Reakce na kritiku
Zeman: Dukovi není nic do programu prezidenta!

24.04.2018 21:17

Kardinálu Dominiku Dukovi není vůbec nic do toho, jaký program má prezident republiky, řekl televizi Nova prezident Miloš Zeman. Reagoval tak na sobotní Dukovo kázání u příležitosti repatriace kardinála Josefa Berana. Duka v něm upozornil, že Zeman byl v ten den hostem na sjezdu komunistické strany.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (4 hlasy) 24.04.2018 22:46

    Zeman už odhodil všechny zábrany a veřejně se přihlásil ke své...

  • Emanuel Bacigala (3 hlasy) 24.04.2018 22:11

    Rusofil a tlučhuba Zeman nesahá Beranovi ani po kotníky

  • Luboš Kubec (2 hlasy) 24.04.2018 23:20

    Možná bys s tou rovnoměrností měl začít u sebe !!

  • Emanuel Bacigala (2 hlasy) 24.04.2018 23:25

    Až tady bude mafián souměřitelný s Babišem (politická moc = majitel a...

  • Emanuel Bacigala (2 hlasy) 24.04.2018 22:29

    Přesně tak, Beran a Kryl by se především poblili z komunisty, StBáka...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Já myslím,že chyba byla v načasování.Kdyby byl pohřeb Berana později,věřím,že poté,co Zeman nas.ral komunisty,by ještě stačil nas.rat kardinála Duku.

0 hlasů

Předpokládám, že kardinál Duka je občanem České republiky. Potom mu do programu prezidenta, tj. jednoho z nejvyšších státních úředníků, přece jenom něco je, jako každému z ostatních občanů.

1 hlas

To, že se katolická církev dere k moci, je již delší dobu více než jasné. Pan kardinál si asi spletl století, co je mu do toho, kam se prezident státu rozhodne jít. On taky nekritizuje pepeže, že jel třeba to Tramtárie a nezůstal v Netálii.
Ale škoda slov se šamany.

To hlavní až teď -
Jistě jste si všinli, jak "nezávislá" televize Nova udělala z inteviev s prezidentem státu doslova trhanec!
Zcela sprostě tento interviev rozkouskovala, vynechala věty, které se jí asi nezdály a z ostaních věd zařadila jen to, co uznala za vhodné nebo co by se asi tak líbilo jejím chlebodárcům.
Chování těch z Novy, kteří toto spáchali, bylo sprosté a neuvalé a vůči nejvyššímu představiteli státu drzé. Možná k tomu byli režizéři pořadu někým donuceni a tak zplodili, díky své připosr.... zmetka-kočkopsa. Poukaz na to, že celý projev bude na Internetu je rovněž, tentokrát vůči divákovi, sprostý - ne-li drzý - když zveřejním v programu, že budu vysílat projev hlavy státu tehdy a tehdy, tak ho tedy vysílat budu, ne jen jakési útržky. No, víme, s kým máme tu čest, kdo nám diktuje, co smíme my, TV diváci, vidět. Někdo tahá ze tmy za nitky a chce ovlivnit veřejné minění. Měl by se trochu klepnout přes prsty.
Máme jen jedno řešení, jak - buď Novu neposlouchat, nebo nekupovat to, co nabízí v reklamě. Je to určitě slušné řešení, jistě slušnější, než zorganizovat křičící a možná i kamením házející dav před TV Novou.

0 hlasů

Pan Duka si také spletl KSČM a ČSSD, když mluví o volební porážce a draní se k moci. Nu stáří by se dalo něco odpustit,kdyby to nebylo účelové.

0 hlasů

Když byl ten katolický prelát takový vlastenec (rebeloval za němců, komunistů, a nakonec i ve Vatikánu, kde chtěl od papeženců omluvu za upálení Husa),a každý svůj krok v ČSR prý konzultoval s Vatikánem, jak zaznělo i v ČT od té badatelky z ÚSTRu, tak proč nezůstal v tomto slzavém údolí se svými ovečkami, poskytovat jim duchovní útěchu.Tak jako šel lidický farář dobrovolně ke zdi se svými věřícími. Státní souhlas k výkonu kněžského povolání mu odebrán nebyl, jeho internace spočívala v tom že neseděl v biskupském paláci, ale na různých farách ČSR! Proč letěl do Vatikánu, do Mekky zlatých ornátů a bohatství katolické církve? No jak správně píše ta „historička“, každá doba potřebuje osobnosti.I.republika tatíčka Masaryků, komunisti Fučíka...

1 hlas

Zeman už odhodil všechny zábrany a veřejně se přihlásil ke své komunistické minulosti. Křivák byl vždy a křivákem zůstane.

4 hlasy

Přesně tak. Kdyby byl internován jako Beran, tak by po třech dnech bez becherovky ten ubožák podepsal třeba číňanům cokoliv. Je to slaboch a jen tiše závidí respekt, který má v české kotlině Beran.

1 hlas

a ten Beran je kdo? A jaké má zásluhy? Vždyť to byl jenom farář a vyděrač. Jen kecal,mával rukama a sliboval poslušným ovečkám nějaký Ráj. A těm neposlušným Peklo. A to je vydírání a omezování myšlení a chování osobnosti

0 hlasů

hlavne Zemanuv projev moc prokumunisticky nebyl a samozrejme Kalouskuv blok zneuzije cokolov kde uskodit a CT je hlasna trouba Kalouska

1 hlas

cernoprd3lnici zasran1

1 hlas

Rusofil a tlučhuba Zeman nesahá Beranovi ani po kotníky

3 hlasy

Beran i Kryl by se z dnesniho demokratickeho kapitalismu poblil--800000 ekxekuci,byty za 6 mega ,mafie ,oligarchove a tisice bezdomovcu--z ceho se radujes ty Kalouskovsky svazaku

1 hlas

Přesně tak, Beran a Kryl by se především poblili z komunisty, StBáka a oligarchy Babiše. Kdyby byly v supermarketech označeny žlutě všechny výrobky Agrofertu, tak by se poblili úplně všichni kdo by tam vkročili. Babiš sází na tupost a neinformovanost lidí.

2 hlasy

Mně se na tobě nejvíc líbí, jak jsi zapálený pro věc, jako svazák bys v padesátých letech udělal kariéru. Mafián Babiš tě přivádí k zuřivosti, ale mafiány z ODS, TOP09, ČSSD a ostatních stran nevidíš. Zkus nadávat nějak rovnoměrně, takhle opravdu vypadáš jako Kalouskův svazák... :-)))

1 hlas

Jan Werich - cituji: " Nehorším zážitkem je diskuse s blbcem".

0 hlasů

Až tady bude mafián souměřitelný s Babišem (politická moc = majitel a jednatel hnutí ANO disponující 78 hlasy v poslanecké sněmovně, ekonomická moc = majitel skupiny Agrofert cca 150 podniků, mediální moc = majitel Mafra, radio Impuls, atd) věř mi, že se velice rád přesměruji jinam.

2 hlasy

Možná bys s tou rovnoměrností měl začít u sebe !!

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov