Rozhovor pro TÝDEN
Zaorálek: Češi nejsou rasisté. Bojí se

29.08.2015 19:51 Rozhovor

UVNITŘ ANKETA. Pokud lidé odmítají soužití s jinými kulturami, nemůžeme je nutit násilím. "Strach lidí je reálný, ale to hned neznamená, že jsou xenofobové," říká ministr zahraničí Lubomír Zaorálek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • chytrý Honza (11 hlasů) 29.08.2015 19:04

    Zaorálku, podle Týdne jsi totální trotl. Kdo nechce v EU tsunami...

  • Já CZ (8 hlasů) 29.08.2015 21:59

    Multikulti aktivisté ( u nás zastoupeni vědci) nemohou snad myslet...

  • w - (6 hlasů) 29.08.2015 20:07

    Xenofoby nebo dokonce fašisty dělají z Čechů media, přesněji česká...

  • Jirka Cibulka (6 hlasů) 29.08.2015 22:12

    Zvorálku, jsem Čech, Slovan a evropan. Že tady nechci další povaleče,...

  • Já CZ (6 hlasů) 29.08.2015 22:09

    Kdyby byl prezidentem Schwarzenberg a premiérem Kalousek, vládní...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jedině Evropa na základě soužití států, na národním základě. Všechny náplavy imigrantů, národním zájmům Evropanů škodí.

2 hlasy

Mám stejné obavy jako všichni občané ČR, ale čeho se doopravdy bojím, to jsou čeští politici. V naší zemi není politika, který by udělal něco pro svou zemi. Jenom pro svoje konto. Myslel jsem si, že nemůže být horší vlády, než byla Topolánkova a Nečasova. Ale Sobotkova vláda je hravě strčila do kapsy. Sobotka ovšem situaci monitoruje a je připraven vést konstruktivní dialog. Tak snad to naší krachující zemi pomůže.

3 hlasy

Ani se moc nedivím že se Češi bojí,když vidím dobře vypadající nikterak strádající mladé muže islámského vyznání s drahými mobily,kteří jsou schopni dát převaděči i několik tisíc dolarů a kteří se řečeno z nadhledem vlamují do zavřených dveří.

2 hlasy

Cesi jsou predevsim nevzdelani burani a bolsevicti psychopati. Ne vsichni, ale hodne.

2 hlasy

A TY SI KDO TY TRDLO VYLÍZANÝ?

3 hlasy

ZPÁTKY NA CELU MAGORE!!!

1 hlas

Josef Lustig Máš židovské jméno nebo pseudonym ale mluvíš jak demagog.Izraelci a židé by tě asi nakopali do zádele kdyby jsi o nich mluvil s takovou arogancí a opovržením.A židem může být občan jakéhokoliv státu všetně našeho.A ti nezvaní hosté ti jsou potom co.Ty jsi zkrátka provokatér a pokud ne tak tvoje mýšlení je na úrovni idiocie-posledního stupně blbosti.

2 hlasy

Tvuj reflexni prispevek je trochu slaby.

1 hlas

Protoze si Cesi nenechaji srat na hlavu tak jsou burani? ehm..tak proc nezjistime kdo je vlastne buran jednoduchou cestou? Vezmeme gympl treba z Ase a druhej z Germanii. Udelame zkousku; parchanty z Ase budem zkouset z Nemciny a parchanty z Germanska z Cestiny. Vsazim 100 tisic, ze to parchanti z Ase vyhrajou. Kolik vsazis na parchanty z Germanska?

1 hlas

Ale synku,jsi vedle.Češi si nechávají kálet na hlavu od kdekoho,ramena dělají u PC - viz Zorro
a jsou většinou náckové,jako ty .O tvém buranství
není pochyb,stačí tvoje milé příspěvky.

0 hlasů

Buranstvi? Ja o zadnem buranstvi nepsal. A zadny ramena u PC nedelam! a to, ze lezete lidem do soukromych veci (viz-Zorro) dela jen z vas burana.

0 hlasů

Ach jo,tak si přečti svůj příspěvek v 9.13 - skutečně tam o buranství není zmínka?A pod nickem el zorro - může si to přečíst kdo chce - co je na tom soukromého?Chodíš ještě na ten gympl nebo už máš sklerózu?

0 hlasů

Mesto Asch patri sudetskym Nemcum a tak nechapu tvoji otazku.

1 hlas

Lustigu, As je Nemecky mesto? Proc tam nezajedes a nereknes jim to. Uvidis co s tebou udelaji. Mimo jiny otazka zustava. Kolik ceskych deti by proslo zkousku z Germaskyho jazyka a kolik Nemeckych deti z ceskeho???? Tvoje odpoved??????

0 hlasů

Lustigu, ty máš českou národnost a tak jistě váš, o čem píšeš. Jenže už seš starej wocas a tak není důvod, aby ti někdo věřil. Jseš tu proto, abys ostatní pobavil, co že to po světě chodí za pitomce. Těším se na tvoje další piczowiny.

1 hlas

Jeste Machacku napis, co jsi dnes videl v zachodove mise:-)

1 hlas

Viděl jsem hlavu, vypadala jak Jaceňukova, holá šišatá, ale nebyl to Jaceňuk, byl to np np.

2 hlasy

ty jsi predevsim obycejny imigrantsky ubozak a prizivnik

1 hlas

Ty si udelej poradek ve vyrazu:
migrace
imigrace
emigrace.

1 hlas

Redakce, tak jste me pekne dojali. Kde je muj prispevek kde jsem napsal Zavoralkovy, ze chci zpatky Zakarpatskou Rus? Vyhodili jste muj prispevek aby jste prepracovanou chudinku s tim neotravovali? Na diskusi je uvedeno 20 prispevku a tady jich je jen 8...........

0 hlasů

Přehlédl jsi "prázdné regály"... :-)))

1 hlas

Ten Rozlil je fakt blbej jako tago:-)

0 hlasů

Na tebe nemá, ty seš blbej jak křivý tágo.

1 hlas

Zakarpatskou Rus neznám. Kde to je? Znám Podkarpatskou Rus nebo Zakarpatskou Ukrajinu.

0 hlasů

Prosim, tak Podkarpatskou Rus. Cokoliv, hlavne to chci zpatky.

0 hlasů

Na tve dychavicne bolsevicke kraviny tu neni nikdo zvedavej. Za tu Zakarpatskou Rus jsi mel bojovat, kdyz patrila Sovetskemu svazu.

1 hlas

A to poswané kníže mělo bojovat za své majetky již před rokem 89?

1 hlas

Prej dokud budes mit v prispevcich gramaticke chyby, tak ti to tady budou mazat.

1 hlas

Ja na ne z v.....a !! Akorat jsem chtel Zakarpatskou Rus zpatky. Aspon bych nemusel utikat do Jizni Ameriky. Stacilo by do Zaporozi.

0 hlasů

Kdybys nebyl blbej, pak bys videl, ze ti nic nesmazali.

1 hlas

demokrati usa a nato fašismu běžně vraždí politiky a nepohodlné novináře to víme všichni jsou to zrůdy
i
vražda Dubčeka, Kryla, Heidera, Lennona, Ghándího, Bhuttové, Palmeho, Kinga , Hoffy, Malcolma X, Jacksona,Diany,Miloševiče, šéfa Totalu, Diema, Lumumby, Chaveze, kromě tisíců politiků, blogerů, demokrati vraždí i desítky novinářů ,jsou to hitlerovské obludy .....osa ZLA CIA a UK fašisti zavraždí každého, kdo píše pravdu. Tak jako tyto 3 USA novináře, co chtěli v NBC zveřejnit pravdu o 11. září. Do týdne všichni mrtví. Jsou horší jako GESTAPO. http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2085-obama-se-bo

1 hlas

Franto na to jaký tady píšeš nesmysly, tak nevěřím, že jsi Ruský agent. ale Americký provokatér.Ať jsi Americký, nebo Ruský udavač, tak já takovým lidem nefandím.

2 hlasy

Jiříku, je každému u pedele, komu fandíš a komu ne. Ale doporučuji ti, abys držel hubu, když jseš takovej wůl.

1 hlas

Je to ruský agent, který předstírá amerického provokatéra. Protože americký provokatér nemůže být tak blbý.

0 hlasů

Takhle sjetej může být pouze Český buran :-((

0 hlasů

2010 eurohitler vzal řecké dluhy soukromých bank a převedl je na státní dluhy. takže občan eu :: ZAPLATÍ špatné podnikání podnikatelské svini,
2015 Ukrajinským neonacistům odpustili 20% dluhu .................fašismus USA a a NATO je hitlerovská strana ZLA

0 hlasů

Zvorálku, jsem Čech, Slovan a evropan. Že tady nechci další povaleče, parazity a potenciální atentátníky není xenofobie, ale obava o budoucnost, ne moji, ale těch následných generací. Kecáním se toho Zvorálku mnoho nevyřeší...

6 hlasů

Kdyby byl prezidentem Schwarzenberg a premiérem Kalousek, vládní Airbus by svážel uprchlíky z celé Evropy. Létal by pro ně i do Libyie.

6 hlasů

Poserplína s dvorním lupičem jsou těsně před finitem.

1 hlas

Moderní válka proti Evropě Americké lodě přivážejí do Evropy masy uprchlíků
http://outsidermedia.cz/moderni-valka-proti-evrope-americke-lode-privazeji-do-evropy-masy-uprchliku/

Uměle zinscenovaná katastrofa s uprchlíky se tedy jeví jako moderní způsob války, kterou vede USA za podpory finanční oligarchie, jež za tím stojí. Dalo by se to vyjádřit také tak, že nejprve padaly bomby v Libyi a teď v Evropě padají, obrazně řečeno, jen uprchlíci. Ale vyvolává to také vysoce explozivní problémy. Je to subtilně důmyslná hospodářská a finanční válka, která je vedena proti Evropě..z článku USA havloidi jsou teroristi , škodná

2 hlasy

Česká biskupská konference přijímáním islamistů nabídla státu pomoc s odsunem a vyhlazováním českého národa.


pravice TOP09 vzkazuje Jaromír Štětina nadšeně píše z Bruselu: Všude krásné muslimské holky, tolik barev, taková rozmanitost. Tato nová Evropa se mi líbí
9. 8. 2015 http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Jaromir-Stetina-nadsene-pise-z-Bruselu-Vsude-krasne-muslimske-holky-tolik-barev-takova-rozmanitost-Tato-nova-Evropa-se-mi-libi-391475

3 hlasy

Multikulti aktivisté ( u nás zastoupeni vědci) nemohou snad myslet vážně jejich zaslepenou víru v mezikulturní soužití. Kdo nechce vidět reálný obraz v No Go Zónách v Paříži či Londýně nebo Marseilles, je ignorant. Zaplať pán bůh lidé ve středovýchodní Evropě mají rozum. Západní Evropa je ztracena. Nedávno jsem měl sen, zdálo se mi, jak mi prezident Edvard Beneš říká, že se do 50 let EU rozpadne a její západní státy budou připojeny k velké arabské unii. Česká republika se stane domovem milionů němců, kteří stihnou utéct před kulturní revolucí. Mimochodem americký radar nebyl namířený proti Rusku, ale proti Francii a Británii. Stratégové ve Washingtonu dobře vědí, co reálně hrozí. I to my řekl ve snu Edvard Beneš. Nejsem blázen, nemohu za své sny. Pěkný večer.

8 hlasů

Pravy Stachanovec:

http://echo24.cz/a/iJb3X/video-nekupujte-zapadni-hova-rusky-zpevak-nici-iphony




































































































































1 hlas

Pravy Stachanovec:

http://echo24.cz/a/iJb3X/video-nekupujte-zapadni-hova-rusky-zpevak-nici-iphony


0 hlasů

budoucnost eu je daná Usa fašismem : Šéfová bezpečnosti EU: „Politický islám“ je budoucností Evropy http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6243-sefova-bezpecnosti-eu-politicky-islam-je-budoucnosti-evropy Islám do Evropy patří. Má své místo v evropské historii
eu zcela změrně oslabuje USA hitler , ten zajistil odtržení obchodu EU s Ruskem, vyvolání vojenského napětí a nepřátelství proti Rusku ,zatažení Evropy do válek USA fašismu a okupací bez mandátů OSN Irák ,Libye, Srbsko, Sýrie.......USA hitler arabským jarem alkajdy USA nahnal miliony islámských uprchlíků do EU

0 hlasů

TOP09 Schwarzenberg: Přijetí uprchlíků? Nesmíme se ohlížet na hlasy z Dolních Prčic
uprchlíky musíme přijímat ,bez ohledu na názor voličů .......http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monito - r/Schwarzenberg-Mrzi-me-ze-nejsem-prezident-Prijet - i-uprchliku-Nesmime-se-ohlizet-na-hlasy-z-Dolnich- - Prcic-351672
Chybí tu odvaha jít si za vlastním názorem, za tím, co považuji za správné. .........což je přijímat islámské syrské uprchllíky , viz kdu, zel, topstan,

2 hlasy

Pravy Stachanovec:

http://echo24.cz/a/iJb3X/video-nekupujte-zapadni-hova-rusky-zpevak-nici-iphony


0 hlasů

Rudi curaci rasisti jsou.

0 hlasů

Když to řekne znalec pražských nádaržních hajzlů.....

0 hlasů

Blbosti Zaorálka se bojí nejen Češi , ale i Putin....

0 hlasů

Nedělejte z nás sráče, my se nebojíme, my je zde nechceme!

2 hlasy

Xenofoby nebo dokonce fašisty dělají z Čechů media, přesněji česká media!!!!! (především ČT24, Týden nevyjímaje).

6 hlasů

Zaoralku, ty jeden vlastizradce, ja chci zpet nasi Zakarpatskou Rus. Zacni na tom pracovat at neco pro svou republiku konecne udelas. Neni na to lepsi doba nez dnes a nezapomen, ze nam ji ukradli Rusove a ty je prece tooooliiik nenavidis!! Tak do toho !

2 hlasy

To je pravda. Jen musi ty rudy kokote dodat, ze na tom pracujes od vychodu.

1 hlas

Češi nejsou rasisti.
Jen někteří ministři jsou volové.
A korunovaní.

Před pár dny jsem viděl jisté Urválka či Zvorálka, nebo Zadolárka, či jak se ten génius, vystudovaný marxista, užvaněný jmenuje, jak kecal před 3 či 4 roky plamenně v parlamentě.
To byly kecy!
Jak moudře školil z opozice tehdejší vládu, checheche.
Ne, že by si to školení nezasloužil spolek řízený jistou konkubínou, ale kdyby to dnes někdo opakoval na adresu Sobotkovy grupy, sedělo by to také.
Měli by to pouštět Zaorálkovi,.
Jako inspiraci.

2 hlasy

Zaorálku, podle Týdne jsi totální trotl. Kdo nechce v EU tsunami muslimů, je totiž rasista a nácek, píše Týden.

11 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov