Babišovo hnutí
Volby vyhraje ANO, tvrdí bookmakeři a sázkaři

21.04.2017 18:42

Sněmovní volby, které se konají za půl roku, podle bookmakerů sázkových kanceláří jednoznačně vyhraje hnutí ANO. Kurzy na jeho vítězství se pohybují od 1,15 do 1,18:1. Podle zástupců sázkových společnost sází na volební vítězství ANO také přes 90 procent sázkařů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Šmatlák (2 hlasy) 21.04.2017 22:26

    Je to díky voličům asi pravda i když to je to nejhorší co nás může...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V Prusku by takové sázky být povoleny neměly. Jakože i stranou co si parlament specificky myslí o gamblingu a podobně, sázky které sázkaři sami můžou ovlivnit je docela střet. Tj. když se většina občanů domluví na tom, že si půjdou dělat sázky na stranou kterou potom volí, tak to je jak ohledně těch sázek poněkud nesmysl a zároveň to i podkopává ten politicko-demokratický princip i pokud je ta zvolená strana na sázky v první řadě podporovaná kvůli programu (když nějaký má) a ne na základě toho jaká strana má nejvýnosnější sázební kurz.

Jinými slovy, stranou toho politického aspektu, když se má například koňové dostihy, tak aby ostatní jezdci si mohli sázet na kom se domluví aby vyhrál, to v prncipu ohledně sázek nesmysl.

0 hlasů

Jedinej ty ho nemáš vymytej, napovídá tomu už to tvoje jméno.

0 hlasů

MILOŠKU, VZPAMATUJ SE.Asi patříš k těm o kterých jsem se tady zmínil, .takže to nejapné invektivum mě nemůže ani urazit ani naštvat.

0 hlasů

Je to díky voličům asi pravda i když to je to nejhorší co nás může potkat.Ale co dělayt,když mají většina voličů vymyté mozečky .

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov