Pro finlandizaci
Zeman: Můj vztah k Rusku? Totožný s postojem vlády

27.11.2014 09:22

UVNITŘ ANKETA. Pokud má česká vláda jiný názor na dění na Ukrajině než má německý ministr zahraničí Frank-Walter Steinmeier, který je proti vstupu Ukrajiny do NATO, měla by ho zřetelně vyjádřit.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (12 hlasů) 27.11.2014 11:30

    Členství Ukrajiny v NATO je chiméra, určená asi jen pro domácí...

  • jarda novák (11 hlasů) 27.11.2014 11:07

    USA nás i EU ohrožují 1. vypěstovali islámské extremisty (Taliban,...

  • Jiří Fejgl (9 hlasů) 27.11.2014 10:16

    Zeman má možná tisíc chyb, ale jestliže se ho pokouší svrhnout...

  • Pavel Haraším (8 hlasů) 27.11.2014 11:17

    Soudruzi měli byste udělat sbírku svíček a poslat je na Krym, kde...

  • wenzel Trousil (8 hlasů) 27.11.2014 11:17

    Kde je anketa kolik lidi by dnes dalo svuj hlas Schwancenbergovi?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To rekl na palube specialu, kde sedel v pochcanejch tesilkach a usmudlane flanelce ...

0 hlasů


V novém dokumentárním filnu „Jak zemřel“ Boeing ?“ novinář Andrej Karaulov zveřejnil nejnovější informace o havárii malajského Boeingu na obloze nad Ukrajinou. Nezávislí odborníci na vyšetřování získali důkazy o přítomnosti 299 perutě letectva Ukrajiny, Su-25 – čísla trupu 06,07,08 a 38 ve vzdušném prostoru Ukrajiny 17.července 2014. Je třeba poznamenat, že ukrajinský generální štáb vytrvale popíral přítomnost letadel na obloze v tento tragický den.
Film obsahuje řadu svědectví a důkazy viny ukrajinského letectva na zničení malajsijského letadla 17.července 2014. Ve filmu je zázrakem získaný rozhovor s prvním náměstkem ministra obrany Ukrajiny, který říká, že ukrajinské bezpečnostní síly sestřelily Boeing.

Nezávislá vyšetřovací skupina odborníků zjistila, že v onen osudný den na malajsijský Boeing střílel ukrajinský Su-25 (palubní číslo 08), která pilotoval Dmytro Jakacud, podplukovník ukrajinského letectva. Je pozoruhodné, že od dne, kdy k tragédii došlo, do současné doby je pachatel v AOE (?). Také stojí za zmínku skutečnost, že dispečerka kyjevského centra řízení letového provozu Anna Petrenko, která vedla malajsijský Boeing v den havárie, 18. července šla na dovolenou, z níž se dosud nevrátila“.

„Jak zemřel Boeing“ – dokumentární film Andreje Karaulova video níže.



https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m1QH03NtVQ0

0 hlasů

Zem, ktera ma tolik bolsevickych magoru, jako Cesko, takovou zem je tezko ubranit pred vlivem ruska. Tady se u nejedna o politicke nazory, tady jde jiz o kollaboraci s ruskymi organy. Berlusconi rozvratil za 20 let Italii, Zeman to dokaze v Cesku za jedno volebni obdobi.

0 hlasů

Mezi největší rozvraceče patří placení emigranti, kteří by bez těch pár Euro chcípli hladem.

0 hlasů

Zem, ktera ma tolik bolsevickych magoru, jako Cesko, takovou zem je tezko ubranit pred vlivem ruska. Tady se u nejedna o politicke nazory, tady jde jiz o kollaboraci s ruskymi organy. Berlusconi rozvratil za 20 let Italii, Zeman to dokaze v Cesku za jedno volebni obdobi.

0 hlasů

Rozvracene uz nelze rozvratit..Stejne jako nevratis zniceny prumysl a bezstarostnou budoucnost pokud opet nesahnes po revoluci.. Nikdo nezprofanoval Demokracii vice jak Demokrati sami..Kolaboranti to maji tezky..Obzvlast ti co si pletou nemecky protektorat s ruskym..

1 hlas

Ty jsi klasicky pripad ruskeho kolaboranta. Vecne ozralej, kseftujici s "osvoboditeli" benzin. A v pripade nedostatku alkoholu ho i pijes jako tvuj "matros" na Hrade.

1 hlas

Tak už vidím Sobotku jak v předklonu dělá na Zemana ty, ty, ty. Vždyť si ho Zeman namaže na chleba.

0 hlasů

Zeman bude rad, kdyz se dozije konce volebniho obdobi. Ono totiz zrat vselijake masne darecky, kteremu mu davaji pri vsech navstevach a zapijet to nekonecnym mnozstvim alkoholu cloveka privadi do Olsan. Mozna ale Zeman ani neni clovek:-)

1 hlas

Zeman bude rad, kdyz se dozije konce volebniho obdobi. Ono totiz zrat vselijake masne darecky, kteremu mu davaji pri vsech navstevach a zapijet to nekonecnym mnozstvim alkoholu cloveka privadi do Olsan. Mozna ale Zeman ani neni clovek:-)

0 hlasů

India oznámila, že zruší podpísanú zmluvu. Podpisanu na začiatku septembra s Dassault dodať 126 kusov stihaciek "Rafale" medzi 20 až 22 miliard dolarov, ak Francúzsko odmieta vydať "Mistral" v Rusku. Toto 24. novembra ohlásilo on-line vydanie francúzskeho Breizh.

2 hlasy

Vetrovej vendo, ty ted mluvis po slovensky?

0 hlasů

Ruskej šváb!
A stejně jako Klaus probuzený spící ruský agent.

1 hlas

Jsem potěšen, že se mé příspěvky líbí. Děkuji hlavně pn pn, který mi dá bod za názor. On občas v rozčílení klikne vedle. :-)

2 hlasy

Findlandizace je klasický termín pro neutralitu. Zase ti posraní novináři z toho dělají kauzu, O findlandizaci Ukrajiny se mluvilo už před lety.

3 hlasy

Kecáš, nebo lžeš?
http://cs.wikipedia.org/wiki/Finlandizace

2 hlasy

Ožran nedotknutelný, zpussytel národa!

1 hlas

No, je třeba říci pro korektnost, že německý ministr zahraničí nic neříkal o "finlandizaci"...hovořil o "momentální nevhodnosti rozšiřování NATO"...o "Finlandizaci" to posunul náš pan prezident...

1 hlas

..to je výrazný posun.."finalandizace" znamená ruský vliv na zahraniční a vojenskou politiku...on sice vždy bude existovat...ale "finalandizace" ho deklaruje a předpokládá...

0 hlasů

jo exhibuješ, že jsi vymytý mozek a užitečný idiot

1 hlas

Skutečně ZAJÍMAVÁ fotografie, která se zřejmě omylem dostala ven. Putin něco - dle mimiky ruky a říká docela důrazně Merkelové a ta říká.. WAS? Asi nechápe nebo je z toho mimo. No a tatíček Zeman jako soudce v pozadí .-)).

0 hlasů

JJ Putin vráží klíny do Merkelové, ta na něj kouká jestli to myslí vážně a Zeman hlídá jestli někdo nejde.

2 hlasy

Členství Ukrajiny v NATO je chiméra, určená asi jen pro domácí ukrajinský konzum. Podle ústavy je Ukrajina neutrální a museli by tedy změnit ústavu. I kdyby pak vyjádřili takový úmysl, musely by s tím souhlasit nynější členské státy. Německo již ohlásilo, že by s tím nesouhlasilo, náš prezident to jen podpořil a je zbytečné na něho proto útočit. Jaceňuk a spol se snaží vyprovokovat ozbrojený konflikt s Ruskem a zatáhnout do něho NATO. To by ale evropské členské státy NATO musely ztratit rozum, kdyby se do takového konfliktu chtěly nechat zatáhnout.

12 hlasů

Kde je anketa kolik lidi by dnes dalo svuj hlas Schwancenbergovi?

8 hlasů

Dneska už toho bylo dost! Mazej zpátky do klece!!

3 hlasy

Soudruzi měli byste udělat sbírku svíček a poslat je na Krym, kde strana a vláda pokroku zavádí ruský svět zázraků. Úřady anektovaného Krymu byly nuceny zahájit přídělovou distribuci elektřiny v důsledku výrazného omezení dodávek energie z ukrajinských elektráren. Oznámila to agentura Interfax s odvoláním na informaci distributora elektřiny Krymenergo. Odběratelé budou periodicky odpojováni od proudu, některé obytné čtvrti ve větších městech se bez elektřiny občas musejí obejít už od září.

8 hlasů

důvod je to, že Ukrajina není uhlí a plyn ani pro sebe.

4 hlasy

USA nás i EU ohrožují
1. vypěstovali islámské extremisty (Taliban, Irak, Syrie, Čečna, Kosovo), kteří se vymkli z rukou a nyní ohrožují celý zbytek světa.
2. podpora imigrace extremistů, rozpadu tradiční rodiny (homosexualismus) a dalších křesťanských hodnot
proč je pro nás Rusko přirozeným spojencem ?
1. společně proti islamistům
2 podpora tradičních křesťanských hodnot
3. dodavatel surovin, hospodářská spolupráce
A nevykládejte, že Rusko je CCCP. Rusové byli sami největší obětí bolševiků. Ostatně bolševici vesměs nebyli Rosy, ideologie byla do Ruska exportována z Německa a také VŘSR byla financována Němci.
USA zachránili západní Evropu ve WWI a WWII, ale i Rusové několikrát zachránili evropské hodnoty - porážkou napoleona, revoluce 1848 a porážkou nacistů.

11 hlasů

1. Rusko ručníkáře co byli ochotni bojovat proti USA vždy podporovalo.
2. Schválně by mě zajímalo co si myslíte o roli církve v moderním státě? Nebo jak jinak Rusko podporuje "tradiční křestťanské hodnoty" než podporou mocných církevních patriarchů a honem na buzíky?
3. suroviny se dají získat i jinde než v Rusku, zadarmo to není nikde.

Zajímavé je jak zdůrazňujete, že Rusko není SSSR, ale když se hodí splácáte pátý přes devátý.

5 hlasů

ručníkaře Rusko nepodporuje, protože je samo cílem jejich útoků. I to ostatní je na delší diskuzi, ale vy máte předem jasno.

6 hlasů

Jen namátkou, Egypt, Sírie, Irák ... všude rusáci cpali zbraně a poradce. Rusko je cílem především Čečenců kde to s muslimstvím nemá tolik společného, jako s tím že je násilně připojili k Rusku a statisíce vyvraždili. Tak asi tak.

4 hlasy

obecně pokud jde o soužití s muslimy, tak jsou Rusové nejlepší - stačí se podívat na RF a postsovětské republiky, na způsob života. Dříve byli dobří i další koloniální mocnosti - Anglie a Francie, ale tam to vše degenerovala právě "multikulti" a výsledek je vidět. USA s muslimy nikdy neuměli vyjít, nakonec je neposlouchají ani Saudové a další (mimochodem kde jsou zde lidská práva? pokrytectví USA)

2 hlasy

Multikulti je cesta do pekel, souhlas. Nejlépe s muslimy umí vyjít Indie kde je tradične pomícháno vše. Koloniální mocnosti je zvládli silou, stejně jako to dělá Rusko, nevím jestli se to dá nazvat "umět vyjít", je to cesta, ale dřív nebo pozděj vede k odporu.
Nejlepší by bylo nechat ručníkáře tam kde jsou a jen jim redukovat zbraňové technologie co by mohli použít proti západní kultuře. Ať se mezi sebou pomelou nebo se naučí vycházet. Pak se dají pustit na návštěvu ...

0 hlasů

Rusové podporovali v těch zemích sice diktátory, ale ne náboženské fanatiky. Právě náboženské fanatiky tito diktátoří drželi zkrátka. A právě ty fanatiky podporovali Američani a dnes vidíme výsledek. Pokud jde o Čečnu, tak tam má dnes Putin největší podporu z celé RF. Fanatiky z Čečny vyhnali a ti ted bouchají bomby v Bostonu.

2 hlasy

pane Dvořáku, co myslíte ručníkářem ? Jistě je muslimem i umírněný Asad či byl šáh , tak jako současný IS nebo byl Chomejní. Ale je v tom rozdíl, to snad uznáte.
Prostě podpora Násira, Saddama či Asada není totéž jako podpora a vypěstování Chomejního, talibanu , čečenských teroristů či IS.

2 hlasy

pane Dvořáku, co myslíte ručníkářem ? Jistě je muslimem i umírněný Asad či byl šáh , tak jako současný IS nebo byl Chomejní. Ale je v tom rozdíl, to snad uznáte.
Prostě podpora Násira, Saddama či Asada není totéž jako podpora a vypěstování Chomejního, talibanu , čečenských teroristů či IS.

0 hlasů

@jarda novák 27.11.2014 12:33

Už zas páté přes deváté?
Pokud se podržíme Vašho tvrzení "ručníkaře Rusko nepodporuje" - dodal jsem dostatek příkladů, že ano, podporuje.
Nemá cenu se snažit odvést diskusi k jiným tématům, to by jsme si tu mohli psát dva dny.

0 hlasů

pane Dvořáku, ty války 1948, 1967, 1973 proti Izraeli vedli arabské státy především pod ideou nacionalismu a navíc se účastnilo třeba proamerické Jordánsko.
S dnešním Islámským státem či Talibanem se to nedá srovnat. Mimochodem Západ vypěstoval a poslal do Iranu Chomejního, když šáhův Iran moc prosperoval, pak vypěstoval Taliban proti Rusům v Afganistánu a pokud to nevíte tak ve vedení Islámského státu hrají velkou roli právě z Čečny vyhnaní extremisti dříve pěstovaní opět USA a bojují se zbraněmi které do oblasti dodaly USA (tedy svým nespolehlivým spojencům).
A když půjdeme do historie - tak Lenin byl do Ruska poslán a financován Němci, podobně si Západ vypěstoval Hitlera v bláhové naději, že se bude prát jen se Stalinem, klidně kvůli tomu zradili i ČSR.

2 hlasy

Jen namátkou Egypt, Libije, Sírie, ..., ... bojovali s ruskou technikou a poradci za muslimy proti židovstvu a bezvěrcům.
No to je jasný, že v Čečně s lotkovou vládou bude mít RF největší podporu ... teď je ale se 120% trumfne Krym.

1 hlas

Kdyz se podivam zpet v case a srovnam co spatneho nam udelalo USA a Rusko tak urcit toho horsiho je hodne jednoduche Jarousi :-)

0 hlasů

pletete si bolševika s Ruskem. Tedy co nám udělalo Rusko ?

2 hlasy

"USA nás i EU ohrožují "

Tebe ohrozuje tvuj mozek,nic jineho.I kdyby se Rusko prejmenovalo na Svatou Zemi vzdycky bude mit nasilnickeho a rozpinaveho bolshevickeho ducha.Nevyslovil se jasne a srozumitelne drzy pindour Putin,kdyz rekl"Ja mam pravdu protoze jsem silny??Stejne tak vyskakoval a stejne silacke reci vedl pindour Adolf.A jak to dopadlo?

1 hlas

Putin ted ke Krymu to řekl jinak : "Máme pravdu, proto jsme silní", to asi tak věrohodnosti vašich nenávistných keců

2 hlasy

Rusove pouze zabyli 20 milionu vlastnich lidi v trestaneckych taborech na Sibiri.

3 hlasy

ještě bych dodal, zapomněl jsem - Rusové už v 13. století zachránili Evropu před Tatary/Mongoly, později porazili Osmanskou říši a tím opět zachránili Evropu před Turky. Jsi možná více vymytý mozek nežli jen hlupák.

2 hlasy

Evropu pred osmanskou risi zachranil pri bitve u Vidne polsky kral, demente.

3 hlasy

u Vídně 1684 zachránil Vídeň. Osmanská říše nadále okupovala např. skoro celé Uhry, prostě neznáš. Ránu dostali Turci až tažením Rusů na Kavkaz, do Novoruska, na Krym a na Balkán.

5 hlasů

Jeli tam na tankach s rudymi peticipimi hvezdami.

5 hlasů

no vidíš jak jsi neinformovaný. Najdi si na wiki heslo Naftalij Aronovič Frenkel, to byl hlavní organizátor gulagů v té nejhorší formě. Bylo to za vlády Stalina atd. ani jeden Rus. Ano obětmi byli hlavně Rusové - nejen v gulazích, miliony jich emigrovaly a byly i jinak postiženy. Proti bolševikům vedli Rusové 5 let občanskou válku. Exhibuješ jen jako hlupák.

1 hlas

:)) jasně, to je asi takový jak tvrdit, že Husák nebyl náš prezident protože byl slovák.
BTW: a víte, že Hitler byl rakušák? Němci jsou v tom nevině:)))

1 hlas

Husák byl bolševiky (Ukrajincem) Brežněvem dosazený poskok. Opravdu nebyl demokraticky zvoleným čs. prezidentem, to znásilnění lidí jít k volbám snad nepovažujete za projev svobodné vůle.

0 hlasů

Ty si zase oběť dementního komunismu a lžeš stejně uboze jako soudruh Zeman.

6 hlasů

v čem je lež ? jen po soudružsku nálepkuješ.

1 hlas

V každé větě, co jsi napsal.

0 hlasů

A proto vsude jezdili s jednotnymi rudymi prapory s hvezdou a srpem:-)

0 hlasů

hmm, to jezdili soudruzi nejen v Rusku, ale po celém světě, mnozí protože prostě byli přinuceni aby si zachránili život či existenci. Co jsi dělal ty nebo tvoji rodiče ?

1 hlas

hmm, to jezdili soudruzi nejen v Rusku, ale po celém světě, mnozí protože prostě byli přinuceni aby si zachránili život či existenci. Co jsi dělal ty nebo tvoji rodiče ?

0 hlasů

Jednomu by nad nacistickým Ruskem snad i slza ukápla.

1 hlas

Začíná se čím dál více diskutovat o připravované americko-evropské obchodní dohodě TTIP. Aniž bychom cokoliv podsouvali... Co jste se zatím z rozpravy o ní dozvěděla zajímavého?

Z těch mnoha útržků se celý obrázek poskládat nedá, ale obecně je to podle všeho smlouva, která má americké straně plně otevřít evropský trh a zbavit ho veškeré ochrany. Zní to šíleně, a ještě šílenější je, že evropští politici – jak se zdá – v zásadě souhlasí. Na druhou stranu je jasné, že některé principy, které smlouvy o volném obchodu obsahují, nejsou ničím novým. Stačí vzpomenout na žalobu Nomury proti České republice kvůli ušlému zisku, nebo totéž v případě Diag Human. Nové dohody tento princip jen plošně stvrdí.

5 hlasů

To by bylo krásné, ale pravda to nebude. Ochrana evropského trhu, tedy podpora zahnívání a úpadku, bude nepochybně pokračovat. Přece nemůžeme chtít po lemrách co tady vypisují narudlé zvratky, aby začaly makat.

6 hlasů

a co děláš ty ?

1 hlas

Ano postoj ruské vlády a postoj s ní kolaborujícího soudruha Zemana je naprosto totožný.

4 hlasy

....tak pominu Zemanovo plkání...to se pohybuje na zhruba stejné level delší dobu....pro mě podstatné je, kde tak činí.....Kazachstán, Uzbekistán, Kyrgistán..jsou opravdu země "zásadního světového významu" (:-D) ...proto k nám na leden 2015 zve - v rámci piety "Osvětim" - takové státníky, se kterými by si nikdy ruku jinak nepodal - a taková fotka, když po něm v současnosti doma házejí slušní, vzdělaní lidé vajíčka, přece jen je k NEZAPLACENÍ ! (:-D)

0 hlasů

Cesko je jiste zemi"zasadniho svetoveho vyznamu"..Proto se onej velmoci pretahuji..Vajicky jen utvrzujeme stupen civilizace ktera zemi zasadniho svetoveho vyznamu " jen zviditelni..

1 hlas

.... „Rusko požaduje stažení amerických vojsk od hranic s Ruskem, a to jak v Pobaltí, tak i z Gruzie a z Černého moře“. Pokud nedojde ke stažení vojsk, Rusko se nebude cítit vázáno smlouvami o zákazu a omezení vývoje nosičů středního a dlouhého doletu. Rusko rozmístí jaderné zbraně na kontaktní hranici s Pobaltím, na Krymu a také na Kubě. Při vstupu vojsk NATO na území Ukrajiny vstoupí ruská vojska do Pobaltí a do Gruzie......

...Moskva se již necítí vázána dohodou z roku 1994 o územní celistvosti Ukrajiny poté, co Kyjev oficiálně vyjádřil plán na vstup země do NATO. ...

http://aeronet.cz/news/summit-g20-v-brisbane-odstartoval-novou-studenou-valku-putin-jednal-6-hodin-s-merkelovou-o-paktu-neutoceni-v-pripade-vypuknuti-valecneho-konfliktu-kvuli-ukrajine-rusko-mobilizuje-prave-ted-armadu-i/

4 hlasy

Pro Rusko není jiné cesty.

0 hlasů

Tak prolhané prase jako současný soudruh prezident se jen tak nepotká. Naposledy jsme měli s podobnými kusy, když nám vládli soudruzi komunisti.

5 hlasů

sam si prase...
...a zeres hovna, ..zmrde....

1 hlas

Typický volič Ovara Ovaroviče....IQ tykve!!

0 hlasů

Ale copak soudruhu komunisto, nelíbí se ti pravda o ruském švábovi. co nám dělá prezidenta?

2 hlasy

Německý ministr to řekl výstižně a přesně,tečka,to že by USA a někteří jejich vazalové viděli rádi válčící Evropu hned je jiná věc.

5 hlasů

Ono uz to ozrale hradni prase dela mluvciho vlady?

6 hlasů

ty musíš bý dement,ubožáčku

2 hlasy

Neměl bys mluvit slušně, soudruhu?

0 hlasů

Německý ministr zahraničí Frank Walter Steinmeier není nevolníkem USA, na rozdíl od Merkelové.

4 hlasy

Zeman má možná tisíc chyb, ale jestliže se ho pokouší svrhnout americké velvyslanectví ve spolupachatelství s tím nejodpornějším, co u nás je, tedy Kalouskem a zdivočelou pražskou kavárnou, je potřeba ho podpořit. Prosím, podpořte proti USákům a Kalouskovi prezidenta Zemana !

9 hlasů

Rád bych věděl, kde je ta vyhlášená kavárna, které se tak bojíte. Můžeš mi, prosím, napsat adresu? Díky

0 hlasů

Rodiče byli sourozenci, že? Zřejmě bratři....

0 hlasů

Zemane ty demagogu, otázka zda Ukrajinu přibrat do NATO nebo ne, je zela o něčem jiném než jí doporučit ať se porobí rusákům.

2 hlasy

Německý ministr zahraničních věcí vidí budoucí pozici Ukrajiny v NATO a v EU realisticky. Zeman rovněž. I postoj naší vlády by měl být podobný. Náš premiér ani Zaorálek jako ministr zahraničí ho bohužel neumí nebo nechtějí jednoznačně a srozumitelně formulovat.
"Připouštím partnerské vztahy Ukrajiny a NATO, nikoli ale její členství v alianci," řekl německý politik. Hospodářská a politická modernizace Ukrajiny je podle něj "projektem na několik pokolení". V této souvislosti nemá ani smysl spekulovat o členství Ukrajiny v Evropské unii, řekl Steinmeier.
Žádná Zemanova demagogie. Zeman s tímto názorem souhlasí.

4 hlasy

No to já v celku taky. Ukrajina se musí dát dohromady především po stránce lidských zdrojů, podud Ok.
Ovšem to je úplně něco jiného než Zemanovo ptezentované porobení Rusku formou "finlandizace" - to už je Zemanova demagogie.

1 hlas

S jakou vládou Zemane myslíte tu shodu? Nepletete si náhodou země?

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov