Hlasy z Facebooku
Volební boj na sociálních sítích prohrávají lidovci i ČSSD

07.09.2013 05:58 Původní zpráva

Po úspěchu facebookové kampaně v prezidentských volbách Karla Schwarzenberga mnoha stranám došlo, že právě sociální sítě jsou snadná a levná cesta k oslovení velké masy voličů. Jenže ne každé straně se daří pro svůj profil získat dost fanoušků. KDU-ČSL označilo na Facebooku tlačítkem "to se mi líbí" do pátečního dopoledne pouhých 3979 lidí, ČSSD 9789. Naopak TOP 09 si drží více než 70 tisíc fanoušků.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Johan Rey (10 hlasů) 07.09.2013 07:59

    No, a co to je knížeti platné, že to odklikávají patnáctiletí...

  • Jaroslav Bradáč (8 hlasů) 07.09.2013 09:15

    A jéje, "slušňák smutný hermafrodit " se vyspinkal, propudil a přišel...

  • Karel Vachut (8 hlasů) 07.09.2013 07:20

    Nechali jste se zblbnout nějakým Bacebookem ... tak se teď MUSÍTE...

  • ... .......... (8 hlasů) 07.09.2013 17:21

    vzhledem k tomu, že se na fackabooku prezentují hlavně puberťáci...

  • Antonín Novák (7 hlasů) 07.09.2013 08:56

    Severokorejský vůdce Kim čonk už zaslal zdravici po svém velvyslanci,...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Volební boj na sociálních sítích prohrávají lidovci i ČSSD.
V našich médiích hlavně prohrává demokracie a právní stát a to je děsivé a hrozí opět nástup ,,klerofašistické vlády,, dua Kalousek - Duka.

2 hlasy

vzhledem k tomu, že se na fackabooku prezentují hlavně puberťáci zpitomělí z akčních seriálů a úchyláci typu vlasta smutná alias říha, luštíg a spol, jeho výsledky mě zajímají asi tak jako denní hlášení z okresního blázince, tedy vůbec

8 hlasů

To hlášení by vás mělo zajímat, volají vás k jídlu.

0 hlasů

tož honem vlasto padej ať hlášení nezmeškáš, dneska máte guláš....hip hip vlasto jeď a dupni si dupni , to zas bude korunek za placenou dikusi a pak to můžete s tatoušem rozfofrovat v putice až si budete připíjet na karlouše.... makej vlasto makej

5 hlasů

Není každý jako vy. Jsou lidé kteří žijí i jinak, ale to vy nepochopíte.

0 hlasů

jeď vlasto, makej, hip hip, přidej, budeš na první stránce ---v dikobrazu VLASTO JEĎ!!!!!!!!!!

3 hlasy

Omezenost sama.

0 hlasů

není důležitý počet liků na facebooku, ale program a názorová konzistentnost http://www.cssd.cz/data/files/program-2013.pdf

0 hlasů

sportovní sázení, kvalitní info

www.cames.iprostor.cz

0 hlasů

V sousedství žije rodina s asi 15 letou dcerou. Oba rodiče mají dlouhodobé problémy shledáním práce, protože fabrika, ve které celý život pracovali je už několik let zavřená. Celá rodina v podstatě jen tak tak přežívá. Tahle holčina před asi 2 dny v rozhovoru se svými kamarády vykřikovala něco o tom, že kdyby mohla volit, tak volí jedině pravici .. nejlépe pak TOP09. Nevím, jestli se jedná o reprezentativní vzorek dnešní mládeže, ale pokud jsou ta děcka opravdu ochotná zcela iracionálně volit své škůdce, pak se nedivím ničemu

5 hlasů

proč by HOPÁKY TOPÁKY nevolila, když to psala tonča vonča a ruda hruda na fackabooku, momentálně největší kámoši ze školy, kteří jsou zrovna v její školní boudě IN, kdyby ty její superkámoši a třídní vůdci volili hnutí JEDY bude ta pipina řičet, že jedině JEDY dá republice ty pravé grády, jen ať řičí, až skončí školu, fronta na pracáku ji naučí o čem je život

3 hlasy

Vy který nepozná rozdíl mezi vlajkou Čech a Polska nás přesvědčujte něco o škůdcích. to vám jistě budeme věřit.

0 hlasů

A jak jste z toho mého příspěvku tehdy odvodila, že právě já nepoznám polskou vlajku? Přečtěte si tu větu pořádně. Logické myšlení zjevně není vaší silnou stránkou:-)

3 hlasy



Argus von Lidl 06.09.2013 21:39
Wolf

za prvé: starosti toho slovenského umělce bych chtěl mít. za druhé: kdyby tam nebyl ten modrý klín, tak naší vlajku nikdo nerozezná od polské:-)

0 hlasů

nezlobte se, ale z té věty opravdu logicky nevyplývá, že já nevím, jak vypadá polská vlajka. Ale pro vás speciálně ještě jednou: polská vlajka má podélně půlené pole, jehož dolní polovina je červená a horní polovina bílá. Historickou vlajkou Čech byla bíločervená bikolóra, podobně jako vlajka Polska. Od r. 1920 byl do bikolory vklíněn modrý klín. Logicky: po vyjmutí toho klínu bude naše vlajka opět vypadat jako polská:-) Sorry, ale musím dát za pravdu ostatním dskutujícím, kteří zpochybňují vaši inteligenci

0 hlasů

Máte přesně pravdu! Oslovovaly mne takové děti s plackami na ulicích a v metru při volbě prezidenta. Říkal jsem jim, že mám moc rád Karla Šchwarzenberga (abych jim udělal radost), ale prosil jsem je, aby mi řekli jeden důvod, proč volit právě jeho. Koukaly tak hloupě a blekotaly takové bláboly, až se jim placky s čírem třásly. Na netu se objevovaly povzbudivé výkřiky pro mládež "Volte Karla, bude prdel".
Tak asi proto by bylo dobré volit KDUTOP?!?!?!?
Pokud říká Nývlt veřejně, že dobře fungující stát nestačí, že musí být i právní stát, tak by mne zajímalo, jak by si představoval dobře fungující stát bez funkčního právního systému.
Tak to bylo doteď. Stát byl dobře fungující. Pro Kalouska a KDUTOP s jakoukoli!!!! stranou v koalici. Fungující pro gaunery!!!!!!!

4 hlasy

To není bohužel vyjímka. Čeští looseři si volbou pravice dokazují, že ještě aspoň trochu patří mezi ty úspěšné a bohaté :-))) Jejich TV hvězdy se také vždy hlásí k pravici.

Vinu na tom nese i levice, která lidi nedokáže oslovit a ukázat jim souvislosti. Žádný politik si ještě netroufnul razit celkem jednoduché (a připouštím že trochu zjednodušující) pravidlo: volte podle své peněženky. Pro méně chápavé: pokud máte plat pod 50 tis. čistého, tak jsou pro vás pravicové reformy vždy nevýhodné.

3 hlasy

áááá blbka smutná domovnice na praze žižkov vytáhla packy z kýble a vyrazila do diskuse, poté, co její tatouš zase poblil schody, když do rána v hospodě u kulaté báby diskutoval o politice, že až bude karlouš nývlt prezidentem, budou holuby lítat do huby a domovnice vlasta dostane metál,čeští loosři alias střední třída, je jen navoněná bída, byt nebo barák na hypotéku v délce 30 let, nábytek na půjčku, auto na leasing, mají firmu ale na pokraji krachu ale budou volit karla aby si nezadali, tihle lidičkové nemají přitom doma našetřeno ani na funus a nedejbože kdyby je potkala nemoc nebo nezaměstnanost, končí šupem v azyláku, majitelé pohřebních ústavů se děsí, až bude tahle střední třída navoněná bída umírat, nebude to mít kdo zaplatit a asi bude třeba zase obnovit chudinské hromadné pohřby do společné jámy

3 hlasy

To je ten vývoj děti jsou stokrát chytřejší než rodiče. Měli by jste být rádi, že nedopustí ten bordel co zanechali komunisti za 41 let z kdysi bohaté země.

0 hlasů

ještě zařič vlasto a dupni si dupni...hi hip vlasta jede, to je málo, zkus se u diskuse pomočit třeba zaujmeš

4 hlasy

Tyto ohrané trapné průpovídky jsou již trochu pasé. Reagujte příště zase trochu jinak. Neříkám lépe, to vy ani neumíte.

0 hlasů

VLASTO MAKEÉEEEJ, na placeného diskouše jako jste vy jsou moje reakce dobré až dost, jeď vlasto jeď

2 hlasy

Co vám, levičákům brání, založit si na FB profil své oblíbené strany a přesvědčit mládež, že "to myslíte upřímně". Asi by vám ty utopie nezbaštili, jde především o ně a jim je daleko bližší inteligence a slušnost pana knížete Schwarzenberga než nějaký hulvát z levice s chováním žeznického psa nebo ukňouraný Bohuš.

2 hlasy

hi hip přidej......

2 hlasy

Mládež není potřba přesvědčovat. Přesvědčí se sama až vstoupí do samostatného života.

5 hlasů

A že vám příznivci - komunisti vymírají na stáří. a nové se nehrnou

Kde soudruzi udělali chybu?

1 hlas

hi hi hi hi vlasta jede, makej makej

2 hlasy

jen ukažte svůj intelekt.

0 hlasů

... .......... 07.09.2013 18:39
dohola3333

Argument jak vyšitý.

0 hlasů

placený diskutér vlasta jede'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vám se lze jen vysmát. makej vlasti makej

2 hlasy

Nechápu, co lidi na ksichtoknize přitahuje. Naprosto odpudivé grafické řešení (nicméně velmi podobné představám Microsoftu), nepřehledný a chaotický "obsah"... Ovšem mládež je velmi konformní skupina se stádním chováním. Jakmile se něco stane normou, musejí se ostatní přizpůsobit.

A "Karel" je jednoduché téma, protože on sám je jednoduchý - nepřichází s žádnými myšlenkami, odpovídající zjednodušeným představám teenagerů o životě.

5 hlasů

Kája táhne i svými novými plackami ! ! ! ! ! To puboši žerou ....

http://vtipy.netroof.eu/item/9991/a-nova-placka-je-uz-na-svete/

1 hlas

Kdo bude potom všem co se událo v této zemi volit nějakou POLITICKOU stranu či POLITIKA tak není normální a v důsledku tímto činem souhlasí a podporuje rozvrat hospodářství !!!!

0 hlasů

1. je iluzorní posuzovat úspěšnost Facebookové komunikace podle počtu lajků. Je známá věc, že s lajky se hromadně obchoduje. Speciálně TOP09 je známá tím, že většina jejich lajků pochází z Asie :-)
2. Kvalitu internetové komunikace včetně Facebooku kvalitně porovnávala Masarykova univerzita a vítězem je KDU-ČSL. Viz např. http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&sour - ce=web&cd=5&cad=rja&ved=0CFMQFjAE&url=http%3A%2F%2 - Fis.muni.cz%2Fth%2F219850%2Ffss_b%2FSocialni_site_ - a_jejich_vyuzivani_politickymi_stranami_jako_nastr - oje_politicke_komunikace.doc&ei=Q98qUq-xFYvHsgakg4 - HYCQ&usg=AFQjCNESVBm_bs6unrArR1_8XrlRIQ5iAA&sig2=8 - wuA69ji11z8SWDLCpY8Xg&bvm=bv.51773540,d.Yms

4 hlasy

Není divu za politickou orientaci se platí kolikrát vyhazovem z práce podobně to bylo za bolševika. Že má TOP na facebooku 70 000 přívrženců je snadné, protože mají hlasy od pubertální mládeže od 13 let.

4 hlasy

Koalice a pravice vůbec 7 let likvidovala zastupitelstva ČR ve světě.... všude možně, kvůli úsporám atd..,ale v předpotopní KLDR bylo zachováno!! Když její zástupce-DIPLOMATICKOU CESTOU požádá po povodních hejtmana kraje, kde jsou také povodně o setkání o konzultaci jak se to zde řeší , vyjde v ihned.cz titulek komunista Bubeníček se setkal se zástupcem KLDR! .. jenomže on existuje určitý diplomatický protokol a kdyby např. koalice tento zastupitelský úřad tady a v KLDR zrušila, byl by klid!!!!!!!!!!! Ale pan kníže jen blekotá, ale zastoupení ani nenavrhl zrušit. PTÁM SE PROČ??

6 hlasů

Není těžké to odhadnout. USA potřebují v KLDR co nejvíce špionážních a záškodnických základen.

1 hlas

Vy dnes hýříte vtipem nebo to skutečně myslíte vážně? Opravdu? Nekecáte? Nerozmyslíte si to?

Ježíš Maria, matko Boží, komu si to dala život.

0 hlasů

makej vlasto, jeď jeď, dupni si dupni, přidej!

1 hlas

Každé velvyslanectví každé země hraje roli v jejích tajných službách a špionáži, pochopitelně týkajících se hostitelské země. No a kdo řídí českou zahraniční politiku je celkem zřejmé.

1 hlas

Zeman je i americký agent, já myslela, že jen ruský? O důvod více proč ho obžalovat pro velezradu. Kdo je jeho nástrojem jako ministr zahraničí, toho by měl Ištván okamžitě zavřít za poškozování státních zájmů. Okamžitě klusejte na Policii ČR podat trestní oznámení, když máte takové informace.

0 hlasů

Samozřejmě že je. Jeho údajné napojení na Rusko používají jako strašáka topáci a další pravičáci, podobně jako "komunismus". S realitou to nemá moc společného, což ovšem jejim slaboduchým fanouškům nevadí.

2 hlasy

To myslíte vážně, Věruško? Jako vtip - no dejme tomu, ale jestli opravdu takhle uvažujete, tak navštivte co nejdříve psychiatrickou ambulance, možná se to ještě dá léčit. Ale jestli to máte od mala, tak pán s vámi.

0 hlasů

Bože, proč nás trestáš za Čeňkovou?

1 hlas

Asi ho nikdo nevzbudil

4 hlasy

Severokorejský vůdce Kim čonk už zaslal zdravici po svém velvyslanci, který se setkal ze soudruhem Bubeníčkem, kde setrvali v dlouhém a srdečném rozhovoru. Řešili tam otázku zvýšené splupráce při otázkách komunistických práv po opětovném uchopení moci komunistu u nás.

7 hlasů

Pokud po volbách dojde k převaze levice ( a možná i ústavní), pak to přičti jen a jen způsobu vládnutí modráků za posledních 7 let.
Komanče tady nikdo nechce, ale ještě víc lidi nechtějí pokračování Kalouskovsko-Nečasové spálené zemi

4 hlasy

Jeden z nás lže. KSČM se dlouhodobě pohybuje na druhém místě kolem 17-20% voliči v průzkumech. Tak jak můžete tvrdit, že je nikdo nechce? A nevymlouvejte se na skalní příznivce. Těch bude tak kolem 8-10%.

5 hlasů

20% příznivců? Vy jste rybář? Nasraní lidé oblblý masáží levice o tom jak je to tu hrozné ze vzdoru v průzkumech dávají hlas i nevolitelným stranám. To ovšem neznamená, že se tyto strany dostanou vůbec do parlamentu. Ono jim před vhozením lístku do urny totiž dojde, že nasranost není program. Rozhodně KSČm žádný seriozní a splnitelný nemá, když nepočítám ty canci o tom, že se všichni za vlády KSČm budou mít dobře. To jsme si již vyzkoušeli 41 let a výsledek byl katastrofální.
Proto paní Čeňková dejte si mokrý hadr na hlavu a vychladněte.

1 hlas

Češtino, braň se před "touto inteligencí" !

3 hlasy

Já vím komunisté žádnou elitu nikdy nechtěli a nechtějí mít. Stačí jim jen blbci, kteří je budou slepě volit.

0 hlasů

Severokorejský vůdce Kim čonk už zaslal zdravici po svém velvyslanci, který se setkal ze soudruhem Bubeníčkem, kde setrvali v dlouhém a srdečném rozhovoru. Řešili tam otázku zvýšené splupráce při otázkách komunistických práv po opětovném uchopení moci komunistu u nás.

4 hlasy

S' ho byl vítat s pugétem karafiátů, že to tak víš?

2 hlasy

Když čtu příspěvky levicových příznivců, divím se, že dokáží něco napsat - cokoliv. Blahopřeji k jejím evolučním posunům už překonali i opici.

5 hlasů

tak to koukejte vzbudit starého vlastindo, ať se na tu opici kouknem

1 hlas

A jéje, "slušňák smutný hermafrodit " se vyspinkal, propudil a přišel kultivovat diskusi...jako ho maminka s tatínkem vychovali,že?

8 hlasů

Podle obsahu příspěvku vám gratulovat nemohu, vy jste ještě opici nedorostl natož předhonil.

0 hlasů

Voliči socanů sociální sítě nepoužívají.Jejich doménou jsou nálevny čtvrté cenové skupiny :-)

7 hlasů

Kdyby to byla pravda školáku, tak zde by jsi trpěl samomluvou.

5 hlasů

To nevylučuje, že v některých bufetech není internet.

1 hlas

stařečci asi namjí fejzbúúk, tak asi lidovci nemají takový smamovací, sorry lajkovací, tým

1 hlas

70 000 :-) z asi 7 milionů voličů. Tak to je síla :-)). Jen to ukazuje starou pravdu, že člověk v 20letech a 50 letech má jiný pohled na svět. Prostě do těch padesáti dostane školu vlastního života a ne tu režimu, který zrovna je u moci a určité mladé ovládne. Někdo zůstane stejný v názoru, ale většina se různě posune-jak píši výše dle života, který prožil.. Proto bývá mládí radikálnější a později tak po čtyřicítce již ne... a net je stále mediem generace hlavně mladších lidí.Až tato generace tak za 25 let bude mít protipol jejich děti, také tam budou určitě rozdíly i jako u každých generací dříve..

3 hlasy

já bych to tak neprožívala. Tyto lajkovací organizované útoky vypovídají pouze o tom, že někdo umí kliknout na nějaký odkaz. Jestli půjde k volbám a jak bude volit nám neřekne. Starší lidé nebo bezpečnostní ajťáci facebook nepoužívají, takže volební preference komunistů, socanů a lidovců lze podle lajkování jen těžko odhadnout.

1 hlas

Hm...a prosimich, bude stačit, když ten Facebook donesu do volební místnosti, oni napíšou že to vyhrál ten s plínkami a čírem?

7 hlasů

Teď jste mne zděsil - odkdy můžete ve vašem nápravném zařízení, ve kterém už delší dobu pobýváte, používat internet a ještě "pobíhat s facebookem"???

5 hlasů

No, a co to je knížeti platné, že to odklikávají patnáctiletí oblbnutí studentíci bez volebního práva.Takto to přesně bylo i při prezidentsé volbě, no a kde potom kníže skončil?S čírem a nesmazatelnou zlobou v duši.

10 hlasů

SPOZ jsou odporní šmejdi, Šmerdu ve vedení pošty nahradí bývalý zemanovec

6 hlasů

Šmerda je KDUTOP šmejd a podvodník, tak proč by ho měl někdo jiný než Kalousek držet nad vodou?

6 hlasů

Šmejd nahradí šmejda, tak co se rozčilujete.Tedy pokud nejste Šmerdova příbuzná.

3 hlasy

Nechali jste se zblbnout nějakým Bacebookem ... tak se teď MUSÍTE zabývat JEJICH marketinkovými rozbory... njn ... Dobře vám tak... (jen ho pěkně podporujte a zvedejte dál a dál hodnotu tohoto cizáckého produktu, který světu stejně nemůže přinést nic dobrého).

8 hlasů

Po přečtení vašeho hodnocení "cizáckého produktu" mi začalo být jasné, proč jsme na tom tak bídně, jak jsme. Paradox samozřejmě je, že píšete na "cizáckém produktu" počítači využíváte "cizácký produkt" internet.

6 hlasů

Je to přece produkt ze země neomezených možností, takže nepřekvapuje, že FB různými nečestnými triky vylepšuje zdánlivou oblíbenost pravičáckých stran... že?!

3 hlasy

A představte si, že nejraději z politiků využívá tohoto cizáckého pravicového :))))) produktu soudruh Škromach.

5 hlasů

Prý: obchodování s "lajkami" ... ;o))) ... tak to mě fakt pobavilo!!!

0 hlasů

nadělej si 10 000 profilů a lajkuj si za peníze. Reklamní společnosti ti budou platit celkem slyšný prachy.
Blázen ten, kdo věří, že za jedním klikem "líbí se mi" je jeden člověk.... a vyvozuje z toho závěry jen pitomec. To bylo jako s tím týpkem Fišerem, co měl vyhrát toho prezidenta. Nakonec to nedal a průzkumy se mohly ztrhnout s tím prvním místem. Jooo, když se to umí zorganizovat...

2 hlasy

No, myslím, že diskuzemi se nechá ovlivnit jen......málodo ! Je to spíš zábava :-) Jako příklad jsou diskuze s panem Smutná :-)

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov