Údajná velezrada
Zeman ohrozil bezpečnost občanů, tvrdí STAN. Připravuje žalobu

17.05.2018 10:56 Aktualizováno 17.05. 11:53

Senátoři z klubu Starostů a nezávislých se rozhodli zahájit přípravu materiálů, které by měly vést k ústavní žalobě z velezrady na prezidenta Miloše Zemana.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • S Vrba (8 hlasů) 17.05.2018 11:04

    Je dobře, že prezident Zeman objektivně informoval veřejnost a je...

  • Jeroným Pražský b. (5 hlasů) 17.05.2018 11:11

    Velezrada ? Velezrady se především dopustili europoslanci STAN, ODS,...

  • - - (3 hlasy) 17.05.2018 13:42

    Větší prolhané blbce už ve stanu nelze najít.

  • Sparviero Sparviero (3 hlasy) 17.05.2018 12:19

    Nemám pocit že pan prezident nějak ohrožuje moji bezpečnost. Jednou...

  • Josef Dobeš (1 hlas) 17.05.2018 14:23

    Ta řvoucí myš se chce zviditelnit, nic jiného v tom není. On totiž...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Největší problém Zemana je že proflákl další lež Anglánů a udělal kretieny z té Mařeny a toho rozcuchaného pakosty Borise. I přes servilní vřískání héérce Othela a Zadolárka.

0 hlasů

Kdo včera poslouchal Týden s prezidentem na TV Barrandov, pak, pokud není hluchý, slyšel zcela jasně ze záznamu přesnou reprízu toho, jak se prezident ČR dopustil velezrady.
1) dovolil si mluvit o skutečnostech, které nebyly ani přísně tajné, ani tajné, dokonce ani důvěrné.
2) dovolil si prohlásit, že na základě informací které obržel, rovněž veřejnými, že Novičokem je označována skupina látek, majících přibližně stejný původ i účinek.
3) dovolil si prozradit veřejně přístupnou informaci, že jedna z látek ze skupiny Novičok, známá pod označením C220, byla ve vojenském chemickém výzkumném ústavu v Brně v nepartném množství u nás vyrobena, otestována a poté zničena.
4) dovolil si rovněž prozradit veřejné tajemství, že k bylo z V. Britanie v anglické TV oznámeno, že Srkripal byl otráven látkou C234, tedy látkou zcela jinou.

Tímto se tedy prezident Zeman provinil trestným činem velezrady, neboť prozradil lidem zeměkoule to co je shora uvedeno.
Dále se provinil velezradou tak . že dal světu a zejména pak teroristům na vědomí , že ČR má znalosti, jak i prostředek obrany proi Novičoku vyrobit a tím tak vznikl u teroristů názor, že tento plyn není pro ně plynem, k terorizování zajímavým, že účinější bude asi nákladák.
Dovolím si přidat ještě nedávnou informaci, že skupina objektů na území Ruského státu, kde byl Novičok kdysi vyráběn a skladován, byla již nedávno zlikvidována. (Toto je veřejná zoráva z ČT. nikoli z prohlášení prezidenta republiky!),

A páni senátoři dnes zpívají:

"pověste ho vejš, ať se houpá,
pověste vejš ,ať má dost,
Pověste ho, že byl jiný
že to byl nezvaný host.

Tak do toho, páni senátoři, argumentů máte víc než dost na to, abyste se mohli dokonale znemožnit. Pokud nevěříte, požádejte TV Barrandov o poskytnutí zmíněné kopie pořadu jako důkazu k žalobě.

Stačí je opsat z toho, co je v odst. 1) až 4), shora uvedenými v tomto příspěvku, napsáno.
A pak jen hurá k Ústavnímu soudu - i když - nějaká ta malá manifestace na Václaváku by neškodila, že....

0 hlasů

Ta řvoucí myš se chce zviditelnit, nic jiného v tom není. On totiž Zeman řekl to, co tvrdí různí starostové, jen poněkud jinými slovy - to myší pískání je jen ubohé slovíčkaření - Vyrábět znamená prostě něco udělat z něčeho. Novičok - jak řekl Zeman, je podle informací, které mu byly poskytnuty, souhrný názen pro větší skupinu látek, což potvrdila i paní Drábová, která asi tomu rozumí víc než starosta z Přezletic. Zeman sám řekl, který typ byl u nás v mikroskopickém množství vyroben, otestována proto němu ochrana a pak byl vzorek zničen. Taky řekl, že ta látka, kterou byl otráven ten dublagent, touto u nás testovanou látkou nebyla. Dodal, že zveřejňuje pouze ty informace, které nby označeny jako tajné nebo důvěrné.
Tak jaká pak velezrada? Myší chtrolíne?

Spíš by měl být prezident pochválen pochválen, že uklidnil svět před hrozbou nového jedu tím, že zveřejnil, že už ochrana existuje a vzal teroristům možnst s touto látkou stašit lidi a vydírat státy. Tak, po slávě toužící, draze a zbytečně placená myško, zalez do svého hnízdečka a neotravuj! Náš kocour už se těší, jak si tě dá k večeři.

1 hlas

Větší prolhané blbce už ve stanu nelze najít.

3 hlasy

Nemám pocit že pan prezident nějak ohrožuje moji bezpečnost. Jednou mne ale ohrozil bejvávalej starosta naší vesnice, ale už nežije :-)

3 hlasy

Kromě Zemana nikdo o novičoku neví,ale Zeman samozřejmě lhát nemůže.Dělá si z nás veřejně srandu,a směje se,jak jsme tupí.

0 hlasů

Zkus trochu číst na internetu a taky se dozvíš něco o novičoku.A nebudeš mít pocit,že jsi trotl a hňup

0 hlasů

Velezrada ? Velezrady se především dopustili europoslanci STAN, ODS, ČSSD a TOP 09, kteří v Evropském parlamentu hlasovali pro potrestání České republiky, své vlastní země, pokud na rozkaz eurobolševika nepřijme migrující muslimy. To je velezrada jak vyšitá.

5 hlasů

Je dobře, že prezident Zeman objektivně informoval veřejnost a je dobře, když víme, kdo se snaží pravdu před veřejností zatajovat a lhát. Jen doufám, že po příštích volbách se s "takypolitiky" STAN již v parlamentu nesetkáme.

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov