Český prezident
Zeman pozval Trumpa na Hrad. Přirovnání k němu ho těší

09.11.2016 14:30 Aktualizováno 09.11. 15:29

Prezident Miloš Zeman má velkou radost z vítězství Donalda Trumpa v amerických volbách, k vítězství mu srdečně blahopřál. Trumpa pozval na návštěvu České republiky. Doufá, že vztahy mezi Českem a USA nebudou po jeho zvolení zatíženy nedorozuměními, jako byl "ne zcela profesionální postoj" současného velvyslance USA v Praze Andrewa Schapira k Zemanově cestě na oslavy konce druhé světové války v Rusku

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • - - (4 hlasy) 09.11.2016 16:37

    Zeman že projevil prozíravost? To spíš projevil stařeckou demenci....

  • Karel Musil (4 hlasy) 09.11.2016 15:54

    Zeman byl jediný, který Trumpa podpořil před volbami a projevil větší...

  • ABR 001 (4 hlasy) 09.11.2016 14:45

    Každého těší, když ho přirovnají k někomu úspěšnému, notabene když je...

  • Toni Seiler (3 hlasy) 09.11.2016 15:48

    Je usmevne, ze byvaly predseda CSSD, premier za CSSD, obecne levicovy...

  • Ondra Vesely (3 hlasy) 09.11.2016 15:58

    Ten má k Trumpovi stejně daleko jak Sněžka k Mount McKinley.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Také pochopitelné. Kdyby Německo inspirované Trumpem mluvilo o tom udělat Německo opět velkým, a že zeď aby se dovnitř nedostali například Češi, tak přece perspektivní pro mládež aby mohli kde uklízet panstvu šatny nebo se dokonce stát manželkami téhož. Jestli Trump ale radší nestojí o přátelství s Německem samo a navíc aby Češi hezky koukali platit za postavenou zeď.

0 hlasů

To je robotickej překlad? Co že to Německo?

0 hlasů

Tak doufám, že ho pozval telefonicky Forejt a Trump už balí.Tak mu Zeman snad osobně vysvětlí, proč zase lhal, tentokrát o panu Shapirovi. Asi měl zase silnou virózu, že ho 28.10. na Hradě přehlédl.

3 hlasy

Nepij tolik, pak jseš nametená jak metle.

0 hlasů

Jsem zmaten. V iDnes pisi, ze vyhrala madam Clinton :)

0 hlasů

Nez Tump vyhral, a kdyz mistni ruda tlupa vestila vitezstviKillary, tak Zemana k Trumpovi prirovnaval kdejakej bolsevik z prazskych kavaren.
Ted tu ti sami zapskli komousi kvici, ze mezi Trumpem a Zemanem jsou "obrovske rozdily".
Typicka prolhana bolsevicka spina :-)))))

0 hlasů

Koho mysliite tou rudou tlupou ? mam pocit, ze uplne vlevo na tom politickem spektru jsou komuniste a nevsiml jsme si, ze by fandili madam Clinton. Normalni lide spis byli na strane te sily, ktera mozna takovou az solidni jadernou vallku, dle jejich prani, hned nevyvola.
Ti lide,napric spolecnosti jsou ti, kdo by radeji, kdyby se napeti mezi velmocemi spis snizilo. Trup to obcas naznacil, coz ale stejne nemusi byt pravda. On americky prezident ma vetsi pravomoci nez na pr. cesky ci nemecky, ale ase musi jit pekne v rade s korporacemi. Ty potrebuji dobre obchodni podminky a na to maji prezidenta a armadu.

0 hlasů

Ten má k Trumpovi stejně daleko jak Sněžka k Mount McKinley.

3 hlasy

Ten má k Trumpovi stejně daleko jak Sněžka k Mount McKinley.

0 hlasů

Zeman byl jediný, který Trumpa podpořil před volbami a projevil větší prozíravost než třeba Hamáček, Sobotka byl vcelku opatrný. Moc by na tom nezáleželo, nebýt určité vazby Trumpa na ČR, takže ví o koho jde.
V americkém systému všichni velvyslanci musí podat demisi a tak tady asi skončí i Schapiro, který skutečně překračovat meze diplomatické mise, někdy až na pokraji vměšování do vnitřních věci přijímající země.

4 hlasy

Zeman že projevil prozíravost? To spíš projevil stařeckou demenci. Pan Schapiro má proti hradní partičce doslova kosmickou úroveň, jeho prohlášení byla vždy důstojná a diplomatická. Zeman se poslední dobou chová jako ultrapravičák z nádražní nálevny.

4 hlasy

V tvém zatmění mysli neexistuje smysl pro racionální myšlení, jenom to sebestředné, že ano?

0 hlasů

To jako mysite vazne ? Ja myslel, ze uz to stvani na prezidenta pres alkohol konecne uz prestalo. Venujte se v tom smeru radeji hochum, jako jsou panove Kalousek ci Havel. Vy delat soudy o cloveku urovne pana Zemana nemuzete. Vy muzete jedine stvat.

1 hlas

Alkohol v malých dávkách, neškodí v jakémkoli množství, viďte. Tak pravil dealer Triger Whisky :-)
Mentálně pan Zeman už delší dobu jede po šikmé ploše.

0 hlasů

Je usmevne, ze byvaly predseda CSSD, premier za CSSD, obecne levicovy politik ma radost z volebniho vitezstvi americkeho konzervativce - republikana. Myslim, ze by pan prezident mel vazit co dela a rika.

3 hlasy

Pane Sailere. Ono je to jinak. Vy mozna rozumite levici komunisty. Nebo ultratrockisty. Levice je neco jineho, dnesni komuniste nejsou levici ani nahodou. Socialni demikracie, ve sve puvodni podobe byla na levem kridle politickeho spektra, ale bliz ke stredu. Dnes jsou Sobotkovo lidi nekde jinde.Radeji nevim kde.

0 hlasů

Ono je to dnes jak zmatená magnetka v kompasu. Levice dělá pravicové psí kusy, pravice se zase chová jako levice a střední proud neví kam se dříve vrhnout, jestli doleva nebo doprava...

0 hlasů

:-) za něj už váží Ovčáček. Má plný mandát žvanit co ho napadne.

2 hlasy

Srovnávat Zemana s Trumpem je poněkud přehnané. Český prezident podle ústavy nemá téměř žádné pravomoci. Jeho veta se dají velmi snadno přehlasovat a toho ostatního moc nezbývá. Prezident Spojených států má značné pravomoci. Na zahraniční a vnitřní politiku má rozhodující vliv.

0 hlasů

No, mate pravdu. Ale spis je tou podobnosti myslen pohled na svet.

0 hlasů

Každého těší, když ho přirovnají k někomu úspěšnému, notabene když je to Trump, kterého všechna lživá média včetně neúspěšných politologů (to jsou ti, co se živí poskytováním rozhovorů lživým médiím, ti úspěšní se uživí jako analytici v poradenských firmách) popisovala jako outsidera.

4 hlasy

No, mate pravdu. Co ted ta media ? Zacnou i trochu otacet ? Shapiro bude muset podat demisi a kdo je bude ridit ?

0 hlasů

(Budou muset. Budou muset, jinak umřou hlady :)

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov