Nacistický program
Zeman: Norská pěstounská zařízení jsou jako Lebensborn

08.02.2015 16:30

Prezident Miloš Zeman přirovnal norskou sociální službu, která odebrala české matce syny, k nacistickému výchovnému programu Lebensborn (Pramen života).

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Patrik O Clock (13 hlasů) 08.02.2015 17:42

    Před nedávnem jsem to tady psal taky. Když jsem o tom případu slyšel...

  • petr petr (11 hlasů) 08.02.2015 17:09

    EU je hodně podobná NSDAP.....takže Miloši zase máš pravdu !!!

  • Karel Musil (11 hlasů) 08.02.2015 17:03

    Cílem norských orgánů je nepochybně ponorštění českých občanů....

  • Tomáš Skalický (11 hlasů) 08.02.2015 18:02

    Zeman je jeden z mála, co se té paní zastal bez jakéhokoliv -kdyby,...

  • Ivan Íčko Brezina (10 hlasů) 08.02.2015 16:50

    Zeman je zase demagog jako nacisticky ideolog Dr. Joseph Goebbels !! ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tak moc se zase nestalo. Zeman přece dodal, "že jeho vyjádření je ale provokace, hyperbola a přehánění a jistě vyvolá skandál." Nepřekvapil ani se nemýlil. Copak ho neznáte? Zvláště při vcelku solidním rozhovoru s redakorem Blesku musel něco hodit do placu, hlavně pro média a své nadšené"obdivovatele." U mnohých z nich uputal pozornost a u některých opět sklízí očekávané "ovace."

2 hlasy

Zemanuv "svet" se formoval za vlady bolseviku a zeman se z tohoto veta nemuze dostat ven. Stale saha po informacich komunistickeho sveta.

1 hlas

Rodina Michalákových přišla do Norska dobrovolně, zřejmě z ekonomických důvodů. Měla se tedy přizpůsobit nárokům a běžným normám země, jak jinde a jindy pravil náš pan prezident.

0 hlasů

http://www.reflex.cz/clanek/komentare/62104/jiri-x-dolezal-norsko-bude-trestat-nejenom-zebraky-ale-i-ty-co-obdaruji-chudaky.html

2 hlasy

Redakce!!!! Jsou deti ukradeny v Norsku Ceske matce rozeny v Norsku a obcani Norska?

1 hlas

Oba kluci mají české občanství a české pasy

0 hlasů

Pane redaktor: "Vite co je topasy? V anglictine?"

1 hlas

Nic...!
A píše se "Pane redaktore...", troubo...

0 hlasů

Zeman tento nacisticky program zna nejlepe. On byl prece odebran ozralemu postakovi a ucitelce rustiny na prevychovu na rozvedcika KGB.

0 hlasů

..média vytvořila následný mediální obraz.....bohatí dacani Norové berou chudé nebohé Češce děti..jako to udělali nacisti v Lidicích....a pan prezident prostě na takto vytvořené mediální vlně jede.....já jsem někde před pár týdny pouze mezi relativně normálními lidmi řekl..."to už ale musí být, aby na tebe kdekoliv na svtě poslali sociálku...." ...a rychle jsem skončil, protože jsem si dovolil zase stát mimo oficiální platný názor....

1 hlas

Simurdo, to jsi psal strizlivy a bez zachvatu, dekuju.

1 hlas

A když jsi ještě býval alkoholikem, tak si sociálka u vás doma dveře nepodávala...?

1 hlas

..mně můj alkoholismus nečinil žádné sociální problémy....ani finanční, ani otevřené rodinné nebo pracovní....ale utnul jsem to možná tak tak..

0 hlasů

..dokonce všechny mé alkoholické tyrády neprobíhaly doma , ale v mé soukromé kanceláři...takže o nich ani rodina moc nevěděla....domů jsem chodil z kanceláře unavený, ale nikdy ne na plech...

0 hlasů

..ale délka jednání v mé kanceláři byla vždy limitovaná velikosti (obsahem) lahve....

0 hlasů

Zeman má spoustu možností, které by místo toho hloupého plácání mohl použít. Ve spolupráci s vládou, protože sám může tak akorát plácat ty blbosti, požadovat po norské vládě, aby Norsko přestalo zadržovat nezletilé občany ČR a vydalo je české sociálce. Zrovna tak může požadovat, aby norská sociálka předala české sociálce veškeré písemné materiály. Stanovit soudce, který se bude tímto případem zabývat a opět požadovat po norských soudech, aby předaly spis. Diplomatické sankce by měly přijít až nakonec...
Zajímavé by bylo. kdyby české úřady zadržely norské nezletilce, požívající v ČR alkohol v rozporu se zákonem, umístily je do detenčního ústavu pro mladistvé, případně poslaly na léčení a požadovaly po rodičích zaplatit pokutu, protože se špatně o své děti starají. Nezletilci by byli propuštěni teprve po zaplacení pokuty a ostatních výdajů, spojených se zadržením. Samozřejmě by si rodiče pro ně museli přiject do ČR s tlumočníkem, protože jednací řeč by byla čeština. To by bylo čóro...
Přirovnávat norskou sociálku k nacistickému programu Lebensborn může jen debil. Zdá se, že Zeman postrádá onu brzdu, která brání normálním lidem říkat nevhodné věci. To co si běžný občan může dovolit po pár pivech někde v hospodě, to si veřejný činitel dovolit rozhodně nemůže, protože reprezentuje stát. Absence Zemanovy brzdy je spíše otázka pro jeho lékaře, zda tento "míláček národa" již nepropil svou soudnost...

3 hlasy

vydat detem diplomaticke pasy na zadost rodicu by melo byt automaticke a nasledne at problem resi cz urady/socialka.
nemuselo by se handrkovat sto lidi o tom co a jak.

2 hlasy

Jako vzdy, placas a nevis co! Ty deti nejsou nezletile obcany CR! ale jsou narozeny v Norsku, tudiz jsou obcany Norska. To je zrejme ten velky problem kde asi nikdo nemuze delat nic.

1 hlas

Plácáš ty, oba mají české občanství a české pasy!

0 hlasů

evidentne nejsou norskymi obcany, kdyz po nich bernveren chtel aby matka vystavila detem cz pasy a predala jim je.

1 hlas

To, že se narodily v Norsku, ještě neznamená, že jsou norskými občany. Záleží na tom, jaké občanství mají rodiče. Pokud jsou ale norskými občany pak nevím, proč se do toho tvůj milovaný Zeman vůbec sere. Takže asi plácáš ty, tak jako obvykle...

1 hlas

Kdyz se narodily v Norsku tak na sto procent jsou obcani Norska. Nekolikrat o tom na Tydnu psaly.

0 hlasů

Aha... Takže když pojedeš se svou těhotnou paní do Norska a narodí se jim tam dítě, tak bude Nor...?
Takže už chápu, proč ty jsi rusák... :-)))

1 hlas

Ja ti jen pisu co jsem cetl nedavno na Tydnu. Ze se narodili v Norsku. A samozrejme, ty jsi uz nekde v Rostove.

0 hlasů

Placate akorat tak Vy, v Norsku se obcanstvi nenabyva narozenim(to plati jen v nekolika malo zemich na svete, napr. USA)... obcanstvi maji tedy obe deti ceske... dokonce jejich otec jako emigrant desitky let zijici v Norsku norske obcanstvi nemel... proto take norska socialka tolik tlaci na vydani ceskych pasu deti

3 hlasy

V Norsku, Nemecku, Finsku atd se nenabyva obcanstvi narozenim? Jak to delaji? Tak co jsou? Emigranti?

0 hlasů

On už je Rozlil holt takovej... :-)))

0 hlasů

Počítám, že tak za dva roky označí Zeman za nacisty celý zbytek světa a všem vyhlásí válku. Alkoholismus ve spojení s neléčenou syfilidou není pro mentální zdraví dobrá kombinace! No alespoň víme, po kom je Kačenka tak promiskuitní!

3 hlasy

Tomaši Heroute běžte zvracet ty svá"moudra" někam jinam

3 hlasy

Zeman je jeden z mála, co se té paní zastal bez jakéhokoliv -kdyby, asi, nevím, možná. Můžete mu tady nadávat jak chcete, můžete se dokonce za něj i stydět, ale jeho přístup je takový, jaký si od prezidenta České republiky představuji já. V téhle kauze mu může podle mého soukromého názoru nadávat jen naprostý ubožák. Howgh.

11 hlasů

dobře, zeman

5 hlasů

O tom případu vím, tak jako všichni tady včetně Zemana prd. Takže těžko na dálku posuzovat, proč té mámě nechtějí děti nechat. Můj osobní názor zní, že by děti měly přednostně být u rodiny (tety, prarodičů), než u cizích lidí.
Zajímavé, jak virotik vždy chválil severské země a jejich socialismus a najednou jsou to náckové (navíc program Lebensborn fungoval trochu jinak). No, dcera v Norsku žije a pracuje druhým rokem a nikdo jí děti nebere. Tak až k ní zase vyrazím na ryby, zeptám se, jak to tam chodí.

3 hlasy

nemáš telefon? neumíš používat mail?

1 hlas

..co ti o tom může dcera říci...je to..jako by ses mne zeptal, jak u nás funguje sociálka (mám tři děti)...nevím..nikdy jsem se s tím nesetkal...ale Zeman sbírá laciné volby pro příští volby...

2 hlasy

Souhlas. Holka o žádných českých dětech v norském programu (dle virotika) Lebensborn ani neví a o jejich sociálním systému také nemá žádné informace. Pracuje tam pro nadnárodní společnost, vnoučata chodí do anglické školy, přes prdel je snad nemlátí, takže v pohodě. Byla to z mé strany samozřejmě jen nadsázka, na ryby pojedu až v létě (pokud se zase někam nebude stěhovat).
A s těmi zemanovy lacinými body taktéž naprostý souhlas. No, snad je nebude ani potřebovat. Zděnda Škromach už si chystá nový mobil na prezidentská selfííí.

2 hlasy

Já ten případ samozřejmě také neznám a nevím, zda by těm dětem bylo lépe u rodičů, nebo zda mají být od rodičů odděleny, protože je rodiče týrají nebo zneužívají.

Každopádně Zeman o tom případu také nic neví, a když nic neví, tak má mlčet. Jen v zrůdných režimech, jakým je fašizmus a komunizmus můžou neinformovaní a nevzdělaní politici zasahovat do věcí, do kterých jim vůbec nic není. Ve slušné demokracii nemá prezident právo zasahovat do kauzy o které četl v bulváru a už vůbec nemá právo obviňovat jiný národ bez jediného důkazu.

JE MI HANBA ŽE JE ZEMAN PREZIDENT ČR

4 hlasy

Souhlas!

1 hlas

Před nedávnem jsem to tady psal taky. Když jsem o tom případu slyšel podrobnosti, první co mne napadlo - Lebensborn! Že voni ti Norové si připadaj taky jako árijská rasa?

13 hlasů

Že bys byl stejný vůl, jako Zeman...?

0 hlasů

Norsko je nacistická země, která neprošla denacifikací.
Ne náhodou se kolaborant překládá do angličtiny jako quisling (https://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#cs/en/k - olaborant)- podle kolaborantského nora Vidkuna Quislinga
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vidkun_Quisling
Norsko praktikovalo norizaci ještě dlouho po válce na původních obyvatelích Sámech, známých jako laponci (z norského lapp - necivilizovaný, primitivní, hloupý).

3 hlasy

Načapali ho na nehorázné lži s Peroutkou, požadovali po něm důkazy, které doložit nemůže, protože lhal, tak přišel s další lží, aby se na tu předchozí zapomnělo.

Miloši, Miloši, ty nám Putinovatíš a Stalinovatíš a Hitlerovatíš... jen ten kult osobnosti ne a ne přijít.

2 hlasy

EU je hodně podobná NSDAP.....takže Miloši zase máš pravdu !!!

11 hlasů

Bože, ty jsi ale vůl...!
Co má společného Norsko s EU, když není členem? A víš vůbec, co byla NSDAP? Národně socialistická německá dělnická strana, tedy něco jako ČSSD, nebo Strana socialistická. KSČ je tomu svým programem nejblíže...

3 hlasy

A kdo myslíš že vládne napříč západní evropou hemenexi? Socanské strany. A ve Skandinávii se tyto strany utrhly ze řetězu nejvíc.

3 hlasy

No dobře... Ale dávat rovnítko mezi Evropské společenství a nacistickou politickou stranu?

1 hlas

Už jste narukoval do ruských teroristických jednotek vraždících na Ukrajině. Furer vás volá.

2 hlasy

Sice berou kde koho, ale naprostý debily ne...

2 hlasy

Stejnou možnost máte vy, narukovat do praporu Ajdar nebo jiných soukromých "protiterostických " uskupení. Tam byste potkal hodně lidí, se kterými byste si, podle toho co tu píšete, rozuměl.

1 hlas

Milda Aligátor umí pojmenovat věci tak, jaké skutečně jsou. To bývá trnem v oku všem těm sluníčkářům a pravdoláskařům, kteří o problému sice "hluboce filozofují", ale to je asi tak vše, co dokážou. Milda je dobrý prezident. A to si představte, že si na Vysočině vypláchl mozek. I tak je na míle daleko před svými kritiky. Inu, Osobnost a doufám, že nám ještě chvíli vydrží.

8 hlasů

Cílem norských orgánů je nepochybně ponorštění českých občanů. Praktický zákaz styků dětí s matkou, zákaz mluvení česky pro české občany, rozdělení sourozenců, je nepochybně extremismus, který nikdo od této jinak civilizované země nečekal. Zdá se, že nepomáhají ani ty diplomatické nóty, ani intervence ministra zahraničí, předsedy vlády a prezidenta, takže bude třeba sáhnout k tvrdším retorzním opatřením. např.odvolat českého velvyslance na konzultace do Prahy a tvrdší jednání s norskými občany a firmami. Čeští poslanci by měli problém objasnit v Evropském parlamentu a nechat se Norsko zodpovídat.Čeští občané by měli upustit od cest do Norska s dětmi. Stačí aby na děti hlasitěji křikli, nebo se před nimi napili piva a už mohou o děti přijít.

11 hlasů

a taky odmítnout finance tzv. Nornských fondů. Nebudeme se přece ponižovat přijímáním peněz . http://www.eeagrants.cz/cs/programy/norske-fondy-2009-2014

0 hlasů

Tak se nám to už pěkně rýsuje! Bandera, Peroutka i Barnevernet - všichni v jednom pytli s nálepkou nacisté! Naštěstí v civilizovaném světě si z výroků tohoto pološílence nikdo nic nedělá! My to musíme ještě tři roky vydržet!

5 hlasů

Nestrašte!
Snad jeho játra, plíce, celkově rozvrácený organismus a alkoholová demence zapracují dříve.
Existuje i možnost zbavit úřadujícího prezidenta, pokud ztratí způsobilost k výkonu funkce, prezidenských pravomocí. V tom případě sice zůstane prezidentem, ale nebude moci nic dělat; stejně se postupovalo u jiného, demencí postiženého komunisty a agenta Kominterny Svobody. Ale to by musel mít Bohoušek Sobotka kule (navíc virotik slíbil Burešovi premiéra, takže to nebude lehké).

5 hlasů

Většina takovejchhle polučních snů příslušníků pražský kavárny je způsobena tím, že místo toho, aby šukali, tak choděj s Kchódlem na pivo. Tak se jim ten přetlak vrazil do hlavy, maj z toho jebáky a neklidný spaní.

2 hlasy

Jasně! Nejlíp s pornoherečkou Kačenkou Zemanovou!

2 hlasy

Aspoň tak.

0 hlasů

ma pravdu ,norove jsou magori

7 hlasů

Zeman je zase demagog jako nacisticky ideolog Dr. Joseph Goebbels !!

Od Noru bychom se meli ucit jak demokracii, tak i chovani vuci nasim detem.

10 hlasů

Pravdu má ....

7 hlasů

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

9 hlasů

..co řekne pan prezident, to vždycky sedí....jak p.del na hrnec...

8 hlasů

Ano... Někdy jsou Zemanova prohlášení opravdu velká prdel...

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov