Na žádný stát NATO
Zeman: Putin není sebevrah. Na Pobaltí nezaútočí

21.04.2015 23:01

Vojenský útok Ruska na některý z pobaltských států není pravděpodobný, protože prezident Vladimir Putin "není sebevrah". Řekl to v rozhovoru s agenturou AP český prezident Miloš Zeman. Rusko by podle něj nezaútočilo na žádný členský stát NATO, protože pak by musela přijít i vojenská odpověď, čehož si prý je šéf Kremlu vědom.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jan Novák (14 hlasů) 22.04.2015 00:18

    Jděte do háje vy lháři rusofobové. Rusko v současné situaci, kdy...

  • Cartel Medellín (10 hlasů) 22.04.2015 00:14

    Pokud se bude dál NATO vměšovat na Ukrajinu a vycvičovat a zbraněma...

  • Henex (10 hlasů) 21.04.2015 23:31

    "Myslím, že (Rusko) je uspokojeno anexí Krymu..." Tak to si Daladier...

  • Deadman´s Hand (9 hlasů) 22.04.2015 08:06

    Putin před pár dny řekl: „Po druhé světové válce jsme se snažili...

  • Eva Kopecká (9 hlasů) 22.04.2015 07:35

    Ještě ti tam chybí ten komik, co v OSN mával fotografiemi ZHN v...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Řeči nemají cenu,stačí si přečíst doktrínu NATO a je jasné,že v případě napadení Pobaltských zemí kýmkoliv = 3 světová válka,tak takovou možnost může připouštět i teoreticky pouze blb.

1 hlas

Putin nemusi nikam zautocit a vest valku; staci zeme kolem neustale DESTABILISOVAT a OHROZOVAT. To Putin umi velmi dobre.

2 hlasy

Tak to je teď v EU a zejména v Itálii problém č. 1 ! Vrazit vidle do něčeho, co fungovalo, tak v tom EU Rusko bohatě trhne

0 hlasů

Uvedomuji si, ze i blazni maji neohraniceny pristup na internet. Je treba je jen od normalnich lidi rozpoznat.

2 hlasy

Tebe jsme rozpoznali dávno. A nebylo to nijak obtížné.

1 hlas

Milý Pepíčku a co nějaký konkrétní argument ? K EU je jich od žárovek přes vysavače, knoflíkové baterie, jásotu nad smrtí Kaddáfiho ..... celkem dost.

0 hlasů

..pokud ty země ohrožuje existence Ruska...tak to mají problém....to Rusko bylo, je a bude tam , kde je...

1 hlas

..s tím se ale musí vypořádat ty země samy, to není problém Ruska...

0 hlasů

... meles nesmysly, ale my ti to nebudem vyvracet ! .... pak bys nebyl stastny a spokojeny.

1 hlas

Světový lídr č.1 zase promluvil. On to přece musí vědět, Putinova podržtaška.Hitler se taky do poslední chvíle tvářil podobně. Jenom štvavé řeči, provokace na hranicích, a plná ústa míru. A když přišla rána, slušní politici západu byli v šoku. A že přesně to Putin dělá, předvedl na Krymu. S marnivým šaškem po plastických operacích není žádná jistota míru.

2 hlasy

Hitler není sebevrah. Na Polsko nezaútočí.

1 hlas

AT ZIJE ZEMAN!!!
AT ZIJE PUTIN!!!!
AT SHORI WASHINGTON A BRUSEL!!!!!

1 hlas

Putin před pár dny řekl: „Po druhé světové válce jsme se snažili (mínil SSSR) vnutit východoevropským zemím svůj model vývoje a dělali jsme to silou. Tak se ale nyní chovají i Američané, když se snaží vnucovat svůj model prakticky celému světu. Je také čeká neúspěch.“
Putin má pravdu. A bude to rychlejší než v případě SSSR, protože USA všem vnucují svobodu s blahovolnou arogancí a s neomylným přesvědčením, že jejich politický, hospodářský a sociální systém je ten nejlepší na světě.
A to ponižuje ještě víc, než tomu bylo v případě sovětské nadvlády.

9 hlasů

Osobně nemám vůbec žádný pocit, že by mi někdo něco chtěl vnucovat. Na "americká model", jak to nazýváte, jsem zvklá 50 let a naprosto mi vyhovuje. Uznávám, že je nesmysl, pokoušet se něco podobného zavádět v zaostalých zemích Afriky, ve většině Asie a samozřejmě v Rusku. Největší omyl civilizovaného světa po vyhrané studené válce byl, považovat Rusko za součást sebe sama. Kdyby se na "západě" neřídili emocemi a euforií a analyzovali ruskou historii, nemohli by podobnou chybu udělat. Inu, stalo se a doufám, že budeme mít za 2 roky v Bílém domě někoho, kdo ty škody po Obamovi napraví.

3 hlasy

..ano, největší omyl Západu je, chtít považovat a nutit někoho, být něčím jiným než je...Rusko bylo je a bude Rusko...Německo bylo, je a bude Německo, Amerika bylo je a bude Amerika, Česko bylo, je a bude Česko....to tak prostě bylo, je a bude...

1 hlas

Šimurda byl, je a bude kapitalistickej vlezdořiťka.

0 hlasů

Když chlastáš nepiš a když píšeš nechlastej.

3 hlasy

Takze vlastne CCCP melo vyhrat studenou valku?-)

3 hlasy

Pád komunistických režimů v Evropě a posléze i v SSSR byl skvělou příležitostí k budování světa bez velmocí a bez utlačovatelů. Světa, kde by mohli beze strachu být nakonec neutrální všichni.
A z tohoto pohledu Západ, tedy především USA, zcela selhal. O nic takového se nesnažil. Otevření hranic východní Evropy pojal jako otevření dalšího prostoru pro své trhy, tedy jako hospodářskou kořist. Rozšíření NATO, organizace, která byla vždy vydávána za vojenské souručenství výhradně obranné - tedy bude-li napaden jeden členský stát NATO, přijdou na pomoc všichni ostatní členové NATO, se nakonec stalo nástrojem hegemonie USA. A to je celé zkrátka a dobře špatně.

8 hlasů

Nick np np alias jara jara, Josef Lustig, atd, atd., je ve skutečnosti multinick Václav Horák zdejší dlouholetý troll. Je to podlý, zlý a prolhaný parchant. Ukázkový lidský odpad. Nemá osobní život, ten tráví na netu 24 hodin denně, zákeřně útočí, je naprosto cynický, poťouchlý a primitivní. Číhá, aby mohl okamžitě zaútočit na každého kdo se mu sebemíň nezdá. Sprostě a podle uráží, vyhrožuje a hloupě bez argumentu zesměšňuje. Každý trochu soudný a slušný člověk vidí co je zač. Je to vrcholná a názorná ukázka lidské spodiny a špíny. Jediná zbraň která na něj platí je se za žádnou cenu od něj nenechat vyprovokovat a nereagovat na něj.

4 hlasy

Mel vubec Zeman povoleni od Ovcacka a Mynare, kdyz daval rozhovor? Mynar prece prohlasil, ze vsechno podleha jeho schvalovacimu procesu.

3 hlasy

Zeman už by měl rezignovat a ten jeho ližprdelník a jinak individuum neschopný samostatnýho života taky.Jak vidím "mluvčího" SOUDRUHA PRESIDENTA, tak musím okamžitě zaujmout proti šokovou polohu!

2 hlasy

ovar mluvi o desitkach milionech hladovych krku na vychode ukrajiny, rozumim tomu tak na okupovanych uzemich luhanske a donecke oblasti.
a ja zil doted v presvedceni, ze cele tyto dve oblasti mají (mely) dohromady kolem 7mil obyvatel.
jaky desitky milionu ma ovar na mysli?? kolik toho zase vylabal nez z nej tohle vypadlo?? vzdyt je uplne mimo realitu. jak rikal kmonicek, neberte ho vazne

4 hlasy

Hele, Zemane, chápeme, že sponzor vaší volební kampaně Putin vydal manuál podle kterého žvatláte.
Ale, co tak konečně najít peroutkův článek "Hitler je gentleman" (jo, určtě to bylo vlevo dole)? Ten váš komunistický smrad Ovčáček se v tom hrabe už nějak moc dlouho.

8 hlasů

Nakonec to Ovcacek svede na svoje svarecske bryle.

3 hlasy

Takže se nemáme kvůli anexi Krymu znepokojovat? To je jen sousedský spor kdesi v Evropě?

7 hlasů

A jen na okraj - za loňský rok vzrostl export USA do Ruska o 12%. No, ještě te má EU ty svoje sankce.

8 hlasů

Stejně se znepokojujeme Tibetem, Kyprem, Kosovem. A dopadne to stejně ... do ztracena, protože prachy jsou prachy.

8 hlasů

Jděte do háje vy lháři rusofobové. Rusko v současné situaci, kdy doplácí na to, že desítky let jen spoléhalo na své nerostné bohatství a teď se musí starat po probuzení, kdy dostalo kopanec od západu o to, aby bylo co nejvíce soběstačné a ne, že bude zabírat Ukrajinu nebo ty trpaslíky v Pobaltí. A živilo další miliony.. Ano USA /NATO by rády válčily. Potřebují to. Jinak půjdou do kopru.

14 hlasů

rusakum a komousum se verit neda, staci zabrousit do nedavne minulosti a do pritomnosti:
- pakt ribbentrop-molotov, na zaklade kterého si kreml s Hitlerem rozdelil evropu, coz o tyden později vedlo k rozpoutani WW2 - minimalne na vychode tohle bylo tabu, a je otázka, kdo o tom vi dnes v rusku
- povrazdeni vic jak 20tis polskych dustojniku a inteligence - rusove to svadeli na nemce a priznali az po pul stoleti
- okupace krymu, kdy putin tvrdil, ze tam zadni russti vojaci nebyli, nacez je vyznamenal, nacez pripustil ze tam byli, naces z nej vylezlo, ze okupaci krymu dopředu planoval

rusakum a komunistum se verit neda ani nos mezi vocima

3 hlasy

Ještě ti tam chybí ten komik, co v OSN mával fotografiemi ZHN v Iráku.

9 hlasů

Pokud se bude dál NATO vměšovat na Ukrajinu a vycvičovat a zbraněma zásobovat Banderovce, tak Rusko válčit nebude. Naše kavárenská pravda a láska z nějakejch důvodů zapomíná, že lidská krev neni voda, že je věci potřeba řešit diplomatickejma metodama, chránit lidi ať to stojí, co to stojí. Ať se lidi podívaj na baráky v Debalcevu, tam je to jak z hororu. Všechno tohle bude potřeba jednou obnovovat, lidi musej jíst, mít kde spát. Kolik nácci už tam zabili lidí, kolik je osudů zničenejch? Do každý rodiny přichází smrt mladýho člověka. Ale PRAVDA A LÁSKA MUSÍ zbrojit Nacisty, protože Putin, kterej má dost svejch problémů ve vlastní zemi "má zálusk na EVROPU", která nemá žádný nerostný bohatství, je v totálních dluzích a prakticky před krachem. Otázka by měla znít "Začne NATO válku proti Rusku?".

10 hlasů

rusaky mela vyzbrojit a vycvičit francie a nemecko jim mělo dodat vojensky vycvikovy zarizeni.
z oboou nakonec diky russke okupaci ukrajiny seslo.
proc by russka armada mela mit moznost získat techniku a know-how na zapade, zatímco ukrajinska, která bojuje proti russkym okupantum ne???

3 hlasy

Krasny je pohled na regaly v supermarketu v Donecku. Zeli a vodka. To je proste rusacky styl zivota.

3 hlasy

*pokud se dál NATO nebude vměšovat

5 hlasů

"Myslím, že (Rusko) je uspokojeno anexí Krymu..."
Tak to si Daladier a Chamberlein také mysleli, když odjížděli z Mnichova...

10 hlasů

to jsme si taky mozna mysleli v roce 2008, od kdy russko okupuje část gruzie anebo uz skoro 20 let v podnestri.
a russke požadavky stále stoupaji, podobne jako stoupali požadavky Hitlera. však taky hitler s kremlem byli spojenci

2 hlasy

Stejný styl, stejný debil. Bakuleho zpěváček Iwo Nowak ruda straka

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov