Hodnoty
Žantovský: Evropa je náš domov. I kvůli nám ztrácí energii

31.12.2018 09:06

Česko nemá problémy, které by se nedaly vyřešit, je v tomto ohledu výjimečně šťastnou, bezpečnou a blahobytnou zemí. Lidé by ale neměli předstírat, že svět za hranicemi neexistuje. Tak se vyjádřil někdejší diplomat, politik, překladatel a spisovatel Michael Žantovský, který 3. ledna oslaví 70. narozeniny.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Klempera (7 hlasů) 31.12.2018 11:16

    žantovský je debílek - jaký bohatý stát? zadlužený stát a zadlužený...

  • Aleš Přibyl (6 hlasů) 31.12.2018 10:57

    Mám z článku pocit, že žije někde jinde. " Bohatý stát atp " no to...

  • Kamil Vont (4 hlasy) 31.12.2018 13:42

    Evropa je skutečně náš domov, ale Evropská unie je zcela jasný...

  • Jan Mladek (3 hlasy) 31.12.2018 11:18

    Ze vzpominek jednoho disidenta na V.H.:"Pamatuji se, ještě před rokem...

  • S Vrba (3 hlasy) 31.12.2018 15:42

    Pane Žantovský, vaše smůla je v tom, že se vám ještě nepodařilo...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zantovskeho domov je v Izraeli .

0 hlasů

evropa je domovem EVROPANU!nejsou zde doma afro-asiate,zvlaste semite,i kdyz se tu treba nahodou narodili.semite nejsou indoevropane,tudiz nemohou byti evropany a uz vubec ne Slovany,natoz Cechy neb Moravaky.vsem Cechum a Moravakum,Slezanum a Slovanum preji vesely Novy rok.zvlast Rusum,kteri toho moc zkusili tento rok a jsou to nasi Slovansti bratri.

1 hlas

Novoroční modlitba ruského trolla:
V poníženém předklonu velebíme tě, ó Putine chlebodárče náš, věrnost Kremlu přísaháme, přísun rublů nám zachovati ráčej.

0 hlasů

lidi se modli k novemu roku?to je mi novina.ajnstajn.nebo zas jen vrdlouhate a blbnete fzteky?cha,cha,cha!shalom.

0 hlasů

cha cha cha, hlupáčku.

0 hlasů

шалом,выблияк.xá,xá,xá!

0 hlasů

Pane Žantovský, vaše smůla je v tom, že se vám ještě nepodařilo vymazat historickou zkušenost a zdravý rozum většiny národa a "sluníčkáře" přesvědčovat nemusíte.

3 hlasy

Woe juniore, to jako má být životní úspěch dělat správce nějaké knihovny Venci flašky?? To máš ten žebříček hodnot nastavený nějak nízko. No jo no, oni již ti disidenti pomalu končí na hnojišti dějin.

2 hlasy

Disidenti možná končí, vy pohrobci varšavské smlouvy jste skončili na hnoji jíž dávno.

0 hlasů

Kolik států Varšavská smlouva ty pražský cocote napadla? Na rozdíl od NATO! Když sovětčíci vtrhli do Afghanistánu, tak si to tam vyžrali sami.Na rozdíl od USA která do toho zatáhla všechny své hujery z NATO. A za 17 let agrese ovládají ještě méně území než když le napadli. A odtáhnou s velkým rypákem tak jako sovětčíci. Je to jen otázka času.

1 hlas

Frustrátům zdá se Žantovský zvedl mandle, neúspěšní nemohou snést úspěch ostatních.
Ale jejich neúspěch je jen jejich vlastní zásluha.

0 hlasů

Evropa je skutečně náš domov, ale Evropská unie je zcela jasný nepřítel. Chová se k nám urážlivě a s pohrdáním a máme právo ji za nepřítele považovat.

4 hlasy

Máš to z poloviny špatně, rusáku. Evropa není tvůj domov, ale zbytek o vztahu EU k Rusku už sedí.

0 hlasů

Ze vzpominek jednoho disidenta na V.H.:"Pamatuji se, ještě před rokem 89, když jsem jednou přišel k Havlům, abych tam vyžebral nějaké peníze na manželku Jana Wunsche. Věrka Novotná zůstala sama, manžel ve vazbě, dostal potom 3 roky kriminálu, ona s kojencem a bez koruny. Od režimu nemohla očekávat pomoc a tak jsem lítal a opět sháněl peníze. Paní Olga Havlová nebyla doma, aby své „malé dítě“, Vašíčka uhlídala od alkoholu. Nu, její Vašíček se tam válel na zemi celý od zvratků a pusinkoval se tam s chlapcem, kterého pak udělal velvyslancem v USA. Opravdu nechutný pohled!"

3 hlasy

žantovský je debílek - jaký bohatý stát? zadlužený stát a zadlužený lidé , pitomci jako žantovský asi žijí jinde než obyčejný lidé kteří musí opravdu pracovat aby neumřely hlady

7 hlasů

Nauč se nejdřív českou gramatiku, primitive, a pak něco kritizuj...

0 hlasů

vy prestante lhat,v novem roce,ajnstajn.na zvladnuti dejepisu,natoz historie je u vas asi pozde.pozadejte nekoho proto,at vam pomuze kliknout do hledacku novgorod a potom novgorod republika.je to unavujici,porad vam lharum a zlodejum vysvetlovat jak to v dejinach chodilo.pokud to vite a pisete co pisete, jste lhar.pokud to nevite,jste blb.celkove zbytecne s vami diskutovat,zvlast,kdyz se jeste snazite nabouravat cizi pocitace.to neni uz vubec demokraticka vymena nazoru a ani to neeeeni vuuubec najs,mesugene.

0 hlasů

Obyčejní lidé - to je kdo? Nevzdělaní, nedostudovaní, líní se učit něco nového, neznalí cizích jazyků - to máte zjevně na mysli, frustráte?

1 hlas

Podle drahouška base jsou to ti co nemají alespoň to Bc. a nemohou se dostat do té smrduté pražské kavárenské stoky. Ti jsou akorát tak dobří na to, tomu vítačskému xindlovi hodit při volbách hlas.

1 hlas

Mám z článku pocit, že žije někde jinde. " Bohatý stát atp " no to může dnes v rozkradené zemi říci jen bl.b, Myslím, že jeho domov je v USA

6 hlasů

Kdo chce žít v rozkradeném a chudém státu, tak holt žije v rozkradeném a chudém státu, nikdo mu v tom nemůže zabránit. Když to tak vidí...

0 hlasů

nenasekali tam v brokoline semiti zid-nazi sekeru nejakych $21trilijonu?a to se fsemi temi "experti"co si mezi ssebou rozdali ty nobelovy ceny za ekonomiku?a gde nic tu nic.za obamy se cela ta banda jasne odkopala.vi PRD.prisel trump,a rozjel to krasnym zpusobem.a to je zednik bez nobela.cha,cha,cha!shalom,mesugene.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov