Lídr ČSSD
Zaorálek: Česko si nemůže dovolit, aby byl premiér stíhaný

04.10.2017 19:01

UVNITŘ ANKETA. Česko si podle volebního lídra ČSSD Lubomíra Zaorálka nemůže dovolit mít trestně stíhaného premiéra. Šéf diplomacie v předvolebním rozhovoru řekl, že taková situace by byla pro zemi z pohledu vztahů se zahraničím zničující.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Dosoudil (2 hlasy) 04.10.2017 19:59

    Zaorálku, Zaorálku..ty jsi větší hňup, než je v našich politických...

  • Karel Hrabě (1 hlas) 04.10.2017 19:42

    CO TO JE STÍHANÝ !!!!!!!! JE SNAD OBVINĚNÝ A PRAVOMOCNĚ ODSOUZENÝ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pane Zaorálku jak jste se mohl stát ministrem zahraničí , vždyť z Vás vyzařuje skutečnost , že asi nemáte ani právní minimum na jaké škole jste studoval protože ta Vaše neznalost nedává dobré vysvědčení této škole , možbá , že jste vynikal v marxismu-leninismum nebo v dějinách dělnického hnutí

0 hlasů

Zaorálku, Zaorálku..ty jsi větší hňup, než je v našich politických kruzích obvyklé.Trestně stíhaný a odsouzený, je asi takový rozdíl jaký je mezi tebou a Churchillem.Trestní oznámení může podat kdokoliv na kohokoliv a policie má povinnost vyšetřovat a stíhat.Konečné slovo má pak soud, takže ty jako vrcholný politik máš v prvé řadě ctít zákony naší republiky, v tomto případě presumpci neviny.Nejsem volič Babiše, ale to co jste spolu s ostatními politickými rivaly v poslední době vykoumali abyste ho co nejvíc zkriminalizovali, už přesahuje všechny meze a věřím, že volič to u voleb dá náležitě najevo.A jen tak na okraj...David Ráth byl přistižen ,byly dodány důkazy a přesto ještě nesedí.To jen jeden z mála příkladů, kdy vrcholní politici kradli až jim křoupalo za ušima a pohodička...V jednom má Babiš pravdu..Všichni kradnú....a myslel tím politiky.Akorát kolem každého zloděje není takový humbuk.

2 hlasy

CO TO JE STÍHANÝ !!!!!!!! JE SNAD OBVINĚNÝ A PRAVOMOCNĚ ODSOUZENÝ ????? TÍM SNAD NECHTĚNĚ PŘIZNAL TEN ŠAŠEK ŽE TO JE ŠPINAVÁ PRÁCE ČSSD, JUSTICE,POLICIE A DÁLE TOP,KDU-ČSL !!!!!!!!

1 hlas

Lepší stíhaný,než tupan a hňup

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov