Další důkazy
V českém archivu se dochoval zápis z Babišovy schůzky s StB

09.03.2014 10:36

V českém archivu se dochoval další písemný záznam o tom, že nynější místopředseda vlády a ministr financí Andrej Babiš působil v 80. letech jako agent komunistické Státní bezpečností, píše týdeník Euro ve svém pondělním vydání.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • jaroslav novak (6 hlasů) 09.03.2014 21:48

    Rád bych viděl obsah svazků STB, týkající se prvních dvou...

  • Karel Vlk (4 hlasy) 10.03.2014 03:17

    Estébák má z ostudy kabát, kdyby by aspoň trochu rozumný, tak z...

  • Jiří Susa (4 hlasy) 10.03.2014 08:45

    Přesně! Souhlasím! Spisy zjevně nebyly skartovány, ale uschovány...

  • Josef Lustig (3 hlasy) 10.03.2014 01:21

    Obhajovaci strategie soudruha agenta Babise uz je smesna .)))))

  • daniel Pink (3 hlasy) 10.03.2014 12:52

    kompromitace tohoto druhu vzrusuje jen zhovadilce Kalouska pomatenou...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Deti,deti,kdyz jste si svobodne zvolili komunistickeho prezidenta,nechapu proc vam vadi estebak jako ministr financi?Argument,ze Milos Zeman je komunista byvaly beru na vedomi stejne jako vyskyt byvaleho cernocha,Michael Jackson je vyjimka potrvzujici pravidlo.Preji pekny den.J.L.Boston Linconshire.

0 hlasů

Případ Babiš uzavřel naši lustrační historii a agentománii, započatou Cibulkou blahé paměti. Babiš agentem asi byl, jako kdekdo v zahraničním obchodě, ale teď už tomu nikdo nepřikládá žádný význam.

1 hlas

Docela se přikláním k tomu, že jako kde kdo v té době, po návratu z ciziny napsal pár blábolů o tom, že někde byl, s nikým závadným pro republiku se nesešel a popsal pracovní cestu jako někam jinam pro zaměstnavatele, takže vlastně napsal stejnou zprávu dvakrát, toť vše. Kalousek se nikam nedostal, kdyby mohl, jel by taky, jenže se narodil v jiné rodině a asi taky nebyl nikterak excelentní ve svém oboru, nakonec se praktickou chemií ani dlouho neživil, že? Možná by mohl dopadnout jako ten ze Saturnina, takto žel dopadl katastrofálně celej národ a Agrofert vzkvétal!!!!

0 hlasů

kompromitace tohoto druhu vzrusuje jen zhovadilce Kalouska pomatenou Mirku absoloventa VUMLU P SOBOTKU a Horaka

3 hlasy

Určitě na něj něco bude chtít vyšátrat ta smečka ożralů, co jim zakázal pít v parlamentu...

1 hlas

Určitě na něj něco bude chtít vyšátrat ta smečka ożralů, co jim zakázal pít v parlamentu...

0 hlasů

ANDREJI, lhat by se NEMELO a pro Tebe jako politika toto "zakopnuti" ma mnohem vetsi vahu, jak kdyby se to tykalo me osoby…. A nyni jak vazny je to PRECIN, ktery se odehral pred temer 35 lety. Babis je jeden z mala, o kterem lze rici, ze za sebe ve vlade by nemel nahradu. Skunk Kalousek by si pral jeho pad, ale pomohlo by to ceske politice, jako takove???? Asi ne a tak Andreji maslo a popel na hlavu a F$EC_ko zase bude OK…. :)))) ze-jo?

1 hlas

Estébák má z ostudy kabát, kdyby by aspoň trochu rozumný, tak z politiky odejde

4 hlasy

Normálně myslící by vyčkal výsledku soudu. Naivní pitomec sežere vše co mu předhodí naši žumpalisté. Je s podivem kolik v tomto "objevném" článku se uvádí z objeveného dokumentu (jeden odstavec o úplatcích v Petrimexu, čili nic politického, jenodhalení zlodějny) a kolik jsou ostatní pindy pro takové naivy. Howgh.......

0 hlasů

Obhajovaci strategie soudruha agenta Babise uz je smesna .)))))

3 hlasy

Ucpal se mi hajzl. Neví tu někdo co s tím? Nebo se mám obrátit o radu na Institut Václava Klause?

2 hlasy

Rád bych viděl obsah svazků STB, týkající se prvních dvou polistopadových prezidentů ČR a aktivních disidentů (před jejich vyčištěním). Potom mě můžete informovat o spolupráci Babiše s STB.

6 hlasů

Přesně! Souhlasím!
Spisy zjevně nebyly skartovány, ale uschovány tak, aby škodily jenom tam, kde se to zrovna jejich "skladníkům" líbí. Tak to popisoval počátkem roku 1990 pro BBC Richard Sacher, tehdy ministr vnitra. Kdo jiný než estébáci byli schopni něco takového technicky i morálně provést.

4 hlasy

Estébáci sami skartovali spisy.Co se týče pana Klause, ne byl zapsán a pan Havel, o to něco proběhlo v tisku.Myslím nevědomá spolupráce

1 hlas

:-)))))

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov