EU bez vůdce
Zeman označil v ruské televizi sankce za zbytečné

09.12.2018 17:37 Aktualizováno 09.12. 17:44

Český prezident Miloš Zeman znovu označil v rozhovoru poskytnutém tento týden ruské televizi NTV protiruské sankce za zbytečné.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • václav Ludvík (7 hlasů) 09.12.2018 18:45

    Miluju Miloše cíleně vytáčí ty blby co maj mozek na Kavčích horách a...

  • Jeroným Pražský jr (7 hlasů) 09.12.2018 18:40

    Kašpárkujete dobře. Mít namísto prezidenta ČR ruského poskoka je...

  • Jeroným Pražský jr (7 hlasů) 09.12.2018 19:22

    Jaktože Zemanovi v oné ruské televizi nevysvětlili, že ty sankce se...

  • o k (6 hlasů) 09.12.2018 19:00

    Myslím, že už je opravdu mimo. To, že jsou v diktaturách, jakými jsou...

  • Jeroným Pražský jr (6 hlasů) 09.12.2018 19:13

    Nemáte pravdu. Sankce jsou jediným nevojenským prostředkem odporu...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Na štěstí svět se neřídí tím,co plácá Zeman.

1 hlas

Zeman je zbytecny ..

2 hlasy

podle toho, jak mistni ruda tlupa hemenex/ok jeci a vresti, tak mel Zeman zase pravdu.
ta totiz tuhle bolsevickou sebranku rozdovadela vzdycky nejvic :-)))

0 hlasů

Rusove jsou nasi Slovansti bratri.

0 hlasů

Ko.kotina zamindrakovaneho ko.ko.ta ledviny

3 hlasy

Zeman nema pravdu...
EU ma silneho vudce - Slovaka Babise ..)

3 hlasy

cha,cha,cha!bures bude brucet a jaka je to sila,kdyz dostal ani ne 30%,mesugene?tajtrdlik.

0 hlasů

K BIS se přidali i policisté a popisují ve zprávě pronikání ruskojazyčného zločinu k nám

Citujeme:

Ve sledovaném období byly na území ČR zadokumentovány aktivity vysoce postavených kriminálních autorit ruskojazyčného organizovaného zločinu,
které směřovaly k získání kontroly nad českým územím, respektive nad aktivitami zde působících ruskojazyčných zločineckých organizací.

Nejednalo se o náhodné či nečekané aktivity těchto kriminálních autorit.
V minulých letech byly opakovaně zaznamenány případy, kdy po zásahu bezpečnostních složek ČR u jedné kriminální autority se jiná ruskojazyčná zločinecká autorita či konkurenčně významný kriminální klan pokusil získat uvolněný prostor pod svoji kontrolu…

Mezi převládající komunity se řadí především ruskojazyčné, asijské a balkánské kriminální organizace.

Tyto kriminální organizace mají výrazné zahraniční vazby a vyznačují se značnou diverzitou páchané trestné činnosti, kdy i jednotlivé menší celky kriminálních struktur se málokdy úzce specializují na jeden typ trestné činnosti.

Všechny mají také společný prvek vysoké míry korupčního průniku do státní správy a veřejné samosprávy, při němž se „potkávají“
a v některých případech i spolupracují s českým organizovaným zločinem…

V uvedeném období rovněž zesílil ze strany významných ruskojazyčných kriminálních autorit tlak na získání státních občanství různých států EU, vč. ČR.

Status občana EU nejen napomáhá ve volném pohybu v rámci EU, ale rovněž brání jejich vydání do země jejich původu.

V zájmu získání českého občanství jsou korumpováni nižší i vysoce postavení úředníci příp. i politici na regionální a celostátní úrovni…

Uzavřené komunity tvoří pachatelé trestné činnosti v oblasti nelegálního obchodu se zbraněmi, výbušninami, vojenským materiálem a nebezpečným materiálem.
Jedná se především o ruskojazyčné osoby, výjimkou nejsou ani občané ČR.

Zajímavý je onen „společný prvek vysoké míry korupčního průniku do státní správy a veřejné samosprávy“.

To rozhodně nevypadá jako idyla.
Vzhledem k tomu, jak vypadá propojení zločinu se státem v Rusku a Číně, bychom měli být dost opatrní, než se otevřeme pronikání Východu.
A místo honu na muslimy se zabývat spíše imigrací jiného typu.

Zpráva o činnosti NCOZ:
https://www.policie.cz/clanek/vyhodnoceni-cinnosti-zprava-o-cinnosti-ncoz.aspx

3 hlasy

kravina.

0 hlasů

Ko.kotina zamindrakovaneho ko.ko.ta ledviny ..

2 hlasy

Cim vice sankci - tim vetsi sobestacnost ruSSke ekonomiky. )
(c) Putler
Rezident nema pravdu ..

2 hlasy

kravina #2.

0 hlasů

Jakože se p. Zeman spíše přiklání tomu aby Ukrajina měla něco ve stylu Benešových dekretů?

2 hlasy

pravdu dite.spojenci potom spolu diskutovali v zakopanem.za sssr tam byl semita zid lavrentij berija,vrah bely kohen kuna a sef nkvd a budouci reznik v katynskem lesiku a semitka zidofka rita zimmerman/vyhlazovaci lagry na cukotce-kolyme vedla/.za nacky soudruzi adolf eichman a h.himmler.pakt molotov-ribbentrop sesmolil semita zid litvinov-finkelstajn.vse to chranila v zakopanem slovenska divize bernolak.

0 hlasů

svaz sovietskych socialistickych republik ale zase DAL polsku slezsko,cast pruska a vych.prusko.na tom psonci jeste vydelali.na konferenci na jalte to odklepli za spojence usa,gb a sssr soudruzi semiti zidi alger hiss,harry dexter white,harry hopkins a za sssr lavrentij berija s gruzincem stalinem.nas dodali ti semiti zidi do sfery sssr.proti byl akorat churchill. fdr sotva lezl.zkapal za par mesicu.

0 hlasů

Tak či tak, když se někteří ohání údajným: "To ale nebylo úplně v pořádku jak údajně za Sovietů Krym byl daný Ukrajině.", to se je snadno i u věci toho, že Sovietsko sebralo Polsku značnou část území (byť Stalin byl spojencem nacistů dokud nacisté nepřepadli Soviety).

https://en.wikipedia.org/wiki/Polish%E2%80%93Soviet_border_agreement_of_August_1945

1 hlas

co je to soviet?

0 hlasů

RuSSka mr.dka ledvina ..

2 hlasy

Jaktože Zemanovi v oné ruské televizi nevysvětlili, že ty sankce se pozitivně promítají do ruské ekonomiky podpořením soběstačnosti a zjednodušením potravních návyků ruských občanů na pohanku a "kvas" z cisteren na ulici?

7 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Ty jsi opravdu neskutečný tšurák

3 hlasy

Akorát potvrdil Putinova slova a já se divím, že Zeman pracuje, v tomto směru, neustále proti Rusku. On mu to Putin nevysvětlil?

3 hlasy

Ano, protiruské sankce jsou zbytečné a alibistické a jako výraz protiprávní nadřazenosti jen komplikují možnosti produktivního jednání. Rusko se jim nepodvoli. EU je v podstatě stále diferencovaným soustátím s originální svrchovaností na úrovni členských států, a Rusko a USA historicky dospěly ke statusu státu na své úrovni, nelze proto "vůdcovství" co do podmínek existence takto srovnávat. To ovšen neznamená, že by EU neměla dát prostor skutečným osobnostem, které by ukazovali efektivní směr dalšího vývoje. Jde ovšem o náročné strategie vč. kooperativního mechanizmu spolupráce v EU, které vyžadují v diferencovaných podmínkách jiný stupeň objektivního poznání, než je nyní k dispozici.

2 hlasy

Nemáte pravdu. Sankce jsou jediným nevojenským prostředkem odporu proti agresi provedené vojenskými prostředky. Mezinárodní právo není cár papíru tak, jak si ho vysvětluje Rusko, je to souhrn principů zachování spravedlnosti pro civilizované státy. Kdo se jím neřídí, nepatří do civilizovaného společenství a čelí sankcím.

6 hlasů

Woe to by jsi měl především napsat USSákům, jako největšímu agresorovi. Ti už by podle tebe museli jít dávno žebrotou. Viz Panama, Srbsko, Irák, Libye, Sýrie..... Naši američtí hujeři vyřvávají cosi o hybridní válce. Ale stačí když nebudou dělat z lidí kretény@, a ruská ambasáda může nechat v baráku jen hlídače a vzít si dovolenou, protože budou bez argumentů.

5 hlasů

EU nemá "Vůdce"(Juncker není vůdce) a sankce všechny státy EU obcházejí....

2 hlasy

Myslím, že už je opravdu mimo. To, že jsou v diktaturách, jakými jsou Rusko nebo Čína silní vůdci, je přirozené. Jinak by skončili na Sibiři, potažmo by někde zmizeli. Mluvit o prezidentovi USA jako o "silném vůdci", je absurdní a je to absolutní nesmysl. Demokracie v USA funguje s tolika pojistkami, že se o prezidentovi v této kategorii hovořit nedá. A v EU? Umí si někdo představït "diktátora" v jejím čele? Už nyní nadává každý na diktátorské manýry Bruselu. Co by bylo potom? Musíme se, bohužel, smířit s tím, že máme za prezidenta senilního opilce a podle toho ho posuzovat.

6 hlasů

nadavat vam moc nejde.mate problem se slovni zasobou a nejste schopen se vyjadrovat civilizovane,mesuge?mluvi o silnych vudcich a pravdu di.az na to,ze v usa radi pata kolona semitu zid-nazi,snazici se o puc.nejhnusnejsi podvod v historii demokracie v usa.korupce min.spravedlnosti,fbi,dem.patraje,sdelovacich prostredku,vysokych skol a uz to prosakuje i do prumyslu .hnus.bude hur.

0 hlasů

Emigrante,tak to jsou vidět ty americké pojistky. Tramp si s nimi s úspěchem vytírá zadel.

3 hlasy

První světovou válku rozpoutalo Německo, druhou světovou válku rozpoutalo Německo, Marxismus vznikl v Německu a poté se rozšířil do celého světa..... Ale hrozbou je Rusko....

3 hlasy

S druhou světovou to nebylo tak jednoznačné,a Rusko bylo hrozbou už v té době.Jen nás ve škole neučili,kolik vzdělaných lidí před marxismem a Ruskem varovalo.Je jedno,že Marx byl Němec.Důležité je,kdo do marxismu ještě vtlačil leninismus,protože tahle zhovadilost se tu produkovala.Rusko je rozpínavé,vždycky bylo,od toho se všechno odvíjí.Ale nikdy si nepřizná,že na to nemá potenciál,i kdyby jste se se Zemanem denně za něj modlili.Podívejte se na you tube,zadejte Rusko-tam se fakt s ničím bes.erou.Třeba se vám rozsvítí.

1 hlas

Pardon.Nes.erou tam mělo být.

0 hlasů

Nejen, že je. Ono i bylo a pokud se mu svět nepostaví, tak bude i v budoucnu.

5 hlasů

Máš to jako vždy vypatlané.Amerika okupuje celý svět,nebo ne?Ten jejich vývoz "demokracie" jsou jen války.Vrať se zpátky na Ukrajinu debílku.

3 hlasy

Amerika někoho okupuje? Všichni se do USA jen hrnou, na rozdíl od Ruska. Odtamtud lidé mizí. Okupovalo nás Rusko v míru a Německo ve válce, čemuž se dá i lépe rozumět, i když ne souhlasit.

2 hlasy

Rusko nas NIKDY neokupovalo,mesuge.nepodsouvejte nam zlociny semitu zid-nazi za sssr s nejakymi domnelymi Ruskymi,ajnstajn.a z Ruska lidi moc nemizi.akorat odtama utikaji semiti zid-nazi paraziti a ti utikaji do brokolina.vyhoda-Rusko.

1 hlas

Je příznačné, že když se někdo pokouší být v totalitním režimu spravedlivý a objektivní, tak je obviněn, že "pracuje pro nepřítele".

takže tu panuje fašismus, nemůžu si pomoci.

Až umře Zeman, nezůstane nám žádný statečný politik, který se beze strachu o svůj majeteček odváží říkat pravdu.

4 hlasy

pravdu dite,marceli.

0 hlasů

Miluju Miloše cíleně vytáčí ty blby co maj mozek na Kavčích horách a řídí je Viki

7 hlasů

Miloš Zeman, prezident proruských vlastizrádců...

5 hlasů

Líbí se mi jak ti lepší, chytřejší, inteligentnější odpůrci Zemana se chovají úplně stejně jako ti druzí..zjednodušují, paušalizují, nepřipouští jiný názor než ten jejich..lidé s jiným názorem jsou ruští agenti, bolševici a já nevím co ještě :)..i kdyby Zeman řekl,že sníh je bílý..tak oni tu budou pořvávat, že není..:))

1 hlas

Čekal někdo od toho zrádce něco jiného?

6 hlasů

vam mozek za komousu nevykradli.zadnej nemate,ajnstajn.asi je ty ashkenazi vrozene choroby.mozna i sefardicke a mizrahi.dohromady je jich 36.shalom.

0 hlasů

Madoffe, jak vám vynáší proruská prostituce? Jste jednou z nejdéle sloužících děvek ruské propagandy, to už byste si mohl koupit aspoň čapku ušanku, ne?

4 hlasy

Já ano. Myslel jsem si, že si konečně vezme Vaše slova k srdci, a zase houby. V čem to asi bude?

4 hlasy

Kašpárkujete dobře. Mít namísto prezidenta ČR ruského poskoka je vskutku situace k popukání, velmi ilustrující, jak jsme se 30 let po revoluci pohnuli jen o píď. Dokud ti pohrobci varšavské smlouvy včetně Zemana prostě nevymřou, budeme jen potácející se postsovětskou kolonií.

7 hlasů

Kdo si pamatuje, jaká jsme byla kolonie SSSR, tak nevychází z údivu, jaká jsme opět kolonie EU. Kdo má jiný názor, je opět zkrachovanec, kolaborant, lůza a pod. Brusel nám poroučí už víc jak dříve Moskva.Před tím jsme bojovali proti celému Západu, dnes bojujeme proti jednomu státu. Jen jedna armáda vyklidila pozice ve východní Evropě, hned se sem nacpalo NATO.Komunisti nás mlátili na Národní třídě, "demokratické státy" mlátí své obyvatele ve Francii, Katalánsku, Belgii a řekl bych, že daleko brutálněji, než ty naše mlátičky. Dříve jsme vyráběli a vyváželi dost dobré výrobky včetně zbraní, dnes montujeme pouze součástky v cizích montovnách pro cizí firmy. Státní dluh byl minimální, dnes to je cca 100% ročního HDP. Západ vyžaduje od Ruska striktní plnění mezinárodních dohod a rezolucí OSN, ale sám na ně z vysoka kálí. Mohu Vám garantovat, že až zemřou pohrobci Vámi zmiňované waršawské smlouvy, které dneska označujete za lůzu, tak se tady z toho po.....te. Tahleta lůza totiž ještě ví, co to je rodina, co to je vlastní národ a vlastní stát a má ještě úctu k člověku. Až nastoupí mladí typu p. Feriho, p. Jandy, p. Klvaňi nebo Pirátů, to bude teprve k popukání. Škoda, že už neuvidím ty Vaše protažené obličeje. Je ale zbytečné se rozčilovat, protože pokud je někdo zabedněný jak dřívější komunisti, tak si nedá nic vysvětlit, je línej přemýšlet natož aby uvažoval v nějakých souvislostech o příčinách stávajícího stavu.

1 hlas

Proč to svádět na Unii?Zatím všichni naši představitelé bez reptání podepsali vše,co se po nich chtělo.Pak nám sdělili,že to byla jediná možnost a bylo vymalováno.Vzpomínáte?Klaus radil Lisabonskou smlouvu nepodepisovat,Británie nám to radila,ale my jsme to pašácky podepsali.Jako vždy a jako všechno.Pochlapili jsme se teprve poprvé.

0 hlasů

co je ale smutne je to,ze mame za min.predsedu zlodeje,podfukare co neni ani Cech,indoevropan,evropan a beloch.afroaziat semita zid-nazi.a bude hur.

0 hlasů

Já bych začal Ruským radarem v Brdech a kryplové co nés tu vykrádají by mazali a museli by vracet a ti co to zavinili by si to museli odpracovat

2 hlasy

Vám za bolševika vykradli mozek, takže už jenom přežíváte. Už to musíte holt nějak doklepat, v přítomnosti jste nepoužitelný.

6 hlasů

Za to Vy jste naděje do budoucnosti.

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov