Lídr ČSSD
Zaorálek: Ekonomika roste, tak peníze na zvýšení platů jsou

07.09.2017 16:05

Peníze na zvýšení platů ve školství i veřejné sféře jsou k dispozici díky růstu ekonomiky. Lze je čerpat i z nespotřebovaných výdajů ministerstev, naopak zvyšování deficitu státního rozpočtu je nepřijatelné.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karol Hallik (2 hlasy) 07.09.2017 17:40

    ....socani,Špidla zdroje jsou a jak to dopadlo?

  • Karel Řezáč (1 hlas) 07.09.2017 19:24

    Pane Zaorálek, všichni chtějí zvýšit platy, důchodci důchody. To je...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

pan Zaorálek říká , že peníze na zvýšení platů jsou , ale je to jenom předvolební gulášek , konzultoval to se svým spojencem Kalouskem ten zase chtěl uchránit peníze pro příští horší časy nějak jim to v této "koalici" neklape je to totiž zásadní otázka , rozdávat peníze 40 dnů před volbami jasný volební gulášek

0 hlasů

Pane Zaorálek, všichni chtějí zvýšit platy, důchodci důchody. To je normální. Ale slibovat před volbami je velice jednoduché. Vzpomínám na pana Špidlu, Škromacha a další socialisty. Pan Špidla zde již je správně citován, přidám Škromacha. Před volbami nasliboval rodinám mnoho a ihned po volbách prohlásil, že stát na tyto sliby nemá.
Hospodářství roste a to díky ekonomikám ve světě. A u nás díky hlavně zaměstnavatelů, malých i velkých podnikatelů a naposledy nejmenší vliv na růstu ekonomiky má vláda. A já se ptám. Až přijde ekonomická krize a ona přijde, dříve či později, kdo bude vyplácet vysoké mzdy, kdo na ně bude vydělávat. Stát se bude muset zadlužit více, než při minulé krizi. Naše země je zadlužována při ekonomickém růstu. To se mi nezdá správné. Moje rodina žije bez dluhů. Prostě žijeme, na co máme. Také bych chtěl své děti poslat do nejlepších světových škol, prostě si na to vypůjčit a Sodoma, Gomora. Přeji hezký večer!

1 hlas

....socani,Špidla zdroje jsou a jak to dopadlo?

2 hlasy

neroste tak díky vám,vážený.proto se vyjadřujte zdženlivěji.plaťte dluhy a srovnejte rozpočet.když už,řekněte nám nemytým,co bude,až ekonomika přestane růst,podle vás.bude pro snižování platů a zvyšování podpory v nezaměstnanosti?tak se nikam nedopachíme,vašnosto.to chce plán.na to nemáte a nebo nechcete,což je horší.

0 hlasů

Velmo,velmo nerad,ale naprosto s Vámi souhlasím

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov