Známá tvář
Vlček se vrací do sněmovny. Pod křídly Sobotky

14.02.2014 07:55

Miloslav Vlček se vrací do sněmovny. Zaměstná ho premiér a předseda ČSSD Bohuslav Sobotka coby svého parlamentního zpravodaje. Informaci přinesly Hospodářské noviny.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (8 hlasů) 14.02.2014 08:22

    Kurňa, my se toho komunistického traktoristy asi nikdy nezbavíme....

  • Jaroslav Šlepr (8 hlasů) 14.02.2014 09:01

    Ukazuje se,že ČSSD má skvělé kádrove rezervy.

  • miloň kouzec (7 hlasů) 14.02.2014 10:11

    A další koryto pro věrné. Kolik jich ještě vymyslíte? Kdysi byli na...

  • Petr Kica (6 hlasů) 14.02.2014 10:09

    Pán čistý se koupe v žumpě ,jaká to úžasná změna ... Jsem opravdu...

  • člen Klubu Pravicových Spotřebitelů (5 hlasů) 14.02.2014 10:23

    Co by na to oligarcha Babiš? Přece v pohodě podepsal koaliční smlouvu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vlček se vyučil se v učebním oboru traktorista mechanizátor. S vyučeným mechanizátorem traktorů se leda potkal Vlček coby redaktor.

1 hlas

To povolani neni spatny, tam pousteli jen kulacke synky, manicky a nepratele socialismu. To byla vybrana spolecnost. I kdyz i tam se obcas nasel nekdo se schopnostma delat estebaka. Ale vseobecne to byli socialisticti vydedenci. Okradli jejich taty o statky, nahnali do JZD a pak se mstili bolsevici i na detech. Mozna by nam toho Vlcek rekl vice.

0 hlasů

Dobří holubi se vracejí.
Asi máme hodně traktorníků.
Tož bude u Bohuša čekat,až nějaký z nich půjde do penze.
Anebo umře.

1 hlas

Socani v praxi předvádějí ,jak to myslí s prací pro lidi.Je neuvěřitelné,že hurá parta okolo
neschopného Sobotky dostala ve volbách tolik hlasů.Socialistický šašek Vlček je zpět u koryta ve sněmovně,kde si v minulém působení udělal tolik ostudy.

1 hlas

Co ten Bohouš Sobotka je zač, když se obklopuje takovýma vydlákama? Namachrovanej kariérista!

1 hlas

A další koryto pro věrné. Kolik jich ještě vymyslíte? Kdysi byli na min jen 3-4 náměstci a teď i 6 a k tomu ještě nějaké "týmy" poradců. A je to. Co vy na to p. Babiši?!

7 hlasů

Co by na to oligarcha Babiš? Přece v pohodě podepsal koaliční smlouvu s dvěma zbytečnými členy vlády - Dienstbierem a Bělobrádkem... Ještě ani nezačali a již předvedli, jak si v praxi představují to slibované šetření státními prostředky.
Babišovci i jejich presstituti kvičeli jako když je na nože berou, že prý Rusnokův kabinet příliš personálně zasahoval do ministerstev... Jen ANOfert nastoupil, během týdne rozpoutal takový personální 'fičák', jaký Rusnokovi úředníci zdaleka nestihli ani za půl roku svého působení.

Vlad Naiva

5 hlasů

Pán čistý se koupe v žumpě ,jaká to úžasná změna ...
Jsem opravdu nadšený ...

6 hlasů

Ukazuje se,že ČSSD má skvělé kádrove rezervy.

8 hlasů

Jj, to se už projevilo na složení vlády. Když k tomu připočtete zaměstnance ANOfertu, pak je Babišova trojkolka objektivně tentýž průšvih jako ta Bakalova (procesovou učitelku MŠ dosadili až ke konci, Babišova trojkolka má ještě čas...).
Aniž bych byl právě nadšen některými ministry předchozí úřednické vlády, nutně mě napadá: Zlatý Rusnokův kabinet.

Vlad Naiva

5 hlasů

Kurňa, my se toho komunistického traktoristy asi nikdy nezbavíme. Jakého parlamentního zpravodaje může pro ukňouraného Bohouška ten blb asi dělat? Vzpomeňme na vlčkovo zoufalé "vedení" rozpravy PS (ten tydýt neznal ani řád Sněmovny, vždy mu někdo musel napovídat). Takže jen další darmožrout za dobré prachy. Docela mi připadá, že na svého předsedu něco má, když dostal tuto "trafiku", že. Takže, pane Ištvane, tady máte jasný příklad politické korupce, zkuste konat a pro změnu shodit babišovu vládu!

8 hlasů

S první částí příspěvku bych klidně i souhlasil. I s tím, že to může být trafika. Ovšem ne každá trafika je trestným činem, tam je to trochu složitější.

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1096898594-udalosti-komentare/214411000370212/

doporučuji rozhovor na časové ose někde od 7:45 minut po dobu asi tak minuty


0 hlasů

No, pustil jsem si to pro jistotu hned dvakrát. Ale to je jen výklad Ištvana, který coby modelový příklad korupce uvádí vzdání se dobře placeného a zejména imunitou ošetřeného mandátu poslance výměnou za mizerně ohodnocený flek v dozorčí radě bez strategických informací a zejména té imunity. Těch třech podivně obviněných poslanců se nikterak nezastávám (byť rozumím, že se nechtěli podepsat pod zvýšení daní), ale celý případ mi skutečně zavání jedním, tedy svržením vlády. Cui bono? Ve prospěch VŠEHOLIDU?

1 hlas

Bylo by hodně smutné, kdyby státní zástupce prováděl jen výklad. On musí hlavně vyhodnocovat důkazy. Řekl bych, že na rozdíl od Ratha, kde odpolechy kolovaly éterem hned od počátku, jsou zde odposlechy Nagyové a jejího vyjedávání nejspíše lépe chráněny.
Ve prospěch všeho lidu není nějaký Ištvanův autorský bonmot - je to obsah slibu poslance. A že na to st. zástupce poukáže, že tito poslanci v této části slib porušili, je jen správné.
Ale chápu, že vám mohla minulá vláda vyhovovat, mě hodně vzala - takže se asi v pohledu musíme rozcházet.

0 hlasů

Naprostej souhlas.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov