Boj o Hrad
Zeman: Jestli vyhraji, budu méně namyšlený, méně nafoukaný

21.01.2018 20:45 Aktualizováno 21.01. 22:04

UVNITŘ ANKETA. Prezident Miloš Zeman by preferoval menšinovou vládu ANO, kterou by podpořila ČSSD a s ní KSČM či SPD. Řekl to v pořadu televize Nova. Zda bude Andrej Babiš premiérem, si podle současné hlavy státu rozhodne hnutí ANO.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Červený (6 hlasů) 21.01.2018 22:50

    Ale Zeman nepočítali migranty. Jen čistokrevné Švédy.

  • Jeroným Pražský jr (6 hlasů) 21.01.2018 20:55

    Stejné tlachy jako už mnohokrát předtím. Zaseklý kolovrátek...

  • Karol Hallik (5 hlasů) 22.01.2018 01:43

    Prezidentské debaty na Primě a ČT -To bude největší trapas Drahoše v...

  • Karol Hallik (4 hlasy) 22.01.2018 01:42

    Je hodně zvláštní, že každý kdo chce volit přizdisrá..e Drahoše,...

  • Karol Hallik (4 hlasy) 22.01.2018 01:37

    Výborné vystoupení a jasná volba - Zeman prezidentem i na další...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Takto asi nějak má vypadat debata. Žádné "kydání špíny" na nepřítomné, věcné, jasné názory atd... Přepychově placeni moderátoři ČT (Moravec, Tvarůžková a další) se musí stydět a měli by se na podobné debaty povinně dívat...!!!

3 hlasy

Milá paní, chápu, že jako zaslepený volič Zemana, jste byla se včerejší fraškou spokojena i přesto, že to samozřejmě s debatou nemělo nic společného. Moderátor, namísto moderování jen přikyvoval hromadě nesmyslů a lží, které Zeman při své sebechvále vypouštěl a nevím zda z neznalosti, či za úplatek na žádnou Zemanovu lež nereagoval.

4 hlasy

Vážený pane, já zase chápu, že se vám jako nesoudnému příznivci pana Drahoše více líbí debaty pana Moravce a spol na ČT, kteří mají nemalý podíl právě na tom jak je společnost rozdělená (opak toho co by měla veřejnoprávní TV dělat)... Nevím v čem tak strašně pan prezident lhal, ale pokuste se být alespoň trochu objektivní...

1 hlas

Ticho kolem osmi milionů od Přátel Miloše Zemana. Veleba, Mynář a spol. mají fiktivní sídlo:

https://www.lidovky.cz/video-ticho-kolem-pratel-milose-zemana-veleba-mynar-ani-nejedly-maji-fiktivni-sidlo-ge2-/zpravy-domov.aspx?c=A180119_170835_ln_domov_sk

2 hlasy

Woe, pořád lepší když mají "Zemanovci"sídlo na radnici, než aby měl za sponzory šíbry jako Drahoušek, odsouzené ve Švajcu za chucpe v Mostecké uhelné, neboo dalšího který je v exekuci, dluží kam se podívá, a přitom tomu slizkému amarounovi může dát 650 litrů. Ten by měl být trestně stíhán za poškozování věřitelů,

0 hlasů

Prezidentské debaty na Primě a ČT -To bude největší trapas Drahoše v přímém přenosu před celým národem.....

5 hlasů

Je hodně zvláštní, že každý kdo chce volit přizdisrá..e Drahoše, argumentuje jen tím, jak je Zeman nemocný, špatný, atd..., ale je zvláštní, že nikdo nedokáže napsat, proč toho Drahoše vůbec volit chce :-)

4 hlasy

Výborné vystoupení a jasná volba - Zeman prezidentem i na další volební období ....

4 hlasy

vyhrajete,žádný strach.

0 hlasů

Tak Zeman lituje prachbídného volebního výsledku ČSSD...
Pokrytec jeden, celou dobu proti nim intrikoval a mstil se, ale teď by se mu hodili k vylepšení počtu hlasů. Doufám, že se mu tentokrát pomstí oni a hodí to Drahošovi...
Stejně mám ale radost. Kandidáti na prezidenta bojují o voliče a dopředu neví, jak dopadnou. To je známka toho, že u nás demokracie je. Z mnoha příspěvků zde jsem už měl o demokracii obavy, někteří by už zase řezali krky...

4 hlasy

tak jako demokrat porošenko,co zabíjel žurnalistky?

1 hlas

Ubohé

0 hlasů

"Jestli vyhraji, budu méně namyšlený, méně nafoukaný"
To je jako by řekl, že už nebude Zeman.

3 hlasy

Zemanova hlava začíná selhávat, tvrdí neurolog. Souvisí to i s častějším mrkáním levého oka?

http://www.info.cz/volby/prezidentske-volby-2018/zemanova-hlava-zacina-selhavat-tvrdi-neurolog-souvisi-to-i-s-castejsim-mrkanim-leveho-oka-22615.htm

1 hlas

Po dnešku vyvráceno. Přihlas se i do jiných diskuzí, ať pobavíš svými stupiditami víc lidí. I když je to volba prezidenta, ať je legrace a ať se lidé pobaví takovou blbkou, jako jsi ty.

4 hlasy

Panika na Hradě by se dala krájet. Mynář nechal jistou renomovanou právní kancelář zpracovat požadavek na smlouvu o mlčenlivosti, kterou chce nechat v případě prohry Zemana, podepsat okruh pracovníků hradu, kteří se dostávali k informacím souvisejících se striktně utajovaným materiálem. Za tyto informace Hrad, potažmo Mynář, považuje zejména Zemanovy zdravotní excesy, pobyt a práce ruských a čínských agentů ve složkách KPR, finanční požadavky na podnikatele cestující se Zemanem na východ (milion za kulicha do kapsy), před časem probíranou aféru s desítkami prostitutek a drogami, které na hrad někdo lifroval pod tlakem a intenzivní tunelování rozpočtu hradu, při kterém si žádný dodavatel nezobne bez úplatku pod 20% ze zakázky a to přímo zástupci Mynáře do kapsy.

0 hlasů

Přihlas se i do jiných diskuzí, ať pobavíš svými stupiditami víc lidí. I když je to volba prezidenta, ať je legrace a ať se lidé pobaví takovou blbkou, jako jsi ty.

3 hlasy

Je to blbec, nikoliv blbka. Ovšem ty mu zde úspěšně sekunduješ... :-)))

0 hlasů

Případný nákup Číny letounů L-410, jak coby úspěch prezentoval Zeman má jeden velký háček. Kunovická továrna je ve vlastnictví Rusů, kteří výrobu hodlají kompletně přemístit na Ural - dle vyjádření hlavního konstruktéra UZGA Alexandra Platonova, podle nějž se během několika let výroba do Rusku téměř kompletně přesune. Tedy že závod bude využívat díly hlavně tamních dodavatelů. Dokonce prý UZGA chce na L-410 montovat ruské motory.
Zdroj: https://www.denik.cz/ekonomika/uralsky-zavod-uz-ma-objednavky-na-ceske-l-410-chce-vyrobit-20-letounu-20180621.html

1 hlas

Když už spamuješ, tak ti pomůžu. Kunovická fabrika ještě stále vyrábí. Tam kde je, se dostala díky tumu že jí vytunelovali Amíci, odtáhli prototypy L-610 do USA, a pak tu fabriku i s licenčními právy na celokovový větroň L-13/23 prodali Rusákům!

0 hlasů

Těch 101 hlasů které požaduje a tváří se přitom jak je spravedlivý, to je taky pěkná levárna. Prakticky nechá Babiše vládnout dokud mu ty hlasy nedodá, to jest pořád, když nechce vyhlásit nové volby.
Copak na něj ten Babiš asi ví???

2 hlasy

Woe ví na Zemana že má dřevěnou nohu a podle toho americkéhožidovského neurologa mu také mrká jedno oko! Ostatně to tady ten kretienos np np spamuje již min. týden.

0 hlasů

Obávám se, že Zeman už o tomto rozhodovat nebude. Ale nějaké ty naschvály na závěr určitě přijdou...

1 hlas

Joo, SPD ve vládě, to by byl taky šlágr.
Rozner s Rozvoralem po týdnu pečlivého studia zprávy OLAF
pojali podezření, že je psána anglicky. Takových borců Má Okamura nespočítaně. Když se jich na něco zeptají, tak akorát melou, že tady utečence nechceme.

4 hlasy

Tak jsem se od prezidenta dověděl (každý si to může najít), že mají ve Švédsku 7 milionů obyvatel. Prohlásil to opět se svým bohorovným klidem a výrazem ve tváři. Je mi jasné, že je tak daleko, že si vzpomíná na čísla, která se učil v padesátých létech, když chodil do školy a nevzpomíná si na aktuální stav. Nevyčítal bych mu to, protože se to stává každému starému člověku, ale musím to zdůraznit proto, protože je to on, kdo viní každého jiného člověka z nějakého omylu a mrzí mě, že na to pan moderátor nereagoval. Asi to sám neví a to je smutné. Máme prezidenta, který nám neustále dává Švédsko za vzor a ani neví, kolik lidí tam žije. A máme moderátory, kteří stejně jako politici neovládají jazyky a neorientují se v elementárních geografických a ekonomických otázkách. Hlavně, že nám pan prezident sdělil, že má, "jako statně vždy, pravdu". Takže asi nemá a doufám, že mu to voliči připomenou. Nechat se vodit za nos přihlouplým, dementním alkoholikem, to už je snad trochu moc.

4 hlasy

kolik lidí žije v našem vzoru-židostán?

0 hlasů

Ale Zeman nepočítali migranty. Jen čistokrevné Švédy.

6 hlasů

Takže Švédové uvádějí ve statistikách "je nás 10 milionů, ale čistokrevných árijců jen 7 milionů"! To je fakt dobrý. Co to ten Zeman jenom čte?
Červenejte se Červený! :-)

1 hlas

totální počet lidí ve švédsku je podle cia 9mil.96.minority a přistěhovalci-poláci,arabáci ze syrie a z iráku,iránci a semiti židi.eskymáci.

0 hlasů

nejsou árijci,vy rasistické mešuge.vikingové,kapiš?ajnštajn?

0 hlasů

Několik minut před vámi jsem něco na toto téma napsal. Možná to byla chyba, protože přivedla darebáky, jako jste vy, na myšlenku, Zemanovu ignoranci obhajovat. Takže - 7 milionů obyvatel mělo Švédsko v 50. létech minulého století a každý normální člověk, který umí číst, si najde i rozvrstvení obyvatelstva. Chcete říci, že mezi tyto nepatříte?

1 hlas

ale děte,brepto.

1 hlas

Švédsko má roční přírůstek obyvatel 1,5%, a už před rokem jich bylo přes 10 milionů.

0 hlasů

Je to jasné, ale musíte být opatrný. Jinak se od něho totiž dovíme, že ty tři milióny jsou migranti v posledních třech létech. Lže, jak když tiskne a lže tak suverénně, že
si to jeho, poněkud naivní voliči, nebudou ověřovat a to, pokud by toho byli vůbec schopni.

1 hlas

jak je vidět,zase oblbujete.ve švédsku žijí švédi.v Česku,Češi.přivandrovalí semiti arabáci nebo semiti židi nepatří k národu.parazti z azie a afriky.kapiš?šalóm.

1 hlas

Milos Passy si dodnes mysli, ze hodinky a holinky jedno jest neb obe se natahuje.

1 hlas

Nauč se nejdřív anglicky. Chápu, že ve zvláštní škole není AJ na úrovni.

2 hlasy

Mám za, že parodoval Zemanovu nedokonalou výslovnost, se kterou událost komentoval médiích.

1 hlas

kibuc masaryk.na západ od jaffa tel aviv.

0 hlasů

To je pravda, Zeman vyslovoval slovo "pussy" jako "pasy". Akorát ta "kunda" mu šla dobře...

1 hlas

Pokud by to byl státotvorný a rozumný chlap, tak zaklekne na Babiše aby odstoupil a odblokoval tak jednání o vládě. To, že tahá zpět do vlády komunisty je prostě neodpustitelné!

3 hlasy

blbečkové jako vy zvolili ano.nejsinější starana v ČR.tím pádem,demokratioky,musí mít bureš nárok na vytvoření vlády,mešuge.šalóm.

0 hlasů

Také Vám přeji hezký nový rok. A nepijte tolik! :-)

0 hlasů

Pokud by vladla s ANO CSSD mohlo by to byt zarukou, ze totalita se nevrati. Horsi by byla podpora KSČM a SPD. Bez ČSSD.

1 hlas

No ten byl hooodnej. Kdybych ho neznal, dal bych mu snad korunu! :-)

1 hlas

Budte rad ze znate Drahose, kdyz bude v prezidentskem uradu 5 let.

0 hlasů

Drahos rekl, ze radsi debatuje v Brne nez by travil cas s nim, mysleno soucasny prezident. Pekne namyslenej Drahos. A Nova? Taka renomovana stanice a proste debatu dvou kandidatu prezidentske volby usporadat nedokaze. Pokud by ji sefoval Zelezny, urcite by se takova ignorace z Drahosovy strany nestala. Taky by meli debatovat v radiu. Na Plusu Drahos byl, Zeman zas odmitl. To mel v nedeli do radia jit debatovat.....

2 hlasy

Víte, Zeman doufal, že vyhraje v 1. kole a tak prohlásil, že se žádné debaty nezúčastní. Drahoš, po 1. kole prohlásil, že by se s prezidentem rád v debatě potkal a zároveň dodal, že stěžejní úkol je pro něho agitace v regionech. Nejedná se tedy o to, zda je NOVA vhodná nebo ne. Jedná se o to, že je snad každému jasné, že 2 debaty mezi kandidáty bohatě stačí a jestli se Zeman zúčastní 2 bez Drahoše, tak pouze dohání to, co zmeškal.

2 hlasy

V prvnim kole nemohl vyhrat, to bylo predem jasny. Proto kandidoval Horacek temer 2 roky napred, ted zari jak se mu to zdarilo. Pro sichr jeste se prihlasil Topolanek a nakonec? Rozeslali starym lidem do schranek, ze uradujici prezident automaticky postupuje v kolo druhe, at k prvemu nechodi. Vite poprve kandiduje uradujici prezident, tak tomu uverili. Volby v roce 2013 se Klause netykaly.

2 hlasy

Tak nevím, co má kandidatura Horáčka, nebo Topolánka
společného s hlasy pro Zemana. A to s těmi letáky, bylo hned dementováno ve všech mediích. Pokud se nějací starší lidé neinformovali, nebo nebyli informováni, je to smutné. Na straně druhé by člověk od voliče očekával, že informovaný je, protože jinak je, tak nějak, nezpůsobilý, protože - podle čeho se vlastně rozhoduje? Podle vašeho příspěvku jsem nabyl dojem, že se jedná o nějaký komplot vůči stávajícímu prezidentovi. Nevím, kdo by ho organizoval, ale podle mnohých asi všemocný zloduch Kalouse. Držte se, pane, při zemi. Odpor k Zemanovi je velký a zavinil si ho sám. Nějak ten odpor organizovat nikdo nemusí a nedávalo by to smysl. Má své příznivce a ti ho budou volit a má své odpůrce a ti ho volit nebudou. Je to prosté.

2 hlasy

Je vidět, že jste rusák a nerozumíte principům svobodných médií v naší zemi. Televize neplní rozkazy věrchušky jako je tomu v Rusku. Takže zalezte a věnujte se Putinovi.

2 hlasy

Nevim nac si Češi hrajou

0 hlasů

Stejné tlachy jako už mnohokrát předtím. Zaseklý kolovrátek nadutosti.

6 hlasů

Co byste chtel od neho slyset?

0 hlasů

Mohl třeba vysvětlit, proč Čína u nás dosud investovala cca 2 miliardy, když on sám propagoval 200. Přitom vesměs koupili fungující firmy a drahé nemovitosti, z čehož neplatili ani daň z převodu. Také se pokoušejí krást duševní vlastnictví, viz skandál v továrně na baterie v Letňanech.

1 hlas

Cina nas jen vyuzije, jako USA, Rusko- velke velmoci. Nemuzeme a nesmime jim verit. Stejne tak statum EU.

1 hlas

Výborně. Všichni nás zneužijí a využijí. Milý pane, proruský trolle, to, že jsou všichni proti nám a že nemůžeme nikomu důvěřovat, je naprostá blbost. Jsme ukotveni v EU a NATO a pokud to tak zůstane a já jsem si jist, že ano, tak nám nic nehrozí. Nikdo nás "neopustí", jako při jednostranné smlouvě s Francií před WW2. Kdyby nás totiž někdo nechal "padnout", ztratí důvěru celé Aliance a to si USA nikdy nedovolí. A EU nemusíme věřit, ale bez EU nebudeme existovat hospodářsky.

2 hlasy

Prvnim prave nejste pane ok, ale uz dlouho me tak neoslovili. Prestali se mnou diskuse vest na webu. Tak Horacek 8% a Topolanek 4, pan Medousty 10. No secist ty procenta k Zemanovi, je to pres 50%.

0 hlasů

Reaguji na pana Cajthamla a jeho příspěvek pod mým. Neříkejte, že jsem první, který vás takto nazval. To mi určitě jen lichotíte. Topolánek se zhruba 4%? A dokonce i s Horáčkem, by Zeman neměl 50% a to tím méně, že nějakých 75% jejich voličů bude volit Drahoše. Míte nějaký problém s kupeckými počta?

1 hlas

Uz se mi po tom oznaceni troll styskalo, tak vy jste teda elf. A co kandidatura Horacka, Topolanka? Cim jich vic, tim je jistota ze se hlasy rozmelni a tudiz nikdo nemohl v kole prvem mit pres 50%.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov