Reakce
Zaorálek: Kdo degraduje migranty na slimáky, nemá v ČSSD místo

06.10.2017 21:25

UVNITŘ ANKETA. Volební lídr ČSSD Lubomír Zaorálek se distancoval od vyjádření sociálnědemokratického místostarosty Brna-Bohunic Milana Hrdličky, který přirovnal migranty ke slimákům. Člověk, který takovým způsobem degraduje lidi, nemá v sociální demokracii místo, uvedl Zaorálek na twitteru.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Stanislav Soukup (14 hlasů) 06.10.2017 23:46

    Soudruhu Zaanálku, jsou to slimáci a nikdo to islámské svinstvo tady...

  • Richard Šimůnek (12 hlasů) 06.10.2017 22:10

    Já bych poopravil pana Zaorálka. Slimáci se říká muslimům. Nikoliv...

  • Stanislav Soukup (12 hlasů) 07.10.2017 00:01

    A taky vlastizrádci z ČSSD, jmenovitě Poche, a hanebné krysy z TOP...

  • Jaroslava Kanioková (11 hlasů) 06.10.2017 23:08

    ČSSD si zaslouží prohrát volby absolutně ! Ne za slimáky, ale za...

  • Stanislav Soukup (10 hlasů) 07.10.2017 00:14

    Pro upřesnění - vlastizrady se ohledně přijímání slimáků při...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zaanálku jdi do WC i s tou svou socanskou bandou. Vaše volební urna je jen jedna.Hajzlová mísa.

0 hlasů

Pan Hrdlička by měl být předsedou ČSSD. Kdyby opravil program, distancoval se od sluníčkářství a od Eurosvazu, mohl by té straně ještě před volbami zachránit nějaké hlasy.

2 hlasy

tim ze tito negramoti jiz slezli ze stromu, nedostavaji automaticky pravo jim rikat lidi , i parazit ma vyzsi zivotni udel

1 hlas

Vlak jede a náhle vyjede z kolejí do pole, projede kukuřicí a vrátí se zpět na koleje. Výpravčí se ptá v zastávce strojvedoucího, co blbnul a ten mu říká. Jedu a proti nám po kolejích migrand. Co by jste dělal, pane výpravčí? Přejel bych ho, říká výpravčí. To jsem chtěl, ale on utekl do kukuřice!

5 hlasů

To se mezi vámi nenajde nikdo kdo by vám vysvětlil, že když se budete chtít dostat na post eurokomisaře do Bruselu, tak se musíte taky tak chovat ! Potom budete za vodou a co kdo na vás plivnul bude vám u zádele.

2 hlasy

CSSD a ODS prodali narodni bohatstvi lithium cizakum-pri volbach to nezapomenme

4 hlasy

uz nevim co vice napsat, vsichni predemnou nasplali pravdu a vice nez pravdu.

1 hlas

Zaorálek má pravdu, člověka s rozumnými názory je pro ČSSD škoda.

7 hlasů

Tak tenhle namyslenej nacistickej dobytek bude cssd stat opravdu hodne hlasu.
Po volbach zase muze jet rozdavat kolacky na mejdan :-))))

3 hlasy

92letý Giovanni Sartori, jeden z největších politologů a sociologů, profesor nejprestižnějších amerických universit Stanford, Yale, Harvard aj, byl Kissingerovým přítelem, Obama byl jeho žákem, respektoval ho i Ronald Reagan, řekl:

"Od roku 630 nezná historie jeden případ muslimské integrace do nemuslimské společnosti. Podívejte se na Indii nebo Indonézii.
... V Anglii nebo Francii je třetí generace muslimů ještě fanatičtější a víc násilná než ty předchozí.
... Celá levice je skandál. Jsou zbabělí a ztratili původní ideologii, aby zůstali „progresívními“ zaštítili se hanebností typu „hranice všem otevřené“.
... Ilegálové musí být odsunuti zpátky do svých zemí. Ti kteří zůstanou nemohou dostat volební právo, jinak muslimové vytvoří nebo ovládnou politické strany a v důsledku jejich vysoké porodnosti budeme ztraceni, během pár desetiletí to tu všechno ovládnou. Staneme se menšinou ve státě ovládnutého šarií. Žil jsem třicet let v USA, měl jsem všechna práva kromě volebního a nevadilo mi to.
... Každá urgentní situace má své etapy. Jsme v poslední etapě: válečné. Jsme napadáni a aby bylo jasno musíme se bránit všemi zbraněmi, které máme k dispozici – letadly, torpédovat je atd. jsme ve válce kdy druhá strany nerespektuje teritoriální vody. Pošleme letadla k libyjským břehům, potopme lodi v přístavech. Je to jediná reálná možnost jak je odradit od invaze do Evropy. Po dvou, třech útocích přestanou.
... Evropa už neexistuje. Nikdy jsem neviděl stupidnější instituci než je Evropská unie. Favorizuje masovou imigraci, devastuje evropské ekonomie a celou Evropu to dovede do nezaměstnanosti a chudoby."

6 hlasů

Odkaz na celý rozhovor: http://www.meras.cz/2017/04/giovanni-sartori.html

2 hlasy

tak se ovšem chovají všichni semiti.zničili Římskou republiku a nastolili říši.ovládali potom jednoho císaře,bez problémů od senátu.ve španělsku se spojili,ale krásná a chytrá královna isabela je VYKOPALA.v sssr podobně.teď ovládají wašington a brusel.nemusí se párat s jednotlivými státy.na ukrajině to samé.arabům a muslimům to trvalo dlouho,ale chtějí se přisát.

0 hlasů

názorný příklad je ze španěl.tam se rozhodli v roce 1866,že pustí semity ( naprostá většina to židi ) zpět.za dvě generace tam měli občanskou válku.

0 hlasů

Pro upřesnění - vlastizrady se ohledně přijímání slimáků při hlasování v EU dopustily ještě kreatury z KDU- ČSL, například Zdechovský, Šojdrová a Svoboda.

10 hlasů

kdo se distancuje od PRAVDY,nemá místo v Českém parlamentě.

7 hlasů

Soudruhu Zaanálku, jsou to slimáci a nikdo to islámské svinstvo tady nechce. A pokud je na rozkaz Evropské unie chcete přijmout, jste obyčejní vlastizrádci. Jako Kalouskova TOP 09.

14 hlasů

18.5.2017 hlasovali v Evropském parlamentu pro další přijímání uprchlíků všichni čtyři europoslanci za ANO Telička, Ježek, Charanzová, Dlabajová.

7 hlasů

A taky vlastizrádci z ČSSD, jmenovitě Poche, a hanebné krysy z TOP 09, Niedermayer a estébácký udavač Štětináč. Vzpomeňte si na to ve volbách, kdo zradil tuto zemi.

12 hlasů

Ano a ti co považují OSVČ a podnikatele za parazity zase nemají co dělat v politice.

4 hlasy

Přesně tak a taky Babiš, který o svých zaměstnancích prohlašuje, že jsou debilové.

3 hlasy

ČSSD si zaslouží prohrát volby absolutně ! Ne za slimáky, ale za podobné pitomce jako Zaorálek. I Sobotka.

11 hlasů

Pardon! To ja se p.Zaoralka musim zastat a v tomto pripade taky p.Sobotky. To nejdulezitejsi co vsichni chceme jsou rovnopravne platy jako v Germanii. A to Germanum jasne a strucne p.Zaoralek rekl. Nejdrive srovname germanske a Ceske platy a aaaaz poootom budeme debatovat o musulmanech.(Tyden) Kazdy kritizuje p. Sobotku a ja myslim,ze Cesku odvedl sto-krat lepsi praci nez jeho vycurany predchudci jako Mr.Vondra, Mr.Gross, ta co zpivala operni arie pro Bushe, Mr.Necas a ostatni holoubkove.

1 hlas

tak,tak.nejen oni.čtvrtá defenestrace.

1 hlas

Přesně tak. Nevolte už ty lidi z ČSSD. Jaroslav Faltýnek věrný člen ČSSD z éry Zemana, věrný člen ČSSD z éry Špidly, věrný člen ČSSD z éry Grosse, věrný člen ČSSD z éry Paroubka. Jaroslav Faltýnek dlouholetý člen ČSSD od 1995-2012 tedy dlouhých 17 let. Fakt už ty lidi z ČSSD nevolte. Šancí měli dost. Ryba smrdí od hlavy, Faltýnek je první místopředseda ANO, ANO bylo 4 roky ve vládě a mohlo něco ukázat, nestalo se, jen osel se spálí dvakrát. ANO=ČSSD. To má být ta nová vize? Je k smíchu.

3 hlasy

To nejsou slimáci, to jsou zm..i

6 hlasů

Já bych poopravil pana Zaorálka. Slimáci se říká muslimům. Nikoliv všem migrantům. Ale když z toho textu pan Zaorálek poznal, že je to o migrantech, tak si jejich chování asi už také všiml.

12 hlasů

Sosani zřejmě milují musly, jak plyne z vyjádření Zahrabálka a nenechají jim říkat přezdívkou. Měli by si zjistit, jak muslové mluví o nás.

9 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov