Státní zastupitelství
Žalobkyně dostala pokyn neprošetřovat kauzu Drobil

22.05.2011 20:34

Žalobkyně Jana Hercegová z městského státního zastupitelství nabádala podřízenou obvodní státní zástupkyni pro Prahu 1 Šárku Pokornou, aby se nesnažila vyšetřit podezření z korupce na Státním fondu životního prostředí.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Fčelák (133 hlasů) 22.05.2011 21:11

    Justiční mafie ovládá tento stát !! Kalousek a Pospíšil se podílejí...

  • rab z rabstejna (112 hlasů) 22.05.2011 21:06

    Taková sprostota ! Půl miliardy chtěli ukrást a nesmí se to...

  • David Hyspler (89 hlasů) 23.05.2011 00:34

    Drobil, velmi, velmi vlivný člen ODS. Ve svých 40 letech je...

  • Rudla Kudla (85 hlasů) 23.05.2011 02:24

    Už zkušenost s Topolánkem byla dostačující. Ale po zkušenosti s...

  • Rey Johan (74 hlasů) 22.05.2011 20:38

    Tak Týden se pochlapil a také to sem dal.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pěkné svinstvo.

2 hlasy

Zlatí komunisti.

44 hlasů

Takto je prolezlá celá naše společnost. Ryba smrdí od hlavy. Klaus se přece vyjadřoval o Michálkovi, že je darebák. Výsledek transformace řízené odborníky typu Klaus, kdy právo bylo uměle tlumeno. Hrozná společnost.

38 hlasů

modrá mafie nejenže krade, ale ovládá i zastupitelství a policii.

56 hlasů

Však ukázali jak je pro ně důležité VNITRO. Získat ho, nadřadili nad potřeby státu. No a teď, když budou zase přistiženi s paprčama v eráru, tak mohou vypnout prsa a prohlásit : Policie vyšetří padni komu padni ??!!

32 hlasů

to je fakt propracovaná mafie... do budoucna počítali, že třeba vnitro ztratí, tak si sami udělují tituly v Plzni aby mohli zametat jako zástupci bez ohledu na to kdo bude ministr...

20 hlasů

Je až úsměvné jak hlásná trouba ODS,MfD ostentativně ignoruje tuto zprávu o kauze Drobil.Všechny internetové zpravodajské deníky ji uveřejňují na čelných místech,ale MfD se tváří,že se nic neděje.Je to dost výmluvné.Můžete se tam ale dočíst,jak jsou Češi proti pití malého piva před jízdou.To je přece zpravodajská bomba.

50 hlasů

Stejně tak Česká televize ! Ani slovo !

46 hlasů

Ve 12.10 na Radiožurnálu bude Drobil k nejnovější kauze. Odpoledne se kvůli tomu sejde Pospíšil se Zemanem, pak bude tiskovka. Že by se něco dělo?

13 hlasů

Od rána mám puštěný Český rozhlas. Ani slovo !

17 hlasů

Už zkušenost s Topolánkem byla dostačující. Ale po zkušenosti s Nečasem, kdy se místopředsedové ODS, nepodepisující Vondra a nevinný Drobil vysmívají českému občanstvu je snad už ODS pro střízlivé nevolitelná.

85 hlasů

Tuhle stranu by snad v současné době nevolil ani zlitý notorda, který má v krvi 9,9 promile.

46 hlasů

Nevěřím, že zločin se dá zastavit nadáváním na netu.

16 hlasů

Sosani věří, že je to nejůčinnější způsob boje. A potom davové chlastání kelímkového piva na demonstraci.

9 hlasů

A tvoje nesmyslný a blbý kecy a kradení nicků je co ? Projev odéesácké inteligence ?

27 hlasů

Drobil, velmi, velmi vlivný člen ODS. Ve svých 40 letech je spoluvlastníkem lázní Darkov v ceně 600 mil. a dalšího mnohamilionového majetku. Vysoký představitel ODS a bohatý muž. Diví se někdo, že není prošetřován.... Já ne. ODS je ZLO.

89 hlasů

Počasi, Ondro, Drobile ostuda by vás měla liskat a ne vést tuto zemi do kalných vod, aby se dalo snáze dojit z eráru.

43 hlasů

pravičacke svině se chovaji Urvalovšti bolševici v 50 letech-co jste to volili za falešne krysy

44 hlasů

Pán měl zřejmě na mysli Josefa Urválka "krvavého" prokurátora Státního soudu při vykonstruovaných procesech v 50. letech. Ale my do NSZ opravdu nikoho nevolili.

9 hlasů

Břucháči zalez a neblafej nesmysly načtené z archivů Stb...................

27 hlasů

Že sis teď natentoval do gatí, než jsi to vymyslel?

16 hlasů

Akespoň nekrade '

16 hlasů

oprava: alespoň

8 hlasů

cha-cha,přesně to se dalo čekat.

20 hlasů

Justiční mafie ovládá tento stát !! Kalousek a Pospíšil se podílejí (mimo jiné levárny a tunely těchto kmotrů a jejich zločineckých stran) na úmyslném krytí desetimilionových podvodů exekutorů !!
http://justicnimafie.cz/?cz_podvody-exekutoru,11


Zde naleznete nepotrestané a úmyslně neprošetřované podvody, které kryje justiční mafie. Neřešené prokazatelné desetimilionové podvody kamarádů ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS) Tento falešný a nevěrohodný člověk a ministr spravedlnosti Jiří Pospíšil je dobrým kamarádem těchto dvou plzeňských exekutorů Zítky a Tunkla a velikou měrou se podílel na tom, že tyto prokazatelné desetimilionové podvody nebyly úmyslně prošetřeny. Ministr Pospíšil neodpovídá na řádné písemnosti ani na interpelaci jemu adresovanou a několikrát urgovanou - mimo jiné urgence u poslanců Jan Morava (ODS) a Marek Benda (ODS), kdy pouze tato jména hovoří za vše - jeden vyděrač a druhý autor náhubkového zákona a podvodný rychlostudent. Nereagoval na písemnosti ani exministr Íčko Langer ani ministr Jednička Kalousek, kdy jedinou reakcí byl příkaz z ministerstva financí, aby bylo ukončeno zahájené prošetřování daňových úniků plzeňských exekutorů. Tomuto bylo plzeňským finančním ředitelství pod nátlakem a za podivných okolností vyhověno. Pro toto ovlivňování řádného prošetření následovalo podání trestního oznámení, které bylo pochopitelně bez prošetření podivně odloženo. Četl vůbec někdo podvodnou "rigorozní práci" Marka Bendy? Troufám si říct, že rigorózně podvodně roztažená a nafouknutá magisterská práce je na úrovni studenta max. střední školy. A tímto se už vůbec nikdo nezabývá, nezajímá to ani hlídače demokracie "nezávislá média"?! To jsme na tom tak špatně, že se nenajde ani jeden statečný šťoural, který by se tímto dost závažným momentem zabýval? Vždyť podvodník Marek Benda je předsedou Ústavně právní komise parlamentu ČR, která má v této zemi na starosti Z Á K O N Y !!! Copak všichni chrápou a je jim jedno, kdo v této zemi modeluje P R Á V O a právní vědomí občanů ?! Začíná to tím, že předkládá a prosazuje „Náhubkový zákon“ a zanedlouho možná tento zločinec prosadí trest smrti pro nepohodlné a příčící se jeho zločineckému, totalitnímu smýšlení.
Nelze se tedy divit, proč nebylo na písemnosti ministrem spravedlnosti Jiří Pospíšilem (ODS) reagováno. Tento jeho podivný postup a můj dojem o jeho úmyslném napomáhání těmto podvodům jeho kamarádů exekutorů jen potvrdila jeho návštěva Toskánska a jeho údajně „náhodné“ setkání s podivnými lidmi. Tohoto člověka z řad ODS řadím na jednu z nejvyšších pozic justiční mafie.
Domnívám se, že jako kozel zahradníkem a zametačem byl tento falešný člověk dosazen na plzeňskou Právnickou fakultu, aby zde zametal stopy po svých soukmenovcích z řad ODS, kteří na této fakultě podvodně získávali různé tituly a následně můžou jako projev díku posluhovat justiční mafii.
Domnívám se a jsem téměř přesvědčen o tom, že pokud bude kauzu plzeňské Právnické fakulty prošetřovat zkorumpovaná policie z Plzně, konkrétně expozitura ÚOKFK komisaři Mgr.Vůchová nebo Mgr.Spilka a plzeňské státní zastupitelství, kteří společně posluhují této mafii, tak vše povede do ztracena stejně jako v případě exministrových kamarádů exekutorů, kdy bez prošetření bude kauza odložena na příkaz této nepostižitelné mafie. Názorný příklad, jak se perou špinavé peníze s pomocí exekutora více.....

133 hlasů

To je na zamyšlení, raději se takové "spravedlnosti" nedostat do pařátů.

27 hlasů

Břucháči, lehni a zalez do boudy !

12 hlasů

Jeden si natentoval plnou nálož do Unterhosen a druhému lepí, že mu přijdou na jeho chmatáctví v Kauflandu a bude spravedlivě potrestán.

17 hlasů

Úžasné ! Jak inteligentní ! Jak ty to děláš ?

14 hlasů

A ještě k tomu za zlodějny, co ?

27 hlasů

Taková sprostota ! Půl miliardy chtěli ukrást a nesmí se to vyšetřovat !! A nás tu krmí koninami, co řekl nebo neřekl Bárta a pitomoučký babochlap Krystýn.

112 hlasů

Máš špatné informace. Ukrást chtěli 3!!!!! miliardy, z toho půl miliardy mělo být na konto ODS!!!!!!!

11 hlasů

nix kradeni, to mela byt jen pujcka !!

9 hlasů

Pepo, neříkejte, že Vás ty praktiky až tak moc překvapily. To přece známe už i z jiných kauz. Nemám ráda ty pozitivisty za každou cenu, ale tohle mně kupodivu spíš potěšilo. Jen kdyby se takové věci objevovaly každý týden.

44 hlasů

chacha, děvče milé, ze zlosti jste mi přivedla k smíchu. Ne, jistě že nejsem překvapen další špinavostí ODS, jenom znechucený, tolik znechucený a otrávený. Ale Vy jste to podala tak, jako bych pokazil sedánek nás - masochistů, co doufají ve změnu - třeba, možná, snad :-))))))

35 hlasů

Ale Pepo, neovlivníte to tím znechucením, jen sobě si kazíte náladu. Dotknout jsem se Vás nechtěla. Omlouvám se. Ale tyhle praktiky jsou přece zcela běžné a víme to přinejmenším od vyšetřování Čunka. Ne, že by byl první. Jen první, o kterém jsme věděli. A o čem byla podle Benešové ta mafie? Tohle právě měla na mysli. Proto mně to nijak nerozčililo, ale spíš naopak. Ještě jednou omluva. Hezký večer. Alice

32 hlasů

Jezus ne, neomlouvat, vážně jste mi zlepšila náladu. Jen tak dál :-))) P.

19 hlasů

Tak co s tou náladou, Pate, provedem?

9 hlasů

Uf, to se mi ulevilo! Zdál jste se mi dopálený. Díky, že jste mně uklidnil, snad bych ani neusnula :-))) Já bych dnes opravdu mohla dobrou náladu rozdávat. Mám za sebou moc hezké odpoledne na soutěži tanců malých dětí. To mne nabilo na 3 dny. Snad to i vydrží :-)

22 hlasů

Klobouk dolů.

20 hlasů

Bez chybičky :-))))

11 hlasů

Když v tom není žádné y, i, je to brnkačka. Klobouk nahoru.

4 hlasy

Počítám že to nebylo pro mě?

19 hlasů

Počítáte špatně - bylo. Ještě počítat se budeme učit? :-)

19 hlasů

Dík máte u mě velký +.Dobrou.

12 hlasů

Pane Penkavo, na konci je smajlík, všimněte si. Měl to být vtípek :-)

23 hlasů

Chacha, tedy paní Alice, dnes jste nás tu srovnala oba, pepu penkavu i mne :-))))))), fakt dobrý :-)))))

15 hlasů

Pepo, ale to jsem opravdu nemyslela nijak zle. Problém je, že i když to po sobě čtu, tak tam nic "srovnávacího" nevidím. Ale jsme lidi různí a neznáme se.

13 hlasů

tak za jak dlouho bude tento denik zrušen :D

13 hlasů

Paní Alice zdravím a moc dobře se mi čtete .Zdravím i Pepču,vudím že jste dobří a jen sem nahlédla ,nevidím tady ty A čkaři,věříte ,že se ni stýská,S paní Věrou jsem ve styku ,Také pokud můžë čte ,Penelopa je strašně zlá,Já vám moc přeji aby jste vydrželi,vrátil sr i Votava a bylo nám fajn,Hezkou dobrou noc!!

10 hlasů

Zdravím paní Stejskalová,
mám obavy, že jsem se dotkla nějak Pepy,docela mne to mrzí, je to jeden z nejspolehlivějších spojenců. Snad se z toho vyspí.
Penelopa je určitě Mičková z Novinek, a tam jí dávali kapky ještě před registracemi, až pak zmizela. Teď ji tu máme my. Je neodbytná jako mravenci :-). Přeji Vám dobrou noc. Alice

19 hlasů

Blbost pardon ale Pepča je skvělý člověk vřdyt vám odpovídá,ten se neurazí,jen jsem se byla podívat na Deník ,je opravdu nudný ,Takže hezké sna !

12 hlasů

Proč by měl být zrušen? Zítra toho budou plné všechny noviny. Nebo myslíte, že jsem snad optimista? Alespoň Respekt bude vyprodaný!

32 hlasů

nandsázka :) beru to s humorem když tak až úterní noviny :)

15 hlasů

Tak Týden se pochlapil a také to sem dal.

74 hlasů

Jé jen kdyby občas mazali ty prasárny,

24 hlasů

To by nám zkazili radost, už jsme si na ně zvykli.

18 hlasů

Mluv za sebe, zloději !

17 hlasů

Dědku, ranní ptáče? Teď, když je teplo, se v Kauflandu špatně krade, co? Není nad rozevlátej mantl, co do něj vleze plno věcí. To se pak nakupuje.

5 hlasů

To mluvíte zřejmě z vlastní zkušenosti.

23 hlasů

Pitomče ! Ty kradeš !

13 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov