Exprezident
Vezměte politiku pánům v kuklách, řekl Klaus a káral ODS

17.06.2013 19:12 Původní zpráva

Podle Václava Klause plyne ze současné politické krize jedna jasná poučka. "Odebrat politiku z rukou pánů v kuklách a vrátit ji mezi politiky," prohlásil bývalý prezident. Svému nástupci na Hradě doporučil, aby se neukvapoval, a "své" ODS, aby se vzpamatovala.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novák (17 hlasů) 17.06.2013 19:30

    Tak to je ta demokracie.-)..omezit policii moc.Jo Klaus by toto...

  • Jiří Susa (16 hlasů) 17.06.2013 19:52

    Trenér gaunerů, sám mistr republiky v gaunerství, Klaus udělal ze...

  • frigo (11 hlasů) 17.06.2013 19:29

    Klausi, ty ani politik nejsi, tobě nic nemohou vrátit, ty jsi...

  • Marian Gavlák (10 hlasů) 17.06.2013 19:41

    Pane důchodče, tohle je důsledek vaší politiky, všechna ta tolerance...

  • Alice Černá (10 hlasů) 17.06.2013 19:29

    A kam Nečas, Kuba, Kalousek, Gazdík a další, v těch kuklách chodili?...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Skoro to vypadá, že se pan ex prezident něčeho bojí, že tak piští. :-)))))

1 hlas

Souhlasím s panem Klausem, já si taky myslím, že Stalinovi čistky byly v podstatě správné a pro dobro lidu.

1 hlas

zavřete i Klause

0 hlasů

Vzácně souhlasná diskuze - nikdo nesouhlasí s chůvou gaunerů Klausem. On je i se svým "názorem" mimo - politiku nedělají kukláči, ti jednají dle pokynů st. zástupců a soudů. Těch odposlechů, co už museli zahodit třeba v dobách Vesecké a Rampuly...

0 hlasů

Kdyby meli volici rozum... nemusela by zasahovat policie.

0 hlasů

Ježišmarja, to není možný. A kdo tady ten bordel zavedl? Ten člověk je neuvěřitelně arogantní.

0 hlasů

Klaus neuvěřitelně drze hřeší na svou doživotní imunitu.

3 hlasy

Pane Klaus, seberte ty svoje kumpány a táhněte někam hodně daleko. Jste jeden z těch kteří na tomhle všem měli největší podíl.

2 hlasy

ano kradu,kradeš,krademe a kraďme dál a policie do toho nemá právo zasahovat ...-typicky Klausovské ten jednou strčí do kapsy... i hřebík z vlastní rakve.

3 hlasy

Vezměme politiku takovým chamtivcům jako je vševědoucí a vyčuraný Klaus.

1 hlas

Politiku bych pánům v kuklach klidně vzal.
Ale to co provozuje loupeživá sebranka v parlamentu nemá s politikou nic společného.
Nejvíc to připomíná plnou žumpu ve které plavou opravdu velké kousky.
A smrad z tohodle národního pokladu dusí všechny kolem.
Šťourat se v tomhle odpadu,to chce opravdu silný žaludek.

0 hlasů

Špatná zpráva pro právo a spravedlnost: JUDr. Mečl, který rozhýbal policii a státní zástupce účastí u akce u Grygárka v kanceláři, končí u NSZ Brno.
Že by začaly ,,čístky,, na něčí pokyn?

2 hlasy

ODS jako takova nema budoucnost. Takze uvidime neco noveho (KSC > KSCM)

0 hlasů

Smyčka se zatahuje a panika v řadách prokorupční vlády a jejich stoupenců vrcholí.
Přijdou si také pro mne a kdo zastaví spanilou jízdu Šlechtových hochů?
To jsou základní otázky, které si kladou všichni, kdo drancují naší morálku a ekonomiku a okrádají nás všechny slušné občany.
Našli se totiž slušní policisté a státní zástupci, kteří se už nemohli dívat na rozkrádání státních peněz a účelový výklad ,,pravidel hry,, tedy zákonů.

3 hlasy

ale jsou zákony

amnestie na všechno nestačí, ani zemani ve funkcích

1 hlas

Člověk který jde do politiky shání sponzory. Proč?

1 hlas

Dnešní politice nejvíce škodí Kalousek.

2 hlasy

Svatá pravda. Ale až poté, co budou v politických funkcích politici, ne lupiči a kriminálníci.

4 hlasy

To svinstvo a špína, které pan Klaus nazývá politikou, tomu on položil základ! A byl by jistě rád, kdyby policie mezi ty nadlidi nahoře nesměla sahat. Kdyby on měl nést zodpovědnost za škody, které způsobil, seděl by v chládku už také.

6 hlasů

Většina diskutujících tady asi nechápe, že ta policejní moc bez kontroly se může obrátit proti komukoli z vás a asi každý, koho by rok a půl nahrávali a sledovali, by dokázal obstát s úplně čistým štítem. K tomu člověk nemusí být kmotr nebo mít kdovíjaký majetek. Vždyť těch paragrafů máme tolik, že člověk snadno nějaký poruší, aniž by o tom vůbec věděl. Udávání a šmírování nás opravdu nikam neposune, to může pouze poctivá tvořivá práce pro sebe i pro ostatní. Václav Klaus je moudrý muž se spoustou zkušeností a člověk v jeho prohlášeních může najít spoustu inspirace, pokud není nějak zaujatý a zarputile ve všem nehledá jen zlo.

0 hlasů

a "mocní" bez kontroly ?

3 hlasy

Dodal bych, že odstranit šmírování je dnes nemožné a posunout se někam, to je ještě obtížnější...:) Principem této formy demokracie je přechytračování, okrádání a vykořisťování jednoho druhým (podle Klause tzv."motor vývoje"). Proto odposlechy, korupci, a prázdnou státní kasu tu budeme mít, dokud budeme demokracii volit. Nemáme ani rozlehlá území, ani kolonie, které bychom mohli vysávat, vysáváme proto svobodně jeden druhého (a tím nemyslím Péťu a Janu).

0 hlasů

To jako že všem mocným budete odposlouchávat telefony a nasazovat jim štěnice ? Že ti poslanci odstoupili výměnou za lukrativní místa tady věděl každý, protože se to psalo okamžitě v novinách. Tisk je také kontrola. Na to je nikdo nemusel odposlouchávat. Stejně tak věděl každý, kdo jim je poskytnul a kdyby to každému vadilo, tak by toho poskytovatele příště nikdo nevolil. Tak je mohli vytrestat. Tomu se říká politická odpovědnost. Jenže oni to vládní voliči z valné části schvalovali. Stejně jako svého času neubralo příliš hlasů ČSSD, když dala za odstoupení Špidlovi trafiku v Bruselu. Tyhle politické handly jsou úplně něco jiného, než když někdo tajně krade. Tady za tím stojí desítky tisíc voličů, kteří o tom vědí a rozhodují se podle toho. Takže to není klasická korupce.

1 hlas

Myslíte, že je to opravdu něco jiného, než korupce? Posuneme-li to o další příčku výš, je rozdíl mezi vrahem a lotrem, který si toho vraha najal a zaplatil mu?
A když předchozí otázku zapíši např.takto:
"Je rozdíl mezi člověkem, který odstranil nepohodlného a člověkem, který to odstranění pouze profinancoval?" I když je jazyk věty uhlazenější, nestává se tím její obsah menším zlem...

4 hlasy

Odstupující poslanci umožnili setrvání vlády a zvýšení DPH, čímž vyhověli stranám zastupujícím voliče, kteří si to přáli. Oni něco nabídli a něco za to dostali. Tomu se říká politická dohoda. Osobně jsem s ní nesouhlasil, ale je to něco jiného, než když někdo najímá vraha nebo krade. Takový člověk poškozenému nic nenabízí a jenom bere. Ani se ho na nic neptá. Tady šlo spíš o obchod než o kradení. Ty státní firmy přece patří těm voličům.

0 hlasů

Pozitivní motivace je skutečně lepší, než ta negativní. Měli bychom je ale přesto zásadně odmítnout, pokud jsme díky nepřeberným pozitivním motivacím politiků trvale negativně zadlužováni těmi stejnými osobami... (již 172tisíc na každou českou živou duši).

0 hlasů

To je kus tvrde ceske reality, kdyz Klaus prijde rozesmaty vsem radit :)))))......a vsichni jsou na nej kratci....to je mafie v konecne podobe.

2 hlasy

Kus pravdy v tom je. Když americká policie střílela mafiány, kukly k tomu nepotřebovala...

4 hlasy

To snad ne,tento šmejd všecho to svinstvo podpálil a ještě má tu drzost takhle kecat?To se mě snad zdá?Jakou politiku,zlodějů,korupčníků a kmortů?Taková politika se vám líbí,je mě na zvaracení z tohoto grázla.

10 hlasů

Klaus, přizvedni obočí a zalez do kanálu, kryso.

5 hlasů

Nemá Klaus strach, že si přijdou pro něho? No mohli by přijít ho aspoň postrašit, aby se trochu pokakal.

8 hlasů

Vraťte tu politiku politikům. ANO. Ale nechtějte po občanech, aby ze zvých daní tento bordel financovali. Podle současné situace, oni už nevědí kdy kradou a kdy vydělávají. Zatím je chrání právě muži v kuklách. Ale, chce si pan Klaus tyto lidi, kteří zastávají zákon odstranit? Chce odstavit i justici? Štrougal říkal: Až nasereme dělnickou třídu, tak nás vyžene. Chce pan Klaus něco podobného? Pořád rýpal do Evropské unie, ale jeho vinou a neschopností jsme se stali kolonií unie.

9 hlasů

Klaus má jediné štěstí, že za jeho zlodějské vlády a zlodějské éry stála policie za houbelec. Dneska by seděl ve vazbě spolu s ostatníma z ODS.

6 hlasů

Taková fotka by měla daleko vyšší hodnotu než Mona Liza.

4 hlasy

na ty jeho kecy opravdu ale opravdu nikdo není zvědavý !!!!!!!

8 hlasů

Uvnitř symbolické foto našich elit: hnijící mrtvé ryby bez hlavy. Podívejte se.
http://www.slapyreport.cz/content/rybari-vylovili-ze-slap-18-tun-tolstolobika-jen-pro-silne-natury

0 hlasů

Pánové v kuklách jim kazí politiku? A taky ti rakouští psi cvičení na peníze? No takhle se ta naše modrá politika opravdu dělat nedá!

10 hlasů

Ten má prostě svuj vlastní svět, všechno ví a všechno zná, jé lélek na všechno v tom vlastním světě. To vlastne není korupce, to je politika, takhle to má být.

3 hlasy

Vždycky to bylo vtipný, odposlechy, něco na někoho prasklo, vyšetřování a klaus opakoval, takhle se naše politika dělat nedá. Součástí demokracie je, že zákon a jakési morální hodnoty musí dodržovat všichni, i politici!

3 hlasy

Nebo nám chce naznačit, že eixtuje jakási hranice systemové pyramidy, kde od určitého patra, určitého postu, určitých milionu na kontě už se to dělí na ty, co morální hodnoty a zákony dodržovat nemusí a říkají tomu politika nadlidí a my osttaní mimo tyto stupnice jsme antilidi, kteří jim budou dělat šašky a podporovat je v tom mamonu stůj co stůj?

1 hlas

Tato teorie je pravdě nejblíž. Člověk který jde do politiky shání sponzory. Tak jako politické strany. Tím se jim samozřejmě zavážou. Proto potom ty čachry. Ty lidi se tam chtějí udržet, nemají zodpovědnost a mají královské platy. Tím vzniká jakési gheto, tedy vrcholek pyramidy.Ti co jsou mimo si pak právem připadají šizení, protože těm politik zavázaný není, o ně mu "jde" před volbama, po nich si s nimi opět tzv. vytře řiť, protože se opět zaváže sponzorům v "předvolebním boji". Je tu cesta jak z toho. Zakázat sponzorování politických stran soukromými subjekty. Nechat je odkázané na jejich vlastních zdrojích, to by je přivedlo k zodpovědnosti před sebou a před lidmi. A to bez závazku k jakýmkoliv sponzorům.

2 hlasy

Trenér gaunerů, sám mistr republiky v gaunerství, Klaus udělal ze Strakovy akademide akademii strak.
Ten by měl jenom držet svojí sprostou hubu. Amnestie likvidovala naděje normálních občanů.

16 hlasů

Pane důchodče, tohle je důsledek vaší politiky, všechna ta tolerance ke zlodějinám a kšeftům. Buďte zticha a buďte rád, že už jste mimo a že vás nikdo nepožene k odpovědnosti...

10 hlasů

A když předstoupil před vzbouřený lid pravil "mňau, to mi to ale dneska sluší" a odešel. Dr. Kočička

1 hlas

politiku pánům v kuklách bych sebral, ale ne povinnost zavirat politiky, co kradou jak straky..

ikdyz si myslim,ze by bylo lepsi je rovnou strilet...

7 hlasů

Tak to je ta demokracie.-)..omezit policii moc.Jo Klaus by toto nepřipustil...přesto PRO SICHR vyrobil amnestii svým kumpánům na míru:-((

17 hlasů

no hlavne ty kumpany nechtel nikdy nikdo odsoudit..takze propustil "nevinne"...

0 hlasů

Klausi, ty ani politik nejsi, tobě nic nemohou vrátit, ty jsi prachobyčejný mafiánský boss.............

11 hlasů

A kam Nečas, Kuba, Kalousek, Gazdík a další, v těch kuklách chodili? Já si pamatuji jen u jednoho z nich fialové číro.

10 hlasů

Zdravím Alice.Jak to podle vás dopadne?Jsem zvědav na váš náhled.Míváte dobré názory.Mám na mysli-jestli budou nové volby.Dík.

3 hlasy

Zdravím Honzo! To mne těší:-) Občas Vás ale naštvu, tak nevím....
Podle mého mužského mozku :-) se to potáhne nějaký čas. Zeman si je zve na víkend jen proto, že podle mne sám neví, čím nadělá míň škody (nebo radši víc škody?). Kdybych si měla tipnout, tak předčasné volby budou. Ale moc mi nevěřte, křišťálová koule se mi včera nějak zamžila a zatím nevím, čím ji vyčistit :-)

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov