Schůzka v Lánech
Zeman jednal s Babišem, kritizoval zdravotnictví a vědu

14.06.2014 18:22

Prezident Miloš Zeman a členové jeho expertního týmu jednali v sobotu na zámku v Lánech na Kladensku s ministry financí a dopravy Andrejem Babišem a Antonínem Prachařem o návrhu státního rozpočtu pro příští rok.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Babis jde nahoru a Kalouska s Mirkou klepne

0 hlasů

Jsou to stále jenom kecy a teorie. Stále se tvrdí, že vyšší vzdělanost pomůže snížit nezaměstnanost, ale nikdo neřekl jak a proč? Školy chrlí tisíce maturantů a vysokoškoláků a není pro ně uplatnění. Nebo budeme stavě nové kanceláře?

0 hlasů

Nezlobte se na mě, ale investice do dopravní infrastruktury se svou materiálově energetickou náročnosti a nepřímými efekty nepomohou cílům, které je potřeba sledovat. Pomohou zejména investice do strukturálních změn vč. diverzifikace na základě aplikace vědeckotechnického rozvoje na straně jedné a do facilit zkvalitňování života v obcích a městech na straně druhé. To, že není na progresívní směr vývoje připravenost, je jasné, protože se zatím koncepčně nic takového asi nepřipravuje. Ale to lze změnit. Zcela zásadní otázkou přitom m.j. je osvojit si ve státních orgánech investorskou a komerční dovednost a vyhledávací výzkum potřeb a příležitostí samozřejmě vč. inovačních. Na efekt nějakých tendrů naprosto nelze spoléhat. Atd.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov