Jmenování na Hradě
Z Babiše je premiér. Do vysokých stromů bije blesk, řekl mu Zeman

06.12.2017 13:01 Aktualizováno 06.12. 14:08

Prezident Miloš Zeman jmenoval předsedu hnutí ANO Andreje Babiše premiérem. Babiš pak složil premiérský slib.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • doctorX doctorY (5 hlasů) 06.12.2017 13:30

    slovensky STBak cesky premierem, v tomhle schnilem, state je mozny...

  • Pavel Pospíšil (4 hlasy) 06.12.2017 13:55

    Co je to za podivného strejdu na fotce s Burešem? To určitě účelově...

  • Pavel Buček (4 hlasy) 06.12.2017 13:22

    Je mi jedno, jestli bude či nebude premiérem Babiš, pro mne je...

  • Henex (3 hlasy) 06.12.2017 14:52

    Do Babišovy strategie zapadá Zeman a naopak...

  • Zdeněk Novotný (3 hlasy) 06.12.2017 14:39

    takze d o k o n a n o ............. v Cesku uz na bilion % budujete ....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

BABIS----------PREMIER-------jekot prazske kavarny je slyset az v Hodonine,Zeman spravne noveho premiera upozornil na nase pravicacke tupe media-hlavne CT,ktere jiz vcera jecely jak husy na porazku

0 hlasů

spojeni soudruha-pritele Milose Zemana + soudruha-StBaka Andreje BABISE . . . . konecna pro CR

...Jednalo se přibližně o 700 miliard Kč..... Česká konsolidační agentura (ČKA) byla instituce určená k zajišťování hospodářských záměrů vlády a financování strategických projektů v oblasti infrastruktury a životního prostředí. Vznikla 2001 a zanikla 2007.Jednalo se přibližně o 700 miliard Kč. ČKA byla organizací, mající za cíl skrýt před veřejnosti obrovské ztráty, plynoucí z neuhrazení pohledávek za majetek státu, prodaný při kupónové privatizaci.

Vláda Josefa Tošovského (02.01.1998 - 17.07.1998)+Vláda Miloše Zemana (22.07.1998 - 12.07.2002)+Spidla+Gross+Vláda Jiřího Paroubka (25.04.2005 - 04.09.2006)

+++ V roce 2001 se vláda Miloše Zemana rozhodla prodat 100 miliardový dluh Ruska u České republiky z časů komunismu

. Bez výběrového řízení si vybrala společnost Falkon Capital, jejíž prezidentem byl Jozef Čimbora. Falkon měl za dluh zaplatit české vládě 20 miliard korun.

Dodnes není jasné, kde Falkon vzal peníze na koupi gigantického dluhu. Moskva následně uvolnila na umoření dluhu v přepočtu přes 50 miliard korun. Nevíme ani, proč Zemanova vláda pohledávku prodala za pouhou pětinu, když běžná cena dluhu na evropských trzích byla 60 % a kde se ztratilo 30 miliard uvolněných ruskou vládou nad českou cenou dluhu. Policie se vyšetřováním dluhu vůbec nezabývala a české ministerstvo financí dodnes – přes rozhodnutí soudu z roku 2006 – nezveřejnilo smlouvy, na jejichž základě byl dluh prodán.

atd...atd.....

s l a v n y UNIPETROL - Pan Babiš je nevěrohodný, tvrdil Miloš Zeman ještě v roce 2011......Na Andreje Babiše slovně útočil v roce 2011 sám Miloš Zeman, tehdy ještě jen jako čestný předseda SPOZ. Zeman tehdy řekl, že Babiš je nevěrohodný a zmínil také „jistá další podezření“, která se podle něj „časem prošetří“.

2 hlasy

95% všech privatizačních fondů (již při svém vzniku, nebo po fúzích s jinými fondy) bylo ovládáno agenty StB (např. představenstvo Harvardských fondů, skuteční majitelé PPF jako je agent StB a člen ÚV KSČ Štěpán Popovič nebo důstojník StB Jaroslav Čadek nebo kapitálem z bývalého SSSR (PPF Kellner /přes Skloexport, vytunelováno Reginou Rázlovou dcerou komunistického místopředsedy vlády ČSR Stanislava Rázla/, otec Kellnera pracoval v stálém zastoupení ČSSR v kanceláři RVHP v Moskvě), Setuza a Český olej Mrázek a Pitr (dle novinářky Slonkové si změnil jméno z Pitra, příbuzný komunistického předsedy vlády ČSR Františka Pitra), KKCG Karel Komárek (přes Slovenský SPP, majitelé z Ruska) aj.

2 hlasy

až na pár výjimek,samej semita žid.

0 hlasů

K úplné dokonalosti bylo rozkrádání dovedeno uzavíráním smluv s FNM, kdy majetek přecházel na kupujícího podpisem smlouvy a ne zaplacením kupní ceny (Nanuk, Českomoravské mrazírny, Bomeco, Jemča, Drůbežářský podnik Libuš a Xaverov komunisty Miroslava Tomana, ministra ve vládě "Zemana"). Tak se stalo, že majetek byl nakoupen na nastrčenou firmu, obratem prodán a dluh zůstal za nastrčenou firmou. Dluh později přešel do Konsolidační agentury, kde byl odkoupen stejnými mafiány, kteří jej vytvořili (samozřejmě přes nastrčené firmy), za jednotky procent původní ceny (např. Toman, Charouz, Kellner, Chrenek aj.). Dalším trikem bylo uzavírání smluv, které stát nemohl plnit, vznikla smluvní pokuta či "škoda", která přesahovala kupní cenu podniku a ten přešel na nového vlastníka zcela zdarma. Takto získal Andrej Babiš několikamiliardový majetek Chemapolu (jediného vlastníka licence na LTO).

2 hlasy

Do Babišovy strategie zapadá Zeman a naopak...

3 hlasy

pripominka jak ti s p r a v n i , prisli k majetku - poctivou kazdodenni praci od rana do vecera rozhodne neeeeee .....k financování nákupu státního majetku sloužily ukradené státní finanční prostředky z kont PZO (Podniků zahraničního obchodu) v zahraničí nebo tajných kont StB v zahraničí (Agrofert komunisty a agenta StB Andreje B a b i š e nebo Třinecké železárny spolupracovníka StB Tomáše Chreneka). Odhaduje se, že „PZtky“ disponovaly 500 mil. Kčs na kontech v zahraničí ve volně směnitelných měnách. Kolik miliard nakradli estébáci a bylo uloženo v zahraničí asi nikdo nespočítá, zahraniční konta StB jsou v ČR tabu. Proto tolik tajemných firem ze zahraničí v české privatizaci (např. Appian).

2 hlasy

znovu znárodnit,vinné do basy,nakradené peníze na dluh a potom VIDITELNĚ zesoukromnit znovu.

0 hlasů

na bilion % naplnujete - Česko je nejkrásnější zemí na světě. Jen je škoda, že zde žijí Češi.

Vlasta Burian (1891 – 1962)

Dokonáno! Puč v roce 1994 + volba presidenta CR Milose ZEMANA + Kabelkovy prevrat - puc 2013 se zdařil. Komunisté si udrželi vliv, moc a hlavně majetek. Stále jsou pány v tomto státě. Pokračuje se v kultuře papalášství, kradení, úslužnosti policie a soudů k vládnoucí třídě.

Výchova kádrů od sedmdesátých let byla úspěšná. Nejprve byli manažery puče a potom těmi kdo dohlíží na uhlazení stop z nejvyšších ústavních funkcí.

Na konci osmdesátých let se užiteční blbečci z řad kavárenských povalečů konečně proberou z opilství a „zorganizují sametovou revoluci“. Hlavně, aby to komunisty nebolelo! Vše má pod taktovkou StB dle dohody s Václavem Havlem z roku 1989. Do médií pustili lživé informace o mrtvém studentovi, aby se neškodným kavárenským povalečům „revoluce“ povedla. Údajně „mrtvý“ student Růžička byl ve skutečnosti poručík StB Zifčák. V čele průvodu šli i další členové StB! "Revoluce" v režii StB struktur napojených na KGB se zdařila. Po jednání s Čalfou bylo dohodnuto, že komunističtí poslanci zvolí Václava Havla prezidentem výměnou za beztrestnost!

Po roce 1989 mezi lidmi panuje naivní nadšení, zbídačené masy jásají jak se vše neuvěřitelně daří. Jsou nakrmeny nadějí a zneužity podobným scénářem jako po roce 1945. Oficiální politická moc začíná být předávána do rukou nové třídy, vše pod kontrolou StB. Proto byla velká část členů OF bývalými členy StB, kterým se často ztratily spisy (vzpomeňte na nejeden soudní spor s Cibulkou o jména v seznamech). Již 28. 11. 1989 StB vydává: Zásady pro činnost kontrarozvědky v nových společenských podmínkách, které obsahovaly plán jak se má StB infiltrovat do nově vznikajících struktur a jak má hlídat dohodnutý podíl na moci (!) (od 10:30). Přichází osudový okamžik 1992, malá kuponová privatizace, lidu je rozdáván majetek, který komunisté neuměli využít a který jim nepřinášel profit. Podobně jako v roce 1945 kdy rozdali bezzemkům půdu (německá, židovská, panská). Lid jim věří, v roce 1946 komunisté vyhrávají volby, pevně uchopí moc a o dva roky později přijde hlavní úder - znárodnění, kolektivizace. Po malé kuponové privatizaci v roce 1992 jim lidé věří (navodili zdání férových odkupů), komunistická mafie pevně uchopí moc a o dva roky později přichází hlavní úder - velká privatizace. Otcem velké privatizace byl agent StB Dušan Tříska.



2 hlasy

MAFIOKRACI pocesku....
President CR - soudruh
Parlament CR - soudruzksy
Senat CR - soudruzsky
Armada CR - soudruzska
Policie CR - soudruzska
Soudy CR - soudruzske
Ústavního soudu České republiky - soudruzsky
natlakove??? skupiny ala NARODNI FRONTA z doby budovani socialismu v CSSR -- n e z i s k o v k y ponovu - soudruzske
// Transparency International+ Veřejnost proti korupci+ Česky zdravotnicky fórum+ Zaostřeno+ Zdravé Česko+ Vraťte nám stát!..... //
+++++ Pět rodin, které ovládají Česko
Petr K e l l n e r z PPF, Marek D o s p i v a z Penty, Patrik T k á č z J&T, Karel K o m á r e k z KKCG a Zdeněk B a k a l a z BXR......Jejich bohatství vzešlo z divoké privatizace v 90. letech, kdy zákony byly děravé na správných místech a umožňovaly zisk ohromných majetků, pokud jste měli po ruce ty správné právníky, soudce a politiky. Tento způsob nabývání majetku jim zůstal i později v určitých případech vlastní, i když majetek nabytý v minulosti zvládají spravovat i profesionálním způsobem.
Kmotříčci jako Roman Janoušek, Ivo Rittig, Tomáš Hrdlička, Patrik Oulický a Pavel Dvořák jsou ve srovnání s těmi skutečnými kmotry ničím. Mají nějaké ty dovednosti, i pokud jde o černý trh, a mají důležité kontakty, ale nevlastní ono zásadní bohatství: doly, banky, pojišťovací společnosti, loterijní byznys, noviny - tedy nic z toho, co dělá českého kmotra kmotrem.
Andrej Babiš, Martin Roman nebo Radovan Vítek rovněž nejsou opravdovými kmotry. Babiš tímto směrem možná vykročil, ale postrádá širší "rodinu", kterou ostatní mají. Babiš jede stále z velké části na vlastní pěst. Roman byl vždy tak trochu loutkou v rukách ostatních, a pokud si někdo v jeho blízkém okolí zaslouží být nazýván kmotříčkem, je to Vladimír Johanes. Vítek chvíli flirtoval s kmotřením při jednání o Sazce, ale nyní je opět pouhým developerem.

2 hlasy

takze d o k o n a n o ............. v Cesku uz na bilion % budujete . . . MAFIOKRACII

.... Co je Mafiokracie?

Mafiokracie je unikátní společenský systém, který byl vyvinut v Rusku v devadesátých letech. Tento systém se podstatně liší od Demokracie i Komunismu. Jeho hlavními prvky jsou:
- několik mocných skupin organizovaného zločinu má plnou kontrolu nad národním hospodářstvím;
- zkorumpovaná vláda a bezpečnostní složky slouží jako nástroje organizovaného zločinu; formální vládci země nechtějí (a nemají možnost) bojovat proti organizovanému zločinu a korupci;
- absence opravdově demokratických institucí a mechanismů, paralýza nezávislých soudů;
- potlačení tržních mechanismů.

Dokonáno! Puč v roce 1994 + zvoleni presidenta CR Milose ZEMANA + Kabelkovy prevrat 2013 se zdařil. Komunisté si udrželi vliv, moc a hlavně majetek. Stále jsou pány v tomto státě. Pokračuje se v kultuře papalášství, kradení, úslužnosti policie a soudů k vládnoucí třídě.

3 hlasy

Co je to za podivného strejdu na fotce s Burešem? To určitě účelově zmanipulovala pražská kavárna.
Okolo silnic jsou plakáty se skutečnou podobou našeho pana prezidenta Miloše Zemana, které nechali vylepit jeho opravdoví přátelé Mynář, Nejedlý, Šlouf, Veleba, Zbytek, Ovčáček...možná trochu přispěli i Voloďa Putin se sovětským velvyslancem v ČR.
Jinak docela ostuda, když na Hradě opět vítá komunista komunistu (a agent agenta, že).

4 hlasy

slovensky STBak cesky premierem, v tomhle schnilem, state je mozny vazne vse

5 hlasů

Je mi jedno, jestli bude či nebude premiérem Babiš, pro mne je stěžejní, aby byla zcela mimo ta zvrácená obluda z TOP 0009, která nám všem a celé zemi tolik ublížila, padákový smrtihlav Kalousek. Smířím se třeba s ďáblem či vlkodlakem, s Kalouskem nikdy.

4 hlasy

Jeden kruh spirály dějin se uzavřel:
"Právě se vracím z Hradu od prezidenta republiky. ... Mohu vám sdělit, že pan prezident všechny mé návrhy, přesně tak jak byly podány, přijal...".

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov