Pohled prezidenta
Zeman: Majdan nebyla žádná demokratická revoluce

03.01.2015 12:45

UVNITŘ ANKETA. Prezident Zeman vtipkuje o protestech, které se 17. listopadu odehrály proti jeho osobě. A nejen to.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Důvěřivý (36 hlasů) 03.01.2015 13:06

    Vzácný člověk s rovnou páteří. Mluví pravdu.

  • Přemysl Kadlec (32 hlasů) 03.01.2015 13:01

    Zeman má pravdu.

  • Nepravdoláskař Navždy (30 hlasů) 03.01.2015 13:17

    Zeman věci pojmenoval správným jménem,jen čekám zase tu hysterickou...

  • Bostonský Bombometčík (21 hlasů) 03.01.2015 13:17

    Do nového roku panovi Prezidentovi přeji více takových uvážlivých...

  • Karel Walther (21 hlasů) 03.01.2015 13:46

    At žije náš Prezident Miloš Zeman ,je to první prezident po hadráku...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pokud je kazdy zlodej poltickym tak ma Rusko co delat aby Cesko dohnalo. Vzdyt za politickeho se prohlasil treba i Necas...Dnes mne pobavil jakysi pan Hladik ktery v krouzku spiklencu v poloseru na CT24 v poradu Historie.cz prohlasil ze za min.rezimu bylo v cesku 1, 7 milionu komunistu a tudiz v kazde rodine byl jeden a stejne tak byl v kazde rodine jeden politicky vezen......

0 hlasů

Zeman má v řadě věcí pravdu, ale to, jak k otázce o politických vězních v Rusku hovořil pouze o Chodorkovském a skupině Pussy Riot, což stále omílá, tak nám tím jak velmistr propagandy podsouvá, že tam vlastně vůbec žádní političtí vězni nejsou.

0 hlasů

Díky za to, že máme prezidenta Zemana. Mnoho nescházelo a seděl by tam degenerované, uslintané a nevzdělané hovado, které by sloužilo cizím zájmům.

5 hlasů

zas má Zeman pravdu

2 hlasy

Zase má jednou p. Zeman recht, a není rozhodně sám z významných osobností, kdo má podobný názor, jak se můžete ujistit zhlédnutím videa na následujícím odkazu :

https://www.youtube.com/watch?v=MS2rRa8llKM

9 hlasů

Studie: Spojené státy zodpovědné za smrt 20-30 milionů lidí od 2. světové války

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/1968-studie-spojene-staty-zodpovedne-za-smrt-20-30-milionu-lidi-od-2-svetove-valky

9 hlasů

Spojených států je třeba se stále znovu ptát, proč jim, jako jediným na světě, spadly tři výškové budovy, každá za cca 11sec.

Až po pravdě odpoví, můžeme se bavit dál.

Třeba o tom, kdo a jak vyprovokoval puč na Ukrajině, kdo přesně postřílel lidi na Majdanu 22.2.2014 a kdo sestřelil let MH17 malajsiských aerolinií.

Pak může začít i diskuze o tom, proč a jak obranná organizace NATO vede několik válek na Středním východě, na základě smyšlených důkazů, s mnoha statisíci obětí.
A naknec se můžeme zeptat, proč si vlastně říká "obranná aliance", když je čistě imperiální armádou Spojených států a jejich satelitů.

Nalít si čistého vína nemůže občas uškodit, to ani demokratickým západním zemím s bohatou koloniální historií.

9 hlasů

Usáma byl stavař s praxí a tak si dokázal spočítat, kolik zdravých pater musí zůstat nad těmi poškozenými, aby žárem změklou ocel zbortily a pak už pro ty tisíce tun v pohybu nebyl problém zbořit i patra spodní.
(Dle knihy rekordů nejtěžší bourací koule světa má směšných 10 tun)

0 hlasů

Může v tom do jisté míry hrát roli i náš omyl o vlastnostech gravitace působící na vrstvený objekt typu výškové budovy.

0 hlasů

Ja byl nedavno v Bostonu, ale takoveho vola jako ty jsem tam za 14 dni nepotkal.

0 hlasů

Neco pro Simurdu:-)

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

1 hlas

Neco pro pn pn ! "slozi-ted-sejkove-putina" Ne neslozi !! Cena ropy je statni tajemstvi a jaka je Ruska cena by vsichni chteli vedet ale bohuzel vedi velke howno. Podle mych vypoctu je to kolem $ 25, a jestli cena spadne na $ 25, tak sejkove uz tady nebudou a amerika bude moooc pokakana.

8 hlasů

Obávám se, že na místního kokota pn je to moc složité. On tady jenom tapetuje to, co dostal za úkol. Jeho mozeček velikosti pingpongového míčku více informací nezpracuje. On má problém se soustředit i na vyměšování.

3 hlasy

Američani hrají wa-bank, chtějí si poslušnost vynutit a nakonec na to dojedou. Ten all-in jim nevýjde a nakonec to budou oni, kdo příjdou o všechno, až finanční svět hodí přes palubu dolarové rezervy.

7 hlasů

Ano, to je cely problem s dolarovyma reservama. Vsechny zeme maji miliardove dolarove reservy. Jestli jedna zeme ma na pr. $ 20 miliard v reserve tak US okamzite natiskne novych $ 20 miliard a da je do obehu. Atd. s ostatnimi. Buh nas ochranuj az zacnou tyhle zeme dolarovy reservy zamenovat necim jinym.

6 hlasů

Tak nam vysvetli proc jine zeme delaji sve financni zalohy v Dollarech.

0 hlasů

Lustigu, nezda se ti, ze je to "pyramida"?, natisknout penize a dat do obehu to same mnozstvi co je nekde v rezerve?

1 hlas

To je ten neodvratný okamžik pádu Babylónu, o kterém se neví kdy, avšak ví se, že nastane.

3 hlasy

ZAORÁLKU,TY DĚVKO,ČEMU SES TO ZAPRODAL!!!

UNIKÁTNÍ VÝPOVĚĎ - snad tohle pomůže otevřít oči o co ve skutečnosti jde! Německý novinář Udo Ulfkotte
https://www.facebook.com/video.php?v=408123076028314&set=vb.100004918753023&type=2&theater

6 hlasů

Kulturnost ceskeho naroda lze merit na forech casopisu Tyden :)))))

0 hlasů

Zeman má má pravdu, ale nepojmenoval Majdan správným jménem. Plamen zažehli hnUSÁci investicí $5 miliard na rozpoutání nepokojů na Ukrajině a tím vznikl Majdan. Sice jsem Zemana volil a volit budu zase, ale nikdy mu nezapomenu, že tehdy jako předseda vlády schválil americké bombardování Srbska a jeho vláda povolila přelety hnUSÁckých letadel přes naše území.

12 hlasů

Zeman má má pravdu, ale nepojmenoval Majdan správným jménem. Plamen zažehli hnUSÁci investicí $5 miliard na rozpoutání nepokojů na Ukrajině a tím vznikl Majdan. Sice jsem Zemana volil a volit budu zase, ale nikdy mu nezapomenu, že tehdy jako předseda vlády schválil americké bombardování Srbska a jeho vláda povolila přelety hnUSÁckých letadel přes naše území.

0 hlasů

No jo, jenže nakolik to tenkrát byl Zeman?

0 hlasů

V roku 2015 je možné očekávat masivní Ukrajinskou ofenzivu na Novorusko. Z pohledu USA a ukrajinské vlády se jedná o win-win situaci. Buď Ukrajinská armáda zvítězí, nebo Ruská armáda intervenuje a kyjevské vojsko porazí. V obou případech se bude jednat o strategický úspěch USA a další geopolitické oslabení Ruska. Obyčejným ukrajinským a novoruským lidem a vojákům válka žádný úspěch nepřinese, pouze chudobu a smrt. Ale na ty bohužel americká ani ukrajinská vláda nemyslí.

5 hlasů

Zeman je Čech a hájí české zájmy. Zatímco kdyby byl prezidentem ten šišlající a posírající se rakouský hastrman, který vůbec nezná slova české hymny, Švantrumperk, tak pro něho by na prvním místě byl zájem USA, nás Čechy by měl na háku.

11 hlasů

Se Švarcrumberkem to bychom teprve viděli Bílou horu.

3 hlasy

Díky Zemanovi začínám pochybovat, jestli u nás proběhla vůbec nějaká revoluce.Nebyla to nakonec jenom výměna kádrů, mladší za starší?

2 hlasy

Kéž by.

0 hlasů

Ono to tak asi bude.

1 hlas

Vyborne!!! Zase dobra zprava! "Kamaz" opet prvni!! Tentokrat v Africa Echo Race.

2 hlasy

Podle vresteni mistniho trdla npnp, soudruha nacka dvoraka a zbytku te rude luzy je videt, ze Zeman rekl jenom pravdu.
Ta totiz ty stary bolseviky nastve vzdycky nejvic.
Takze krutu a mazejte heilovat na Mejdan, jelita rudy :-))))))

10 hlasů

Já už vás tady pozoruju dlouho. Vy máte problém definovat co je to pravice a levice a podle toho pisatele řadit. Naštěstí je to váš problém a vaše hloupost.

3 hlasy

China Foreign Exchange Trade Systém sdělil světu, že rozšiřuje regionální obchodování s novými třemi měnami: ruský rubl, novozélandský dolar a malajský ringit. To plně odpovídá tomu, co s úspěchem praktikuje Soros. A tak bude Čína obchodovat již s 11 různými měnami. Toto řešení neznamená plnohodnotný odchod Číny od USD. Je to ale další krok na cestě od USD, na cestě zvýšení dolarového rizika a prodloužení oslabení USD, jehož odchod z místa hlavní rezervní měny nemůže zastavit nic jiného než válka. To i proto, že ve světě není žádné jiné silné hospodářství, které by se mohlo postavit Číně do cesty. Zařazení nových měn do čínských swapů odpovídá i demografickým trendům, a proto snižuje riziko obchodování s těmito zeměmi. V dané chvíli se obchoduje v místních měnách mezi Čínou a Ruskem přibližně na úrovni 10 procent. Tento podíl se zvýší, protože nedávno podepsané smlouvy nemají zakotvený USD jako platební jednotku.

Takže se budeme i nadále pohybovat na laně utkaném z papírových dolarů visícím vysoko nad cirkusovým šapitó bez záchranné sítě. Diváci se obyčejně dívají na akrobaty do výše a jsou napjati strachem z pádu a nadějí, že vše dobře skončí. Přitom mnozí analytikové zapomínají, že úspěšné ukončování amerického programu kvantitavního ulehčení QE III není vůbec žádnou garancí pro udržitelný růst a udržitelnost růstu americké ekonomiky. Zero Hedge to ví, proto se řadí také do skupiny, která hodnotí čínské rozhodnutí jako silný úder proti USD.

4 hlasy

Nejsem propagátor Amerického dolaru, ale každý ekonom vám řekne, že pro stát je ekonomicky nejvýhodnější obchodovat v jedné měně....Rusové bojují o Čínský trh v prodeji ropy, ale ne z USA, ale ze Saúdskou Arábií. Začala cenová válka, jenže Saudi mají mnohem menší náklady na těžbu ropy než Rusáci. Nakonec Rusáci můžou ztratit nejen Čínský trh, ale také Evropský.

2 hlasy

Pardon, skolabovat není změna stavu, je to "s povrchu dolu". Tudíš, správně mělo být psáno skolabuje.

0 hlasů

Americký dolar je stabilní asi jako obří mechanismus, který celý drží jedna pojistka na tenoučkém vlásku. Ten stačí přestříhnout, a celý systém zkolabuje.

Lze to přirovnat k "Hvězdným Válkám, a zranitelném bodu Hvězdy Smrti" ... právě tak je Dolar citlivý, ... na co?

Na absolutní kolaps.

2 hlasy

Americký dolar je tkaný z Víry v Americký dolar. Z ničeho jiného. Věříte v USA? USA spustí rotačky a vychrlí palety vaší víry, kterou si můžete koupit. ... Jak dlouho ještě budete věřit USA? Zatím je to dogma pevné jako skála, zdánlivě. Co až příjde jiné božstvo, než Dolar? Kam se poděje jeho síla, kdo ho udrží při životě, když se od něj odvrátí jeho ovečky, které začne na svojí stranu přetahovat mocnost silnější? ... Monetární ekonomika USA je v zpeněžená víra, nic jiného. Víra zmizí, Dolar jakbysmet.

5 hlasů

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Trolejbus_sor_tn_12C.JPG

1 hlas

http://2.bp.blogspot.com/-YVDn1b2UHQ8/VKVq2xnqizI/AAAAAAAABpw/A4Y-IzjXQIc/s1600/9%2Bhard704%2B035vzwvnr.JPG

1 hlas

Smutna zprava pro Simurdu:

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

2 hlasy

Zeman na "dychanku" s doktorem prasakem:

http://www.e-vsudybyl.cz/originaly/clanek/1976_33449_original.jpg

1 hlas

Klíčem k ukrajinskému puči jsou střelci, kteří pálili do demonstrantů z místa, kde byl Pravý sektor. A bylo to den po té, kdy Janukovyč v noci podepsal se zástupci EU dohodu o předčasných volbách, takže stejně by skončil. Ale tato dohoda se někomu nehodila do krámu, tak snajpři spustili vraždění a Janukovyč musel uprchnout nebo by dopadl jako Sadám, Kadáfi atd. Čípak je toto rukopis, kdožeto už desetiletí svrhává po celém světe vlády?!

10 hlasů

No... Vypadá to na Putina, milá Darjo. Potřeboval to tam rozesrat, aby měl záminku k anexi Krymu a východní Ukrajiny...

2 hlasy

debilééééééé :-)))))))))))))))))))

1 hlas

Od Zemana se už distancovala i ČSSD. Může mi někdo vysvětlit co to je demokratická revoluce? Já znám jenom úspěšnou, nebo ne úspěšnou revoluci.K revolucím dochází když se hroutí politický a ekonomický systém, kdyby jich nebylo tak žijeme ještě ve feudální společnosti.

4 hlasy

ne ČSSD, ale podělanej svazáček Sobotka a jeho poskoci, většina ČSSD má Zemana za svého, byl to totiž Zeman kdo socany vytáhl z nicoty

7 hlasů

Prezident zase ukázal kam patří, jednoznačně na východ

8 hlasů

prezident ČR patří na HRAD

4 hlasy

Ale na který, jedině putinovský

0 hlasů

Na hrad do hladomorny, jemu dieta by neuškodila.

0 hlasů

Otazkou zustava, jaky hrad:-)

3 hlasy

Každý vidí a vie, že na Ukrajine prebehol puč. Normálny, krvavý puč. S demokraciou to nemalo nič spoločné.
.
A ako už z histórie vieme, po takomto puči nastáva v krajine ešte horší, totalitárny režim, ako bol ten prvý. Čo sa stalo aj na Ukrajine.

3 hlasy

no jo, ale na to servilní poskoci amíckej soudruhů nemohou ani pomyslet

2 hlasy

Ten rozhovor je docela rozumný. Zejména hodnocení situace na Ukrajině je správné, i když se vymyká mediálnímu vymývání mozků. S těmi Golanskými výšinami má ale asi špatné informace. Je to pozorovatelská mise a ta proti islamismu nikterak nebojuje. Asi nás tam chce Izrael a proto to Zeman jako jeho hlasatel pořád opakuje.

2 hlasy

http://echo24.cz/a/i6tzu/levna-ropa-podlomila-sovety-slozi-ted-sejkove-putina

3 hlasy

Arseniy Hannibal Bandera Lecter Yatsenyuk

http://www.novysmer.cz/images/stories/mordy.jpg

3 hlasy

Bože... To je ale vůl...!
Žádná revoluce není demokratická, pokud vládnoucí elita není ochotna pod tlakem veřejnosti odstoupit...

7 hlasů

Info pro vás - demokratickými revolucemi jsou takové, ktere nastoluji demokratický režim

3 hlasy

Uz jen slovo demokraticka se jaksi vylucuje se slovem revoluce. Demokraticka zmena je v rezimu, ktery takovou zmenu umoznuje a revoluce je zmena, ktera se od evoluce lisi. Capisto soudruhu?

6 hlasů

Zeman na "dychanku" s doktorem prasakem:

http://www.e-vsudybyl.cz/originaly/clanek/1976_33449_original.jpg

3 hlasy

Jedina demograticka revoluce je nosit pochcane tesilky a ulepenou flanelku ...

4 hlasy

ty jsi opravdu zdegerovanej ubožák

11 hlasů

Zdegenerovanej ubozak sedi na Hrade.

5 hlasů

Banderovskonáckovskej převrat v Kyjevě zaplacenej amíckými soudruhy samozřejmě nemá s demokracií nic společnýho

10 hlasů

Mám proti Zemanovi asi 100 výhrad, ale protože mluví pravdu, tak je to můj prezident.

12 hlasů

Protoze chodis v pochcanejch tesilkach.-)

3 hlasy

Vyprahlá suchá zem, škrká a zajíká se mamonem.

2 hlasy

Opilec se klati v pochcanych tesilkach a propocene flanelce zamkem v Lanech a mysli si, ze je sovetskej bourak.

6 hlasů

A dokonce ho i zvěčnili :
http://hedvicek.blog.cz/1111/narozeniny-starickeho-mocnare

0 hlasů

Trochu mne překvapuje,proč protestujícím kteří podle jeho slov protestovali proti open kartám,říkal,že se jich nebojí.

6 hlasů

protože ti neandrtálci házeli po prezidentech vajca a chovali se jako splašenej dobytek

9 hlasů

Meluzín a hvízdavic v povětří? Co vítr odnese a oči více nespatří? Těch? Proč? Nač? ... Jen oni vědí zač.

1 hlas

Nebojí, čeho by se bál? Staletých snů a nočních můr, rozvrácených kostelů a ruin prachu?

1 hlas

Největší zlořád dnešní společnosti je všeobecná zprůměrovaná nedovtipnost, do které je zamíchán rozehřátý tér subkonsciálních myšlenek kalných jímek mdlého rozumu.

2 hlasy

..no vida - 17.listopad na Albertově zafungoval ...na veřejnost se mu už nechce, tak mele stále větší nesmyly do plátku typu Práva......ať už to pořád nerozmazává, tím si nepomůže !

6 hlasů

V naší politice je vždy nejdůležitější přesvědčit mlčící většinu.
Charta nikdy nehrála jinou, než marginální politickou roli po r. 1989, zásluhami byly především funkce ve státní správě, než v reálpolitice, viz Petruška Šusterová na vnitru, či dodnes škodící Andula Šabatová v čele zbytnělé Kanceláře pro utlačování většiny. Hodně jich státní správa setřepala rušením federálních úřadů po rozpadu federace

Těm je právě trnem v oku Zeman. Ten to ví, a tak se vehementně snaží o profesionalizaci státní správy skrze služební zákon. To by byl konec individuím, jenž jsou sice absolventi oborů s předponami etno a multikulti, nezřídka z rodinných klanů pravdaláskystů, strkající nastupující generaci ke korytům. Tyto lehkoživky jsou na státu zcela závislé, ač již přímo ve státní správě, či v nějakém pijavicovitém občanském sdružení.

A tak probíhá boj. Boj o charakter státu.

15 hlasů

Ano. A ten boj bude delší, zvláště když jednu stranu "vyzbrojují" celosvětoví zločinci, i když zatím jen kartičkami a doláči :-)

8 hlasů

charta byl spolek opilců v čele s havlem

10 hlasů

... Rusko, které se teď stáhlo z podpory separatistů, tuto podporu obnovilo - to říká ten stejnej Zeman který dvrdil, že Rusko separatisty nepodporuje?
Stejnej bezpáteřní křivák jako Putin, který při obsazení Krymu nepoužil vojáky, které pak vyznamenával.

11 hlasů

člověče ty jsi ale kus vola

11 hlasů

Z toho si nic nedelej, soudruh nacek dvorak tu lze a prekrucuje porad.
Pak si nacpe mrazenou krutu mezi nohy a mysli si, ze vyhral.
Chudacek :-))))))))

3 hlasy

Vždycky když te slyším kvičet jak podsvinče, vím že jsem se trefil do černého :)))

6 hlasů

Ano, to tu nemusis rikat, ze lezes fasounum do zadele.
A jakou ma barvu si radsi nech pro sebe :-))))))

1 hlas

Ale copak, chceš snad řict že jsem uvedl nepravdivá fakta, nebo tě jen sere, že jsem napsal pravdu?

5 hlasů

Jenom kus ? ?

1 hlas

* tvrdil

0 hlasů

On tenhle Sváťa Štukavec je ve skutečnosti Pukavec. Nic neumí, jenom smrdět.

8 hlasů

Bliješ mimo mísu ,tupče.

3 hlasy

Sekora je blbej na kvadrát, ale zábavnej :)

2 hlasy

Tahle bolsevicka obluda dela Cesku skutecne hodne ostudy a problemu :)))) ale je luzou demokraticky zvolen. :))))

6 hlasů

Tři králové se blíží. Neměl by si s ostatníma dojčákama nacvičovat popěvek: Chvála Aláhovi?
Prý je to teď v dojčáckých kostelech strašný hit

6 hlasů

Zemanovi příznivci se zde zase vyblili.Už aby se ta zrůda uchlastala a užrala.

7 hlasů

ty ubožaku on mluví pravdu

6 hlasů

A bude se sbírat obilí, a klas se zachová a plevy se spálí.

0 hlasů

Tento kretén mnohokrát dokázal ,že není svéprávný a nyní zas.

6 hlasů

Nějaký argument nemáte?

12 hlasů

Sváťa Pukavec umí jenom zasmrdět.

7 hlasů

Do které školy jsi chodil?Naučili degéna jako ty psát, a to je na pochvalu.

1 hlas

Zeman není můj prezident ale ve většině případů má pravdu. Myslí prostým selským rozumem a jeho úvahy mají logiku. Celebrity a naše ČT1 jsou sice jako pominutí aby do nekonečna omílali jak byl sprostý, že přeložil do Češtiny Pussi Riot.

10 hlasů

Ouplnej Přemysl Oráč...

1 hlas

Ale paní Nováková oni se tou masáží zesměšňují již od jeho zvolení. Také bych masíroval, kdybych neměl čisté svědomí a měl se zpovídat. A že u nás těch "hříšníků" z Klausovy doby temna je ! :-)
Vše ostatní jsou "problémy" zástupné.

3 hlasy

Zeman je bohužel prezidentem České republiky, takže jestli jsi občankou České republiky, pak je i Tvým prezidentem, krávo vypatlaná!!

2 hlasy

O co vám jde ? Nevolila ho, tak ho nechtěla ! Ale jestli umíte číst, tak paní ho respektuje. Svým "bohužel" ho asi také nemusíte, takže nedělejte sprostého hlupáka ze sebe.

3 hlasy

Kurňa, holka, tolik chyb v tak krátkém textu....
Prezident, když už zmiňujete jeho "nadání" v podobě překladu názvu jakési sovětské hudebnězábavní skupiny, měl zachovat úroveň hodnou nejvyššího ústavního činitele. Takže klidně mohl říci, že ten název je vulgární, dvojsmyslný nebo zavádějící a lidé si to mohou pomocí slovníku přeložit.
Ale... v masarykově pracovně sedět v propocené flanelce, ušmudlaných tesilkách, papučích, s cigárem v ruce jedné a sklenkou šnapsu v ruce druhé a používat slova zkurvený nebo kunda... no, to není žádný "selský rozum", to je v horším případě arogance burana, v případě lepším alkoholová demence. Ale chápu, možná tak doma běžně hovoříte, i když, věřte mi, většina normálních slušných lidí se takto nechová. Takže se nedivte, že ho spousta spoluobčanú v lásce nemá.

5 hlasů

Nic ve zlém pane Pospíšile,ale také jste mohl použít " vulgární,dvojsmyslný,zavádějící".:-)

2 hlasy

.....jó, prostým selským rozumem, který mu dodává pár stakanů vodky - a výsledkům se diví celý svět...(a nám zbývají oči pro pláč)

4 hlasy

kurzové sázení, velmi spolehlivé info

www.caveso.webnode.cz

0 hlasů

Jaceňuk je Banderův bastard, co BYSTE od něj čekali???!

4 hlasy

Zeman na "dychanku" s doktorem prasakem:

http://www.e-vsudybyl.cz/originaly/clanek/1976_33449_original.jpg

7 hlasů

Skoro jak bráchové ...

4 hlasy

Říká vám něco Lions Club a kdo všechno s ním souvisí vy podlý a zákeřný zmetku?

8 hlasů

Zeman by měl tak jako Scwarzenberg či Kalousek a jim podobní podřídit diktátu USA-EU a jimi placených médií a neměl by říkat jako president takto citlivé informace které jdou proti našemu členství v mírumilovném NATU.Doufám jen že mu za to Donald Tusk s Obamou náležitě vyčiní.

4 hlasy

Zeman co ho tak sleduji docela dobrý,ale chtělo by to přehodnotit židovskou otázku u nás ! Jinak nebude nikdy pokoj !

4 hlasy

At žije náš Prezident Miloš Zeman ,je to první prezident po hadráku normalních lidí.

21 hlasů

Jacenuk a jak nedávno mluvil i Porošenko chce válku ale my chceme mír tak že pan prezident má pravdu.

8 hlasů

Zeman si ublinkl, a celá smečka ovaroidů to tu olizuje...

9 hlasů

Kdyby skutečný Rolf Edelmann věděl jaké primitivní přisprostlé a nevzdělané vemeno zneužilo jeho jméno tak ti přijede nakopat prdel.

20 hlasů

Olizuj Ovarovy blitky tupý ovaroide a nerozumuj :)

6 hlasů

Vybarvuješ se tu čím dál tím líp prvoku. A jakého jsi tu ze sebe dělal ze začátku intelektuála. A takoví jste vy rádoby echtpravičáci, modráci a havloidi všichni. Navrch huj a vespod fuj.

13 hlasů

Sekoro, ty jsi blb obecný nebo obecní blb? :)

1 hlas

To by znělo dokonale: Rolf Edelmann. Hauptstandarteführer des Sturmabteilung - Schwarzenbergjugend

11 hlasů

napsal Patrik O´Cock - též O´Dick - též O´Prick :)

3 hlasy

Já si hned říkal, že když zrovna nebliješ tady na diskuzi, tak sedíš na pornostránkách pro gaye o vočumuješ ptáky.

4 hlasy

Hned jsem si říkal, že tvůj nick tě vystihuje Patriku O´Tschuráku :)

1 hlas

Zeman zase řekl pravdu a mnohým se to nelíbí

16 hlasů

Pro antizemanovce (Lustig, Haraší, np,...):

http://www.hlavnespravy.sk/americania-zacinaju-dodavky-zbrani-na-ukrajinu/490767

http://www.hlavnespravy.sk/india-nechce-francuzskych-%E2%80%9Erafaelov-a-kupi-si-ruske-%E2%80%9Esuchare/490677

Zkuste použít hlavu (mozek už máte pouze na vyměšování).

9 hlasů

To jsme to dopracovali. Po 25 letech budovani "demokracie" chodime pro noviny na slovensko....
To ho dobytka rudyho Rumla meli v tom spacaku tenkrat hodit do Vltavy :-))))

5 hlasů

Slovensko

0 hlasů

Kdyby jel Zeman kamkoli,řekl cokoli,tak frustrovaní havloidi,a jejich hrdelní průjmy,by museli vstřebat až do doby než by praskli vzteky.Stejně jsou to jen kodlčípkové

18 hlasů

Ten sprostý opilec by se už neměl vůbec k ničemu oficielně vyjadřovat. Dělá nám ve světě nejen ostudu, ale vnáší i problémy do našich vztahů s partnery a spojenci. Kdyby měl Sobotka balls, tak to zařídí tak, jak to udělal Paroubek s Klausem. Pohrozil mu, že mu zakáže výjezdy a Klaus svěsil ocas a zalezl do boudy. Sobotka je ale ňouma, který je akorát dobrý otloukánek a k ničemu jinému se nehodí.

7 hlasů

Asi máš přestávku mezi procedůrami,tak raděj sypej zpět do síťové klece

17 hlasů

Mně se naopak zdá, že ok je tak inteligentní, že by mohl děla Angele poradce.

5 hlasů

Souhlasím a nejen poradce,možná i čípek

9 hlasů

Do nového roku panovi Prezidentovi přeji více takových uvážlivých slov, kterým by naslouchalo více uvážlivých občanů a ... méně kondolencí bostonským prskavkovým mejdanům s falešnými utrženými končetinami.

21 hlasů

Zeman věci pojmenoval správným jménem,jen čekám zase tu hysterickou odezvu,na jeho účet

30 hlasů

Tak teď jsi mu to nandal,mysliteli!

2 hlasy

Prezident který svou pokleslostí překonal i nevzdělané dělnické prezidenty...

6 hlasů

Zemana jsem nevolil, ale tentokrát má pravdu.

17 hlasů

Vzácný člověk s rovnou páteří. Mluví pravdu.

36 hlasů

Jenom by mě zajímalo, jestli když s Kavanem povolili bez vědomí ostatních občanů ČR přelety US a GB bombardérů na Jugoslávii naším vzdušným prostorem, zda byl také rovný a pouze naivně věřil US zpravodajským službám ... potom by se měl veřejně omluvit Srbům a celé Jugosláviiza svoji bláhovou pomýlenost, nebo jestli byl tenkráte " malinko křivější, než dnes a jeho víra v zaručené informace CIA ochabla pouze díky prokazatelně zinscenovaným důvodům " Svaté " US války proti Iráku.

1 hlas

Uslintany Hradni ozrala by se mel pochlapit a jet na soudruzskou navstevu do KLDR.

7 hlasů

Názor zakompexovaného b.ba,z psychiatrické léčebny

17 hlasů

Von np np má dva malé pindiky. Léčí se pouze ambulantně a na skromné živobytí si vydělává úklidem pražských nádražních hajzlů. Sem tam dostane přes dršku za šmírování po kabinkách. A tak sní o lepším životě v KLDR, kde by mohl jako cirkusák ukazovat svoje dvojčata

12 hlasů

Oduševnělý názor pacienta z uzavřeného odd.psychiatrie,kde je asi na doživotí

0 hlasů

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

5 hlasů

Soudruhu inženýre Shimurdo, tak dlouho budete provokovat se svým štěstím osud, až vám dá přes dršku.

3 hlasy

To slabomyslní jedinci zhusta bývají

1 hlas

Pavle Šimurdo, po tomto Vašem dávném, častém "provolání" se mi už stýskalo.

2 hlasy

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

17 hlasů

Jo... Ale v Rusku...!

4 hlasy

..ten blb Jakseťuk totiž ani neví, za koho hraje....jeho "válečnictví" totiž prospívá ze všeho nejvíc tomu nejmilitatntnějšímu, co v ruském nacionalismu existuje...

11 hlasů

..pro porozuemní:..nikdo nepropěl posilování vlivu Maďarska na Slovensku více, než slovenští nacionalisti při rozdělení Československa...ti by ještě měli dostávat Železný kříž Velkého Honvéda in memoriam...

7 hlasů

I v tomto případě máte pravdu. A hned 2x. Před válkou a potom za Mečiara. Ale na druhé straně zase pindáte cosi o ruském nacionalismu. Každý národ se drží hesla: Národ sobě.

4 hlasy

Zeman má pravdu.

32 hlasů

Zeman říkal, že Kadlec je hovado... :)

5 hlasů

Tak teď jsi mu to nandal,mysliteli!

11 hlasů

Rolfovi to myslí pořád stejně. On na víc nemá.

10 hlasů

Čau Kadleci, ty stará svině komunistická :)
(Přemysl Kadlec alias Miro Petrus alias Petr Kantor)

3 hlasy

Samozřejmě. Bratrovražedná válka je Občanská válka !
Pro "demokratickou" revoluci nenašli žádného lháře a Havlovi apoštolové dávají přednost kavárnám.

15 hlasů

Mlhoš Ovarovič Zeman vypráví, vypráví a občané jím pohrdají....

7 hlasů

Nevím jak "občané", za sebe mohu jen prohlásit, že nepohrdám Zemanem, ale vámi a vám podobným blbům

7 hlasů

Myslel jsem normální myslící občany, tudíž tebe se to netýká blbe...

3 hlasy

Rolfe, vyjadřuj se za sebe.

10 hlasů

Další ovaroidní rudý dědek...

6 hlasů

A vám už občanku dali ?

7 hlasů

A zastává se ho pouze partička rudých ovaroidních dědků jako jan janík :)

6 hlasů

Tobe ciste trenky dali, rudy dedecku?

3 hlasy

To jste vymyslel sám nebo vyčetl v příručce pro "trubky"???

2 hlasy

Uvědomuje si vůbec Zeman,že kluci z amíkova nestřílí jen své prezidenty???

8 hlasů

Byla to demonstrace proti OpenCard a proto jsem rikal: Nebojim se vas.

4 hlasy

Nejlepsi by bylo toho vola nepoustet na navstevu USA. At hnije v pochcanejch tesilkach a upocene flanelce v Lanech.

4 hlasy

zase záměna s Kcháárlem,bože,vy jste hňup

12 hlasů

To sis popletl s kokotem z Orlíku,trubko.

11 hlasů

Myslis svoje fotra, rudy dedecku?

2 hlasy

Tvůj fotr dělá kokota na Orlíku???

2 hlasy

Ne, jeho fotr v Čimelicích mění šláfnberkovi plínky a občas mu přeblafne scvrké brčko.

6 hlasů

pn pn, mas zase pravdu. Mam taky strach, ze mu tam neco udelaji jako Kenedymu. Doufam, ze bude na prisne diete, nic tam nepit, nejist, nespat a okamzite odcestovat.

11 hlasů

Vždyť jich odstřelovali jenom 10 :-) :-)

2 hlasy

Rozlilovici, pis to rusky. Tehle patlanine nikdo v CR nerozumi.

3 hlasy

Ty máš strach, že Ovara v USA zastřelí? Tak to si vyměň trencle, až se strachy posereš... :)

4 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov