Mobilní data
Výrok Novákové byl nešťastný, myslela to dobře, řekl Babiš

19.02.2019 13:40

Výrok ministryně průmyslu Marty Novákové (za ANO) ohledně ceny mobilních dat není důvodem k zásadním krokům, řekl novinářům v Jeruzalémě premiér Andrej Babiš (ANO) na dotaz, zda Novákovou odvolá.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Zdeněk Novotný (2 hlasy) 19.02.2019 14:24

    Nováková zlehčila situaci premiéra Babiše.. 7.2018 .. vyjádření...

  • Zdeněk Novotný (2 hlasy) 19.02.2019 14:24

    Ministryni průmyslu a obchodu Martě Novákové (za ANO)..... je to...

  • Honza Hloupý (1 hlas) 20.02.2019 13:22

    Správně, čím víc operátoři investovali, tím musejí být ceny vyšší a...

  • Jiří Klempera (1 hlas) 19.02.2019 14:12

    neuvěřitelná kravka , asi jen v čr muže dělat ministra i naprostej...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je vcelku jasné, že když operátoři nacpou do výstavby a provozu sítí miliardy, tak chtějí, aby se jim vrátily alespoň vložené investice. Pokud teče málo dat, je cena za jednotku pochopitelně vysoká. Co je na tom k nepochopení...?

0 hlasů

Správně, čím víc operátoři investovali, tím musejí být ceny vyšší a tím méně lidí bude jejich služby používat a tím později se jim investice vrátí. Co je na tom k nepochopení?

Jedinou kvalifikací Novákové je podlá kolaborace s Burešem při obhajování EET, když měla naopak hájit zájmy zastupovaných podnikatelů.

1 hlas

Paní ministryně má pravdu, vložená investice by se měla provozovateli vrátit, ale jak to tedy dělají např.v Rakousku, nebo ve Finsku, což jsou také malé země. Tam by se měla poučit.

0 hlasů

Pane babiši proč jse ji okamžitě nevyhodil s vlády a sni polovinu ministerstva průmyslu a obchodu !!Pani Nováková a ministerští uředníci asi musí být placeni od mobilních operátoru lépe než od státu ne ?????Mobilní operátoři měli za rok zisk přes 10 miliard !!!!!!

0 hlasů

Nováková zlehčila situaci premiéra Babiše.. 7.2018 .. vyjádření ministryně průmyslu a obchodu Marty Novákové (za ANO), která v rozhovoru pro internetovou televizi DVTV ke své účasti ve vládě vedené trestně stíhaným Andrejem Babišem (ANO) uvedla, že podobně jako on se při žádostech o dotace chovala "velká většina podnikatelů".

Policie obvinila Babiše z podvodu při financování farmy Čapí hnízdo, předseda ANO to označuje za účelové. Na vybudování rekreačního a konferenčního areálu Čapí hnízdo na Benešovsku byla čerpána dotace 50 milionů korun.

Podle Novákové Babišovo trestní stíhání "není zcela relevantní". "Takhle se chovala velká většina podnikatelů v té době, kteří si žádali o dotace, a trestně stíhaní nejsou," řekla v DVTV. Jde podle ní o politickou kampaň vedenou proti Babišovi a voliči ukázali, že jim jeho trestní stíhání až tak nevadí. "Tato země potřebuje vládu a je zapotřebí k tomu přistupovat pragmaticky," uvedla k tomu, že vláda, v níž zasedá, získala ve sněmovně důvěru i díky hlasům komunistů.

++ Ing. Marta Nováková - od června 2018 ministryně průmyslu a obchodu ČR ve druhé Babišově vládě jako nestranička za hnutí ANO 2011, předtím od května 2017 do června 2018 viceprezidentka Hospodářské komory ČR a od května 2014 do června 2018 též prezidentka Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR.....

++ Hospodářská komora České republiky (HK ČR) je jediným zákonným zástupcem podnikatelů v zemi - TAKY SESTAVA soudruhu - "" Hlavním táborem nových kádrů je v roce 1984 založený Prognostický ústav (dnes sídlo KSČM, předsedou stranické buňky byl dnešní kandidát na prezidenta Vladimír Dlouhý). Tento typ „vědeckých“ pracovišť zakládá KGB v celém východním bloku! Byli tam připravováni ti co se, po kolapsu vlády komunistů, měli ujmout “nové” vlády. Byli tam vychováváni lidé pro pravé i levé spektrum politiky. "" - Ing. Vladimír Dlouhý, CSc., MBA - bývalý místopředseda strany ODA a ministr průmyslu a obchodu v letech - 2014 byl zvolen prezidentem Hospodářské komory.....

2 hlasy

Ministryni průmyslu a obchodu Martě Novákové (za ANO)..... je to stale dokola ... nazorna ukazka MYSLENI SOUDRUHU ........ SOUDRUHEM JE VZDY A ZA KAZDYCH OKOLNOSTI ......... a stimto MYSLENI maaaaaaa se STARAT O STATNI POKLADNU CR - o pokladnu nassssss vsech i tech spodnich 10 milionu ........

+++ takto mysli a premysli vsicni SOUDRUZI - a omylem se to dozvime ..... viz. MLADEK - - - Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek (ČSSD) 2017 - svému náměstkovi Lubomíru Bokšteflovi za jeho úterní mediální vyjádření o cenách mobilního internetu.....Bokštefl v rozhovoru uvedl, že pokud lidé chtějí stejně výhodné mobilní tarify jako v Polsku, mají jet do Polska. „Drzá odpověď z mé strany, za kterou se omlouvám: Chcete služby jako v Polsku – odjeďte do Polska,“ uvedl náměstek na webu.

// Vláda Bohuslava Sobotky (29.01.2014 - 13.12.2017) - Ing. Andrej Babiš - od 29. ledna 2014 do 24. května 2017 1. místopředseda vlády pro ekonomiku a ministr financí. //

....... Mládek ve vládě končí. Vaz mu zlomil spor o mobilní operátory
20. února 2017 - Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek z ČSSD ve vládě končí. Oznámil to premiér Bohuslav Sobotka krátce po jednání kabinetu. Mládek v minulých dnech čelil tvrdé kritice kvůli přístupu k mobilním operátorům a některé výroky, které zaznívaly z ministerstva, podle premiéra urážely veřejnost.


samoooooo - ted jsou u moci STALE SOUDRUZI ..... soudruzi-StBaci ANO2011 - takze nejtezssi kalibr SOUDRUHU ....... takze se N I C nestane a soudruzka bude stale na svem MISTE ....uplne stejne , jako soudruh - Kolapsem dálnice D1 kvůli sněhu vyvrcholily problémy ministra Dana Ťoka - JE STALE Ministr dopravy.....

2 hlasy

neuvěřitelná kravka , asi jen v čr muže dělat ministra i naprostej nýmand a blb

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov