Sraz s prezidentem
Zeman ocenil VV za stížnost na restituce, Klasnová mu dala antikalouskovský odznak

07.02.2013 13:45 Aktualizováno 07.02. 15:24

Nastupující prezident Miloš Zeman ocenil opoziční Věci veřejné (VV) za to, že podaly ústavní stížnost na církevní restituce. Podle místopředsedkyně strany Kateřiny Klasnové má nastávající hlava státu k majetkovému vyrovnání s náboženskými obcemi podobně rezervovaný vztah jako VV. S šéfkou poslaneckého klubu strany se Zeman shodl také na potřebě rozšířit pravomoci Nejvyššího kontrolního úřadu. Klasnová to uvedla po zhruba hodinu a půl trvajícím jednání s vítězem první přímé volby prezidenta.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • daniel Pink (8 hlasů) 07.02.2013 16:11

    LEVICOVY SENAT LEVICOVY PREZIDENT a jeste LEVICOVA SNEMOVNA --modra...

  • eM Felix (8 hlasů) 07.02.2013 16:16

    Ve sračkách se pohybuji jenom díky tomu, že se na mě ty sračky jako...

  • Ondřej Dvořák (6 hlasů) 07.02.2013 17:25

    Pravičáci tu jsou pomalu v defenzívě, tak se uchylují takřka výhradně...

  • eM Felix (6 hlasů) 07.02.2013 15:37

    A hlavně vzhledem k tomu v jaké se pohybuje špíně, tak je ještě...

  • Roko- lanek (5 hlasů) 07.02.2013 16:01

    To jak kniže. Nedřiv čura pak kaka a až potom sundava kalhoty. ...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pokud by na tyden.cz byla možnost veřejně zjistit IP adresu, ušetřili bychom si tu vzájemné osočování z toho, kdo má kolik falešných nicků.

1 hlas

To ceske komediantstvi se dere zase na scenu. Za kazdou cenu byt lidovym.:))))))) Tolik buranu v politice snad jeste nebylo :)))

2 hlasy

Tohle bude sranda, povedou stat jako kdyz delaji doma v kuchyni zabijacku.

1 hlas

Všechno bude levicové.
Všichni pak půjdou do penze v padesáti,platy půjdou až na třicet tisíc měsíčně,líní socani budou ihned ,,pracovití,,,důchodci dostanou přidáno o pět tisíc měsíčně,doktoři budou léčit zdarma,léky budou zdarma pro členy ČSSD a KSČM,ale jen na palici samozřejmě.
Takže to tady za pomoci tohoto Zemana prožerou mnohem rychleji než jsme čekali a Sobotka se toho rád ujme,jde mu to dobře a již to předvedl.Až to prožerou,tak tihle Zemani zase zalezou na deset let do nějaké prdele a pravicové vlády zase peníze po volbách naspoří.Pak zase vylezou socani z děr a je to tady znovu.Takhle to tady běží již mnoho let,že pane Zemane ?Pak se divíte,že je draho,když se splácí úroky po vládách stupidních socanů !

3 hlasy

Jen jste Klímo, zapomněl dodat takový malý, ale podstatný detail - socani museli konsolidovat banky po nepovedené privatizaci a navíc se potýkali ještě s následky katastrofálních povodní v r. 2002.a 2005. Nic se, vážený, neprožralo, jak tu tak rád a často vykřikujete.

2 hlasy

Tady je jasně vidět, že demence postihuje i mladou generaci, a takový Klíma je toho jasným příkladem. Takový tupec nepochopí, že půjde do důchodu v sedumdesáti a ještě jim hajluje.

1 hlas

Zatím jsem nikde neviděl, že by kdokoliv sliboval to, co tady trvale vykřikuješ. Co se ale možná změní, tak je poměr toho, jak kdo přispívá do státní kasy. OSVČ nyní odvádějí 1/18 ( slovy jednu osmnáctinu) toho, co v roce 2006. Zatímco zaměstnancům a důchodcům se reálný příjem propadl o čtvrtinu.
Takže : prd, že bude něco zadarmo, ale na chodu státu se budeme podílet všichni. A to tě asi sere nejvíc, že?

4 hlasy

zatim je vse pravicove-do penze v 80,platy kolem 12000,zlodejsti pravicacti tunelari vesele okradaji vsechny a vsude,svine Heger lobuje za soukrome pojistovny adoktory,a nizke dane jsou hlavne pro zlodeje ODSTOP

4 hlasy

Ať žije náš nový, krásný, inteligentní, vtipný a šaramantní,moudry.pan prezident Ing Miloš Zeman,CSc!!!!
Už se na vás všichni moc těšíme!!!
A ma krasnou mladou dceru.

5 hlasů

Ze ty budes rude nebo hnede prase, ktere tahlo prasidenta na Hrad?

1 hlas

Pravičáci tu jsou pomalu v defenzívě, tak se uchylují takřka výhradně ke sprostotám a urážkám. Asi bude lepší dát jim oddych, aby nabrali zase síly, a našli také jiné argumenty, než jsou ty prasečí...

6 hlasů

opravuji Ondřeje Dvořáka, vlastníka 5 nicků: k té defenzívě - převažují nicky komunistů a to velmi, nikoli živí komunisté. Čím to bude? Proto, že Týden už je jeden z posledních deníků či týdeníků, který nemá nad diskuzí ve skutečnosti žádnou kontrolu?:-):-)

0 hlasů

Buď rád, protože kdyby tady kontrola byla, tak už tu dávno neonanuješ

4 hlasy

Proč nám, probůh, sdělujete, co u toho monitoru děláte???

0 hlasů

Pane Racku, tuhle hloupost jste si mohl odpustit. Docela vás to degraduje...

0 hlasů

Tohohle zmetka nemusí nic degradovat. Ten se degraduje sám.

3 hlasy

A já myslel, že byla ve vládní komisi pro církevní restituce...

2 hlasy

LEVICOVY SENAT LEVICOVY PREZIDENT a jeste LEVICOVA SNEMOVNA --modra prasata se po....

8 hlasů

Myslel jsem, že potřebujeme dobrého prezidenta, jedno jesli levého nebo pravého, který trochu zklidní situaci, politické boje, bude schopen jednat se všemi a spojovat politickou scénu; zároveň bude měřit i v kritice všem stejně, padni komu padni. Teď vidím, že mnohým nešlo o takového prezidenta, ale o to, aby byl za každou cenu zleva, byť by se o něm vědělo, kolik toho sám zakryl a jakými lidmi se vždy obklopoval. Je to smutné, ale když jsou nazývání apriori všichni odpůrci tohoto levého prezidenta prasata, pak by to mělo všem něco napovědět...

1 hlas

Nemá ten komik nástup do funkce až 8.3.?!?

3 hlasy

Prvni byla Mana Benesova a zcela nezistne prohlasila, ze ji zadna funkce nabidnuta nebyla (i kdyz by rada na to dvojkreslo ustavniho soudce, dvojkreslo kvuli svemu objemu).

3 hlasy

Třetí vzadu, která se bude smát. Chytrá holka.

4 hlasy

A hlavně vzhledem k tomu v jaké se pohybuje špíně, tak je ještě docela čistá.

6 hlasů

V porovnani s tebou, ktery se denne rochnis ve fekaliich ...

3 hlasy

Ve sračkách se pohybuji jenom díky tomu, že se na mě ty sračky jako ty neustále lepí a snaží se mi potřísnit. Přesto, že je to dřina se s tebou nezamazat, tak mám dojem, že z toho pořád vycházím poměrně čistý. Takže se na mě nelep a já se nebudu rochnit ve fekáliích

8 hlasů

Prudičko, víš, že právě tak si představuju tebe? Prase naložené ve vlastních sra****.

5 hlasů

To jak kniže.
Nedřiv čura pak kaka a až potom sundava kalhoty.
Hlavně že ma placku na klopě s ružovym čirem.

5 hlasů

Přesně jsem to chtěl napsat: komu chybí vtip a inteligence, ten do diskuzí může přispět jedině vulgaritou nehrubšího zrna: Dvořák, Roko, emFelix, pořád stejná sestava s chováním žumpy:-(

0 hlasů

No, vy jste tedy vzorek místní levicové inteligence!

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov