Masakr během oslav
Zeman: Chce to tvrdší ruku. Musíme porazit fanatismus! vyzývá Sobotka

15.07.2016 10:50 Aktualizováno 15.07. 10:52

Prezident Miloš Zeman i premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) vyjádřili lítost a soustrast rodinám obětí nočního teroristického útoku ve francouzském městě Nice, při němž zemřelo nejméně osmdesát lidí. Zeman se během návštěvy Mongolska vyjádřil pro razantnější postup vůči teroristům, Sobotka zdůraznil odhodlání porazit "zvrácený fanatismus".

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • ABR 001 (8 hlasů) 15.07.2016 09:37

    Proč nereálné? Československo a Polsko se po druhé světové válce...

  • Miloš (7 hlasů) 15.07.2016 11:22

    Ví vůbec Sralbotka co plácá? Každej jeho výplod samá fráze, samý...

  • ABR 001 (6 hlasů) 15.07.2016 08:09

    Dokud se francouzská vláda neodhodlá k internaci a deportaci...

  • Jaroslav Beneš (6 hlasů) 15.07.2016 08:20

    Stále více platí: ne každy mohamedán je (zatím) terorista, ale každý...

  • Simon Trefný (4 hlasy) 15.07.2016 11:03

    Obrana je jasná a každý o ní moc dobře ví - nepouštět na území...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Bohužel platí jednoduchá přímá úměra: čím méně islámu ve společnosti, tím menší pravděpodobnost výskytu hromadných bestiálních vražd... Salámům agbar! :-)

3 hlasy

Spíše čím více se vytlačuje například ř.k. Papeže tím snažší to má KKK a nápodobná sdružení která jsou charakterem mnohem více nacionalistická než náboženská (pokud se tomu vůbec náboženství dá přisuzovat když si akorát vystřihávají z textu jak se jím zrovna hodí do krámu).

1 hlas

*(rodově)nacionalistická

0 hlasů

3 oběti z Berlínu. Také pošle dopis starostovi?
3 zabité náklaďákem z ČR. Dopis? Jaký dopis?

A zhruba 2000 zabitých civilistů v Sýrii členy NATO. Přičemž kolem jednoho procenta všech zabitých civilistů a režim drží první místo a Zeman dobré vztahy s Ruskem které tomu režimu pomáhá, a že se musí ještě tvrdějc hlavně proti teroristům? A bombardér to je jako vtělesnění evropských hodnot? Nějak jsem to nepochopil...

1 hlas

Expanze muslimů do Evropy je důsledkem „šíření evropských hodnot“ do převážně islámských zemí vojenskou agresí. Spočítal někdo z evropských politiků, co dnes tak srdcervoucně truchlí a posílají kondolence, kolik životů civilních obětí muslimů, včetně dětí, tyto „humanitární“ akce stály? Kolik vesnic v Afghánistánu a Iráku bylo vybombardováno „omylem“? Dnes, kdy nám v Evropě šíří islám své hodnoty, jsou to zase ti stejní „evropští vůdci“ kteří muslimskou agresi podporují.

3 hlasy

Sobotka ať raději nevyzývá ! ! ! ! ! ! !

http://img10.rajce.idnes.cz/d1001/11/11026/11026615_88ff4a0ac3e168bd5c1c9fcc450c45f8/images/Socanjakvyit.....jpg?ver=0

3 hlasy

Je potřeba si položit fundamentání otázku, co vyvolává u těchto osob tu šilenou nenávist I jiné motivy, že jsou schopny dělat takové zločiny proti lidskosti.

0 hlasů

Tvrdě dře za málo peněz, a potom si přečte na internetu jak ho mnozí vidí s jako menší hodnotou než zvíře a politici kolem jako by místní fašisti volající po genocídě a možná dokonce sloužící v ozbrojených složkách státu na zahraniční misi (nebo se synem takovým) nebyl vůbec žádný problém?

0 hlasů

Co to je ,,šílená" nenávist:
Fundamentální odpověď na fundamentální otázku je, že 1% všech obyvatel planety vlastní přes polovinu všeho bohatství planety. Čili: 99% všech obyvatel se fláká v práci, takže si zaslouží se dělit podle pravicových zákonů kapitalismu o tu menší polovinu majetku celé planety. Socialismus je odsouzen k zániku pěrestrojkou. Čili jde o reálné vykořisťování ,,někoho" ,,někým". Když je vykořisťován nějaký věřící člověk nějaké víry (je jedno které), tak ta víra mu slibuje posmrtný život po mizerném vykořisťovaném životě na Zemi. Od té víry v život po životě se odvíjí ,,chtít být obětován a zemřít, a přestat trpět", čímž se zároveň vysvětluje smysl krvavé msty zabitím mnoha lidí, kteří nemají víru žádnou a žijí rozmařilým životem na úkor všech bídníků vykořisťovaných. - To je pravá příčina sólového ,,terorismu" ve světě. PS: Všiměte si, že do toho nepletu politiku bolševiků, ani fašistů.

1 hlas

S tím se dá určitě v mnohém souhlasit. Nenasytnost některých "privilegovaných" nezná mezí. Nenávist jde ruku v ruce se závistí a stačí málo, aby někomu hráblo a...

1 hlas

Žeby bývalá koloniální politika některých států? Žeby posuzování, jakoby ostatní byli "třetí svět"? Bible říká: "Hoď kamenem první, kdož jsi bez viny." Terorismus samozřejmě odsuzuji, ale není kouře bez ohně.

1 hlas

Bible říká, že slova o házení kamenem vyslovil Ježíš Kristus, když chtěli kamenovat nevěrnou ženu.
Kdo to nezná dál jak to dopadlo, tak takhle:
Po vyslovení zmíněných slov přiletěl z davu lidí jeden kámen a netrefil zmiňovanou ženu. Kristus se tím směrem podíval a řekl: ,,No, ale mami...."

0 hlasů

Asi je nutné přestat s korektní politikou a musí začít téct krev hnědáků.A ve velkém.

1 hlas

Trestní zákon. §400(2), nebo §403.

Pokud říkáte, že jste nevinnen, tak jak by stát mohl dělat seriózní prosekuci když se nápodobně volá akorát, že s jiným objektem?
Nebo by jste tvrdil, že si každý může volat co chce jak chce, ale kdyby premiér s mandátem lidu volající takové věci takové věci vykonal tak nese plnou a jedinou odpovědnost on?

0 hlasů

Tvarůžkovou už tady teda necháme , když se přizpůsobila. ( Aspoň pražský kavárně )

1 hlas

Ví vůbec Sralbotka co plácá? Každej jeho výplod samá fráze, samý kecy, pořád dokola. To umí na zpaměť, nebo má osnovy? Slyšel od něj někdo vlastní názor ( krom kopanců do kotníků Zemana a Babiše? Odpornej slyzoun, fuj!

7 hlasů

Obrana je jasná a každý o ní moc dobře ví - nepouštět na území republiky tuhle krvežíznivou islámskou hrůzu, tenhle odporný a odpudivý středověk. A nedvojsmyslně Unii a USákům říct, že si od nich žádné kvóty na tohle islámské svinstvo stanovovat nenecháme. To je jediná cesta. Jinak islám rozpoutá masový teror i zde.

4 hlasy

Takže pokud zabité žačky z Berlínu byly muslimky, tak schvalujete, že k tomu útoku došlo?

1 hlas

http://img10.rajce.idnes.cz/d1001/11/11026/11026615_88ff4a0ac3e168bd5c1c9fcc450c45f8/images/Vzva2.jpg?ver=0

0 hlasů

Evropská komise by měla zakázat nákladní auta.

2 hlasy

Taky požadujeme okamžitě zákaz provozu nákladních automobilů na českých silnicích!
České ovce.

0 hlasů

Stále více platí: ne každy mohamedán je (zatím) terorista, ale každý terorista je mohamedán. Myslím, že na boj proti ideologii islámu už dávno bylo "za pět minut dvanáct".

6 hlasů

Trestní zákon §184

Jakože i kdyby se například Olga Hepnarová definovala na základě toho u koho měla křest, pokud vůbec měla, tak například Breivik přece terorista. Nebo říkáte že nikoliv, že jako střílet do davu každý plantážník může?

1 hlas

A proto do Čechie ani jedna černá huba!

2 hlasy

Dokud se francouzská vláda neodhodlá k internaci a deportaci přistěhovalců ze severní Afriky a dalších problémových muslimů, tak takové útoky budou ve Francii na denním pořádku. Vypuknutí občanské války bude otázkou času.

6 hlasů

Tenhle týden Čech zabil 3 v Německu. Takže internovat a deportovat všechny Čechy je co by mělo dělat Německo?

1 hlas

Bohužel již NEREÁLNÉ.

Museli by expedovat půlku Francie !!!

Válka v Evropě je samozřejmě již na spadnutí.

2 hlasy

Proč nereálné? Československo a Polsko se po druhé světové válce zbavilo 12 miliónů Němců velmi snadno. Z Pobaltí utíkali dokonce dříve, než je k tomu někdo stačil oficiálně vyzvat.

8 hlasů

14-15 miliónů, přičemž z Polska převážně poněmčených prusů a slezanů, kteří přišli o stát jíž před Hitlerem a za císaře také neměli moc co říkat.
Tak či tak, Vaše přirovnání by se spíše týkalo odsunu Francouzů z bývalých držav Francie v Africe. Dělat, že odsun Poláků z Německa naprosto v pořádku protože tamhle polák zastřelil němce a vůbec, poněkud ujeté.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov