovenska po zhrouceni sSSR a bolsevismu...
.
Klaus a Zeman (Prognosticky ustav...) - vsecko ve state rozkradli ...
a vypestovali sveho nastupce Burese-Kradise...
a oligarchat v CR...

5 hlasů

dva semiti židi v čele.ještě tam chybí válečná zločinka albright-korbelová a její páls z helios towers africa,semiti židi zloděj soros a lichvář rothschield4.ti,co posílají do evropy černé " uprchlíky ".už si i vyžebrali " dar " od us.daňových poplatníků-$95mil.aspoň vím,koho nevolit.

6 hlasů

Ať Vám nepraskne žila, stres je zabiják... A snad Vám nevadí svoboda slova, které užíváte plnými doušky až hanba?!
(axman.pavel@skaut.cz)

2 hlasy

úplně v klidu.upozorněte mě,pokud najdete nějakou chybu nebo i lež.

3 hlasy

Ledvino, kdy byla odsouzena "válečná zločinka albright-korbelová"..?

0 hlasů

pořád na útěku,koza šeredná.

3 hlasy

v srbsku je na ní vydán zatykač,pokud se nepletu.vopičení je forma obdivu,když na nic jiného nemáte,bad břídile.popletl jste jméno-pan ledvinka.ádu nikde nesoudili a je zločinec,nebo ne?změnit jméno na bad breath břídil.co vy na to,jako svazák?

0 hlasů

Takze nebyla odsouzena ... a neni "zlocinka" ...
Ledvina - je lhar .. a kozel seredny!))

0 hlasů

Havla mám spojeného s jeho strašlivou výzvou k humanitárnímu bombardování. Nebyl to dobrý člověk.

9 hlasů

HAha, hele jak to prolhany bolsevicka prase ok pod tebou prska :-)))
A pry ze havel k zadnymu humanitarnimu bombardovani nevyzyval :-)))))
To rudy vemeno ma v Kyjeve asi jenom internet na tyden.cz :-))))))
A pry zvitezilo dobro. Tim asi mysli ten drogovy mafia stat a jeho oblibene slimaky :-)))
Neni divu, ze tu dnem i noci horuje pro vrchniho vitace drahose, ktery by jich sem nacpal desetititsice :-)))))))

2 hlasy

O "humanitární bombardování", ve smyslu v jakém je podáváno, Havel nikdy nemluvil. A že se NATO podařilo ukončit konflikt, vyvolaný Srby, kteří se nemohli smířit s koncem svého imperia, tak k tomu jim musím gratulovat. Porovnejte jejich jednání s civilizovaným rozchodem Čechů a Slováků. Pokud by byli Srbové civilizovaní, nikdo by je nebombardoval a možná by si zachovali aspoň přístup k moři. K tomu ale, jak se chovali, nemohla světová komunita nadále přihlížet a jsem rád, že nezvítězilo zlo. Takže, Havel k žádnému "humanitárnímu bombardování" nevyzýval a logicky, ze své pozice ani nemohl. Jste prolhaný dar*bák .

4 hlasy

Nejsme slunickari... proto nackove Srbove a RuSSove byli vybombardovani...
Ted je tam mit..)

0 hlasů

Názor hodný pacienta uzavřeného psychiatrického odd.

1 hlas

klinton šel do jugoslávie jen proto,aby odvedl pozornost od moniky.a tlačila ho tam i semitka židovka albright-korbelová.její synátor to byl,co potom dostal koncesi na mobilní telefóny v kosově a albánii.havel způsobil humanitární bombardování u nás,hlavně po Václaváku se nedalo chodit,když otevřel šatlavy.chytráčik.

2 hlasy

Kdo a z jakých pohnutek na Balkáně zasáhl, je těžké posoudit. Jaké byly důsledky a kdo z toho eventuálně profitoval, je irelevantní. Důležité je, že skončil masakr, který Srbové prováděli. Pouze tvrdím, že nadávání Havlovi je naprosto nesmyslné a v tomto spojení lež. A že by někdo vyvolal válku kvůli skandálu s Monikou, tomu snad ani sám nevěříte. A jestli ano, tak asi věříte i tomu, že šlověk nebyl nikdy na Měsíci.

2 hlasy

nevím,jestli jste tak vyčůraný,alebo čo.původně byla řeč o humanitárním bombardování.té otázce o Václaváku a otevření šatlav jste se vyhnul.profit,zvlášť pro semity židy je důležitý.vizte třeba jen dnešní demonstrace v židostáně.klinton byl impíčován,skoro VYKOPÁN z bílého domu,lhář,načapáný.velmi vážné,zvlášť pro něj a hlavně jeho šerednou choť.pokud se týče balkánu,masakry dělali i albánci a chorvati.ti už se semity židy za druhé světové,když alger hiss podrazil mihajlova a protěžoval tita.když tomu nevěříte,nechte se vystřelit na měsíc,bez skafandru.tam to dostali srbové ze všech stran.vyrovnávali si účty.

3 hlasy

za druhé.algér hiss byl špión semita žid.na rozkaz z kominterny,g.dimitrov,odklonil us.pomoc od mihajlova,kam měla směřovat,k titovi.to samé udělal další semita žid,alan cranston,budoucí senátor v kalifornii čankajškovi.podpořil maa.po smrti tita si holt začli místní vyřizovat staré účty.srbové,chorvati,muslimové a do toho albrightová-korbelová s klintonem.ten potřeboval odvrátit pozornost od toho jak řekl do tv-i had nothing to do,with this woman,monika lewinsky.semitka židovka taky.

2 hlasy

v1.příspěvku píši-verbatim=havel způsobil humantární bombardování u nás,hlavně po Václaváku se nedalo chodit,když otevřel šatlavy....komentář?veškerý žádný na to konstatování faktu/otázku.vyhýbáte se.tak to JASNĚ a za prvé.bez pletení.

2 hlasy

Nemyslím si, že bych by "vyčůraný" a otázku o Václaváku a otevření šatlav jsem neviděl a ani po opětné revizi, nevidím. V době, kdy měl pan Clinton zmíněné problémy, tak jsem ještě žil v Severní Americe a tudíž měl zprávy z první ruky. Také mi není jasné, proč do toho pletete židy. Nikdy jsem neměl Clintona a jeho manželku v oblibě, ale stále mi unikají souvislosti s tím, o čem je zde momentálně řeč. Pletete tak nějak 5 přes 9 a vůbec ani nevím, jak na to reagovat.

3 hlasy

To rozhodne nebyl dobry clovek. Ja ho mam spojeneho s hlaskou Karlovi Krylovi. Ja se hlasim a co rekl Havel? Bez a radsi zpivej. Nepotreboval nekoho, kdo by mu videl do karet, kdyz uz tenkrat uzavrel pakt s Calfou jako loutka prozapadni.... Čalfa dodnes mlci.

8 hlasů

Jakápak "loutka"? Nevím, co domluvil s odcházejícími komunisty, ale pokud k něčemu takovému došlo, tak pouze v zájmu, zabránit krveprolití, Dobře víte, že na př. Zemanův kamarád Zbytek, hodlal prahu napadnout se svým tankovým praporem. Světu vládnou peníze a to i světu komunistickému. Pokud by komunisté neměli jistotu, že o své majetky nepřijdou, nekonala by se žádná "sametová", nýbrž krvavá revoluce. Jestli bylo rozhodnutí správné, nedokážu posoudit. Osobně myslí, že nikoli, ale Havel byl humanista. Každopádně ale nebyl nikdo, kdo by "západu" poklonkoval. Pouze věděl, kde je naše místo.

4 hlasy

Vodval se ty starej kryple je tě tady plno a tvoje žvásty a lži se nedaj vstřebat

6 hlasů

Konečně rozumný příspěvek. Aspoň je zřejmé, kdo jsou oponenti. Ještě nějaká jiná, věcná poznámka?

2 hlasy

Snad sis nemyslel, ze s bolsevickym hnojem jako ty se bude nekdo vybavovat?
Zalez do svy diry v Kyjeve a na zahrati si vem svy oblibeny slimaky.
Ty vemeno jedno rudy :-)))))

2 hlasy

Hahaha. Behem pruvodu se rudy nok a Hradni opilec Zeman valel ve vlastnich zvratkach.

3 hlasy

Zatím se ale Zemanovi nepodařil přimrznout k louži a uhnat si zápal plic. Jak tomu zrzavému blábolovi z Hrádečku.

3 hlasy

havel byl nepiják?

7 hlasů

Havel je mrtvý, ale nikdy nedělal takovou ostudu, jako současný "prezident". Pomalu se člověk stydí, ukázat v cizině v hotelu český pas.

2 hlasy

Co naděláš, já se zase stydim za české emigrant. zmr...Co po roce 1990 přitáhli rozkrást i to lejno co tady zůstalo.

3 hlasy

ale udělal.jelcyn v irsku.na to si už nikdo nepamätá.a oba vožralové jsou už mrtví.faktem je,že chlastali všichni tři.ale jenom havel je nevinen.kdo ví,kolikrát se poblil na hradě při banketu.

2 hlasy

Proč ale kritizovat mrtvé? Ti už žádný problém nejsou. Problém jsou opilci, kteří žijí, zastávají důležité posty a ucházejí se o ně i nadále. Je to tak těžké pochopit?

2 hlasy

havel byl náš ožralý prezident třikrát.dvakrát se o to ucházel a vy NIC.to je naše historie.mrtvý nebo ne.a zemana jsem neviděl dlouho ožralého.kalouska taky ne.ale pošklebující se pakáž BEČÍ pořád.havel nás humanitně ZBOMBARDOVAL,když otevřel kriminály.žádnou takovou hrůzu zeman neudělal.

2 hlasy

Havel je mrtvý, ale nikdy nedělal takovou ostudu, jako současný "prezident". Pomalu se člověk stydí, ukázat v cizině v hotelu český pas.

4 hlasy

měříte dvojím metrem.nefér.mrtvý,živý-ožrala je vožrala.

2 hlasy

Jen im.becil muze merit ziveho a mrtveho stejnym metrem ..)

1 hlas

Stejnym metrem se da merit jen napulmrtveho Zemana..)

0 hlasů

áha.takže zapomeňme na ádu?

1 hlas

To už je zoufalství a ubohost havloidů,Venca flaška byl ostuda a zrádce národa.Nemá cenu se k tomu hlouběji vyjadřovat

10 hlasů

Na protest proti současnému ožralovi na hradě velebit bývalého, ještě většího ožralu, to je schýza...

1 hlas

Zdá se, že ti dva jsou slušní lidé.

3 hlasy

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Určitě. Je to odvaha, ukázat svůj názor takhle veřejně, ještě před volbou. Ztratili tím teoretickou možnost podpory voličů Zemana, jichž je bohužel přirozená převaha.

2 hlasy

Možná slušní, určitě ale blbí...

2 hlasy

Hodnocení od Utřikunda, má váhu Nobelovy ceny.

3 hlasy

nic moc.tu dostal i blbý algore.už to DÁVNO není,co nobel bývala.semiti židi koruptují fše.

1 hlas

At nepos,,eres, Ledvino,
vitac RuSSAku Zeman - je Zid...)))

1 hlas

jo,fšichni jsme židi,áda taky byl.né?

2 hlasy

Dvě stovky zkrachovalých havloidů, zítra otevřu šampaňské,
jako drtivá většina jsme v klidu, že škůdce národa Veškrna už nedramatizuje!

10 hlasů

Měl jste vy, nebo vaši rodiče, odvahu, postavit se koncem 70. let totalitnímu režimu? Jsem si jist, že ne, Tak aspoň nešpiňte památku lidí, kteří byli ve vězení i za vaši svobodu.

5 hlasů

O jaké svobodě je řeč?

8 hlasů

Můžete se aspoň zeptat. Před 50 léty byste byl za podobnou otázku "mrtvý muž". A vím, o čem mluvím. Narodil jsem se ve válce a celou tu komunistickou hrůzu prožil.

3 hlasy

můj děd vstoupil do ksč po uzavření vys.škol ve '39 a vystoupil v '51.

2 hlasy

moc brzo,i když byla krize.v té době tam,do ks. šli hlavně v usa semiti židi.george kovalovo/špión,hrdina rf./ rodiče utekli v té době do iowy,potom zpět. na sibíř.

2 hlasy

Můj otec vstoupil do strany na počátku 30 let a když mě v 70 létech navštívil na "západě" prohlásil, že kdyby byl mladší, tak by emigroval taky. Tolik rekviem komunismu.

2 hlasy

Ale měli ožrala nebyl jedinej. na rozdíl od nás, které třeba vyhodili z práce dostával na svoji činnost peníze z Německa a měl se dobře. Komanči si ho chovali k tomu až padnou tak on je zachrání. Historie to potvrdila. Červená srdce také visí nad něvestinci, no to by se na pražský hrad za vlády ožraly hodilo.

8 hlasů

Myslím, že peníze dostával zejména za tantiémy. Ale je to vlastně jedno, za co. Československo totiž podepsalo tzv. Helsinskou smlouvu a Havel pouze chtěl, aby byla dodržována. Jestli chlastal, kur*il se, nebo dostával ze zahraničí peníze na svoji politickou činnost, je v podstatě jedno

2 hlasy

ale děte.tak je jedno,když by chlastal i zeman?vysvětlete to místním zemanobijcům.

3 hlasy

zeman tvrdí cukrovka.ale řeč je o chlastu.a havel chlastal,víc než zeman.zvlášť v poslední době.u těch klenotů to byla asi noha.takže nezveličujte,ve světě uznali jeho vysvětlení a už na to DÁVNO zapoměli.tak se můžete zase v klidu ohánět Českým pasem,hlavně na konferencích pravice,v Rusku a číně,i v usa.

2 hlasy

Co dělal Zeman v 70 létech? Taky bojoval a byl arestován? A k tomu chlastu . Have, třeba chlastal, ale nikdy nebyly jeho snímky, jakožto ožralého, pomalu zvracejícího nad korunovačními klenoty, zveřejněny v celém světě.

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov