Nový hovor z Lán
Zeman: Jak mě učila maminka, na sjezd ČSSD se cpát nebudu

04.01.2015 18:43 Aktualizováno 04.01. 19:02

Prezident Miloš Zeman byl připraven přijet na březnový sjezd ČSSD, považoval to za přirozené. Řekl, že respektuje přání předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, a na sjezd nepojede.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Magda Čapková (19 hlasů) 04.01.2015 19:13

    ... a vy jste který prase ?!

  • Václav Horák (18 hlasů) 04.01.2015 18:54

    Ten rudý vepř si hraje na velkého moralistu,zatímco jeho dcera dělá...

  • Přemysl Kadlec (13 hlasů) 04.01.2015 21:48

    Jak čtu diskuzi, tak pozoruji, že Zeman dokáže i zmínkou o mamince...

  • Bostonský Bombometčík (13 hlasů) 04.01.2015 20:20

    Zeman je v klidu, ví co dělá, a i kdyby už neudělal vůbec nic, tak...

  • Pavel Sekora (12 hlasů) 04.01.2015 19:49

    Co jiného byste mohla čekat od primitivního a hulvátského...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tohoto narcise maminka nic nenaučila.Lže ,krade,chlastá a dělá republice ostudu po celém světě.

1 hlas

Když to pojali jako pracovní sjezd a nebude tam žádný ústavní činitel ani předseda jiné strany, tak logicky tam nemůže být ani prezident. Ten by ostatně neměl chodit na sjezd žádné politické strany, tím méně si vybírat, na který půjde anebo nepůjde, měl by to být nadstranický prezident. Takže prezident se nemusí cítit dotčen, ostatně ze socdem sám vystoupil a založil konkurenční stranu, byť naštěstí zcela propadla.

0 hlasů

Kam až se dá klesnout pane prezidente?

2 hlasy

Zeman udělal z hradu vepřín plný rudých prasat.

5 hlasů

Ale pořád lepší varianta, než kdyby tam seděl ten usraný nedoučený hajný. To by tam byla nacistická prasata a Haraším by mohl dělat pucfleka.

1 hlas

Tupec jako ty by měl být zbaven svéprávnosti.Takové hovado jako ty je evropská rarita.

1 hlas

Do druhého kola postoupil s nejvyšším počtem hlasů Miloš Zeman a oproti průzkumům překvapivě Karel Schwarzenberg. Ve 2. kole zvítězil, tentokrát v souladu s předvolebními průzkumy, Miloš Zeman, a byl tak zvolen prezidentem České republiky na funkční období do roku 2018. Oba postupující kandidáti hlasovali v druhém kole 25. ledna. Miloš Zeman i Karel Schwarzenberg hlasovali sami pro sebe, hlas Karla Schwarzenberga však byl neplatný, neboť ho nevložil do úřední obálky----ani volit neumí osel.

4 hlasy

Takovéhle argumenty nikomu nepomohou. Jen si tu honíš ego, a plácáš kolem sebe bez ladu a skladu co tě zrovna napadne.

2 hlasy

Tak nam na sebe hradni prase prozradilo, ze sjizdi ruzna pecka ...

3 hlasy

zaspal jsi dobu,ten je tři roky po smrti,tak mu dej pokoj.

3 hlasy

Zemana urcite nepovezou na lafete. Toho povezou v mobilnim zachodu, kam patri.

5 hlasů

reprezentant vlasti---Paní Olga Havlová nebyla doma, aby své „malé dítě“, Vašíčka uhlídala od alkoholu. Nu, její Vašíček se tam válel na zemi celý od zvratků a pusinkoval se tam s chlapcem, kterého pak udělal velvyslancem v USA.----Havla jako alkoholika znala přece celá Praha. Když se vracel po roce 89 z Německa, kde byla podepsána mírová dohoda, byla celá, tehdy ještě československá delegace, vyložená z letadla na starém ruzyňském letišti jako pytle brambor. Všichni totálně pod parou. Při další návštěvě v Německu musel být Havel převezen do tamní nemocníce. Venku se o tom v tisku svobodně psalo, ale doma se nesmělo napsat nic. Fungovala přísná autocenzura médií! Ano, byla to otrava alkoholem!

2 hlasy

Rene Pawlitte = ruda repa + ruska vodka = buzííík

4 hlasy

FAKTA ČURÁČKU.

1 hlas

Vysledek? pawlitte rene = buzííík:-)))

4 hlasy

Výsledek?rybí plůdek byl v dětství zneuživán,na vojně šikanován a v práci byl velice oblíben říkali mu svině.

1 hlas

Podle reakci mistni rude luzy je videt, ze pravda porad jeste boli nejvic.
Soudruh lustig kvici jako podsvince, a Okamura bude za chvlili vodit to trdlo trdlo npnp a soudruha nacka dvoraka na provazku kolem mesit :-)))))))

4 hlasy

Podle fotek tam zase sedel v pochcanych tesilkach. Krasny reprezentant!-)))

5 hlasů

Kdo chce psa bít, ten si vždycky bič najde. Ta nenávistná zaujatost některých zdejších diskutujících či spíše nenávistně vyjících kojotů je skutečně na úrovni páté cenové skupiny. Pozoruhodné na tom je, že se vesměs hlásí k Václavu Havlovi a Karlu Schwarzenbergovi kterým tím svým primitivním spíláním dělají vlastně tu nejhorší reklamu.

5 hlasů

Zeman will Athen ausschließen news-ORF

Einen Ausschluss aus der Währungsgemeinschaft forderte der tschechische Präsident Milos Zeman. „Griechenland sollte aus der Euro-Zone - nicht der EU - ausgeschlossen werden, weil es nur durch Betrug, die Fälschung von Statistiken, hineingekommen ist“, sagte Zeman der Zeitung „Pravo“ (Wochenendausgabe). Er räumte ein, dass seine Ansicht sehr unpopulär sei. Tschechien selbst will den Euro nicht vor 2020 einführen und hält an der eigenen Währung Krone fest.

Zajimave, ze Zeman chce nekoho vyhazovat a jeho zem v Eurozone neni.

2 hlasy

...ted jsem videl zemana v nasi tv, ve flanelove kosili a ksichtem opilce :))) zadal vylouceni Recka z Eurozony; zrovna ten, jehoz stat uz mel davno do zony vstoupit........ale jeste nevstopupil...zeman jde vzdy proti vsem, typicke pokusy o destibilizaci na prani Kremlu.

3 hlasy

v které naši?ZDF,ORF,RTL?

1 hlas

Nerozumíte politické hře. Takový požadavek není skutečným požadavkem, nýbrž diplomatickým ultimátem formou výtky.

3 hlasy

Za to ty rozumis opilcum :))))

3 hlasy

Já nevím Lustigu proč sem furt lezeš a otravuješ těmi svými zvratky vzduch? Vzrušuje tě to? Zřejmě jsi úchyl kterému to způsobuje orgasmy a který se zdejšími diskuzemi ve své věčné emigrantské samotě ukájí.

4 hlasy

Není tak těžké poznat, že máte upito.

3 hlasy

Ten má spíš totálně vymyto.

4 hlasy

:-)))

1 hlas

Jak čtu diskuzi, tak pozoruji, že Zeman dokáže i zmínkou o mamince vytočit některé své "sympatizanty" skoro do nepříčetnosti. Jinými slovy každé jeho vystoupení je doslova rajcuje.

13 hlasů

Umí zahrát nezbedným sirotkům na tu správnou strunu.

5 hlasů

Krásné Zemanovo foto s cigaretou. Odporné!

6 hlasů

Exprezident Václav se potýkal ze zdravotními problémy . Na jeho zdravotním stavu se ale podepsalo také silné kouření a změna života po zvolení prezidentem.

2 hlasy

Odporní jsou presstituti kteří ta fota schválně servírují pro blbečky jako jste vy.

10 hlasů

Tabák je součástí lidské kultury odnepaměti a snažit se na tom něco změnit je bláhovost.

6 hlasů

Ten ožrala začíná být známým i v zahraničí (tedy nejen u svých řídících agentů v Moskvě).
Např.:
telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/czechrepubli - c/11316253/Czech-radio-bans-president-from-live-br - oadcasts-after-vulgar-interview.html

nebo slavná virotická scénka:
youtube.com/watch?v=y1AwVtb76KI

popř. další slavná povolební:
youtube.com/watch?v=0gVmcWvCoGc

Slova kunda a zkurvený, jak předpokládám, jeho maminka učitelka v domácnosti asi neužívala.
Tak hezký večer do Česka!

8 hlasů

Proč toho vocasa Zemanovic pořád ukazují s cígem, to je pěkný příklad pro mládež :-D

5 hlasů

Urcite hezci Zeman s cigarou jak pochcanej usinajici lesnik Schlafenberg s cibukem nacpanym smradlavym Tarasem Bulbou..Na toho zabrala hlavne "zlata" mladez...

0 hlasů

Aby se blbečkové jako vy měli na čem pást a bazírovat na tom.

8 hlasů

Morální autorita-- Do dnešního dne nedokázal Havel odpovědět prof. Janouchovi na otázku: Kam, že se poděly všechny peníze, které ze zahraničí posílal do tehdejšího Československa? To by především zajímalo bývalé politické vězně. A nešlo jen o peníze od profesora Janoucha, ale i od křesťanských organizacích atd.---A tak dále, ještě to pokračovalo. Také Kryl svými písňovými texty kritizoval tu "havlárnu" a upadl kvůli tomu v nemilost. Tím, že mu Havel nepřišel na pohřeb, prokázal jenom, že si svých poklesků byl vědom. Že dobře cítil, do jaké míry propadl svodům politické moci, kterou si hodlal udržet za každou cenu. Dokonce se o ni bál a začal se i zbavovat svých potenciálních konkurentů. Při zemi ho držela jenom jeho manželka Olga, která mu často oponovala. Škoda, že odešla tak brzo. - --Další majetek pak Havel získal za odměnu - protože se podílel na sametovém podvodu, dostal pak zpět majetek zabavený jeho rodině před rokem 1948, tvrdí Wolf. "Havel se svým bratrem Ivanem dostal neoprávněně nazpět majetek, který podléhal Benešovým dekretům! Byla to odměna za zradu, kolaboraci s komunisty a podílnictví na sametovém podvodu. Jejich strýc, homosexuál Miloš Havel, se dal k Němcům a byl po roce 1945 odsunut do nové domoviny, tedy do Německa. Otec Václava Havla byl také německý kolaborant..

7 hlasů

Miloši, ale maminka tě taky učila , aby jsi nebyl vesnický buran s nevymáchanou hubou!

7 hlasů

čtení na dobrou noc pro Sektu Havlistickou--
Jen pod matrací bylo na dvacet lahviček tvrdého alkoholu, pod polštářem jich bylo napěchováno pět a noční stolek byl nacpán chlastem, že mi ta igelitka od Olgy nestačila. Nakonec jsem ty l "vitamínové" dárečky od jeho přátel musel cpát do služebního kabátu. Už jsem se chtěl vydat z pokoje nazpět na chodbu ku přátelům, když tu znenadání stál u mne Václav, který asi vytušil, co jsem s jeho ženou upekl za lumpárnu! Řekl jsem mu: "Vašku, Václave, to Tvoje dušinka Olga nařídila, já za nic nemohu, s ní si to vyřiď. Uznej, ten chlast Tě zničí, a potom, vždyť jsi vážně nemocen a potřebuješ se především uzdravit. Havel na mne vrhl prosebné oči: "Jirko, nech mi tu alespoň jednu malou lahvinku, prosím, chceš, abych Tě poprosil na kolenou, nech mi tu jen jednu jedinou". Těm jeho smutným kukadlům alkoholika se prostě nadalo odolat a jednu láhev rumíčku jsem mu strčil pod polštář.

8 hlasů

Zeman se začíná potápět a hledá koho by stáhl sebou.Sobotka není hlupák, nebude přece zvát Zemana který na něho chystal puč a ČSSD chtěl poslat do náruče komunistům.

4 hlasy

Zeman je v klidu, ví co dělá, a i kdyby už neudělal vůbec nic, tak udělal pro tuhle zemi jako nikdo druhý. Jenom troubové, žáby a myši z ČSSD mu chtějí ožužlávat kotníky, aby si myslely, že se s Milošem Zemanem mohou poměřovat.

13 hlasů

Skoda ze jsem te v octobru v Bostonu nepotkal. Ty budes asi taky dost neuspesny emigrat, kdyz holdujes Zemanovi :)))

5 hlasů

Spíš neúspěšný detektiv, nějak se mi stále nedaří prodat příběh o Bostonském bombovém maratónovém divadle FBI.

6 hlasů

Bude to sjezd ČSSD, kterému bude chybět třešnička. Dort se svadlou šlehačkou.

4 hlasy

co to je "svadlá"??

2 hlasy

Svadlá je tak zvadlá, že je na ní bezpochyb patrné, že je jen odleskem své bývalé slávy.

4 hlasy

Proč tedy neposlechl maminku ,když se cpal na Hrad?? ))

7 hlasů

Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu to měl nařízeno.

4 hlasy

Hradní ožrala by měl slyšet na maminku a necpat se vůbec nikam. Jestli má někdo chuť, poslouchat opilého sprosťáka, může si ho najít na You Tube. Jeho žvásty jsou srovnatelné s dalším agentem z prognosťáku, panem Klausem. Agenta Mládka máme na ministerstvu - má za úkol zařídit JETE dostavbu Rusáky a už se těším na dalšího výtečníka a ruského agenta v pořadí, pana Dlouhého. Kandidatůru na prezidenta si už vyzkoušel a Zeman se nechal slyšet, že ho při příští volbě podpoří.

11 hlasů

Co se týče prognosťáku, doporučuji Wikipedia,
stránka: Karel Kőcher.

1 hlas

...... zeman dela vsechno pro to, aby na nej lidi plivali, az ho povezou na lafete.

2 hlasy

Až Zemana povezou na lafetě, tak to ty už tu dávno Lustigu nebudeš.

6 hlasů

Jak to můžete vědět? Když toho Zemana vidím, tak ho asi přežije většina z nás. Bohudíky!

4 hlasy

Já zase když vidím tu zášť a nenávist vás a vašich soukmenovců vůči hlavě státu ať je ta hlava jakákoliv, tak si tipnu, že se tou záští brzo zalknete. Zeman není vůbec můj šálek čaje, ale tolik ubohosti a sprostoty vedené proti němu neukazuje ani tak na nedostatky jeho, ale těch primitivů co se považují za jeho kritiky.

10 hlasů

Úloha hlavy státu je jasná. Udržovat respekt k úřadu prezidenta a to ten ožrala naprosto zničil. Nejedná se o žádnou zášť, ale o to, že poskvrnil a zřejmě nadobro zničil prezidentský úřad. A to se nepovedlo ani jeho komunistickým předchůdcům. To, jak se choval a chová, to už se nikdy nedá změnit. Ubohost a sprostota není kritika ubohého a sprostého prezidenta. A kdo to byl, kdo málem poblil klenoty a kdo mluvil sprotě do rozhlasu? Zemanovi kritici? Jděte se léčit.

3 hlasy

Precti si neco od mistra Jana Husa, at vis jak se ma vrchnost chovat k prostemu chudemu lidu. :))))...a ze nema chlastat, ani mimo pracovni dobu.

2 hlasy

Ovar Ovarovič Zeman poté, co chtěl udělat převrat v ČSSD, protože SPO Zemanovci ve volbách pochcípali, pojede tak akorát na sjezd komunistů či nacistů, jinam toho vypatlaného šaška nechtějí.

9 hlasů

Česko mělo neuvěřitelné štěstí. Výhra Sobotky, jakkoli to je neschopný blb, zhatila plány KGB a převzetí moci Zemanem a jeho proruskou stranou. To by byl asi konec.

6 hlasů

Zeman nám svým neustálým omíláním názoru na Pussy Riot podsouvá, že v Rusku vlastně vůbec žádní političtí vězni nejsou. Docela chytré.
Co se týče průvodu Banderovců v Kyjevě, to muselo pobouřit každého. Mohl ale zmínit, že ve volbách totálně propadli, takže těch pár set nácků, to není Ukrajina.

7 hlasů

To mi úplně trhá játra, že nepozvali dědu Zemanů na slet sosanů.

6 hlasů

Oziraci hulvat se urazil, co budem delat ? :)))))))))

7 hlasů

Vy nic, vy nemůžete nic dělat, protože máte v hlavě naswáno.

0 hlasů

Ten rudý vepř si hraje na velkého moralistu,zatímco jeho dcera dělá křoví v pornu.Trochu mi to připomíná chování jeho kumpána Klause a jeho povedené rodinky,tak dlouho vyřvávali o "nebezpečném nacistovi",až vyšlo najevo,že Klausův tchán byl nácek okrádající Židy před cestou do plynových komor,který po válce pěkně otočil a vstoupil do KSČ.Celá ta Lalokova tlupa smrdí nechutným pokrytectvím.

18 hlasů

... a vy jste který prase ?!

19 hlasů

Horák je známá bukvice.

0 hlasů

Je to modrý, starý, pravičácký prase. Člověk jenom zírá, co to je v naší zemi za dobytek.

0 hlasů

Co jiného byste mohla čekat od primitivního a hulvátského baníkovského chachara?

12 hlasů

To vy, madam MOTYKA, nemůžete opravdu vědět, protože vám na tomto diskusním fóru doslova ještě hoří vajgl na vrátnici. Tak vychladněte.

5 hlasů

Patris k fanouskum soudruha chlastomata ?

3 hlasy

Soudruhu emigrante, vaše přízeň jeho poswané knížecí blbosti je známá.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov