Komunismus
Zeman: Palachův čin pomohl ke svržení režimu

20.01.2019 12:21 Aktualizováno 20.01. 14:24

Kdo chce bojovat za svou pravdu, musí pro ni žít, smrtí ničeho nedosáhne. V souvislosti s 50. výročím upálení Jana Palacha to v neděli v rozhovoru na serveru Blesk.cz řekl prezident Miloš Zeman.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jeroným Pražský jr (10 hlasů) 20.01.2019 12:38

    Srab Zeman, člověk bez páteře, rusko-čínský patolízal a nechutný...

  • Jeroným Pražský jr (9 hlasů) 20.01.2019 13:39

    Zalez, rusáku. Jako potomek okupantů můžeš tak akorát prosit o...

  • Jeroným Pražský jr (9 hlasů) 20.01.2019 12:41

    O úctě nemáš ponětí. Pokud sesmolíš o Palachovi tenhle ubohý...

  • Jeroným Pražský jr (8 hlasů) 20.01.2019 13:43

    Národ se nám rozdělil na frustrované pohrobky socialismu, ke kterým...

  • Emanuel Bacigala (7 hlasů) 20.01.2019 14:39

    Pravdoláskař je pěkná nálepka, takovou bych chtěl.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rezident zije pro svou "pravdu"...
RuSSaci a Cinane jemu vrele tleskaji...

2 hlasy

K pádu komunismu přispěli sami komunisté-dohodnutá komedie.Můj známý má rodinu ve Francii a tam už to věděli obyčejní lidé léta dopředu.Dokonce věděli přesně kdo bude presidentem po převratu.To jen my trubky jsme nic netušili a nechali se zmáknout.

0 hlasů

Ale soudruhu,pokud se vám nechtělo z komunistického a sovětského područí,proč jste něco neudělal a nechal se vláčet dějinami?Vždy je na výběr.Chce to ovšem nějaký charakter.

2 hlasy

Ale soudruhu,pokud se vám nechtělo z komunistického a sovětského područí,proč jste něco neudělal a nechal se vláčet dějinami?Vždy je na výběr.Chce to ovšem nějaký charakter.

2 hlasy

Trubka Kosak nic netušil :-))))))))))))))

2 hlasy

Palach byl valach. Gelding.

1 hlas

Tak Tady Zeman tvrdě přestřelil.Snad nemyslel r.1989!?Pokud ano,patřil tedy ke skupině,co věděla,že dobrovolné předání moci bylo pečlivě do detailu naplánováno Gorbačovam a Reaganem,navíc jsme byli jako poslední země.O žádnou "revoluci" se nikdy nejednalo.Asi neví,co je revoluce.To,že Zifčák odvedl studenty na Národní,nastrčená figurka mrtvého "studenta"/agenta/ Šmída byla jen vrcholem téhle komedie.Dejte už s tím pokoj

2 hlasy

Měl bys Zemanovi jako kovaný rudoch vysvětlit, co je to vlastně revoluce. Eman evidentně nebyl v KSČ dostatečně dlouhou dobu (než ho z ní vylili) aby si pamatoval základní poučky marxismu-leninismu a nyní v nich těžce tápe.

6 hlasů

Ač nemá v oblibě Pitharta celou tu havlistickou svoloč,tak jediný Pithart v rozhovoru pro čt /listopad 2018/ popravdě řekl,jak to bylo doopravdy-tedy zhruba jak jsem popsal.Ostatní na to nemaj koule a bojé se o přízeň lidí,je to pokrytecké.Vymyslet si "revoluci",aby mohli ječet proti všemu atd.

1 hlas

Hmm,to takový Svěrák,Putna ti byli v KSČ jak dlouho....?Hlupáčku!

0 hlasů

Porovnávat srovnatelné je pro tebe příliš těžký úkol, debílku. Nějaký Putna nebo Svěrák nikdy nenapáchají tolik svinstev, co náš zaprodaný rezident.

6 hlasů

Jistě myslíš tu Klausovu práskanou amnestii, kdy pustil z krimu své kámoše a další tuneláře. Málem překonal i amnestii Venci flašky.

0 hlasů

Klaus je stejně jako Zeman egoistický sociopat, ale řeč šla o současném ruském švábovi Zemanovi.

6 hlasů

Všech co tady jen věčně nadávají a pomlouvají, mi líto není. Mají jen těžký život a s velkou pravděpodobností měli i neradostné dětství.

2 hlasy

my pamětníci víme,že je to snůžka lží,byli jsme poslední zem,která čekala jak to dopadne,tvoříte zase kult osobnosti jako s disidentami,havlem a podobně,kdy budeme normální a nebudeme lhát o minulosti?

3 hlasy

Tím jste řekl vše,pro lidi bez odvahy zbývá jen to čekání,jak to dopadne.Ono to vždycky nějak dopadne.Lhát o minulosti budeme stále,aby jsme se za sebe nemuseli stydět.

1 hlas

Palach byl duševně rozervaný nešťastník, který svůj čin spáchal pod vlivem alkoholu a rozchodu s holkou. Původně v tom žádná politika nebyla. Ale je potřeba z toho udělat mytologii, což ? Přesně takhle své svaté vyráběla a vyrábí katolická církev. Z různých podivných a podezřelých existencí vytvořila mučedníky. Prostě odmítám zbožštění mladíčka, který se zapálil kvůli nešťastné lásce.

6 hlasů

Palach věděl co a proč dělá.Jen vám straničtí kádři vymyli mozek.Protože sami byli srabi.

1 hlas

Andrej Babiš si v lednu 1989 spokojeně cestoval po světě, budoval kariéru elitního věrného nomenklaturního komunisty a vydělával první milióny na provizích na obchodech s Marokem.
Zároveň ve stejný leden 1989 jeho povedení straničtí kamarádi Ondráček a spol. mlátili v Praze demonstranty a Havel seděl. Člověk s charakterem a s minulostí Babiše nemá v politice demokratické země co pohledávat.

6 hlasů

A Venca Lahev si od ledna psal prezidentstý projev,neb jej připravovali na instalaci prezidenta.Za bujarých pitek s členy Stb dával dohromady svoje koktavé nesmysly

1 hlas

Ovšem když o Palachovi halucinuje ta temná stvůra a zlá obluda z pražské kavárny, která svými padáky odeslala do věčných lovišť několik lid, padákový smrtonoš Kalousek, zvedá se mi žaludek. Z Kalouska i Palacha.

7 hlasů

Přemýšlel jsem,co znamená to b. za jménem.Už jsem na to přišel!

0 hlasů

Zalez, rusáku. Jako potomek okupantů můžeš tak akorát prosit o odpuštění.

9 hlasů

Dobrý den. ,,, Kdo chce bojovat za svou pravdu, musí pro ni žít, smrtí ničeho nedosáhne - (prezident Zeman). ,,, Pan Palach měl tudíž žít !. Bylo by to rozhodně pro všechny lepší. Svojí smrtí stejně ničeho nedosáhl. Život šel dál.

2 hlasy

No právě.Porobený národ z vlastní vůle.Hlavně žít,i když není pro co.Dvakrát okupace,vůbec jsme se nepoučili.Druhou jsme dokonce nazvali bratrskou pomocí.My nejen že nejsme schopni oběti,my ji ani neumíme pochopit.Polsko i Maďarsko sice taky ničeho nedosáhlo,když jim přišli Rusové zatnout tipec,ale alespoň si můžou směle pohlédnout do očí.Udělali,co šlo.

6 hlasů

Nevím, k čemu bylo Polákům polské povstání, ale vím, k čemu bylo nám: vedoucí povstalec a odpůrce ruské vojenské přítomnosti v Polsku Gomulka poslal později ozbrojené poláky k nám - potlačit Pražské jaro.
A národní zájmy lze spíše považovat za uměle živenou fikci, kterou přetřásá vždy ten, kdo z toho chce mít malou (nebo velkou) domů.

0 hlasů

Srab Zeman, člověk bez páteře, rusko-čínský patolízal a nechutný člověk nemá žádný mandát posuzovat Palachův čin. V době, kdy Palach podstupoval ultimátní oběť tenhle šmejd byl ještě členem KSČ.

10 hlasů

Co si myslíte vy, nemá sebemenší váhu. Je důležité, jak vnímá prezidenta národ a ne pár kvičících sluníčkářských Pražáků.

7 hlasů

Pravdoláskař je pěkná nálepka, takovou bych chtěl.

7 hlasů

Ty vemeno,o tebe si tato sekta ani boty neutřela

1 hlas

Národ se nám rozdělil na frustrované pohrobky socialismu, ke kterým evidentně patříte a na zbytek, který je schopen samostatné existence. Podle voleb to máme asi tak 50:50.

8 hlasů

Tak zatím je těch procent o trochu víc. Tak že zvítězila ta Zemanova většina. Na rozdíl od pražské kavárenské stoky, a amerických řitních speologů (což je v podstatě totéž).

1 hlas

Zeman vyhral volby o prsa ... nahe aktivistky...)
Napis "Zeman - Putinova děvka" - odpovida realite ..

2 hlasy

Máte pravdu, nemá. To je možná ta tragedie, že jej národ nevnímá jako rozpadlého pomstychtivého alkoholika.

3 hlasy

Při vší úctě,Palach byl psychicky velice labilní, což potvrzují jeho současníci, a navíc se s ním rozešla holka. A pak udělal to, co udělal. Politika se z toho začala dělat až poté. Uměle vytvořený mýtus z toho čouhá jako flaška šnapsu z Kalouskovy kapsy.

7 hlasů

Při vší úctě jsi ubožák.

6 hlasů

O úctě nemáš ponětí. Pokud sesmolíš o Palachovi tenhle ubohý bolševický slint (tak nějak totiž vysvětlovali bolševici jeho čin v roce 1969), nestojíš za uplivnutí.

9 hlasů

Všechno ce se nehodí je pro blby@bolševický žvást. Nedělal tvůj fotr Jeroným senior kádrováka na ÚV KSČ?? Tvoje rétorika zmoudřelého synkaby tomu odpovídala.

0 hlasů

Tipnul bych si,že ne.Ale tys tam určitě leštil kliky i boty.

0 hlasů

No výborně, rudochu. Dál třímej prapor kominterny, a hrdý buď, žes vytrval, žes neposkvrnil ústa ani hruď atd.atd.však to znáš...
Ať se tu máme čemu smát, vy zastydlí bolševici jste zdroj veselí.

5 hlasů

Přesto ale připustil,že někdy se oběť prostě přinést musí.Nikdo jiný hlavu nezvedl.A máme ji skloněnou dodnes.

6 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov