Vzájemné vztahy
Zeman: Česko by mělo navrhnout zrušení sankcí EU vůči Rusku

25.08.2016 13:04

Česká republika by se měla připojit k zemím, které navrhují zrušit sankce Evropské unie proti Rusku, řekl ve čtvrtek prezident Miloš Zeman při zahájení výstavy Země živitelka v Českých Budějovicích.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Bad Robot (4 hlasy) 25.08.2016 13:14

    Zeman? nebo Nejedly a KGB: Česko by mělo navrhnout zrušení sankcí EU...

  • Karel Musil (2 hlasy) 25.08.2016 13:59

    Sankce jsou neúčinné - nepřivodily ani po 50 letech pád režimu na...

  • Jeroným Pražský jr. (1 hlas) 25.08.2016 14:41

    Zeman je ubohý ruský poskok. Zaplatili mu kampaň, tak slouží. Sankce...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vlivem sankcí se Rusům zpomalil vývoj a technická úroveň nových zbraní, např. aktuálně stavěnou válečnou loď byli nuceni přeprojektovat. A to by nám mělo vadit?
Na druhou stranu Rusové zmoudřeli, pochopili, že dovoz potravin za vývoz nerostného bohatství není od tak rozlehlé země rozumný. Konečně začali rozšiřovat zemědělsky využívané plochy a (po stu letech) se opět stanou světovou jedničkou v exportu pšenice.

0 hlasů

Zeman není dostatečmě informován a nebo je vyloženě proti ruským zájmům. Zřejmě mu není známo, jak si Putin sankce pochvaloval, protože pomáhají Rusku "vybudovat soběstačnost". A Zeman se Štěchem jim v tom chtějí bránit?

0 hlasů

Zeman je ubohý ruský poskok. Zaplatili mu kampaň, tak slouží. Sankce samozřejmě nemají pozitivní efekt, ale jsou reakcí na ruskou agresi. Z hlediska vyššího principu mravního jsou vzkazem totalitnímu Rusku, že ne vše jim projde.

1 hlas

Stranou věci ohledně Sýrie a zda p.Zeman plánuje dávát rozkaz střílet do opozice a to s podporou Ruska, a ne aby si někdo dovolil stěžovat koalici život mezitím co prodává po zabitých, tak se má tu věc ohledně Krymu. A ten Krym byl argumentativně součástí unitárního státu tak jak ty tzv. Sudety. A v čem je tedy takový rozdíl, že Rusko může a Německo nesmělo pokud tedy p. Zeman říká, že Sudety odstoupit bez souhlasu nebylo možné ale ať teď Ukrajina prostě kouká dát součást svého státního území?

0 hlasů

Pred navstevou Angely Fofrprejt prevliknul Miloska do narychlo spichnutych avsak velice kousavych rudych trencli a Milosek se uz jednou pocural. Nesmime ty jeho vejsplechty brat vazne.

0 hlasů

Sankce jsou neúčinné - nepřivodily ani po 50 letech pád režimu na Kubě, po mnoha letech v Iránu, severní Korea i přes nejtvrdší možné sankce žije po svém. Sankce proti Rusku jeho politiku nikterak neovlivnily a byla by asi stejná i bez sankcí, tak jako se se sankcemi. Nadto sankce jsou vždy dvojsečné a poškozují i ty co je uplatnili.

2 hlasy

Zeman? nebo Nejedly a KGB: Česko by mělo navrhnout zrušení sankcí EU vůči Rusku......
...
Zeman slepy starik z Prognostickeho ustavu, ktery vznikl na popud generalniho tajemnika UV KSSS a sefa KGB Jurije Andropova.
.
Kazdy vi a vidi, ze anexe Rakouska = anexi Krymu,
Donbas = Sudety...
Putin = Hitler..

4 hlasy

Co takhle anexe Mexika a Havaje.Co Čína, Japonsko, Vietnam, Nikaragua, Dominikánská republika, Haiti, Panama, Irák, Afganistán, Jugoslávie, Rwanda, Somálsko, Sýrie, Libye a další oběti SS agresí!!!!!!!

Genocida Indiánů, to je samostatná kapitola!!!

Co agrese státu Izrael na Západním břehu, na Golanských výšinách, v pásmu Gazy!!!!!

Mimochodem, na Krymu bylo referendum!!! Že ho SS a jeho pohůnci neuznávají, je jejich problém!!!

To jsou HISTORICKÁ FAKTA, duševně nemajetný jedinče!!!!!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov