Neutrální postoj
Volit starosty přímo? Vláda asi Okamurův návrh nepřijme

20.01.2018 12:02

Návrh hnutí SPD Tomia Okamury na zavedení přímé volby starostů a hejtmanů kabinet Andreje Babiše zřejmě nepodpoří, ale ani neodmítne.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (2 hlasy) 20.01.2018 13:18

    "Nemá proto podle nich dostatečně silný mandát pro kroky, které by...

  • pn pn (1 hlas) 20.01.2018 13:01

    Milos Zeman JE SMRTELNE NEMOCNY. Zbyva mu jen par mesicu zivota! ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Nemá proto podle nich dostatečně silný mandát pro kroky, které by místní obyvatelé sice uvítali, ale zastupitelstvo s nimi nesouhlasí" - pane na nebi, zastupitelstvo přece zastupuje občany, kteří ho zvolili a starostu si volí zastupitelstvo jako výkonný orgán svých rozhodnutí, tudíž je nanejvýš nevhodné, aby se starosta dostával do opozice proti zastupitelstvu.
Ono nestačí, kolik zmatků a diskrepancí napáchalo zavedení nesystémové přímé volby prezidenta. Vůbec netvrdím, že je zastupitelská demokracie ideální model správy věcí veřejných, ale ještě horší jsou nesystémové vyjímky i z velice nedokonalého systému.

2 hlasy

Zemanova hlava začíná selhávat, tvrdí neurolog. Souvisí to i s častějším mrkáním levého oka?

http://www.info.cz/volby/prezidentske-volby-2018/zemanova-hlava-zacina-selhavat-tvrdi-neurolog-souvisi-to-i-s-castejsim-mrkanim-leveho-oka-22615.htm

0 hlasů

Milos Zeman JE SMRTELNE NEMOCNY. Zbyva mu jen par mesicu zivota!

CELA PRAHA je plna informace, ze ZEMAN je po AMPUTACI CHODIDLA a ma tak drevenou nohu. Zatim se to Hrad snazi ututlat, proto Ovcacek chodi do debat misto Zemana, protoze by Zemana na takovou debatu museli prinest. Zeman neni ani ve stavu, kdy by mohl sedet aspon hodinu ve studiu behem debaty. A pro jistotu prebyva v Lanech, aby ho nikdo v Praze nevidel. Z volebni mistnosti ani nebyl schopen sam jit a tahli ho jako pytel brambor! V pondeli u korunovacnich klenotu stal naprosto nepritomne a museli ho posadit, protoze jen s maximem sedativ je schopen se objevit na verejnosti. V utery mu chirurgicky odstranili maly zhoubny nador v ustech.
Prosim, nevolte ho a nechte ho prozit par poslednich mesicu zivota spokojene v hospicu obklopen milym personalem a vlastni rodinou, vcetne jeho nejblizsich panu Ovcacka, Mynare a Nejedleho.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov