Kauza Palestina
Zeman ohrožuje bezpečnost Čechů, míní Zaorálek

05.10.2013 18:15 Rozhovor

Zemanovy výroky na adresu Palestinců mohou být velkým bezpečnostním rizikem pro Česko, řekl on-line deníku TÝDEN.CZ stínový ministr zahraničí za ČSSD Lubomír Zaorálek.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Martin Kocias (14 hlasů) 05.10.2013 18:38

    Ta levicová čssd je pořád stejně debilní a zvrácená. Bezpečnost čechů...

  • slávek šedý (9 hlasů) 05.10.2013 18:31

    Měl jsem dilema: Volit či nevolit? chtěl jsem to hodit socanům,...

  • Pavel Šimurda (8 hlasů) 05.10.2013 18:50

    Zaorálek pochopil, že ani za Zemana nemá budoucnost...

  • Jana Harmatová (6 hlasů) 05.10.2013 23:12

    Zaorálek se chce za každou cenu zviditelnit a bůh nás opatruj před...

  • Jana Harmatová (6 hlasů) 05.10.2013 23:10

    už jenom pohrdlivý způsob jakým je vyjadřujete " chtěl jsem to hodit...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zaorálek si to mohl odpustit. Má říci, co chce dělat s touto zemí a ne útočit na prezidenta. Ten nekandiduje. Na útoky jsou tu jiné strany, které se zcela myšlenkově vyprázdnily a nemají už jiný program než hledat virtuálního nepřítele. Mám na mysli TOP a ODS. ČSSD by nás měla ohromovat svými nápady, jak vyvést zemi z krize. Toto je dosti laciné.

0 hlasů

Tak nevím jestli by neměl být Zeman zbaven svéprávnosti nebo si dal jen cucíka na posilněnou aby se mu zlepšila výslovnost. Svým osobním kouzlem, jak často poukazuje, už nadělal dost problémů a to je ve funkci teprve pár měsíců. Poválečnou chybou č.1 bylo, že zároveň ze státem Izrael nevznikl současně stát Palestina.. Na to můžeme doject všichni pořádným masakrem.

1 hlas

I Milouš může mít někdy pravdu.Na rozdíl od Zaorálka,legendárního hlupáka pletoucího si baroko s gotikou.

0 hlasů

Zeman je za tohle napřesdršku.

1 hlas

Naštěstí, že nejste prezidentem Vy, protože to by bylo na emigraci

0 hlasů

Podle mého názoru by Jeruzalém měl mít statut mezinárodního nezávislého města pod ochranou OSN, je to významné kulturní dědictví naší civilizace. Hlavní města Izraelců a Palestinců by měla být jinde. A Palestinci by se už konečně měli naučit pracovat...

2 hlasy

Tak nevím, jestli je větší blbec Zeman, nebo Zaorálek...

2 hlasy

Když se od výroků prezidenta distancuje předseda vlády a ministerstvo zahraničí tak to musí být vážné. Měl se omluvit sám. Izraelsko-palestinský problém je jeden z největších světových problémů a je třeba držet vyrovnanou linii EU. Palestina je země těch uprchlíků a to že jsou Arabové neznamená, že mohou být přestěhování jinak, jako třeba Češi do Běloruska, protože to jsou také Slované. Sídla vyslanectví v Tel Avivu je důsledek rezoluce OSN, kterou všichni respektují. Před prezidentskou volbou nazval analytik Schneider Zemana právě v zahraniční politice bezpečnostním rizikem a nedej bůh, aby se to potvrdilo.

1 hlas

Co říkali novinářští analytici před volbami na účet Zeman nemá žádnou relevanci. Zdá se mi to bouře v kapce vody. Schwarzenberg nás mnohokrát znemožnit přímo v zahraničí, naboural obchodní kontakty, zničil firmám možnost vyvážet nebo usínal na důležitých setkáních a vyvolával bouři pohoršení hostující země, přesto se novináři do něj neobuli. Beru to jako účelovku. Někteří lidé si hold nedají ujít příležitost, jak okopávat někomu kotníky. Na druhou stranu některé výroky prezidenta na účet muslimů opravdu nemusím.

0 hlasů

Zemenův "tunel Blanka"
http://zpravy.idnes.cz/dunaj-odra-labe-a-pripojeni-vahu-dnf-/zahranicni.aspx?c=A131004_210946_zahranicni_ert

0 hlasů

To, že nebyl založen stát Palestina patří k nedořešeým důsledkům II. světové války a např. podle slov bývalého prezidenta Pákistánu P. Mušarafa je právě tento stav závažným zdrojem terorizmu. Je až neuvěřitelné, s jakou sektářskou omezeností se u nás dlouhodobě k tomuto neuralgickému problému světové politiky přistupuje.

1 hlas

To, že nebyl založen stát Palestina patří k nedořešeým důsledkům II. světové války a např. podle slov bývalého prezidenta Pákistánu P. Mušarafa je právě tento stav závažným zdrojem terorizmu. Je až neuvěřitelné, s jakou sektářskou omezeností se u nás dlouhodobě k tomuto neuralgickému problému světové politiky přistupuje.

0 hlasů

Zaoralku, nedivim se ti. Byl jeden s organizatoru v r. 2003, kdy CSSD Milose zZe,mana pri volbach podtrhla. Vcsetne Spidly, Buzkove a dalsichh frajeru :):):)
Ale ty ohrozujes sam sebe,. Jsi Kalous z CSSD .

4 hlasy

takze soudruh zaoralek si mysli, ze soudruh zeman ohrozuje bezpecnost cechu? no snad si i po soudruzsku vzajemne zakrouti krkem, to by mohlo bezpecnostni situaci zlepsit.

2 hlasy

Ale pane Vokurko,proč je hned tak přesoudruhováno,zatím čerpáme ze vztahů z dob "bolševika" co se týká arabského prostoru.Když je budeme soustavně dráždit můžeme se dočkat toho,že to začne "bouchat" i u nás,což by bylo tragické a pak neomluvitelné.

3 hlasy

nebo tady budeme mít druhou Belgii, kde máš obrovský problém jen když se na araba podíváš , nebo Francii, Anglii .... jen proto, že jsou všichni připosra..... z arabů. Čím jim víc ustupuješ tím tě více nenávidí a jejich nároky jsou neúměrné !!!!

0 hlasů

Je to velká úleva když člověk ví,že mezi námi jsou tak stateční lidé,jako jste vy Janičko.Asi mi uniklo,že jako první některý arabský stát poslal vojsko do USA,nebo do Evropy,to neznamená,že se zastávám těch fanatických magorů (atentátníci).

0 hlasů

presoudruhovano? ale kdeze, pro me je byvaly komunista nemlich to same co byvaly cernoch.

drazdeni take neschvaluji, jen bych navrhl reseni, aby kazdy zabity/zasebevrazdeny muslim/terorista byl polit praseci krvi a jeho ostatky hozeny do more nebo zahraban s prasecima vnitrnostma jako to udelal general pershing na filipinach a zabralo to slusne. pro ty primitivy ne alfa&omega jejich raj po smrrti a to s cunikem nejde dokupy.

0 hlasů

pane Vy jste hloupý a to je hoóóóó´dně slabé slovo . Ti, kteří nejvíce ted´ řvou proti komunistům, byli povětšinou jejich přisluhovači, donášeči a drželi hubu a krok .

0 hlasů

Orientálci opilci pohrdají a opileckým deliriím nenaslouchají, je to pod jejich úroveň, je to jakoby naslouchali nočním zvukům z chléva, když se krmí nadýmavým krmivem

2 hlasy

nevolte ODS TOP ODSS KSC....nejvetsi HNUJ

2 hlasy

Zaorálek je vůči Zemanovi standartně v opozici. To snad je proti zájmům ČSSD něco takového brát jako budoucího ministra zahraničí. A on taky nebude.8

1 hlas

Zaorálek je vůči Zemanovi standartně v opozici. To snad je proti zájmům ČSSD něco takového brát jako budoucího ministra zahraničí. A on taky nebude.8

0 hlasů

Takže podle sráče Zaorálka, bysme si neměli naštvat nějaký palestinský ručníkáře, aby nám ti hajzli tady nevodpálili nějakou bombu? A ty bys chtěl s touhle předposraností bejt munistrem zahraničí? No to bysme to s tebou vytrhli! Naopak! Islamistickej extremizmus je nutno brát jako reálnýho nepřítele a všechny tajný služby a bezpečnostní složky otevřeně soustředit na boj s jeho nebezpečím na našem území!!! Ať ti smradi vědí, že u nás nebudou mít šanci! Odvolávat se na tuzéry od pár šejků a jejich harémů v Kchárlsbádu je zhovadilost!

6 hlasů

Vis kdy a na jakem uzemi vznikl Izrael?

2 hlasy

ano vím a patrně myslíte stát Izrael, protože izraelité .palestínci, filištínci na tom uzemí žili i před vznikem státu Izrael. Říká Vám něco ježiš nazaretský král židovský a kde žil když nám tady chcete rozdávat moudra!

4 hlasy

Vzpamatuj se a nerozciluj se.

0 hlasů

Soucasni palestinci nejsou zadni beduini, ale naplava Jasyra Arafata. Kdyz je vyhnali po nepovedenem puci z Jordanska a nikde je nechteli, zabrali uzemi, ktere Britove v r. 1920 nazvali Palestina. Mistni "palestince snadno zmakli a ted se hlasi k jakymsi tradicim. Vyvolali v tam na toom uzemi nepitomejsi konflikt vlastne mezi bratry. Vzdyt Zide a dalsi arabove jsou j vlastne edna rodina. Ne ?
Intifada je teda vec. Za to dostal asi Arafat tu Nobelovu cenu niru. Zeni se ti hosi s devscaty starymi 10 let i mene. :):):) Evropa do nich cpe penize a oni jenom blbnout. Kdy uz jim to konecne nekdo zarazi ?

5 hlasů

No, ty čteš moc noviny, radši zajeď do Izraele a udělej si obrázek sám. Možná že tě něco napadne.

1 hlas

Zaorálku, blbe, pochop už konečně že Zeman ve volbách nekandiduje. Ale kandidují jiní a to jsou soupeři. Zeman je Tvůj spojenec, ať si to pochopil či ne. A nadpolioviční většina Zemana žere. Ti volby rozhodnou.
Zeman pochopitelně plácl provokativní blbost, ten jeho sionismus taky nesnáším. Ale on je presidentem u nás a tam si vede dobře. A tak budeš mít možnost bejt předseda parlamentu. Díky Zemanovi.
Radši mlč. Podobné blbiny srejně jako nenávist Sobotky vůči Zemanovi Vám ubírají hlasy. A hodně, uvidíš.

4 hlasy

Vazeny pane, klackovi typu Zaoralek je skoro zbytecne nadavat. Snad jedine klackkem pres kolena, to by se probral. je to smejd stejny, jako Kalous.

0 hlasů

Vy levičáci musíte být ze Zemana na větvi, v otázce Izraele a Palestinců říká úplně něco jiného a navíc úplně opačného než celá ČSSD a KSČm, ale i tak ho podporujete. Až zase začne mluvit třeba Zaorálek nebo Filip o potřebě podpory Palestinců a omezení vstřícnosti k Izraeli tak jim zase budete tleskat. Prostě kam vítr tam plášť, jste jak korouhvičky.

4 hlasy

No, občas je možno i nesouhlasit, že. Levice prostě jiný názor uznává. To však u těch Vašich možné není. Takže se modlete, těch 5% je náročný cíl, soudím :-))

4 hlasy

Za pár dnů si povíme, ale navzdory vašeho soudu to bude daleko a daleko více.
To jak jiný názor i vy konkrétně uznáváte je vidět každá den zde na netu a diskuzi, okamžitě jste sprostí a urážíte jakmile má někdo jiný názor.

1 hlas

"okamžitě jste sprostí a urážíte jakmile má někdo jiný názor."

Ty babrlinko,oznacis kazdeho kdo s tebou nesouhlasi jako:Hulvát, socka,svoloč ,lůza, komunista,špína,demagog,lhář,odporný spodek bahna,

0 hlasů

Vy, který/která uráží každého, kdo napíše cokoliv, co se vám nehodí do krámu tady budete kázat o morálce?

3 hlasy

Pan/paní Smutná má zásadní problém ze svým pohlavím. Od hermafrodita nelze očekávat schopnost se logicky zorientovat a přemýšlet.

0 hlasů

No comment. Tak se mi zdá, že někdo z nesmírné hloubky pod námi, lidmi, tu dždí oheň a síru.

0 hlasů

Hloupá reakce. Paní Adamová má pravdu.

2 hlasy

Volím pravici Volím ODS a Petra Bendla

5 hlasů

PŘEDVOLEBNÍ VTIP:
Host vejde do super nově vybavené hospody, sedne na bar a všimne si,
že za barem je robot a ten ho vítá:
"Dobrý den, jsme moderní restaurace, vítám vás, jsem robot Charlie a budu vás obsluhovat.
Prosím sdělte výši vašeho IQ."
Borec se zamyslí a řekne, že má IQ 150.
Robot naleje whisky a začne bavit hosta řečmi z astronomie, matematiky, historie, zeměpisu.
Chlapík poněkud nezvládá debatu a rozhodne se navštívit bar příští den zase s tím,
že robotovi sdělil, že má IQ 100.
Robot nalije whisky a začne debatu o autech, sexu a celebritách.
"Fajn" řekne si chlapík a přijde třetí den a robot za barem se zase ptá na jeho IQ a chlapík odpoví, že má IQ 50.
Robot se zamyslí, naleje vodku a zeptá se :"Tak co, zase budeme volit TOP09 a ODS?"

3 hlasy

To už se taky zkoušelo a výsledek dost tristní.Takže tentokrát raději něco jiného a né tolik zlodějinami provařeného jako jsou modráci,oranžády,rudý nebo zelený.

2 hlasy

tak to se tedy máte čím chlubit !!!! Patrně se s TOP09 o prvenství, kdo vím zdecimoval , rozkradl a zadlužil ČR . Chlubit se tím, že volím gaunery to chce silný žaludek

6 hlasů

Milostivá, volit levici je větší svinstvo, komouši 40 let předváděli svoje kejkle a nebylo to, věru, pěkné pokoukání.

2 hlasy

Nejsem milostivá ! a nevolím ani ČSSD ani KSČ. Za komunistů jsem byla již na světe, ale takové o svinstva jak nám převádí jednou ČSSD a pak ODS + TOP09 se neděli!

2 hlasy

Ten bude rád!!

4 hlasy

Volím pravici Volím ODS - ČSSD u vlády nechci

3 hlasy

Máte pocit, že arabáci vědí kdo je Zeman a kde je ČR.?

0 hlasů

Kdo je Miloš Zeman ???

Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svině založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy.
Tak jako původní bolševici prošustrovali poválečný lup, tak ti nynější stihli vyplýtvat výnosy z privatizace zkomunizovaného majetku do pochybných spřátelených tunelářských rukou. V nové nesametové revoluci už nebude z čeho rozdávat a bude se začínat od nuly.

Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
„Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

3 hlasy

Taková krkolomná slátanina, plná lží nejde pomalu ani číst, to jse skoro na blití, škoda času. Něco z vašeho mozečku by se neurodilo?
Vy jak koukám umíte jen kopírovat a tapetovat nesmysly.

2 hlasy



Eva Adamová 06.10.2013 07:41
EvaA

Vy, který/která uráží každého, kdo napíše cokoliv, co se vám nehodí do krámu tady budete kázat o morálce?

1 hlas

Vy nás ale zásobujete, pane cibulka :-))

2 hlasy

Zaorálek pochopil, že ani za Zemana nemá budoucnost...

8 hlasů

Zaorálek se chce za každou cenu zviditelnit a bůh nás opatruj před takovým ministrem zahraničí , jednoho takového vola s čírem jsme měli od TOP09

6 hlasů

Ta levicová čssd je pořád stejně debilní a zvrácená. Bezpečnost čechů neohrožuje ten, kdo kritizuje teroristy, ale ti teroristé. Když muslimové někde v arábii řvou nějaký ze svých názorů, se kterým já třeba nemusím souhlasit, ohrožují snad tím svou bezpečnost? jsem já snad povinen vyvolat kvůli tomu nepokoje a zabít náhodně vybrané muslimy z dané země jako odplatu za urážku? :-) Protože přesně takto reagují ti tví oblíbenci, zaorálku. A co když čssd kritizuje nacisty? neohrožuje tím bezpečnost čechů? Co když se nacisti naserou a někoho podřežou, aha? Nebylo by lepší zaorálku před nimi pokorně ohnout hřbet a nastavit prdel? To čumíš, jak jsi blbej, co?

14 hlasů

Dala bych vám z fleku 100 bodů, pěkně jste mu to vpálil.

1 hlas

Strach před problémy, nebyl ještě nikdy klíčem k jejich řešení pane Zaorálku.

1 hlas

moc hezky napsáno

2 hlasy

Měl jsem dilema: Volit či nevolit? chtěl jsem to hodit socanům, jakožto protiváhu vůči asociálním odeesákům a kalouskovcům. Ale při sledování předvolební rétoriky páně Zaorálka mám jasno. Můj hlas nedostanete. Z vás mám Zaorálku strach. vy jste neřízená střela, dogmatik ba co víc, fanatik. Takže to hodím některé dosud neparlamentní straně. A mohu vás ujistit, že díky Zaorálkovi jste ztratili min. 4 hlasy. To je, co?...:-))))

9 hlasů

No když to "hodíte" jak vy píšete některé malé straně, tak je to vyhozený hlas. :-)))))
Jana Harmátová to napsala dobře!

1 hlas

už jenom pohrdlivý způsob jakým je vyjadřujete " chtěl jsem to hodit socanům" svědčí o tom, že nechtěl. Dle čeho se rozhodujete snád se podívám co chci já a co mi která strana nabízí, ne , že to někomu hodím, tak to tu pak vypadá

6 hlasů

Zatím se demokracie v ČR scvrkla jen na to hození lístku do urny. To je asi tak vše, co já jako nepolitik můžu pro demokracii 1x za 4 roky udělat. Jestli Vás uráží termín hodit, tak to Vás docela lituji, nadsázka Vám nic neříká?...PS: Jsem opravdu bývalý volič ČSSD.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov