Kauza kolem premiéra
Zeman pohrdá Parlamentem, reaguje opozice na tah s Babišem

16.11.2018 10:58

Úmysl prezidenta Miloše Zemana jmenovat v případě pádu kabinetu předsedou vlády znovu Andreje Babiše příliš nepřekvapuje opoziční politiky, kteří iniciovali hlasování o nedůvěře kabinetu. Předseda TOP 09 Jiří Pospíšil v té souvislosti hovoří o pohrdání vůli Parlamentu. Šéf ODS Petr Fiala označil Zemanův výrok za momentální vyjádření podpory Babišovi, předsedové KDU-ČSL Pavel Bělobrádek a STAN Petr Gazdík zdůraznili, že i tak má smysl hlasovat o nedůvěře.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Klempera (6 hlasů) 16.11.2018 12:16

    pospíšile ty pitomče , každej pohrdá parlamentem, co ty darmožrouti...

  • Henex (4 hlasy) 16.11.2018 12:03

    Cožpak o to, parlamentem pohrdá skoro celý národ... :-)))

  • Aleš Přibyl (3 hlasy) 16.11.2018 13:26

    Každý pohrdáme něčím jiným. Tzv demokraté výsledky voleb, Zeman...

  • Karel Nakobyl (3 hlasy) 16.11.2018 12:46

    ale oni o tom ještě neví

  • Guru Jára (3 hlasy) 16.11.2018 12:52

    "Opozice" těch pár zpitomělých d3bilů,za podpory vyhulecců...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

POLYKAČ Z US AMBASÁDY KOUŘÍ I VRÁTNÝHO HNUS ANDY VYDRŽ

1 hlas

Chyba pane poslanče Pospíšile, prezident Zeman nepohrdá parlamentem, ale některými poslanci parlamentu a já s ním souhlasím.

1 hlas

Marné výkřiky opozice - tohle je jen jeden z nich. Další pláč jsem před chvíli slyšel od předsedy Gazdíka, která neopomněl národu českému oznámit horkou novinku - prý je Babiš senior obviněný z trestného činu - no a? Zatím není obviněný a ani z něčeho odsouzený, tak je to jen marný pláč starostlivého starosty, aby lid snad nechtěl volit babiše znovu.
Další pláč, kolik jich už bylo, se ani spočítat nedá - vyšel z ČTV - prý bude Babiš junior stíhán Ukrajinou za neoprávněný vstup na Krym. To bych rád věděl, jak chce Ukrajina stíhat švýcarského občana, je to pochopitelně nesmysl Stejně by z něho nic nevymámila. Ale i sebemenší nesmysl se pánům redaktorům, hodí, že ano.
Taky bych byl rád, když už jsou páni poslanci právníci študovaní, co to melou? jedním dechem zpochybňují diagnozu doktorů ve Švýcarsku a dokonce - oni žádají junora vyslýchat! To už je neslýchané, příště si možná pozvou na výslech paní Mayovou nebo prezidenta Trumpa.
Když už jsme u těch otázek - proč ještě policie nepozvala Babiše jun. k výslechu? Mohla, ale prý nevěděla, kde ten zatracený švýcar vlastně je! Mohla se zeptat švýcarské vlády, ta by je poslala velice rychle tam, kam patří. Teď prý bude zjišťovat, čeho se vlastně dopustil, když se unesl na Ukrajinu - pardon, na Krym. To je docela zábavné, česká policie chce vyšetřovat občana śvýcarského státu a možná, že i trestat za výlet na Krym a tatínek, říká parlament (ovšem jen ti demokratičtí demokrati) musí odstoupit z funkce, protože o tom nevěděl a jako prmier tedy je neschopný, neboť neví, kde se švýcarští občané právě nacházejí, o českých ani nemluvě.. To je ten důvod toho křiku z parlamentních lavic
Tak končím a těším se na další perličky z hlav reportérů ČT24,hlav to jistě pomazaných. Jen mi jaksi není jasné, čím.

0 hlasů

skvele duo Babis Zeman musi prazke namyslene bande drasat nervicky a at se budou vic vztekat tim lepe pro oba sikovne politiky

0 hlasů

Tenhle úchylák, kterej v Bruselu jenom škodil ČR, se nedostal ani na místo primátora a tak podle stále stejného kalouskovského scénáře zase vrtá do našeho moudrého pana prezidenta. Ať si tahle homokláde šije doma nějakej slušivej kostýmek na příští Prague Pride a nesééére se do prvního nezlodějského premiera, kterej konečně něco dělá pro lidi. Ne jako ty hov@da, Topol velkoocasý, Nečásek přišlápnutý, Soboták zlodějský apod.

0 hlasů

Poslanci, soudkyněmi, státními zástupkyněmi, policistkami, hlídači vězňů pohrdá kdekdo -tyto osoby bydlí ve městech, kde jsou anonymní. Na vesnicích nebo v malých městech by jim , jejich rodičům, ženám a potomkům dávali lidé pohrdání důrazně najevo

0 hlasů

Každý pohrdáme něčím jiným. Tzv demokraté výsledky voleb, Zeman parlamentem plným asociálů, novináři atp. Ovšem parlamentem a novináří pohrdá většina občanů mimo Prahy.

3 hlasy

Zemanův tah Babišem je klasický tah pěšcem. A on mu za to ještě děkuje.

0 hlasů

"Opozice" těch pár zpitomělých d3bilů,za podpory vyhulecců Pirátů?Stydím se Prahu,tedy za ty náplavy,co vymýšlí demonstrace.Ač sám rodilý Pražák,pohrdám tímhle xindlem a nejsem zdaleka sám.Ty mladý za peníze naženou,jak stádo s dobytkem na Václavák a je kvičí.Včera ten šašek,co akci moderoval,byl blázen a ještě snad zhulenej,jak Kalda

3 hlasy

Nekraď ty příspěvky Halíku, takové debilky v Praze nemáme.

0 hlasů

Opozice zase pohrdá Zemanem, takže Pospíšil, Gazdík a jim podobní jen sklízí co zaseli. Zeman dělá co může aby uklidnil vykonstruovaný problém. Stahovač králíků by tuto partu uměl jinak potěšit.

2 hlasy

pospíšile ty pitomče , každej pohrdá parlamentem, co ty darmožrouti dělaj pro obyčejný lidi ?

6 hlasů

Uz se proberte, člověče. Vy si opravdu myslíte, že kohokoliv z těch darmožroutů v parlament zajímají obyčejní lidé jinak než v den voleb?

0 hlasů

Cožpak o to, parlamentem pohrdá skoro celý národ... :-)))

4 hlasy

ale oni o tom ještě neví

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov