Nastupující prezident
Zeman: Amnestie omilostnila i neschopnost soudců a žalobců

02.03.2013 14:22

Podle nastupujícího prezidenta Miloše Zemana omilostnila amnestie Václava Klause také neschopnost soudců a státních zástupců, kteří nedokázali svěřené případy včas dotáhnout do konce. Zeman to v sobotu řekl novinářům v Kunovicích na Uherskohradišťsku po jednání krajské konference Strany práv občanů - zemanovci (SPOZ) ve Zlínském kraji.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Vlasta Smutná (4 hlasy) 02.03.2013 16:38

    Miloši, to je prvně za dlouhou dobu, kdy s tebou mohu souhlasit....

  • karel berd (4 hlasy) 02.03.2013 15:14

    Miloši uvažuj,soudci státní zástupci a mafie je u nás dlouho...

  • Martin Kocias (4 hlasy) 02.03.2013 16:53

    Díky Zemane. Já budu muset začít klást menší důraz na to, jakými...

  • romeo Ernesto (2 hlasy) 02.03.2013 15:10

    tvuj mozek by nevzali ani na univerzitu na zkoumání, je tak moc...

  • daniel Pink (2 hlasy) 02.03.2013 16:09

    LEVIOVY PREZIDENT -LEVICOVY SENAT a LEVICOVA SNEMOVNA--pravicova luza...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Měníme se s krizí
Rok od roku roste podíl domácností uvádějících, že současná ekonomická situace má vliv na změnu jejich nákupního chování. Zatímco v roce 2009 se změna týkala pouhých 22%, dnes je to plná polovina. Nejvíce pociťují složitou ekonomickou situaci zákazníci s nižším vzděláním, starší lidé a osoby s nižšími příjmy.  Za pokřivení trhu, za nárůst cen potravin a v neposlední řadě za nárůst stále většího počtu lidí, co musejí uzpůsobovat své nákupní chování může špatný Zákon o Významné tržní síle.

0 hlasů

I vy tapetujete a děláte křena Bártovi? Že vás tady nezakáží pro komerční inzerování ve prospěch VV. Prozraďte, jste stejná osoba jako Oldřich a Šestá nebo si Bárta našel dalšího?

0 hlasů

Víte jaký je rozdíl mezi telefonem a Milošem Zemanem? V podstatě žádný - pověsit a znovu volit.

1 hlas

A kdopak omilostni Zemana az se budou uctovat statni skody v radech desitek miliard? Aha, nikdo, ztraty uz jsou zapocteny a na zlociny budouciho prezidenta uz se zapomnelo.

0 hlasů

Možná liknavost některých,ale rozhodně ne v rozsahu celé amnestie.
Doporučuji příště o jeden veselej kalíšek méně

0 hlasů

Díky Zemane. Já budu muset začít klást menší důraz na to, jakými lidmi se obklopuješ a na to, že s tebou často absolutně nesouhlasím a začít si více vážit toho, že mám prezidenta, který se nebojí postavit zdivočelé mase a říct názor, který nekoresponduje se společenskou objednávkou. Protože tato společnost stojí za vyliž prdel. Já že bych měl mít obavy ze Zemanových stbáků a komunistů? No zdá se, že bolševistka wágnerová a grossovec antl mě spíš pošlou do gulagu a ještě si u toho budou zpívat. O fanatickém komunistovi dinzbírovi ani nemluvě. Takže díky, Zemane, polepším se, nebudu Ti už tolik nadávat.

4 hlasy

Miloši, to je prvně za dlouhou dobu, kdy s tebou mohu souhlasit. Škoda jen, že jsi mafii pomáhal i ty zakládat a nic jsi proti této hydře neudělal. Jsem zvědavá co dál uděláš, aby to nedopadlo jako s akci "čisté ruce", kdy si ruce umazala především ČSSD, pamatuješ např. kauzu Bamberk nebo prodej IPB za korunu, co MUS a prodej za 800 milionů aby to noví majitelé obratem prodali za 23 miliard (8 miliard zablokovali na účtech až Švýcaři). Doufám, že se pokusíš alespoň z části napravit vaše chyby a něco uděláte s tou soudní mafií, která rozkládá právní stát.

4 hlasy

Oprava, myslela jsem, že jsem se v Milošovi spletla a že je lepší, musím konstatovat, že není. Dozvěděla jsem se, že to řekl trochu v jiném smyslu, že amnestie byla špatná a že amnestií se vlastně odpustilo soudcům kteří nedělali nic. Jenže se plete, kdyby nebylo amnestie tak o justiční mafii by se nikdo nebavil jako ostatně dosud, teprve díky amnestii se ukázalo jací soudci a soudy jsou v rozkladu a že jsou to banda lumpů za státní peníze.

1 hlas

Mádlovci a Svobodní jakéhosi Macha se mohou zjančit :-))

1 hlas

LEVIOVY PREZIDENT -LEVICOVY SENAT a LEVICOVA SNEMOVNA--pravicova luza pukne vzteky

2 hlasy

Řekni mamince na zmrzlinu školáku :-))

1 hlas

VĚCI VEŘEJNÉ UPOZORŇUJÍ NA VYSOKÉ CENY POTRAVIN V ČR

O politiku se moc nezajímám, ale nedávno jsem zaregistrovala téma, které mě zaujalo a přitáhlo mou pozornost. Věci Veřejné a Vít Bárta na svém webu ( vitbarta.cz) uvádějí, že ceny při nákupu běžných potravin jsou v Německu mnohdy nižší než u nás.!!!! Tomu dost dobře nerozumím, jak je možné, že naše pivo Plzeň 12 je v Německu v obchodě levnější než u nás?
Proč nás berou v obchodech "na hůl"? Kdo za to může, obchodní řetězce ? Prazdroj

1 hlas

Vy dva Odřichu a Šestá. Netapetovat a jdete si vydělávat peníze smysluplnějším způsobem.

0 hlasů

Miloši uvažuj,soudci státní zástupci a mafie je u nás dlouho provázaná.Určitě to víš,ale chceš se trošku zastat Klause.Prosímtě už nechlastej !Koukám že i sklenička denně je pro tebe moc.

4 hlasy

Zeman nechlasta.Zeman neni Kalousek.

0 hlasů

Dobře, stejně si myslím, že slovo chlastá nebo ožírá se, je v podstatě stejné.

0 hlasů

Baziliška Klause vystřídal Buran Zeman. Podobně se střídal hodný estébák se zlým. Na jiné vzory národ prostě nemá.

Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové pokrytecky „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické svině založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.

„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.knihy-a.cz/16196/pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-obcanu-nikoliv-korist-politiku
nebo:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

0 hlasů

tvuj mozek by nevzali ani na univerzitu na zkoumání, je tak moc kádrově husistsky feudální až nemá dostatečnou gramáž a hustotu mezineuronových spoku. Spíš by vzali mozek intelektuálního vepře, co spíš kouká oduševněle do okolí z ohrady a bahno ho moc nebere.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov