Výrok o kalašnikovu
Zeman: Strhla se hysterie, někteří ze sebe udělali šašky

27.01.2016 15:45 Aktualizováno 27.01. 17:53

Pokud jsou lidé nespokojeni s politiky v čele státu, mohou je z jejich funkcí odstranit demokraticky tím, že nebudou volit politické strany a hnutí, která reprezentují. Řekl to při setkání se studenty Střední vinařské školy ve Valticích u Břeclavi prezident Miloš Zeman. Vrátil se tak ke svému pondělnímu výroku o premiérovi a kalašnikovu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Úlisný (10 hlasů) 27.01.2016 18:59

    Kde se ve vás bere ta nebetyčná drzost a namyšlenost že si dovolujete...

  • Radek Novák (10 hlasů) 27.01.2016 16:29

    K vasemu prispevku nelze rict nic jineho, nez ze jste obeti medialni...

  • Karel Musil (7 hlasů) 27.01.2016 16:09

    Prezident i při kladném hodnocení některých jeho aktivit se občas...

  • František Šenekl (7 hlasů) 27.01.2016 16:44

    Ty, Kadle, ty vůbec nevíš o co se jedná, že ne? :-D To přece nebyl...

  • Petr Úlisný (7 hlasů) 27.01.2016 19:04

    Miloš Zeman nereprezentuje žádnou stranu ani hnutí. Nemá to...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ano, prezident má pravdu. Někteří ze sebe udělali šašky, ale někteří se už jako šašci narodili. Např. všichni ctihodní páni z Hradu.

1 hlas

Senilní děda-jak mu říkáte-má víc rozumu než celý národ. Stejně pudete k těm urnám a tam šoupnete celou kandidátku své strany, kterou na vás plácala tv a jiná media...

Já dám šanci asi Sládkovi, nebo Okamurovi a bude možná sranda...

0 hlasů

Šašek je Zeman.

Premiér není volen, ale jmenován prezidentem a jeho vláda musí dostat důvěru, a může jeho vládě být vyjádřena nedůvěra. Takže se nemusí čekat na volby, jak ten ožrala plácal, ale stačí tlak na sněmovnu aby Sobotkovi vyjádřila nedůvěru. A pokud se to nepodaří, tak nezvolení samo o sobě nestačí, je potřeba volit poslance, přes které Sobotka neprojde jako premiér.

Navíc je vidět Zemanův příklon k Rusu, když místo tajné schůzky v Lánech by použil kalašnikov.

3 hlasy

Spíš "někdo" ze sebe udělal šaška.

0 hlasů

No vo Němcový nebylo ušd dlouho slyšet , že jóó?? No tak to vona se musí zasejc zviditelnit!!! Chytrá jak výkal v zádely!!

1 hlas

"Když někdo něco řekne, a druhý zareaguje nikoliv na to, co bylo řečeno, ale na to, co se v té řeči domníval zaslechnout, je vždy problém. Vysvětlením může být limitovaná gramotnost (schopnost porozumět písemně či ústně předávanému sdělení kvůli upadajícímu školství opravdu limitně klesá), nebo nedostatek fištrónu (důvtipu), anebo může být na vině Sigmund Freud"

5 hlasů

Ještě horší je, když někdo prezentuje jako fakt něco, co se kdysi domníval viděti vlevo dole. To už je horší než limitovaná gramotnost, spíš duševní porucha, nebo permanentní intoxikace alkoholem.

2 hlasy

Ti co nejvice krici jsou ti, kteri patri mezi nejvetsi skudce naroda. Zeman jen pripomel, ze je moznost i revoluce, tak jak se to obcas prihodi v zemich kde vlada kolaboruje a nehaji zajmy obcanu. Toto samozrejme nemohlo zustat bez odezvy, protoze ti co nejvice krici jsou ti co maji z podobnych vyzev nejvetsi strach.

2 hlasy

Samozřejmě, že Zemanovi političtí oponenti jeho další hloupost zveličili a využili. Na druhé straně je snad každému soudnému člověku jasné, že se v normální zemi nemůže prezident chovat tak, aby se zalíbil pouze spodině. A to i když, jak se on sám vyjádřil, 75% občanů jsoudebilové. Myslím si, že až tak strašné to nebude. Faktem ale zůstává, že se Zeman stal prezidentem především ožralých strejců ve venkovských hospodách a rozhodně ne "dolních deseti milionů", jak sliboval.

4 hlasy

Kde se ve vás bere ta nebetyčná drzost a namyšlenost že si dovolujete určovat a posuzovat kdo je spodina a kdo ne?

10 hlasů

Je otázkou, zda se jedná o drzost a namyšlenost nebo jen o obyčejnou hloupost, případně kombinaci všeho.

0 hlasů

Jakou stranu nebo hnutí reprezentuje Zeman. Snad alkoholiky a kuřáky. Jeho senilita už je trapně únavná.

3 hlasy

Poznal jsem jednoho Metelku, ale to byl neskutecny debil. Nejste jeho dcera?

2 hlasy

...a já si myslim že alkoholiky a kuřáky reprezentoval Havel. vy ste asi dokonalá nikdy ste se nenapila a cigáro ste si asi taky nedala, že jo vy k.ááávo!

2 hlasy

Jistě. Zeman málem nablije do klenotů, ale alkoholik je Havel. Co tam máš dál?

1 hlas

Koho reprezentuješ ty Mařko? Snad lháře a podvodníky. Tvá nenávist je trapně únavná. ;o))

6 hlasů

Miloš Zeman nereprezentuje žádnou stranu ani hnutí. Nemá to zapotřebí. Je výrazný solitér který má různé křiklouny silně na háku.

7 hlasů

"Zjistěte si, kdo porušuje Ústavu, kdo porušuje zákony, kdo jedná proti zájmům své vlastní země, a nevolte ho," řekl Zeman. Je dobře, že pan president dostal prostor v médiích, aby tohle zdůraznil. Ostatně většina lidí už dobře ví, že ozubená pleš jedná proti zájmům vlastní země.

5 hlasů

Prezident i při kladném hodnocení některých jeho aktivit se občas projevuje jako žvanil a ne jako hlava států. Ten výrok o premiérovi s kalašnikovem byl prezidenta zcela nevhodný a nelze jej považovat za rádoby vtipný bonmot, a jsou i jiné, např. jak vyřeší problém dětí v Norsku smlouvou, kterou by ale Norsko nikdy nepodepsalo, nebo jak chtěl jako jediný stát české velvyslanectví v Izraeli přestěhovat z Tel Avivu do Jeruzaléma, to s Peroutkou, atd.,atd.. Rád se poslouchá, ale pokus aby byl vtipný vyústí naopak v trapnost.

7 hlasů

Je to opilý rádobycimrman, který zaručeně ví nejlíp, co by měli dělat všichni ostatní a absolutně netuší, co by měl dělat seriozní prezident. Prostě ubožák.

1 hlas

Ty, Kadle, ty vůbec nevíš o co se jedná, že ne? :-D To přece nebyl "výrok o premiérovi s kalašnikovem". Ona se ho ptala, jak se zbavit takovýho vlastizrádce jako je Sláveček, když petici za jeho odvolání nahoře se smíchem shodili ze stolu. A on odpověděl, že demokratická možnost jak odstavit jakéhokoliv politika, třeba i jeho - prezidenta, jsou volby. Koho ve vládě nechce, tak ať ho prostě nevolí. A další možností - nedemokratickou - je kalach. Čemuž se lidi v sále začali řehtat, páč dobrej vtip. Tak si o tom aspoň něco zjisti, než začneš, jo? :-D Nejhorší je, že jestli Sláveček nepřestane kolaborovat, někdo si na něj s tím kalachem někde počká :-)

7 hlasů

Členové vlády nejsou voleni, takže nezvolit ozubenou pleš nemusí stačit, ale je potřeba zvolit poslance, kteří jeho vládě nadají důvěru. Také se nemusí čekat na volby, ale lze vyvinout tlak na poslance,a by jeho vládě dali nedůvěru.

Pokud jde o nedemokratickou metodu zbavení se Slávka, tak je vidět Zemanvů příklon k Rusku. Místo schůzky v Lánech už nadhazuje rovnou kalašnikov. Nebo už ten vypitý mozek zaměňuje legální a demokratický?

0 hlasů

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.

Nechte už té sémantiky. To, co řekl a v jaké souvislosi, to by si nedovolil žádný prezident na světě, který má v sobě trochu důstojnosti a důstojnosti k úřadu. Dokonce se ztotožňuji s názory, že má chvíle, kdy mu vlastní ego, pošramocené chlastem, zatemňuje mozek.

4 hlasy

A reakce Sobotky, Dienstbiera,Němcové ....na to říkáte co?

0 hlasů

Potrefene husy .... :)

2 hlasy

K vasemu prispevku nelze rict nic jineho, nez ze jste obeti medialni stvanice proti prezidentovi. Vas ani nezajima skuitecnost, vy proste mate radost ze vseho co media vyplodi proti hlave statu.

10 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov