Reakce
Zaorálek: Sankce EU se dotknou desítek lidí, také Rusů

17.03.2014 10:38

Ruských politiků i jejich kolegů z Krymu se nejspíš budou týkat sankce Evropské unie. Při příchodu na pondělní jednání ministrů zahraničí EU to řekl šéf české diplomacie Lubomír Zaorálek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Deadman´s Hand (5 hlasů) 17.03.2014 10:57

    EU plní pro Amíky roli užitečného idiota, Zaorálek pak idiota...

  • Pavel Johanides (2 hlasy) 17.03.2014 10:51

    Pomýlený Zaorálek a tlupa ,,eorohujerů,, skáče jak Německo a USA...

  • Petr Novák (1 hlas) 17.03.2014 11:18

    Správně jen ať jim ty konta zmrazí. Slušný člověk na konta v...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zaorálek se stačil zprofanovat hned na začátku a do budoucna až se situace uklidní tak bude nepoužitelný. První začal vykřikovat o sankcích, chtěl jet dokonce na Krym, mezinárodní právo si vykládá jako USA. Neví, že USA vystrkují před sebe proti Rusku EU a v ní vystrkují takové Zaorálky. Neuvědomil si, že jako šéfdiplomat už nemůže vystupovat jako cholerik ve sněmovně a že Černínský palác je plný knížecích poskoků.Zeman měl bohužel asi pravdu, že na tu funkci se nehodí.

0 hlasů

Je treba EU vycistit od Rusu a kommunistu :))))

0 hlasů

Ten EURO Pepek Vyskoč by se měl přihlásit do Banderovských jednotek spolu s Jirkou Dinsbierem a starou čarodějnicí Mašínovou určitě vezme i svého vrahounského bráchu a můžete vyrazit na zteč s polními lopatkami a směr KRYM hezky by jste jim ukázali jak vypadá Eurodiktatůra proletariátu v praxi !!!

0 hlasů

Správně jen ať jim ty konta zmrazí. Slušný člověk na konta v zahraničí nemá. Pokud jim zmrazí firemní aktiva ,tak to udělají Rusové na oplátku také a to teprve bude kňučení.

1 hlas

Co takhle začít konečně budovat armádu s primárním úkolem bránit území vlastního státu? Sankce jsou sankce, ale vojensky je to Rusko, kdo má v Evropě po odchodu Američanů navrch nad každým jednotlivým státem. V přepočtu na paritu kupní síly vydává podle SIPRI Rusko již dnes na zbrojení přibližně dvojnásobek toho, co Británie (116 : 57,5 mld. dolarů za rok 2012). Další v řadě je pak Francie (50,7 mld.) a Německo (42,8 mld., tj. cca 37% ruských výdajů).

0 hlasů

Pomýlený Zaorálek a tlupa ,,eorohujerů,, skáče jak Německo a USA ,,píská,,.

2 hlasy

EU plní pro Amíky roli užitečného idiota, Zaorálek pak idiota tuplovaného. Ti chytřejší ministři zahraničí EU se drží zpátky... protože už zítra se bude s Putinem jednat, a nebude to z pozice síly.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov