Před volbami
"Zelený" Stropnický: Úspěch bude, když ve sněmovně budeme

03.10.2017 09:30

Zelení budou za volební úspěch považovat vstup do sněmovny. S tímto cílem vedou volební kampaň, při níž sázejí na kontakt s voliči v okresních městech i na jejich oslovení pomocí internetu. Předseda a volební lídr strany Matěj Stropnický podotkl, že tématem letošní kampaně se stal i postoj k hnutí ANO.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Johny Pjetka (2 hlasy) 03.10.2017 09:47

    Z pohledu občanů bude úspěch, pokud se tam tihle nedostanou. Tihleti...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

K Zeleným jsem přestal inklinovat před mnoha lety, kdy jsem zjistil, že jejich primární zájem není ochrana přírody, ale značně utopistické a od reality odtržené sociální inženýrství.

O jejich neschopnosti zaměřovat se na věci podstatné svědčí i to, že za hlavní současné téma považují věci a události kolem jednoho, byť významného hnutí. Úplně jim chybí přehled o tom, co je v této době z hlediska našeho budoucího vývoje podstatné. A pokud nějaké problémy vnímají, navrhují naprosto neadekvátní řešení, nebo vlastně spíš prosazují další zhoršování oněch problémů, a svým postojem a působením brzdí řešení účinná.

0 hlasů

nevolitelný

0 hlasů

uspech nebude .CZ

0 hlasů

Z pohledu občanů bude úspěch, pokud se tam tihle nedostanou. Tihleti ambiciozní ekoteroristi jsou dle mýho nebezpečnější než Vandas, protože toho aspoň nikdo nebere moc vážně.

2 hlasy

Přesně.

0 hlasů

Do sněmovny se dostanete o tom žádná,ale jen když bude den otevřených dveří.Za mladého Stropnického bychom vlastně měli být docela rádi. Dělá melounům (Zeleným) medvědí službu, protože nikdo příčetný takového nýmanda volit nemůže.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov