Zrušena jedna věta
Zeman u Ústavního soudu prohrál, služební zákon platí

09.07.2015 10:20 Aktualizováno 09.07. 10:52

Ústavní soud zamítl návrh prezidenta Miloše Zemana na zrušení služebního zákona. Vyhověl mu pouze v jediném z jeho návrhů a vypustil z normy jednu větu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Kamil Vont (3 hlasy) 09.07.2015 10:44

    Prosím, podpořte prezidenta Zemana proti snahám americké ambasády ho...

  • franta kocourek (2 hlasy) 09.07.2015 11:01

    Pokud opravdu chceme bojovat s islámskými radikály, je třeba si brát...

  • Jiří Dostálek (2 hlasy) 09.07.2015 10:55

    Prostoduchý, notorický pijan!

  • Přemysl Kadlec (2 hlasy) 09.07.2015 17:19

    Pijan asi ano. Sám přiznává, že i nějakého toho alkoholu se rád...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pokud opravdu chceme bojovat s islámskými radikály, je třeba si brát příklad z Ruska a ne z té komedie co předvádějí USA!

V současnosti se ruský prezident k přijímání přistěhovalců vyjádřil ve smyslu, že pokud chce někdo žít v Ruské federaci, musí bezvýhradně respektovat dané zákony, musí být zemi ku prospěchu a musí umět mluvit rusky, protože každý cizinec, který chce v Rusku žít, by měl mít na paměti, že je pouhou menšinou a hostem v zemi, která ho přijala pouze pod podmínkou, že se bude chovat tak, jak je v této zemi zvykem!

Ruská federace je zemí, která by si určitě nenechala nikým diktovat nějaké kvóty, hloupé zákazy a normy na marmelády, zabíjačky, pěstování zemědělských plodin a další věci, ani by nenechala své obyvatele napospas nepřizpůsobivým, nikomu neprospěšným přistěhovalcům a děti trávit jedy z potravin plných éček, které jsou navíc vyrobeny z geneticky modifikovaných plodin a zvířat z dílny USA!

http://www.svetkolemnas.info/novinky/zahranicni/2621-pokud-opravdu-chceme-bojovat-s-islamskymi-radikaly-je-treba-si-brat-priklad-z-ruska-a-ne-z-te-komedie-co-predvadeji-usa

2 hlasy

Prostoduchý, notorický pijan!

2 hlasy

Pijan asi ano. Sám přiznává, že i nějakého toho alkoholu se rád napije. Ale notorický alkoholik bude těžko. Nemůžete přece soudit podle slov Němcové nebo vrávorání Zemana u korunovačních klenotů. A s tou prostoduchostí jste to u Zemana také dost zpackal. Výraz prostoduchý má celou řadu synonym. Může jít např. o člověka prostého, jednoduchého, naivního, lhostejného, ale i upřímného a inteligentního. Mohl se tedy vyjádřit výstižněji. Chápu však, že jste si chtěl zejména "ulevit"l a cosi jako "pražská kavárna" tomu rozumí.

2 hlasy

Prosím, podpořte prezidenta Zemana proti snahám americké ambasády ho skrze havloidy a další zmetky svrhnout. O prezidentovi ČR si budeme rozhodovat sami, nebude nám ho vybírat velvyslanectví USA.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov