Vyšší prestiž
Zeman by poslal české vojáky chránit hranice Sýrie a Izraele

27.08.2013 15:44 Aktualizováno 27.08. 18:21

Česká republika by se mohla víc zapojovat do mírových misí OSN, české jednotky by mohly působit na Golanských výšinách mezi Sýrií a Izraelem. V souvislosti s vývojem v Sýrii, sužované občanskou válkou, to dnes před velvyslanci řekl prezident Miloš Zeman. Aktuálně hrozí Sýrii vojenský úder, podle agentury Reuters o tom Západ informoval syrskou protivládní opozici.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • o k (9 hlasů) 27.08.2013 16:24

    Žádné pochvalné a souhlasné komentáře? Žádné nadšení? Že by se už...

  • Jaroslav Novák (6 hlasů) 27.08.2013 21:03

    To je slovníček, madam. Vy mě znáte? Jak víte koho volím a kolik mám...

  • Karel Walther (5 hlasů) 27.08.2013 17:25

    Bez souhlasu OSN by jsme neměli nic dělat a sedět doma na prde-i...

  • o k (5 hlasů) 27.08.2013 19:13

    Ožrala si v projevu spletl Rakousko a Švýcarsko. Bože, bože, kam...

  • Ivan Hrozný (5 hlasů) 27.08.2013 20:12

    Vzkaz politikům a rozumným občanům bez ohledu na volené strany: Ve...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Osedlejte Zemanovi kone, doplnte mu lahve chlastu, nakupte cigarety na 4,5 roku a poslete ho na Blizky Vychod. Mynare si vezme sebou. Nekdo mu musi pomahat vylezt na kobylu.

0 hlasů

Zeman by poslal vojáky do Israele - a my bychom poslali Zemana do ..... (kam asi ?)

Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

2 hlasy

Dnes se píše, že by to mohlo být třeba jen na 2 měsíce a k tomu není třeba souhlasu sněmovny. To je další nesmysl. Národní kontingenty se tam střídají jako všude jinde po 6 měsících, za dva měsíce by se ani nestačili seznámit s terénem a koordinací s jinými kontingenty a už by jeli domů. Pokud na této hranici vypukne konflikt, všichni pozorovatelé se povinně stáhnou a kdoví, zda se tam ještě někdy vrátí. Je s podivem, jaké nesmysly v poslední době prezidentovi předkládají, nebo jaké si vymýšlí.Měl by si svoje projevy psát a nemohlo by se pak stát, aby Rakušany si spetl se Švýcary, ti nikam žádné vojenské jednotky neposílají.

0 hlasů

Zemanovi jebe, to je jasny. Co neni jasny, je : jak dlouho se mu to bude trpet? Nevim, jak to v paskvilu nazvanem Ustava CR je, ale prece tam musi byt neco jako "impeachment pro dusevni nemoc"?
A co armada? Ta si to necha libit?

3 hlasy

Zemanovi to měli lépe vysvětlit. Neodešli Švýcaři ale Rakušané. Nemůžeme vyplňovat žádné bezpečnostní vakuum. Vojáci pod hlavičkou OSN tam jsou jen jako pozorovatelé v demilitarizovaném pásmu, nejsou ani ozbrojeni. Kdyby došlo ke konfliktu, tak se stáhnou. To bylo např. na Kypru při turecké invazi.

1 hlas

Miloši, to jsi posral !

0 hlasů

někde se musí budoucí velitel otrkat, jinak by byl subordinovaným pro legraci..navíc se tam něco naučí i pro afganistán..se zemanem i bez zemana...péokud bojují spojenci, není co řešit, to věděl už Jan Lucemburský, co se do seče nechal vodit i jako slepý, aby vlast národ a všechen lid viděl, že není nějaký páprda z nafukovacího člunu, kterého musí stavět na nohy, jinak by asi lezl po 4ech

0 hlasů

ha ha ha chytrolíne teď jste to uhodl , Vy musíte mít v hlave víte co ...... ha ha ha

0 hlasů

Tyhle jeho válečnické choutky byl mimo jiné jeden z důvodů proč jsem ho nevolil.

0 hlasů

Jedině podpořit legitimní vládu Sýrie - ale to tenhle stát neudělá - ani slovně ne.

1 hlas

No, to je fakt dílo, ten Zeman, on mluví o mezinárodní prestiži v souvislosti s OSN v době, kdy si z ní (OSN) velmoci- USA, VB a Francie vytírají prdel kvůli útoku na Sýrii!!
Je to ale korunovaný...v..l!!

3 hlasy

Vzkaz politikům a rozumným občanům bez ohledu na volené strany: Ve volbách kroužkujme ty, kteří se nebojí postavit Miloši Zemanovi. Jedině tak můžeme oslabit jeho vliv a autokratické choutky.

5 hlasů

Pane Vás vytáhlI z klobouku nebo Vás katapultovali ze 16 století ?

1 hlas

Ožrala si v projevu spletl Rakousko a Švýcarsko. Bože, bože, kam chtěl vlastně poslat Karla? Ví to vůbec? Ví vůbec něco? Nadávali jste na Havla, nadávali na Klause. Máte, co jste chtěli. Opilce, který není schopen veřejně vystupovat, aniž by způsobil skandál.

5 hlasů

Ten "ožrala" je hlavou státu, tak se podle toho laskavě chovejte.Pořád se tu předvádíte jako slušňák a při tom jste prachobyčejný hulvát.

3 hlasy

Zřejmě se vzhlédl v rétorice pana prezidenta Zemana, kterou zrovna vy tolik obdivujete. Ještě by měl podle jeho vzoru začít lhát.

0 hlasů

Mýlíte se. Tyto výrazy s oblibou a knížecí noblesou používá jistý pan Schwarzenberg a jeho řídící orgán pan Kalousek které pro změnu zase tolik obdivujete vy.

2 hlasy

je to za penize OSN --dobry napad

0 hlasů

Jo a kdyby se náhodou něco semlelo, mohou zalézt jako při operaci Bouře v Srbské Krajině v srpnu 1995.

1 hlas

Bez souhlasu OSN by jsme neměli nic dělat a sedět doma na prde-i ,nejsme žádná velmoc aby jsme se do toho nechali vtáhnout ,nevíc ted nemáme ani nikoho kdo by to odsouhlasil .

5 hlasů

Sovetsky svaz ten souhlas mel, kdyz jel do Afganistanu ? Slavit vanoce .

4 hlasy

My nejsem Sovětský svaz . Jsme absolutně prťavý stát s počtem obyvatel menším jako Moskva. Ať lezou do válek, která nehájí naše zájmy žoldáci. Nic jiného ani tito zabijáci nejsou.

4 hlasy

A hurá na ně, pravil monarcha!

4 hlasy

Prestiž Česka? Muslimáčtí teroristé se začnou zajímat, kde to Česko leží...

0 hlasů

Tak to je malér......takže v podstatě jeden člověk rozhodne svou vůlí o zatažení republiky do válečného konfliktu,při kterém hrozí rozpoutání III.sv.války ....a až mu ministři moudře vyhoví,kolik to tedy bude lidí v tom seznamu,kteří rozhodnou o zatažení ČR do válečného konfliktu.5?,nebo 3?...neměl by to odsouhlasit parlament?Nyní tedy zřejmě senát....pokud je pravda to ,co senátoři na obhajobu této instituce uvádějí,totiž poselední záchrana demokracie,tak mají nyní možnost to opravdu dokázat.Jedná se o vážné ohrožení bezpečnosti ČR zapojením se do umělele vyeskalovaného konfliktu.Důvod je samozřejmě mírový.Já tedy za svůj život nikdy jiný důvod neslyšel.......a naše ůzemí je fakticky nechráněno.Možná radary.....ale jinak nás převálcuje každá menší organizovaná armáda na kolech po cyklostezkách.....Je to velmi vážné.Ten libí ůsměv při projevu své vůle.....no to je tragedie!

3 hlasy

PS:Pokud senát bude mlčet,tak jediným politickým zástupcem občanů v celém tom řetězci podpisů pro "mírovou"misi bude M.Zeman.Ostatní nezastupují nikoho.......ani to radši nebudu domýšlet,bez tak se dozvím,že toho nejsem schopen...:-)))

0 hlasů

Tragedie jen to, ze jste ho zvolili na Hrad.

4 hlasy

Když mohu mluvit za sebe, tak raději Zemana jako cizáckou škodnou. To, že jsem Zemana volila, ale neznamená, že se všemi jeho kroky musím souhlasit. Tragédii by byla kdyby na hradě prděl maskot.

1 hlas

Kníže je ale se Zemanem v tomhle naprosto za jedno!Ve vztahu k EU mají prakticky totožné cíle.A tam se děje ten hlavní průšvih a shoda těchto dvou ve vztahu k EU je zcela prokazatelná a sudeťácký spor je jen komedie na zůžení rozhodovacího prostoru pro občany......

0 hlasů

Schwarzenbergy vyhnali komunisti ze svých domovů a je vrchol sprostoty od komunistické chátry, když je nazývá cizáckou škodnou.

4 hlasy

a Vy jste upadl z angreštu ? V životě jsem nebyla v komunistické straně a v žádné straně. Nikdy jsem nevolila ČSSD ani komunisty, bohužel jsem volila ODS. K prezidentským volbám jsem šla jenom kvůli tomu aby se tam nedostala tá cizácká škodná . Jsem pravicově zaměřena a volila jsem ODS. Tá se bohužel s pravicovou politikou rozešla nadobro a maskotovu bakalovskou stranu bych nikdy nemohla volit. Pokud Vám vyhovuje podporovat Bakalu - Kalouska a maskota je to Vaše věc, patrně patříte mezi miliardáře, kterým jde pouze o ožebračení tohoto státu. Jenom nevím proč miliardáři diskutují tady v této diskuzi

1 hlas

To je slovníček, madam. Vy mě znáte? Jak víte koho volím a kolik mám ve štruzoku? Vaše myšlení je plné závisti, výmyslů a nenávisti a to jsou vlastnosti líných levicových , mnohdy přičmoudlých spoluobčanů. Tak se nedivte, že podle písemného projevu vypadáte jako starý komunista.

6 hlasů

V této době by to asi nebylo vhodné, neboť po vojenském útoku západních velmocí na Sýrii může hrozit regionální válka. Navíc je to spojeno s dost velkými náklady. Rakousko tam mělo několik set lidí a odvolalo je právě kvůli zhoršené mezinárodní situaci.

0 hlasů

Žádné pochvalné a souhlasné komentáře? Žádné nadšení? Že by se už většina Zemanových přívrženců odebrala přihlásit se do války?

9 hlasů

Vy si vůbec neuvědomujete, že jste čím dál trapnější. Přesně takovéhle výkřiky a bláboly tady neustále produkuje ten omezený a hloupý Lustig a vy mě tím přesvědčujete, že jste jedna a ta samá persona která se liší jenom tím, že jedna píše s diakritikou a druhá bez ní.

1 hlas

Zemanovi přívrženci se nešli přihlásit do války, ale mohou si dovolit nesouhlasit s jeho názorem, ne jako vypatlanci od huhňáka,kteří nejsou schopni použít svůj vlastní mozek . Kdyby kníže pekel vyhlásil válku Islandu tak by se jeho přívrženci bezhlavě již shrocovali na hranicích s Polskem s čírem na hlavě.

3 hlasy

Co vás vedek představě, že "odpůrci Zemana" jsou automaticky příznivci "huhňáka", který se chystá vyhlásit válku Islandu? Máte opravdu jednoduché vidění světa - takové černobílé - ještě jste zřejmě nezaregistrovala, že už máme barevnou TV, dokonce v HD.

2 hlasy

ha ha ha ještě štěstí , že moje iphonová 5ka má cca16milionů barev , 16giga, dvě jádra s taktem 1,3 giga , 1giga ram a 8 MP fotak jinak by jsem si kvůli barvě a překladu Vašeho příspěvku musela zajít k politologům ha ha ha

0 hlasů

Vazena damo, nechte se vysetrit odborniky. o.k. je trochu pod vasi rozlisovaci schopnosti.

3 hlasy

Přesně to co vede k představě vás, že co není modré, je automaticky rudé.

1 hlas

Ti už přece mobilizují, proto nemají čas souhlasit.Co pan prezident dělá-dobře dělá.

3 hlasy

Zeman je sionistický vyližprdel. Zeptejte se Lustiga. Ten o tom něco ví ;)

1 hlas

Jako celá EU a USA.

0 hlasů

Tak co Larouxi, už máš holku?

2 hlasy

A co ty Hemenexi, už máš chlapce?

0 hlasů

Vy jste Laroux? A kdo ještě?

1 hlas

Jen se trochu rozpovidej :))))

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov