Blok ANO-Hrad
Zeman pochválil Babiše a zpucoval ekonomickou diplomacii

09.04.2014 14:35 Aktualizováno 09.04. 15:05

Miloš Zeman potvrdil podezření z mocenského bloku mezi Hradem a ministerstvem financí. Hlasitě pochválil dohodu, kterou šéf státní kasy a předseda Hnutí ANo Andrej Babiš dojednal v kauze Dolu Paskov se společností NWR a stejně hodnotí například i situaci ve zdravotnictví. Zemanovi rovněž leží v žaludku stav české ekonomické diplomacie, která je podle ní impotentní a potřebuje personálně obměnit.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • np np (2 hlasy) 09.04.2014 15:33

    Do zdravotnictvi nemuze kecat vecne ozrale hovado, ktere si poskozuje...

  • rené pawlitte (1 hlas) 09.04.2014 16:22

    Alkoholová demence (odumírání buněk) Projevuje se jako jiné...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

NARCISTA ,POPULISTA,LEZPRDELKA,A VŠEZNÁLEK ZEMAN SE OPĚT OZVAL. NEJHORŠÍ JE,ŽE ON TOMU CO PLÁCÁ I VĚŘÍI I KDYBY TO BYLY ABSOLUTNÍ KRAVINY.ALE TO U NĚKTERÝCH DUŠEVNÍCH CHOROB A PRUCH JE JAKO DOPROVODNÝ JEV.

0 hlasů

Alkoholová demence (odumírání buněk)

Projevuje se jako jiné demence postupným zhoršováním paměti, úsudku a duševních schopností sloužících k zajišťování svých životních potřeb. Pro alkoholovou demenci jsou typické tzv. konfabulace: fakt, že si pacient něco nepamatuje, „maskuje“ vymyšlenými údaji, přičemž ale na stejnou otázku pokaždé odpoví jinak.

1 hlas

Do zdravotnictvi nemuze kecat vecne ozrale hovado, ktere si poskozuje zdravi nadmernym pitim a kourenim a na druhe strane nejsou ve zdravotnictvi penize. Ti, kterym se nedostava lekarska pece a dostali se do zdravotnich problemu ne vlastni vinou, jsou urcite velice nadseni, ze do zdravotnictvi kibicuje clovek, ktery na sve zdravi kasle a pritom okolo nej pobiha lekarske konzilium.

2 hlasy

Jo!

0 hlasů

Jo, Miloši, černá díra zdravotnictví.
Třeba také z důvodu zřízení dvanáctičlenného lékařského konzilia kvůli problémům jednoho věčně se motajícího strejdy. Ono by přitom stačilo tolik nechlastat a nehulit. A za ušetřené peníze by se mohl léčit někdo s opravdovým zdravotním problémem a ne s naraženým kolenem (o skříň, o psa, o zeď nebo o něco jiného, co zrovna krpatej Mynář vymyslí).

0 hlasů

Nedomnívám se, že zvláštní akcent na zahraniční investice může naše problémy vyřešit, to se již ukázalo. Je potřeba podpořit vnitřní akumulaci, diverzifikaci a na široké základně organizovat výzkum nových šancí, pracovních příležitostí a v tomto směru také aktivizovat hospodářskou a další politiku. Všechny velké sociálně ekonomické systémy (a také zpravidla nějak vázané na politiku) tendují k tomu stát se bezednými sudy resp. černými dírami. Je ovšem potřeba věcně a pravdivě vyhodnotit situaci a prosazovat optimalizační postupy a dovednosti. Vytvářet systém soustavného a na jasné koncepci založeného zlepšování situace bez nějakých chaotických demotivujících rozhodnutí. Je potřeba to ovšem mít v krvi a učit to ostatní.

0 hlasů

V Cechach zacina presidentsky system, Zeman dela do politiky bez mandatu.

0 hlasů

Že by se už vědělo, kdo "řídí" Němečka?

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov