Programová část
Vedení ČSSD podpořilo koaliční dohodu s ANO a KDU-ČSL

13.12.2013 18:12

Předsednictvo ČSSD v pátek jednomyslně podpořilo koaliční smlouvu s hnutím ANO a KDU-ČSL. Podle informací doporučilo stranickému ústřednímu výkonnému výboru, aby ji v sobotu schválil bez vnitrostranického referenda.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • nováková věra (2 hlasy) 13.12.2013 19:05

    Jsem pro ukončení jednání s KDU. Neseriozní pidistranička s velkými...

  • Vlad Naiva (1 hlas) 13.12.2013 19:54

    Vnitrostranické referendum Sobotko&Dienstbierovci rychle zavrhli,...

  • o k (1 hlas) 13.12.2013 20:07

    Věděl jsem, že budete pouze problém. Soudruzi vás převedli z portálu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kdyby byli státotvorní, pak by se ČSSD a Aníci přímo spojili s KSČM, nebylo by pochyb, že to myslí se zemí státotvorně a křiklouni by neměli argument. Procento, jaké dostala KSČM jim dává nárok na vládnutí a odpovědnost.

0 hlasů

Vnitrostranické referendum Sobotko&Dienstbierovci rychle zavrhli, protože socani si v drtivé většině přejí podporu menšinové vlády ANO+ČSSD Úsvitem přímé demokracie (klasické výmluvy: je to zdlouhavé a nákladné... nj, demokracie je obtížnější než diktát předsednictva, že). Bakalův kámoš Sobotka a Babiš se příliš bojí nezmršeného zákona o referendu. Proto holportem s KDU-ČSL raději zabetonovali církevní prostituce a ČSSD tak nezadržitelně padá do bezvýznamnosti jako ODSka. Tohle jim voliči nezapomenou.

1 hlas

Věděl jsem, že budete pouze problém. Soudruzi vás převedli z portálu REFLEX, protože dosavadní placení diskutéři "levice" neplní své úkoly - respektive, není pro ně lehké, komentovat současné politické dění. Nevím, co vás vede k názoru, že pan Okamura je spasitel národa a dokonce vím, že vy víte, že není. Vám, je pouze "proti srsti" fakt, že by se ve vládě měli objevit Lidovci a je mi jasné, z jakého důvodu. Pokyny z Bredovské jsou jednoznačné a vy jste pouze vykonavatel povelů. Budu se snažit, abych během vašeho "působení" na serveru Týden, pomohl znehodnotit vaše, většinou nesmyslné a hlavně neodůvodněné, úvahy.

1 hlas

Jsem pro ukončení jednání s KDU. Neseriozní pidistranička s velkými požadavky.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov