Boj o Hrad
Zeman: Drahoš šíří konspirace. Snaží se na sebe upozornit

01.12.2017 16:50

Prezidentský kandidát Jiří Drahoš buď disponuje vlastní tajnou službou, nebo se na sebe snaží upozornit šířením konspirací, prohlásil dnes prezident Miloš Zeman.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (8 hlasů) 01.12.2017 17:08

    Rezident by měl raději vysvětlit ovlivnění minulých voleb v jeho...

  • Henex (7 hlasů) 01.12.2017 17:10

    Ale, ale... Hradní pán se začíná obávat Drahoše. Ten má pravdu,...

  • Přemysl Kadlec (7 hlasů) 01.12.2017 17:39

    Zeman má pravdu. Drahoš se chová podobně jako poražená kandidátka...

  • Karol Hallik (5 hlasů) 01.12.2017 17:18

    Drahoš brzy pochopil,že prohrál,ale co ti chlebodárci?Přijít o takové...

  • Luboš Kubec (5 hlasů) 01.12.2017 18:43

    To je přesně ono ! Tohle mi od Zemana chybělo, jeho hlavní a vlastně...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

vetsina obcanu blije z prazske kavarny,z jeji povysenosti a arogance

1 hlas

Zeman by udelal nejlepe, kdyby si vybral nejakou peknou rakev a konecne do nio hupsnul. Znam spoustu lidi, kteri by mu v ten moment zatleskali. Naposledy ...

0 hlasů

Jste ubohej a nechutnej dob .tek!!

0 hlasů

Nick Karol Hallik je v hospode Na ruzku nazyvan kremelsky kozisuk:-) Svoji frustraci a pocit zneuznaneho okresniho politika si "leci" sexem s obecni kozou Manou.

1 hlas

Tebe ty hnido zase vypusitli naa víken z klecového lůžka?Počkej,jak budeš kvičet po volbách a po sestavení vlády.To havloidní pískoviště se neustále menší

0 hlasů

Zemanův veletoč: Polovina národa jsou hlupáci, brojil proti referendu před 25 lety. Teď změnil názor, když mu došlo, která polovina národa mu pomohla na Hrad a komu je třeba se teď zalíbit.
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/mezi-poslanci-je-mene-dementu-nez-mezi-obcany-brojil-zeman-p/r~36e40d34e78911e5a8d7002590604f2e/?redirected=1512152451

3 hlasy

Zemanovi se svírá .........

2 hlasy

Vidíš,vidíš Rezaču zase jsi se odhalil,už to nemůžeš vydržet co?Myslíš jen na vlamování do zadků,vy gayové jste svoloč.Najdi si chlapa ,ale oni tě nechtěj,tak potom jedině si vraž hlavu do rozkroku,tam jsi jako doma...

0 hlasů

ROZHOVOR „K smíchu. Podobnost iniciál s ‚Debilní blok‘ je čistě náhodná. K ničemu!“ Takovými slovy senátor a hejtman Zlínského kraje Jiří Čunek sjel bez milosti Demokratický blok. „Veřejným prohlášením, že jdou do opozice, dali příležitost SPD a KSČM. A teď si budou stěžovat? Jejich chování je pokrytecké a hloupé,“ vypálil. I lidovcům spočítal chyby, kterých se dopustili, a jasně nalinkoval postup: Vůbec se neměli vůči Babišovi vymezovat před volbami, za určitých podmínek s ním měli jít do vlády a přesvědčit ke koalici i ostatní strany, protože, když bude Andrej Babiš vládnout sám, je to nejhorší varianta. Zásadně rozsekl i debatu o vydání Andreje Babiše. A jeho reakce na slova bývalého předsedy TOP 09 Miroslava Kalouska? „To mi ani nečtěte…“



0 hlasů

V USA byl zadržen v souvislosti s ruským ovlivňováním voleb, bývalý Trumpův poradce Flynn. Pro Zemana trochu nevhod, protože konečně začne ta ruská špína vyplouvat na hladinu!

4 hlasy

To je přesně ono ! Tohle mi od Zemana chybělo, jeho hlavní a vlastně jediný bod předvolební kampaňe z minulých prezidentských voleb - lhaní a kydání špíny na všechny ostatní kandidáty. A začít pochopitelně musí s tím, kterého se bojí nejvíc.

5 hlasů

Drahoš trpí stihomanií.

3 hlasy

Zeman má pravdu. Drahoš se chová podobně jako poražená kandidátka loňských amerických prezidentských voleb Hillary Clintonová.

7 hlasů

Ano, tajné služby například ovlivnily, že jako "neznámý" měl, jako kandidát na prezidenta, možnost vystoupit na Václaváku. Jiní nemohli.Jestli má Drahoš na mysli ty ruské dezinformace, že je to nemastný neslaný kandidát, tak nevím, jestli něco zmůže

0 hlasů

Nepotřebuji žádné dezinformátory na to, abych věděl, že Drahoše nemám volit.Tak na ČT neřekli o Zemanovi snad nic kladného. Pořad 168 hodin je celý o zlém Zemanovi. Většina médií se nám snaží namluvit, že pan Drahoš je ten správný. Pan Drahoš má tedy pravdu, těch dezinformací můžeme v televizi vidět plno.

1 hlas

Netvrdím, že pan Drahoš je ten pravý. Jsem ale přesvědčen, že i AI Sofia by byla lepším a hlavně důstojnějším prezidentem, než ten náš současný.

2 hlasy

Havloidismus způsobil Drahošovi měknutí mozku a přitrouble žvaní

4 hlasy

Drahoš brzy pochopil,že prohrál,ale co ti chlebodárci?Přijít o takové miliony....,to bude zase nablito v pražské kavárně.
Drahoš:
Pokud volby vyhraji nebyly ovlivněny
Pokud prohraji ovlivnily volby rusáci

5 hlasů

Ale, ale... Hradní pán se začíná obávat Drahoše. Ten má pravdu, proruských hajzlů je na diskuzích přehršel...

7 hlasů

Rezident by měl raději vysvětlit ovlivnění minulých voleb v jeho prospěch:
Ruská agentura ura.ru potvrdila, že Zemanovi ke zvolení před 5 lety pomohlo Rusko:
https://ura.news/articles/1036269626
Na Zemanovu kampaň měly být podle agentury použity nelegální peníze původem z Ruska, ruské kruhy také měly zaplatit členy českých volebních komisí a ovlivnit výsledky přímé volby.

8 hlasů

Jdi už do zadele s těma ruskýma okresníma novinama. Meleš už to tady třetí den. Mají zřejmě redaktory jako je Fendrych, Streigewad nebo mladý bolševický synek Komárek. LUKOIL se dostal na dvě největší letiště Ostrava a Mošnov za Tuplolánka a vlády ODSTOP09.

3 hlasy

Máš v tom bordel, ten tam dotáhl Zeman za vlády ČSSD.

2 hlasy

Asi čuje vážnou konkurenci, takovou že se i vyjádřil což prvé odmítal. Jinak obva z něčeho +- reálného není dezinformací. Dezinformací by mohlo být kdyby tvrdil že se to děje ale to Zemanovo voličstvo neřeší...

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov