Předvolební tahy
Volebními lídry středočeské ČSSD budou Hamáček, Urban a Petera

23.08.2013 16:44

Sociální demokraty ve středních Čechách povede do předčasných sněmovních voleb dosavadní poslanec Jan Hamáček následovaný stínovým ministrem průmyslu a obchodu Milanem Urbanem. Na třetím místě bude starosta Nymburka a hejtmanův náměstek pro dopravu Miloš Petera.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Levicoví voliči ve střední Čechách asi budou musi volit komunisty
Hamáček - vyznamenán vojenskou medajlí od ministra obrany Bartáka
Urban - známý toskánec

Oba chaotičtí agenti CIA z řad ČSSD v poslanecké sněmovně co během 5 minut v PSP změnili poslanecký názor, a svědomí a hlasovali beze slova diskuse během 5 min hlasovali opačně spolu s ODS a KDU-ČSL pro vyslání Lovců lebek nad kvótu NATO == za 1,5 mld v prdeli

Jak vysvětlit fakt, že PSP dokázala během asi 5 minut hlasovat zcela rozdílně - a bez jediného slova diskuse? Nejprve návrh odmítne: 99, proti 47. Poslanec ČSSD Urban však své hlasování zpochybní - Já jsem hlasoval ano, a na sjetině mám křížek - (asi se zbláznil počítač). Hlasování je okamžitě opakováno a tentokráte s výsledkem 112, proti 45... V zásadě existují jen dvě možnosti. Buďto je hlasovací technika zcela nespolehlivá a měla by být zatracena, neboť kolik takových omylů již mohlo nastat. Druhou možností je, že technika je zcela v pořádku a zároveň idiotensicher, a v tom případě poslanec Urban lhal, jako když jeho Rudé právo tisklo. A oněm 156 poslancům to nijak nevadilo. Což znamená, že PS je spolkem sedmilhářů... A jak oněch 13 - patrně socdem - poslanců vysvětlí nám voličům tak překotný vývoj ve svých názorech? Možná by to mohli učinit po vzoru Haškova komandýra Jerochymova: "Proti vyslání českých žoldáků do Afgánistánu, holoubkové, hlasovali jsme v opilosti!!"

http://www.psp.cz/eknih/2006ps/stenprot/030schuz/s030195.htm#r1

0 hlasů

Politické hnojiště je odporné jako celek, včetně vepřové hlavy, trůnící na jeho vrcholu.

V Česku není a ani nemůže být ani jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů, parazitů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

Blíže viz odkaz na konci příspěvku.

„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov