Česko vs. cizina
Zaorálek: Válku s Ruskem nechceme

03.01.2015 20:00 Rozhovor

Sami víme z naší historie, co to znamená, když se nerespektují hranice, říká k rusko-ukrajinskému konfliktu ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD). "Vystupňovat spor až do rizika vojenské eskalace ale nechceme."

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Důvěřivý (26 hlasů) 03.01.2015 20:23

    Nechceme válku? K tomu stačí nelhat, nevymýšlet pitominy a...

  • Jaroslav Staněk (20 hlasů) 04.01.2015 00:51

    Já mám z USA strach, opravdovej strach. Strach, že vyvolají velkou...

  • Jan Skalský (19 hlasů) 03.01.2015 22:03

    Respekt k hranicím?? S tím je konec, začalo to KOSOVO!!!!!! Nakonec...

  • Jiří Vampola (19 hlasů) 03.01.2015 20:29

    Zaorálek je důvodem, proč jsem přestal volit ČSSD. Protože pokud...

  • Bostonský Bombometčík (16 hlasů) 03.01.2015 20:10

    Takovej kokot jako je Zaorálek, by měl v lepším případě někde na...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Samozřejmě, že nechceme válku, ale právě proto, že velmoci taky nechtěly válku, ustoupily v Mnichově Hitlerovi a obětovaly světovému míru kus malé zemičky. Jenže to nějak nfungovalo.

0 hlasů

Nebýt úchyláků,tapetářů,nebo lidí,co ani neznají svou národnost,neměli by redaktoři Týdne.cz vůbec žádné kladné ohlasy.Je to smutné,když celá mediální poltika jednoho plátku je založená na podpoře psychicky vyšinutých jedinců s evidentně psychotickými problémy.Útoky(zejména rasistické),které zde cenzor nechává bez povšimnutí,nemají se svobodnou diskuzí co do činění.Je to přiznání vlastní zoufalosti,nekonečného lokajství a intelektuální trapnosti.Jsou ve slepé uličce,tak se předhánějí ,jak co nejvíce urazit průměrnou inteligenci obecně a k tomuto účelu se doživotní vyděděnci hodí naprosto nejlépe......to je studnice s nekonečným dnem.
Když jsem byl na vojně.považoval jsem za nejtrapnější,co jsem kdy četl,Obranu lidu.Ta se téhle "úrovni" ovšem ani zdaleka nepřibližovala.Ten teatrální primitivismus mě prostě fascinuje......

0 hlasů

Paní Müllerová, zabili nám Batmana.

0 hlasů

Zaorálek je jedno velké zklamání. Léta se na tu funkci připravoval, byl na ní dosazen navzdory Zemanovi a čekalo se, že po zhoubné politice knížete nastane nějaká změna, respektující zájmy ČR. Zaorálek namísto toho jen papouškuje co mu řeknou v Bruselu nebo Washingtonu, sám žádnou vlastní myšlenku nemá. Se sankcemi proti Rusku byl horlivější než jiní, často mluví jako agent kyjevské vlády a že nikdo nechce válku je snad něco co by mohlo napadnout kohokoli. V tom ale zapomněl na USA, které skončily další porážkou válku v Afganistánu, stáhly se z Iráku a už tam jen bombardují a tak potřebují někde další válku, Kdysi nadějný Obama jen pokračuje v zahraniční politice svých předchůdců ale jeho jestřábi si neuvědomují, že na konflikt s Ruskem by tentokrát samy tvrdě doplatily, o evropských zemích ani nemluvě. A to sebeurčení národů? Je to zásada mezinárodního práva, např,. v čl.1 odst.2 Charty OSN a bez něho by většina dnešních států vůbec neexistovala.

5 hlasů

Aby bylo jasno - takhle to vidí Soros: http://www.nwoo.org/2015/01/03/soros-eu-je-ve-valce-s-ruskem/ , takže co chce nebo nechce Zaorálek je úplně jedno.

1 hlas

To mohl rovnou sdělit konec světa nechceme

1 hlas

Churchill kdysi prohlásil, že nebýt toho, že Usáci válčí v Korei, takže by ani nevěděl, kde ta Korea pořádně je, že Amíkův boj proti komunistům je prospěšný pro jejich průmyslovo-zbrojní komplex, proto Korea, Vietnam a další desítky zemí. A o tom to je, aby SSA fungovaly, potřebují ve světě válčit.

3 hlasy

V USA nevládne ten Babrák, ale zbrojní lobby, tedy imperialismus.

1 hlas

Už to tu jednou bylo, za CK ............Červený šátečku, kolem se toč! My táhneme na Rusa, nevíme proč

6 hlasů

Po navrácení Krymu do původního svazku s Ruskem začala válečnická hysterie jak nás všechny Rus ohrožuje ale opak je pravdou,válka s Ruskem by pro Středoevropany měla fatální následky.

5 hlasů

Spočítal někdo, kolikrát místní kokot pn vytapetoval tuto diskuzi stejným článkem? S takových hňupem by si neporadil ani MUDr. Chocholoušek. Kolik takových duševních mrzáků mezi námi žije a kdo je platí? Nebylo by efektnější takové lidi rovnou utratit?

8 hlasů

Řekni mi ty kreténe jak to že žiješ?Duševní mrzák jako ty měl být dávno po smrti.

0 hlasů

Bývalý poslanec CDU Jürgen Todenhöfer--USA, včetně bombardování, které považuje za zcela neúčinné. Oběti z řad civilistů totiž jenom přilévají oleje do ohně a rozšiřují řady IS. Podle něj by „jedině umírnění sunité byli schopni porazit IS“. Ti ale byli po svržení Saddáma Husajna zcela odsunuti na okraj. Todenhöfer navíc dodává: „Kdyby nebyla Bushova válka v Iráku, nebyl by dnes ani žádný Islámský stát.“

6 hlasů

Cituji Zaorálka: "Vysvětlím to. Na jedné straně je princip, na kterém celé mezinárodní společenství stojí: absolutní respekt k hranicím. Všichni tušíme, jak je nebezpečné, když někdo ve jménu práva na sebeurčení nebo pomoci krajanům v zahraničí začne tyto principy porušovat."
Kdybyste se Zaorálku měl řídit svými slovy, tak byste se s hnUSÁky nesměl ani bavit. Připomenu jenom Srbsko, kde hnUSÁci bombardovali i školy, čínský konzulát atd.A to v zájmu změny hranic a ukradení země. Tak podle vás hnUSÁci respektují hranice? Naopak na Krymu nikdo nikoho nebombardoval, nebyli mrtví a obyvatelé Krymu se sami ve všeobecném referendu rozhodli, že se od ukrofašistů odtrhnou. A jen díky tomu, že je Rusové vzali pod svou ochranu, nedošlo tam k vraždění občanů jako na východě. Tak mám dojem, že vám z amerického análu koukají už jen boty.

11 hlasů

ten hloupý tvor zaorálek je zcela nekonzistentní

2 hlasy

Válku s Ruskem nechceme, ale na druhou stranu co by neudělal soudruh zaorálek za dolárek, že?

5 hlasů

Tohle soudruhy v CCCP nepotesi:

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

3 hlasy

Paní novinářce Zlámalové už proboha někdo v Praze věnujte šampón na vlasy.Díky.

1 hlas

Místní ocas už je na místě.

8 hlasů

A to se chlubíš? Tak vítej.

1 hlas

Zasloužený Řád nejaktivnějšího blba máš už v kapse tak si dáchni.

2 hlasy

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

http://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/01/04/hrochovy-denni-ruske-preklady-dnes-jeste-o-batmanovi-ruskych-akciich-a-ruskych-ekonomickych-zbranich/
Perfektní článek, kde v 2. části je popis jak Putin "vyj.bal" se zápaďákama a co může (a nemusí) použít proti Západu...

3 hlasy

Jarousku, kolikrat jsi se dnes uz prosel kolem mesity?-)

1 hlas

Já si pořád říkal,proč ten blbeček plácá takové voloviny.....no a zjistil jsem,že neumíš ani číst,ty tapetáři.

0 hlasů

Já můžu kdykoliv, ale vás by zapíchli, že prase se nesmí ochomejtat okolo mešity :-)))))))

2 hlasy

O válce s Ruskem bych nespekuloval. Hranice zemí je jistě potřeba respektovat, ale ne zejména jako železnou oponu, ale jako interface vzájemné odpovědnosti na řešení problémů. A že současné turbulentní procesy hranice zemí překračují vidíme dnes v řadě ohnisek rizik a mezinárodního napětí (a např. obranná doktrína USA patrně dokonce protiprávně předpokládá obranu země daleko za jejími hranicemi). Situaci komplikuje radikalizace různých skupin, které hledají nebo mají podporu v zahraničí a často i tajné služby (které potřebují vyvíjet činnost často i potvrzující postoje šéfů států a jsou mimo veřejnou kontrolu). Držet se formálních požadavků nestačí, je nepochybně potřeba včas aktivně vznikaící situace ve společném zájmu řešit a nepodléhat tradičním animozitám. A nevymýšlet si různé konotace.

5 hlasů

Tohle soudruhy v CCCP nepotesi:

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

4 hlasy

Tohle zase nepotěší vás a vám podobné kódlčípky: http://outsidermedia.cz/inserbia-putin-prevezl-zapadni-financni-zraloky/

8 hlasů

trdlo npnp proste zije bohaty a pestry zivot, jenom obcas mu musi jelito harasim nebo soudruh nacek dvorak vymenit podvlikacky :-)))))

pn pn 03.01.2015 23:09
pn23pn23

Tohle soudruhy v CCCP nepotesi:

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

4 hlasy

Já mám z USA strach, opravdovej strach. Strach, že vyvolají velkou válku.

20 hlasů

To je diagnóza.... :)

1 hlas

A jestli válka nebude, tak jedině díky zdrženlivosti a uvážlivosti Putina. Tím Putin jenom získá (respekt slušných lidí atd.) Někdy nevím, jestli jsou USáci tak křiví nebo blbí. Pro "blbost" by mluvila jejich obecná přezíravost k ostatním státům, kvůli které jim vůbec nerozumějí a je jim to jedno. Jedou si podle stejné příručky v Iráku, Afghánistánu, Panamě, Ukrajině....

7 hlasů

Krysa zahnaná do kouta kouše.

5 hlasů

To jo, ale i když byli USáci na vrcholu, tak pořád museli někde válčit. Korea, Vietnam, Kongo,... Já bych jim přál jedinou věc: válku na jejich vlastní půdě, aby poznali, zač je toho loket.

6 hlasů

mi válku doopravdy nechceme ,ale chce jí velký bratr na starém kontinentu ! Velký bratr má dvě možnosti a to ,snížit si svojí životní úroveň a nebo vyvolat válku , jiná záchrana dolaru neexistuje !

10 hlasů

Nevím, co vi chcete, ale my rozhodně ne!

0 hlasů

Tam jde spíš o to, jestli se podaří odebrat zkorumpované americké oligarchii, tradičním staletým klanům, kontrolu nad Pentagonem a armádou celkově. V posledních dvou dekádách je vojenská moc USA v rukou bezskrupulentních zločinců.

10 hlasů

V Rusku o válce se Západem nikdo nemluví, Putin zve západní investory zpět do Ruska a nabízí jim daňové prázdniny, tak proč nás evropští a američtí politici pořád straší válkou s Ruskem? Oni snad počítaj už s tím, že budou tak dlouho stupňovat sankce proti Rusku a vést proti němu ekonomickou válku, kvuli Krymu který většina z nich nenajde ani na mapě, až nakonec k té válce skutečně dojde, protože zaženou Rusko do kouta. Přijde mi to jako kolektivní šílenství. Chceme opravdu kvůli ukrajinským nacionalistům a banderovcům zničit celou Evropu?

14 hlasů

Ukrajina není důvod, Ukrajina je jen prostředek. Důvodem je chtíč a zájem USA.

4 hlasy

pn pn 03.01.2015 20:52 ,pn pn 03.01.2015 17:32 ,pn pn 03.01.2015 17:29 ,pn pn 03.01.2015 17:30 ,pn pn 03.01.2015 17:01 ,pn pn 03.01.2015 16:57 ,pn pn 03.01.2015 16:29 ,pn pn 03.01.2015 16:16 ,pn pn 03.01.2015 16:24 ,pn pn 03.01.2015 16:05 ,pn pn 03.01.2015 15:51 ,pn pn 03.01.2015 14:20 ,pn pn 03.01.2015 13:05 ,pn pn 03.01.2015 13:03 ,pn pn 03.01.2015 12:56,pn pn 03.01.2015 12:49 ,pn pn 03.01.2015 13:02 ,pn pn 03.01.2015 13:03
,pn pn 03.01.2015 11:52 ,pn pn 03.01.2015 11:24 ,pn pn 03.01.2015 10:56 ,pn pn 03.01.2015 10:58,pn pn 03.01.2015 10:52 ,pn pn 03.01.2015 11:16 ,pn pn 03.01.2015 11:43 ,pn pn 03.01.2015 09:07 ,pn pn 03.01.2015 10:51 ,pn pn 03.01.2015 08:45 ,pn pn 03.01.2015 20:18 ,pn pn 03.01.2015 20:51 ,pn pn 03.01.2015 19:24 ,pn pn 03.01.2015 19:47 ,pn pn 03.01.2015 20:07 ,pn pn 03.01.2015 19:14 ,pn pn 03.01.2015 20:09 ,pn pn 03.01.2015 17:35 ,pn pn 03.01.2015 17:35 ,pn pn 03.01.2015 17:12 ,pn pn 03.01.2015 15:52 ,pn pn 03.01.2015 23:09 ,pn pn 03.01.2015 23:30 ,pn pn 03.01.2015 23:16 ,pn pn 03.01.2015 22:37 ,pn pn 03.01.2015 22:34 ,pn pn 03.01.2015 22:20 ,pn pn 03.01.2015 22:25 ,pn pn 03.01.2015 22:19 ,pn pn 03.01.2015 21:25 ,pn pn 03.01.2015 22:07 ,pn pn 03.01.2015 21:22 ,pn pn 03.01.2015 21:02 ,pn pn 03.01.2015 20:50 ,pn pn 03.01.2015 20:53 ,pn pn 03.01.2015 20:45 ,pn pn 03.01.2015 21:23 ,pn pn 03.01.2015 20:19 ,pn pn 03.01.2015 20:38 ----krásně prožitý den.

13 hlasů

Pn by se měl jít vážně léčit, je nemocný a jeho kámoši by ho měli dotáhnout k lékaři i třeba násílím, jde o jeho život, nebo se nám už definitivně zblázní:-)

1 hlas

Ztímco normální lidé se na Silvestra baví, soudruh np np sedí u compu a celý den píše a vymýšlí piczowiny. Holt pražský uchyl.

4 hlasy

Na tebe kreténku nemá.

1 hlas

Zaorálek snad úplně zpitoměl.Kdo by podle něj si mohl dovolit s Ruskem válčit?

9 hlasů

Doufám, že amíci jsou si dobře vědomi toho, že v Rusku znovu aktivovali systém Dead Hand a proto si nic sami nezačnou. Snaží se ale do války s Ruskem zatáhnout Evrop, a jako předtím si počkat na vítěze a k tomu se připojit. Doufám, že většina Evropanů má ještě zdravý rozum a nenechá se zblbnout.

3 hlasy

Buďto se vzpamatujeme a začneme hrát fér hru, nebo se Východ pomalu spojí proti Evropě, a jednoho krásného dne nás bez mrknutí oka převálcuje až po Lisabon.

7 hlasů

Tohle soudruhy v CCCP nepotesi:

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

2 hlasy

Tak, tak. Koupíme si moře, koupíme tankery a potom si koupíme ropu od šejka. A je to.

1 hlas

a ještě sem hoď nějaké další hodnotné odkazy z idnes a aktuálně, kreténe.

2 hlasy

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

6 hlasů

On je pomatenec z ústavu, rodiče nemá a ještě trpí nějakou psychickou opožděnou poruchou. Tohle mu nepiště, on to nepochopí.

4 hlasy

Na soudruha destinyho nereagujte. Je to chytrolin z vokovicke Sorbony:-)

1 hlas

Ty jsi ale vulgarni rude prase, Jarousku. Tebe brzo bude Lobotomio vodit okolo mesity:-)

1 hlas

Ceska bolsevicka luza zase zavalila internet.

3 hlasy

Žide, neflákej se u počítače a jdi na pomoc svým soukmenovcům chystat další kameny, aby měli čím házet! Oni jsou už tak zblblí jako ty, že napadají svoje nejvěrnější zastánce.

1 hlas

No to vidím Lustigu, ale ty nejsi čech.

9 hlasů

Byt Cechem, to znamena s velkou pravdepodobnosti byt lemplem.

0 hlasů

Zahraniční politika státu je velmi složitá věc a měla by být čitelná.Když ale budeme posuzovat přístup k Ukrajině,Rusku a státům bývalé Jugoslávie,tak musím plně souhlasit s panem Skalským (03.01.2015 22:03).Na druhou stranu chápu Zaorálkovu pozici.

1 hlas

KDYBY RUSÁK VYRAZIL,TAK BUDEME VŠICHNI JEDNA VELIKÁ RODINA "ZAORÁLKŮ" ZE ZVORALOVA!!!...A IVANSKÝ VOCAS BY VALIL DÁLE,DOBÝT CELÝ SVĚT A POSUNOUT SVŮJ HRANIČNÍ KAMEN NA ZÁPAD,AŽ BY ZAPADL DO MOŘE!!!

1 hlas

Povýšenost rodí aroganci, arogance rodí despekt, despekt rodí chyby, a chyby rodí trest. Všechno se pojí do řetězu příčin a důsledků, a kdo vidí sotva na jedno nebo dvě očka dopředu, tak může být těžko ministrem zahraničí.

5 hlasů

Tohle soudruhy v CCCP nepotesi:

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

2 hlasy

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

1 hlas

Bob Kadet je senior fizl udavac a Destiny je horlivy fizl junior. Svymi vykriky pripomina postavicku mladeho policajta ve Svatbe jako remen v podani Vladimira Pucholta. Blbej jako troky ale o to vic aktivni:-)

2 hlasy

Běž už spát ty homosexuální nedonošený hybride.

7 hlasů

Zaorálek byl zásadně proti americkému radaru a nyní otočil o 180°, copak je za touto otočkou? Hájí on vůbec české zájmy nebo s vidinou nějakého evropského koryta hájí zájmy EUSA, protože jasně ví, že doma jako politik skončil. Odporný zaprodanec !!

11 hlasů

To máte jako u doktora s těma barevnýma puntikatýma kartičkama, buďto tam ta písmenka a čísla vidíte, nebo na to koukáte jako vrány, a nevidíte nic. No, a náš ministr je něco jako lakýrník, který ještě nebyl u doktora, aby se zjistilo, co vlastně vidí.

4 hlasy

Neco pro Simurdu:-)

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

1 hlas

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

3 hlasy

Blbečku tu abecedu , čeština - úřední jazyk, víš co to je?

4 hlasy

Soudruhu, dnes mas spatny den. Kolik lidi jsi udal? Asi malo a jsi nespokojeny?-)

4 hlasy

Souhlas. NIc jeho prispevky neprinasi a jemu podobnych hlupaku je tu porad jeste dost..Chybet nebude...

3 hlasy

Žádám admina diskuse, aby zablokoval nick "pn pn" . DŮVOD. Nepíše úřední řečí naší země

3 hlasy

Soudruhu, udavej!-) Ale mas pravdu, uredni reci tve zeme - RUSTINOU - psat nebudu:-)

3 hlasy

Respekt k hranicím??
S tím je konec, začalo to KOSOVO!!!!!!
Nakonec soud v Haagu rozhodl, po stížnosti Srbska, že ústřední vláda nemá co kecat provincii do oddělení, pokud si to obyvatelstvo přeje.
Napřed měl Zaorálek odvolat naše uznání Kosova a pak mohl kecat o respektování hranic...
Problém je v tom, že Zaorálek nekope ani za ČSSD ani za ČR, ale bojuje o koryto v Bruselu! A to mu může zajistit jen lezení do zadku bruselským papalášům....

19 hlasů

A to se v Kosovu o nějaké referendum ani nepokusili... Zajímalo by mě, jak přišli na to, že si obyvatelstvo přeje odtrhnout od Srbska.

13 hlasů

Srbove *(trpajzlik Milosevic) rozpoutali valku postupne se vsemi zamemi byvale Jugoslavie.

3 hlasy

Studie: Spojené státy zodpovědné za smrt 20-30 milionů lidí od 2. světové války

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1968-studie-spojene-staty-zodpovedne-za-smrt-20-30-milionu-lidi-od-2-svetove-valky

8 hlasů

tak proč skáčeme, jak obama s merekelovou píská?

5 hlasů

Za korálek třeba s čertem.

4 hlasy

Nekomunikujte s vidlakem Bobem Kadetem. Vcera se priznal, ze byl clenem StB a ted knoura, aby mu misto mandli zdvihli duchod:-)

3 hlasy

už se učíš abecedu? a,b,c,č,d,ď............ ?

8 hlasů

Ze je Vidlak tvuj fotr? Pracoval u StB a ty jsi mlady horlivy udavac:-)

3 hlasy

co co co? Já ti nerozumím, nauč se psát česky.

5 hlasů

Tak se nech u psychiatra vyšetřit a už tady neopruzuj.

0 hlasů

Neco pro Simurdu:-)

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

2 hlasy

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

2 hlasy

Jen aby Putin neřekl - kupte si ropu od šejka.

6 hlasů

Ha ha Zvorálek, tech chuj je jedním z největších válečných štváčů a amerických vlezdoprdelistů!

9 hlasů

3. fáze: jéééé, co to nad náma vybuchuje? Vždyť není Silvestr :-(

3 hlasy

Jarous Klokan vulgo Rude Prase, Lobotomiuv repelent na mesity v CR:-)

3 hlasy

Umocněný pn, ne ebonitovou tyčí mlátit do ohonu. Obráceně. Třít tyč ohonem a třeba tě osvítí.

4 hlasy

debilééééé :-)))))))))))))))

5 hlasů

1. fáze Válku s Ruskem nechceme (Zaorálek)
2. fáze Tuto válku vyhrajeme (Švejk)
3. fáze __________________________

7 hlasů

3. fáze - Rudí dědci hajlujou za Putina (Důvěřivý). :)

2 hlasy

Žide, ty jsi nadobro popletený až zblblý, hajluje se v Kyjevě. A to za Putina určitě nebude. Měl by jsi se spojit se soukmenovcem Lustigem a odjet na území Palestiny okupované tvými vašimi soukmenovci a chystat další haldu kamení.

0 hlasů

Rolfíku, moudří tohoto světa tvrdí, že by už neměl kdo hajlovat a pokud by takový byl tak by si přál nebýt.

6 hlasů

V tvé nemocné fantazii se dějí věci, už jsi s tím byl u doktora?

2 hlasy

Dosud jsem optimista. Jen si říkám, že by se měli tací volové, jako jsi ty Rolfíku, hluboce zamyslet. Nebo to nejde?

6 hlasů

Já jsem ještě neviděl idiota přemýšlet a to už jsem hodně dlouho na světě. On totiž nemá čím se zamyslet.

1 hlas

Izik , nevzal ti to ten jarmulkář žiletkou trochu moc??

5 hlasů

Bobek Krade který se přiznal k tomu, že byl estébák, tys tu mezi rudými dědky jistě chyběl.... :)

2 hlasy

Neco pro Simurdu:-)

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

3 hlasy

Uz jsem ti na tvuj blabol odepsal dvakrat a porad nic nechapes. Tak jeste jednou po hebrejsky: Cena ropy je statni tajemstvi. Tecka. Vsichni mudrci by chteli vedet Ruskou cenu. Tecka. Ale vsichni vedi velke howno. Tecka. Muj vypocet je $ 25, a az to cena spadne na tuhle cenu tak sejkove uz tu nebudou a amerika se pokaka.Tecka

5 hlasů

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

5 hlasů

No..přidala bych Reflex, Respekt, to je taky taková pravdoláskářská mediální žumpa a přitom před 20 léty to byly špičkové časopisy.

3 hlasy

Zaorálek je debil, ale nesahá ani po paty Dienstbierovi:

http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/1423-socialni-atentatnik-jiri-dienstbier-predstavil-svuj-dalsi-vynalez-cikanska-vybusnina-je-konec-zvlastnich-skol-do-trid-vtrhnou-mali-teroriste-z-vladnich-kancelari-se-to-zvani.htm

7 hlasů

Ty jsi ale vulgarni rude prase, Jarousku. Tebe brzo bude Lobotomio vodit okolo mesity:-)

3 hlasy

debiléééééééé :-)))))))))

1 hlas

ZAORÁLKU,TY DĚVKO,ČEMU SES TO ZAPRODAL!!!

UNIKÁTNÍ VÝPOVĚĎ - snad tohle pomůže otevřít oči o co ve skutečnosti jde! Německý novinář Udo Ulfkotte
https://www.facebook.com/video.php?v=408123076028314&set=vb.100004918753023&type=2&theater

8 hlasů

Ono se někdy jeví nepochopitelná názorová rozpolcenost politiků. Ale při vědomí, že Velké ucho v rámci boje proti terorizmu odposlouchávalo kdejakého "teroristu", se dá onen hluboký předklon před Velkým uchem i lidsky pochopit. Nikdo nejsme dokonalý, bez viny.

3 hlasy

Neco pro Simurdu:-)

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

3 hlasy

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

0 hlasů

Válka nebude potřeba! Rusko se na kolena složí samo!

3 hlasy

že sa všetci ty politický ekvilibristi vyhýbajú Kosovu ako čert kríža....tam bol urobený precedens, tam bola otvorená Pandorina skrinka naviac brutálnym spôsobom, kde bolo 200 000 Srbov s tadiaľ vyhnaných....

11 hlasů

Hlas Kremlu mluví slovensky... :)

3 hlasy

Zaorálek je důvodem, proč jsem přestal volit ČSSD. Protože pokud tento pán na rozkaz z USA na Ukrajině podpořil tu nejodpornější a nejodpudivější formu nacismu, nacismus banderovský, tak já se sociální demokracií nechci mít společného ani to nejmenší. Válku na Ukrajině vyvolali USáci, ale ekonomické ztráty neseme my. To ČSSD nikdy nezapomenu a veřejně ji proklínám.

19 hlasů

Nejen Zaorálek, ale i Sobotka, Stropnický, Chovanec, Herman, Bělobrádek jsou důvodem, proč nepodporovat tuto vládní koalici v čele s ČSSD. Je to vlastně úplně jedno, jestli volím ČSSD nebo ODS. Výsledek je stejný. Sobotkova představa o sociální spravedlnosti je, že soudcům se přidá 10%, státním zaměstnancům 5%, posrancům 3% a důchodcům 200Kč.

4 hlasy

nikdy nepochopím, jak a kdy se ze zaorálka stal nácek

6 hlasů

Myslím že to je kombinace toho co v něm bylo, s euro a natohujerstvím. Jednoznačně morální odpadlík. ČSSD už nikdy nevolím.

3 hlasy

Nacek se znej stal po prvnim usednuti do vladni limuziny.. Z te se tezko nekdo jako on vyhani...

5 hlasů

Máte pravdu ze stejného duvodu pokud tam bude Zaorálek ministrem zahr. volím příště Usvit.

5 hlasů

Co jsem četla rozhovory s poslanci Úsvitu, tak ty byly velice rozumné.

3 hlasy

Nechceme válku? K tomu stačí nelhat, nevymýšlet pitominy a neprovokovat a hlavně, aby se politici v EU chovali rovně nikoliv, aby si šlapali na ruce v předklonu před USA.

26 hlasů

ZAORÁLKU,TY DĚVKO,ČEMU SES TO ZAPRODAL!!!

UNIKÁTNÍ VÝPOVĚĎ - snad tohle pomůže otevřít oči o co ve skutečnosti jde! Německý novinář Udo Ulfkotte
https://www.facebook.com/video.php?v=408123076028314&set=vb.100004918753023&type=2&theater

9 hlasů

Rozhodně není v našem zájmu podpora banderovskýách idejí premiéra Jaseňuka. Z toho čiší nenávist ke všem jiným názorům. Majdan není demokracie ale nenávist.

14 hlasů

Hlavně neprovokovat Adolfa Putina, viď ty rudý dědku... :)

6 hlasů

Rolfíku, dobře děláš. Nenech si srát na hlavu, raději otevři hubu.

8 hlasů

Už vymři komunisto :)

4 hlasy

Vymřit ty, fašisto.

10 hlasů

Kdy vas rusky curaky Kreml posle na nejakej lepsi kurz cestiny?-)

3 hlasy

Vymřit? Já vím, že jsi retardovaný :)

0 hlasů

Neco pro Simurdu:-)

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

6 hlasů

echo24 = iDnes = ČT = Blesk = ČTK = zmrdi - pardon presstuti

1 hlas

Jarousku, kolik jsi mel dnes knedliku? Vzpomnel jsi si vubec na hladovejici soudruhy v CCCP?

4 hlasy

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

..fakt...nechci....

1 hlas

..protože jsou silnější...ti Rusáci...

4 hlasy

Takovej kokot jako je Zaorálek, by měl v lepším případě někde na nějakým zapadákově přehazovat hnůj v JZD.

16 hlasů

je to jeden s tých, čo ten hnoj prehadzuje, z chlieva USA na nás v EU...

7 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov